Canım en son kaçıncı haftada artık son sönüşünü yapar yada dönmezse kaçıncı haftada sezeryan olacağı belli olur
ya ama foto yok mu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Devlette detaylı çektirdim canım.Verdikleri fotolar bişeye benzemiyor
masallah baya buyumus ama
ya bız bu gunlerı gorecekmıydık ya
cok ılgınc gelıo
doguma az kaldı resmen karnımız burnumuza geldi
masallah baya buyumus ama
ya bız bu gunlerı gorecekmıydık ya
cok ılgınc gelıo
doguma az kaldı resmen karnımız burnumuza geldi
evt o benimmm karnım burnumdaa resmenn
Evet kocaman oldu kızım teyzesi.İlk zamanları hatırlıyorumda aman keseyi göreyim.Kalp atışını duyacazmı derken..Şimdi kocaman olduk.Yarında bebeklerimizin resimlerini paylaşacaz.Şimdi zaman geçmiyor gibi ama aslında hızlı geçiyor..
günaydın kızlarrr
dün gece bir türlü uyuyamadım sanırım kızım ters döndü tüm tekmelerimi alt karnıma yiyorum hatta mesaneye filan değişik bi ağrı veriyo tekmeleri ama uyuyamama sebebim tekme ağrıları değil bebişimin ters dönmesi ablam daha var döner dedi normal doğum pozisyonuna ama bilemiyorum sizce de döner mi kızlar dönmesi için ben ne yapabilirim tekmeleri alt karnıma yemem ayakları aşağıda demek diymi ben öle yorumluyorum bilen biri bana yardımcı olursa çok sevinirimçünkü sezaryen olmak istemiyorum
Güneşli bir Ankara sabahından günaydın herkese
Dün geçmişi okumuş ama yazamamıştım.
Minikkus olayları akışına bırakıp annenin evinde dinlenmeye bak. Doğumdan sonra verirsin kararını. Şu an öyle büyük kararlar almak için uygun bir dönem değil bence. Hakkında hayırlısı olsun.
Geridönüşümkutusu haftasonu avent ve medela pompalara baktım. İkinci el olayını sordum. Aventte öyle ayrı başlık satılmıyormuş, satıcı bana öyle dedi. Ayrı başlık alınamıyorsa ikinci elin hiçbir mantığı yok. Zaten ikinci el fiyatları kargoyu da ekleyince sıfır fiyatına yaklaşıyor. Elektrikliye bütçen yetmese bile manuelini albilirsin aventin. Diğer markalarda manuel önermiyorlar.
Aventin artıları: Daha az acı, pille/elektrikle ya da manuel kullanma imkanı, masaj yapan yapraklı yapı sayesinde süt damarlarının açılarak süt artışına katkı sağlaması
Medelanın artısı: Daha kısa sürede daha fazla süt, ama acıtıyormuş
Bunlara bakınca daha uzun süreyi acıya tercih ettim. Satıcı aventin yanında lansinohun süt saklama kaplarını alırsam daha uzun süre kullanabileceğimi söyledi. İnternette biraz araştırdıktan sonra alacağım.
Tüm anne adayları aldıklarını güle güle kullansın
sen zaten 31 haftalık olmussun ya hemen havanı yap
ya kıza bak ya
bızden 1 ay onde resmen
Heyooo ben geldim hanımlar
Bugün 30+0 olduk 31 e grdik artık ne kaldı şurda doğurcaz
Cuma akşamı kızımın odası geldi çok kokuyor cam açıköylece duruyor biran önce hevesleniyorum yerleştirmeye
biberonda chicco step up mı philips avent gold sizce hangisi...
Cuma akşamı kızımın odası geldi çok kokuyor cam açıköylece duruyor biran önce hevesleniyorum yerleştirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?