2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım yazdıklarını şimdi okudum çok üzüldüm senin adına.ama bak görüyorsun ki hemen hemen hepimiz bu tarz şeyler yaşamışız ve atlatmışız eminim ki sende atlatacaksın.sen şimdilik sadece nisan da bebeğinin kontrolüne odaklan ve başka hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme. anneni ziyarete geldin hepsi bu. şimdilik bu şekilde bak olaya. sakın en kötüsünü düşünüp karar verme. keşke hamilelik döneminde yaşamasaydın bunları ama başımıza geleceklerin zamanını biz belirleyemiyoruz.o yüzden bari en azından düşünüp üzülmemeye çalış. sadece bebeğin ve bebeğinin sağlığı şu an da önemli olan.çarşamba günü için sabırsızlan mutlu haberi alacağını düşün ve görüceksin eğer bebeğinin sağlığı ile ilgili güzel bir haber alırsan ki öyle olacağını hepimiz çok istiyoruz o zaman o sevinçle daha farklı düşüneceksin. koşa koşa gidip eşine sarılacaksın çünkü bu sevincini senin kadar içten sadece o paylaşabilir...

aynen canım benim dr umda öyle kilo tansiyon hiiç bişey bakmıyor, 2 dk ultrasonda bakıyor bi şikayetin varmı diyor hooop gönderiyor bu kadar, muayeneler çok kısa oluyor, herhangi bi sorun olmadığı sürece hep böyle ama alanındada uzman bir doktor olduğu için bırakmadım devam ettim bizden sıkılıyormu ne muyene sırasında

Kızlar merhaba nuna pep alan arkdaşlara birşey danışmak istiyorum şimdi ilk 6 ay zaten ana kucağını kullanılıyor sonrasında peki uyuması için idealmi sırtı tam olarak yatıyormu izledim videosunu ama net anlayamadım tam düz yatmıyor sanırım doğrumudur.

Selamlar kızlarrrr nasılsınızzzz???

Herkeste ya hazırlık telaşı ya da tekmelemelerden muzdariplikler görüyorum
Vallahi herkes aynı durumda olduğu için kendimi çok detaylı anlatmim
artık uyumak kabus gibi sağa sola dön kalça kemiklerim çürüdür gecede 30 kez dönüyorum wc git gelleri saymıyorum
Kalan süreç hep boyle geçecek sanırım

Odalar tamam kıyaftler tamam ben bi tek valiz hazırlayacam onu da azcık daha erteliyorm
32. haftada kontrole gidecem rapor yazacakmş doktor. Sora 35 te işi bırakmayı düşünüyorum. siz ne zaman bırakıyonuz kızlarr???

Minikkuşşş canım benim emin ol bunları yaşayan bir tek sen değilsin kendini asla yalnız hissetme.. Hamileliğim boyunca eşimden zaman zaman oyle laflar oyle hareketler gördüm ki yeri geldi nerden bu çocuğa hamile kaldım bile dedim kendi kendime.. Ama bu süreçler emin ol geçiyor bir süre sonra.. Karı koca arasında herşey oluyor maalesef. Yapmam dediğini yaparsın demem dediğini dersin yeri gelince.. Kadın olmak çok zor. İşte annelerimiz hep der ya çok afedersiniz karılık oyle bulaşıkla çamaşırda değil bu ince işlerde sabretmeyle he deyip geçmeyle oluyor diye.. Büyüklüğümüz ve farkımız burda. Bazen kocaları gözümüzde çok büyütmemeiz onlardan çok bişey beklememeiz gerekir. Oyle düşün ve sadece CEnab-ı Allahın sana nasip ettiği bebişinle ilgilen onu düşün yeter sana canım :))
Bu dönemler de geçecek hele bir bebişin gelsin unutursun herşeyi Allah ın izniyle herşey de düzelir. Hepimiz yaşadık gördük geçirdik hiiiiççç bişe olmuor merak etme kendine heba etme hiçbirşeyi

