bi haftadır kasılmalarım var ... perşembe akşamı doktoru aradık .. tuvaletimi yaparken çok baskı hissediyorum .. sürekli tuvalete gidiyorum dedim .. idrar testi yapalım dedi.. sabaha rahatladım diye gitmedim .. dün gece yine kötüleştim.. eşim hastaneye götürdü.. idrar tahlili verdik.. tam çıkıyorduk ki tesadüfen doktorumuz geldi .. doğuma gelmiş.. bekleyin işim bitsin sonuçta çıkar bakarız dedi.. bizde bekledik .. tahlil temiz çıktı .. kasılmaların artarsa mutlaka gel dedi.. yarın içinde randevu aldık .. inşallah bi sorun yoktur.. o kadar aşağıdaki oğluşum.. sanki tuvaletteyken çıkıvercekmiş gibi geliyor.. baskı yapması normal ama kasılmalarına dikkat et 2 saatte 4 kez olursa gel dedi.. bilgisayarın başında bile zor oturuyorum.. sıkışıyor tepiniyor içimde ve her tekmesini rahmimde hissediyorum.... benim gibi olan varmı ??
Bizim odamızda 2-3 haftaya kadar gelecek inşallah. Dün akşam odasını boyadık minnoşumun. Camlar açık havalanıyor şimdi oda. Bizim de yarın 30. haftamızın son günü. Çok çabuk geçti zaman.
Yiğit Ali Bey son 1 aydır başı sol kasığımda popo ve ayaklar yukarda duruyordu. Hiç değiştirmedi pozisyonunu. Dün eşimle alışveriş yaparken ben çocuğumu özledim deyince hastaneye attık kendimizi.Daha önce hiç bilmediğim bir doktor vardı. Şikayetiniz mi var dedi yok keyfi geldim dedim güldü.
Gerçi bir gece önce Yiğit Ali Bey içerde tuhaf hareketler yapmak suretiyle hem canımı acıttı hemde sabahın 7 sinde dikti beni ayağa. Normalde de çok hareketli bir çocuk ama o gece bir başkaydı.
Meğer dönmeye çabalıyormuş sanırım. 1 aydır başı sol kasığımdaydı ama dün artık tamamen dönmüştü. Doğum pozisyonunu almış bebek ama korkma doğum kanalına mesafesi var dedi.
Şu an hala aynı pozisyonda çünkü tam yerinde hıçkırıyor şu an.Doktor bu pozisyonu aldıktan sonra bu haftada daha döneceğini sanmam dedi. Bakalım 4 nisanda kendi doktor teyzemizde kontrolümüz var. O ne diyecek.
Ben Dr.browns ve chicco step up aldım. Avente de çok iyi demişlerdi. Chicconun başlığı göğüs yapısına daha benzer olduğu için, özellikle sezeryan gibi durumlarda tavsiye etmişlerdi. Bebeğin sonradan memeye alışması daha kolay oluyormuş.biberonda chicco step up mı philips avent gold sizce hangisi...
bi haftadır kasılmalarım var ... perşembe akşamı doktoru aradık .. tuvaletimi yaparken çok baskı hissediyorum .. sürekli tuvalete gidiyorum dedim .. idrar testi yapalım dedi.. sabaha rahatladım diye gitmedim .. dün gece yine kötüleştim.. eşim hastaneye götürdü.. idrar tahlili verdik.. tam çıkıyorduk ki tesadüfen doktorumuz geldi .. doğuma gelmiş.. bekleyin işim bitsin sonuçta çıkar bakarız dedi.. bizde bekledik .. tahlil temiz çıktı .. kasılmaların artarsa mutlaka gel dedi.. yarın içinde randevu aldık .. inşallah bi sorun yoktur.. o kadar aşağıdaki oğluşum.. sanki tuvaletteyken çıkıvercekmiş gibi geliyor.. baskı yapması normal ama kasılmalarına dikkat et 2 saatte 4 kez olursa gel dedi.. bilgisayarın başında bile zor oturuyorum.. sıkışıyor tepiniyor içimde ve her tekmesini rahmimde hissediyorum.... benim gibi olan varmı ??
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende 30 haftalık barı olsaydım keske ya
canım ben kasılmaları, yada bebegin kafası nerde ayakları nerde neresiyle vuruyor hala ayırt edemiyorumm:26:
bana herşey tekme atıyormuş hissi veriyor..pc de otururken benimde öyle oluyor sanki sıkışıyormuş gibi hareketleniyor içerde. doktora sordugumda omuzlarını geriye çekerek ve düz pozisyonda oturmaya çalış demişti..
