2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım geçen haftayı bende senin gibi geçirdim bu hafatda var ama daha azaldı özellikle akşamları ve çok ayakta kaldığım zamanlar daha sık oluyodu bence gün içinde dinlendiğin vakitleri artır tabi çalışmıyosan benimde yarın randevum var bakıcaz bakalım ama normal kasılmalardır onlar içini rahat tut streste büyük etki unutma

Onun yer değiştirmeye çalışan poposunu ısırırım
Artık dahada hareketli ve sert hareketler yapıyorlar huylarıda değişiyormuş bu hafta
Sanırım tam hiperaktif totoları durmayan bebişler olcak bizimkiler yerimizden hoplatıyorlar bizi uppss noluruz diye

Birşey kalmadı artık şunun şurasında sizde halletmişsiniz boya işini odada gelince tam olucak daha ne olsun, bizimde sizinkinin tam tersi duvarlar kaldı :)

Artık yıkama ütüleme yerleştirme işleri bizi bekler

biberonda chicco step up mı philips avent gold sizce hangisi...
Ben Dr.browns ve chicco step up aldım. Avente de çok iyi demişlerdi. Chicconun başlığı göğüs yapısına daha benzer olduğu için, özellikle sezeryan gibi durumlarda tavsiye etmişlerdi. Bebeğin sonradan memeye alışması daha kolay oluyormuş.

canım ben kasılmaları, yada bebegin kafası nerde ayakları nerde neresiyle vuruyor hala ayırt edemiyorumm :26:

bana herşey tekme atıyormuş hissi veriyor.. pc de otururken benimde öyle oluyor sanki sıkışıyormuş gibi hareketleniyor içerde. doktora sordugumda omuzlarını geriye çekerek ve düz pozisyonda oturmaya çalış demişti..

ben zaten sezeryanlıyım o yüzden buda sezeryan olucak o zaman chicco step up iyi seçim olucak sanırım ama ben yinede bi avent bulunduriyim yaaa ay odalar boyanmış hazırlanmış ne güzellll ben kızıma hiç bişi yapmadım daha ne rahatımmm neyse mart bi bitsinde düşüncez artık..

neresiyle vuruyor .. neresi nerde onu bende bilmiyorum .. bildiğim tek şey canımı yakıyor ... hele bi arkadaş kordonla oynadıgını hissediyorum demişti .. şaşırdım bende .. kordonum nerde onuda bildiğim yok :44: ama ultrasonda gördüğüm kadarıyla biliyorum başı solda oluyor .. haa bide bazen tek bi tarafa toplanıyor galiba diğer tarafım dokununca boş boş geliyo elime.. gerçi benim hasta kocam dokununca rahatsız ediyomuşum diye dokunmayı helede bastırmayı yasakladı bana iyilikde mi yaramıyor bilmiyorum.. ama şuram ağrıyor demeye korkar oldum ..çişim geldi desem gidelim hastanenin tuvaletine işeyelim diyecek .. nazlanmıyım diyemi yapıyor acaba:26:

Artık hareketleri gerçekten canımı acıtıyor. Çok haşin ve gaddar kendileri.
Geçen gün totosunu dayadı nasıl itiyor sağdan sağdan beni. Niye itiyor çünkü soluma yattım paşamın hoşuna gitmedi. En sonunda bende onun ayaklarını ittim çeksin diye. Daha sert bir şekilde tekmeyle karşılık verdi bana.

Bizi gören eşim napıyorsun sen öyle dedi. Söyleyince paparayı yedim. Neymiş efendim çocuk rahatsız olmuş, kalksaymışım niye itiyormuşum, iyi yapmış mış.

Yıkama ütüleme işine gelince çok şükür yardımcı çok. Kalabalık bir kız arkadaş grubum var. Hepsi gelin diyeceğim günü bekliyorlar. Ütü onların ellerinden öpecek.

Boya işini mobilya gelmeden halletmek istedik biz. Bence sizde halledin bir an önce ikisinin kokusunu da aynı anda çıkarmış olursun.