Minikuss Canım yazdıklarının hepsini okudum inan çok üzüldüm En doğru kararı vereceğinden eminim sen güçlü ve mantıklı bi kadınsın bu konuda da senin ve bebeğin için en doğrusunu yapacağından eminim Arkadaşlar söylemişler zaten böyle hassas bir dönemde böylesi önemli bi karar vermek doğru olmaz birazcık zaman en sağlıklı kararı almana yardımcı olacak İslam Hukuku dersi okurken hocamız kadının adet döneminde boşanma kararının kabul edilmediğini söylemişti Biz de çok şaşırıp sebebini sormuştur :44: adet döneminde salgılnan hormonlardan dolayı kadının hassaslastığını bunun da sağlıklı karar vermesini engeleyebileceği söylemişti Dinimiz adet dönemi için bile böyle bi önlem aldıysa sen hamilelik ve lohusalık dönemini düşün :18: Kaç kat daha fazla bi hormanel değişim söz konusu, aşırı duygusalız hepimiz Şu kritik dönemleri bi atlat sonrasında yine neye karar verirsen o olacak

HulyaErdem, Tokoyay Ben de bi tek benim eşim böyle sanıyodum kıpırdayınca karnımı gösteriyorum ya da elini koyuyorum e bizim oğlan da durmuyo öyle eskisi iki tıktıkla bırakmıyo kıpırdıyo hatta tabiri cazise içimde tepiniyo O da "rahat bırakılım uyusun yazık" diyo sanki ben oynatıyorum Benim kuzucuğumun da kafası sağ tarafta sağ tarafıma dönecek olursam yatağa vuruyo sürekli kafa mı atıyo artık napıyosa Yine sağ tarafımda babası yattığı için o tarafa dönecek olsam babasını da tekmeliyomuş gece ben uyurken

mLsvT
Benimki de babacı çok fena gerçi gurbette olduğum için benden başka duyduğu tek insan sesine de tepki veriyo olabilir Geçen misafir geldi ben de karnımı nasıl saklayacağımı bilemedim, ki üzerimdekiler de boldu yani ama bi o yana bi bu yana gidiyo pat pat vuruyo

pdnk Beşiğin dolabın şifonyerin lamban hepsi çok çok güzel fiyatları da gayet iyi Güle güle kullansın minnakın

Sedaak ben böyle bebek biblolarını pek sevmiyorum ama ikisi arasında bir tercih yapmak gerekirse oturan bebeklerin ifadeleri daha tatlı geldi bana

Geçmişi okumaya çalıştım ama tam olarak ne yaşıdığını bilmiyorum canım, paylaşmadın mı, paylaştın da gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama herkesin olduğu gibi ben de birkaç tavsiyede bulunmak isterim nacizane.
Sen şuan dünyanın en güzel şeyine sahipsin, bir bebek taşıyosun canım ya, senin canın, senin kanınla beslenen minicik bi yavru. Yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki...! Bu yüzden ne olur önce şuanki durumunun kıymetini bil ne olur. Yaşadıkların her ne ise sana bu kararı verdirdiğine göre kolay şeyler değil, ama o yavruyu taşıma gibi kutsal bir görev bizlere,anneye verildiğine göre, Rabbim bize her türlü güçlüğe dayanma gücünü de verir diye düşünüyorum. Bol bol dua etmen , sağlıklı düşünmen , fevri kararlar vermemen için ben de senin için dua edicem, bizler hepimiz senin yanındayız, birsürü dostun var en önemlisi de bu, sakın unutma olur mu...
Bebişinin sana ihtiyacı var, kendini toparlayıp , sapasağlam ayakta dur , herşeyden, herkesten önemlisi, yavrunun buna ihtiyacı var annesi, onu üzme

pericim, benim bebeğim 1-2 gün daha hareketli 1-2 gün daha sakin oluyor. yani ufak hareketleri oluyor ama şu dışarıdan gözüken hareketleri her gün her gün olmuyor. artık normal sayıyorum her halini yoksa gözümü göbeğimden alamıyorum :)

Nikah şekeri ve bebek şekeri üretim malzemeleri toptan satışı
canm bende onu beğendm ama kararsız kaldım :) kurdela mıknatıs tül hepsini bulablrsin

aaaa buranın yeri eminönündeymiş Sitede adresini de vermiş.

Adres:Süleymaniye Mh. Şahende Sk. Çelebi İşhanı Kat:1 No:13/31 Eminönü / İst.
(Mercan Ptt yanı, İNG ve TEBB Bankası yanı. Asilsoy İşmerkezi Karşısı
Mercan Vergi Dairesi arkası)
Tel:0212 520 43 40 - 0212 520 43 50

Orda pazarlıkla biraz daha indirim yaptırılır belki :13: hem de kargo parasından da kar edilmiş olur Fiyatları uygun çünkü gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…