2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selamlar hamişlerrr

havaların hiç ayarı yok herkes kendine dikkat etsinnn.. biz bi hasta olduk 1 haftadır geçmedi

Canım en son kaçıncı haftada artık son sönüşünü yapar yada dönmezse kaçıncı haftada sezeryan olacağı belli olur

canım benim bildiğim en son 35 falan olması lazım ama benim doktorum 37 de bile dönen var demişti zaten sezeryana kadar daha iki hafta oluyo nerdeyse sezeraynı 39 haftanın içinde yapıyolar 38-4 ten sonra

canım akşam okudum ama yazmadım sabah yazıyım dedim.
yaşadıkların hiiiiç kolay değil.
üst üste geldi hep bişeyler. psikolojin allak bullak... mutlaka eşin için de aynı şey geçerlidir, onun da evladı sonuçta. maalesef bir çok erkek, kadının hamilelik+loğusalık döneminin özel bir dönem olduğunu anlayamıyor...
diğer arkadaşlar gibi sana tavsiyem, acele etmemen... annene gidip bir nefes almakla iyi etmişsin, bazen zorladıkça daha da beter olabiliyor çünkü. hayırlısını iste bol bol dua et, her şey bizim için, bu yaşadıklarının da bir karşılığı bir anlamı vardır elbet. zaman bişeyleri anlamanıza ve doğru karar almanıza en büyük yardımcı. bu süreçte davalar mahkemeler yalnızca kendini ve bebeğini tehlikeye atmaktan başka işe yaramayacaktır. ayrıca boşanma eşiğine gelen ve şimdi barışan bir tanıdığım var, boşanma sürecinde hep şunu düşünmüş, büyüyünce çocuğuma bu durumu nasıl açıklayacağım ne diyeceğim? küçük bebeğin için bile biraz zamana bırakmaya değer. eşine gelince... şu anda sevgini ve sevgisini sınamamaya çalış, yaşadıkların kara bir bulut gibi gerçeği görmene engel olacaktır çünkü. şu bulutlar dağılsın, bebeğin gelsin o zaman karar almak en doğrusu bana göre.
Rabbim yardımcınız olsun.

masallah baya buyumus ama
ya bız bu gunlerı gorecekmıydık ya
cok ılgınc gelıo
doguma az kaldı resmen karnımız burnumuza geldi

Evet kocaman oldu kızım teyzesi.İlk zamanları hatırlıyorumda aman keseyi göreyim.Kalp atışını duyacazmı derken..Şimdi kocaman olduk.Yarında bebeklerimizin resimlerini paylaşacaz.Şimdi zaman geçmiyor gibi ama aslında hızlı geçiyor..

gercekten cok hızlı gecıo
allah hepımıze saglıkla huzurla kucagımıza almak nasıp etsın yavrularımızı

benim kızımın da başı yukarda. kontrolüm cuma günüydü. doktor muayeneden önce hareketleri nasıl dedi. tarif ettim, başı yukarda galiba dedi. ben hem kasıklarımda hem de göbek çevremde hareket hissediyorum ama farklı hareketler. sonra ultrasonda baktık doktor haklıymış. mesaneye baskı bende de var. doktorum dönmesi için daha vakit olduğunu söyledi.

şuanda piyasada indirimli fiyatıyla 199 tlye satılın avent'ın 2013 modeli çıkmış. içine bir takım şeyle eklemişler. 300 küsür olmuş diyorum ki belki 199 olanın fiyatı biraz daha düşer. ben onu alacağım çünkü. 300 küsür veremem. elektrikli istiyorum ve philips isiyorum.
bu arada kızlar concord ne0 2013 travel sistemi çıkmış jokerde gördüm fiyatını söylüyorum 2788 tl

Heyooo ben geldim hanımlar
Bugün 30+0 olduk 31 e grdik artık ne kaldı şurda doğurcaz

Cuma akşamı kızımın odası geldi çok kokuyor cam açıköylece duruyor biran önce hevesleniyorum yerleştirmeye

Cuma akşamı kızımın odası geldi çok kokuyor cam açıköylece duruyor biran önce hevesleniyorum yerleştirmeye

hayırlı olsun canım mutlu mesut yerleştirsin artık

biberonda chicco step up mı philips avent gold sizce hangisi...

canım ben avent tercih ettim, chicco da iyi diye duydum.. bence ikisi de olabilir

Bizim odamızda 2-3 haftaya kadar gelecek inşallah. Dün akşam odasını boyadık minnoşumun. Camlar açık havalanıyor şimdi oda. Bizim de yarın 30. haftamızın son günü. Çok çabuk geçti zaman.

Yiğit Ali Bey son 1 aydır başı sol kasığımda popo ve ayaklar yukarda duruyordu. Hiç değiştirmedi pozisyonunu. Dün eşimle alışveriş yaparken ben çocuğumu özledim deyince hastaneye attık kendimizi. Daha önce hiç bilmediğim bir doktor vardı. Şikayetiniz mi var dedi yok keyfi geldim dedim güldü.

Gerçi bir gece önce Yiğit Ali Bey içerde tuhaf hareketler yapmak suretiyle hem canımı acıttı hemde sabahın 7 sinde dikti beni ayağa. Normalde de çok hareketli bir çocuk ama o gece bir başkaydı.

Meğer dönmeye çabalıyormuş sanırım. 1 aydır başı sol kasığımdaydı ama dün artık tamamen dönmüştü. Doğum pozisyonunu almış bebek ama korkma doğum kanalına mesafesi var dedi.

Şu an hala aynı pozisyonda çünkü tam yerinde hıçkırıyor şu an. Doktor bu pozisyonu aldıktan sonra bu haftada daha döneceğini sanmam dedi. Bakalım 4 nisanda kendi doktor teyzemizde kontrolümüz var. O ne diyecek.

canım ben avent tercih ettim, chicco da iyi diye duydum.. bence ikisi de olabilir [/QUOTE]
teşekkür ederim canım saol....

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende 30 haftalık barı olsaydım keske ya

bi haftadır kasılmalarım var ... perşembe akşamı doktoru aradık .. tuvaletimi yaparken çok baskı hissediyorum .. sürekli tuvalete gidiyorum dedim .. idrar testi yapalım dedi.. sabaha rahatladım diye gitmedim .. dün gece yine kötüleştim.. eşim hastaneye götürdü.. idrar tahlili verdik.. tam çıkıyorduk ki tesadüfen doktorumuz geldi .. doğuma gelmiş.. bekleyin işim bitsin sonuçta çıkar bakarız dedi.. bizde bekledik .. tahlil temiz çıktı .. kasılmaların artarsa mutlaka gel dedi.. yarın içinde randevu aldık .. inşallah bi sorun yoktur.. o kadar aşağıdaki oğluşum.. sanki tuvaletteyken çıkıvercekmiş gibi geliyor.. baskı yapması normal ama kasılmalarına dikkat et 2 saatte 4 kez olursa gel dedi.. bilgisayarın başında bile zor oturuyorum.. sıkışıyor tepiniyor içimde ve her tekmesini rahmimde hissediyorum.... benim gibi olan varmı ??

Son kontrolümde bebeğimi doğru düzgün göremediğim için aylardır görmüyormuş gibiyim. Çok özledim onu. İki-üç gündür daha az hareketli. Geçen hafta ve önceki hafta acayip zıpırdı. Sıkışmaya başlaması için erken değil mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…