Ooo hemencik geçicek zaman bu serde doğduklarında gözler mosmor saç baş dağınık olucaz heşeki yaramazlarsa içerde daha iyidi dicez

valla ben ikinci kez aynı şeyleri yaşıcam ama ona rağmen bir an önce doğsun istiyorum artık ikinci kez anne olmanın en büyük zorluğu vakit ayırmanız gereken ve sizi zaten perişan eden bitane zıpırnızın zaten olmasııı hamilelik daha zor geçiyoooo..

Bende kasılma durumu ayırt edemiceğimden korkanlardanım
Ama aklıma şey geldi rahminde tekmeleri hissediyorum demişsn ya sanırım bebiş hala ters tariflere göre kasılma durumu daha farklıymış karın bir kenarda toplanıp sertleşiyormuş ritmik veya düzensiz ağrı sancı hisleri giriyorumuş:26:
Lütfen panik yapma ve bol bol dinlen yorma kendini

Son düzenleme:

tamam işte adet sancısı gibi ama bi ande giren kuvvetli bi sancı .. çabuk geçiyor Allahtan.. doktorumda dinlen dedi.. hafta sonu misafir ağırladım temizlikti pastaydı yordum kendimi.. gelenlerin hepside dedi niye uğraştın bu kadar iki canınla yazık sana dediler .. elleride boş gelmemişler saolsunlar .. yani hiçbbişey yapmasam da o9lcakmış ama insanın içi rahat etmiyor yaaa..

Benim paşa sol yanımda çalışa çalışa yine çürüttü orayı. Soluma yatarken çok zorlanıyorum o yüzden. Bazen o noktaya sertçe değiyor, bıçakla etimi kesmişsin gibi acıyor. İki gün önce popoyu çeksin diye ittim elimle. Poposunu avuçladım resmen. Minnacık benim paşamın poposu. Annesini daha az rahatsız etse keşke yavrum

ben yolda yürürken durup geçmesini beklediğim oluyoo bende fazlasıyla var toplanma şeklinde ben çok yorulduğum için dinlenmeye fırsatım olmuyo malsf senin fırsatın varsa dinlen ben ilk oğlumda bunu yaşadım bendeki sorunlardanda dolayı erken doğum yaptım bunda daha dikkat etmeye çalışıyorum ama kendini rahatlatmaya bakkk en çönemlisi bu..

Boya olsaydı panik yapardım olmadı diye ama duvarkağıdı olucak hemen biter o yzden takmadım onu pek, cam açık kapı altı bezle tıkalı duruyor öylece

O minik ayaklarla bide inat yapıyor he annesi işin zor valla açılın yatakta ortanzda artık kolay yer açar kendine

Bnim kız demekki tek kuduruk değilmiş: artık insan içine çıkmaya çekiniyorum hobaaaa karnım zıp zıp önceden yabancılara tepki vermzdi dokununca artık hiiç yabancılık çekmiyor sağolsun herkese ayrı kur yapıyor
Hele babamıza onun sesini duyduğu an konuşunca tamam bittik çıkıcak içimden hain evlat diyorum seni taşıyan benim baba değil ona bakmıcan asıl çileyi benim diye tembih ediyorum dinleyen kim

Şu yıkma işide sağolsun bnmde anne kvaldie herkes yakın ama ben biraz tez canlıyım heran aklıma eser yıkayabilirim

Olsun tatlım az kaldı artık şurda doğuncada kardeşe alışır hele azcık ikisi büyüsün tadından yenmez ya

valla biri kız biri erkek ya yiyicekler birbirlerini yada tadından yenmicekler bilemedim görücez bakalımmmm..

kızlar bana bebek şekeri kapı süsü vs için önerebileceğiniz güvenli bir site varmı anneme çarşıdan bakmasını söledim ama kendim görüp beğenmekte istiyorum garanti bi site istiyorum o yüzden alanlar varsa bana bi yassın lütfenn..

Umarım dediğin gibi olur canım
En çok üzüldüğüm konu bu çünkü..
Kafam çok karışık.. Her şey batıyor bana..

canım istenmeyen bebek falan okuyunca çok üzüldüm sakın öyle düşünme o senin canın kanın hele bir doğsun sana dünyayı unutturacak, arkadaşların dediği gibi sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın sakın kendinide bebeğinide üzme sadece kafanı dinle hiç bir şey düşünmemeye çalış bir süre bakalım zaman neler gösterecek

güle güle kullan canımm hepsi çookk güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…