Onun yer değiştirmeye çalışan poposunu ısırırım
Artık dahada hareketli ve sert hareketler yapıyorlar huylarıda değişiyormuş bu hafta
Sanırım tam hiperaktif totoları durmayan bebişler olcak bizimkiler yerimizden hoplatıyorlar bizi uppss noluruz diye
Birşey kalmadı artık şunun şurasında sizde halletmişsiniz boya işini odada gelince tam olucak daha ne olsun, bizimde sizinkinin tam tersi duvarlar kaldı :)
Artık yıkama ütüleme yerleştirme işleri bizi bekler
Ooo hemencik geçicek zaman bu serde doğduklarında gözler mosmor saç baş dağınık olucaz heşeki yaramazlarsa içerde daha iyidi dicez
Bende kasılma durumu ayırt edemiceğimden korkanlardanım
Ama aklıma şey geldi rahminde tekmeleri hissediyorum demişsn ya sanırım beniş hala ters tariflere göre kasılma durumu daha farklıymış katın bir kenarda toplanıp sertleşiyormuş tirmik veya düzensiz ağrı sancı hisleri giriyorumuş:26:
Lütfen panik yapma ve bol bol dinlen yorma kendini
tamam işte adet sancısı gibi ama bi ande giren kuvvetli bi sancı .. çabuk geçiyor Allahtan.. doktorumda dinlen dedi.. hafta sonu misafir ağırladım temizlikti pastaydı yordum kendimi.. gelenlerin hepside dedi niye uğraştın bu kadar iki canınla yazık sana dediler .. elleride boş gelmemişler saolsunlar .. yani hiçbbişey yapmasam da o9lcakmış ama insanın içi rahat etmiyor yaaa..
Artık hareketleri gerçekten canımı acıtıyor.Çok haşin ve gaddar kendileri.
Geçen gün totosunu dayadı nasıl itiyor sağdan sağdan beni. Niye itiyor çünkü soluma yattım paşamın hoşuna gitmedi.En sonunda bende onun ayaklarını ittim çeksin diye. Daha sert bir şekilde tekmeyle karşılık verdi bana.
Bizi gören eşim napıyorsun sen öyle dedi. Söyleyince paparayı yedim.Neymiş efendim çocuk rahatsız olmuş, kalksaymışım niye itiyormuşum, iyi yapmış mış.
Yıkama ütüleme işine gelince çok şükür yardımcı çok. Kalabalık bir kız arkadaş grubum var. Hepsi gelin diyeceğim günü bekliyorlar. Ütü onların ellerinden öpecek.
Boya işini mobilya gelmeden halletmek istedik biz. Bence sizde halledin bir an önce ikisinin kokusunu da aynı anda çıkarmış olursun.
valla ben ikinci kez aynı şeyleri yaşıcam ama ona rağmen bir an önce doğsun istiyorum artık ikinci kez anne olmanın en büyük zorluğu vakit ayırmanız gereken ve sizi zaten perişan eden bitane zıpırnızın zaten olmasııı hamilelik daha zor geçiyoooo..
valla biri kız biri erkek ya yiyicekler birbirlerini yada tadından yenmicekler bilemedim görücez bakalımmmm..
valla çekiceği var kızın benim oğlan aynı babası babamız kıskanç hem baba hem abi yerler bunlar kızımı ben sorarım onlara :)
Ayyy maşallah
Abisi korur kız kardeşini ama kzın büyüyünce çekiceği var
Umarım dediğin gibi olur canım
En çok üzüldüğüm konu bu çünkü..
Kafam çok karışık.. Her şey batıyor bana..
dün kızımın odasını almak için ikea ya gittik kızlar
4 saatten fazla dolaştık ve çok yorulduk resmen ayaklarımıza kara sular indi ama değdi
daha çok eksiğimiz var ama en azından bir yerlerden başladık.
sadece beşiğimizi anneannemiz alıcaktı yatağını filan. alışverişten sonra annem süpriz yaptı ve dolabını, beşiğini, şifonyerini ıvırını zıvırını nesi varsa o aldı
aldıklarım bunlar. daha kurmadık kurunca da resim eklerim inşallah
Eki Görüntüle 667193 Eki Görüntüle 667194 Eki Görüntüle 667195 Eki Görüntüle 667196 Eki Görüntüle 667197 Eki Görüntüle 667198 Eki Görüntüle 667199
bunların dışında yatak koruyucu, kenarlık, bebek yorganı ve yastığı, çarşafı filan da aldık.
gardrop 249 tl
beşik 229 tl
şifonyer 119 tl (bu hafta sonuna özel yüzde 20 indirimdeydi)
cibinlik 30 tl
lamba 18 tl
kutu 20 tl (tanesi)
başka ıvır zıvırlarla beraber toplamda 864 tl ödedik.
bebek yatağını almadım çünkü beğenmedim ikea dan. onu, uyku setini, nevresim takımını, halısını, perdesini vs annemle ayrıca çıkıp bakıcaz inşallahama aklıma english home dan almak var nevresim takımını halısını ve perdesini. bakalım yavaş yavaş hepsi hallolucak inşallah
içim biraz olsun rahatladı kızlar yaa artık hazırlıklara başladığımı resmen ilan ettim çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?