Doktordan yeni çıktık 960 gr olmuş kızım 36 cm çok tatlı bir yüzü var maşallah:))
canım benim allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin benimde yarın kontrolüm 1 ay oldu çok merak ediyorum yaa...
bu arada arkadaşlar benim doktorum acayip rahat ayda bir çağırıyo ne tnsiyonuma bakıyo ne kiloma bakıyo ben şaşırıyorum yani burdada şu anda en iyisi bu oğlumun doktoruda acayip pimpirikliydi onun hakkındada bi kaç bişi duyunca gitmedim bunda napıcam bilmiyorum....
Sağdaki model daha güzel bence.Eki Görüntüle 667479 Eki Görüntüle 667483 canlarım karar veremedik sizce hangisi :)
Eki Görüntüle 667479 Eki Görüntüle 667483 canlarım karar veremedik sizce hangisi :)
Eki Görüntüle 667479 Eki Görüntüle 667483 canlarım karar veremedik sizce hangisi :)
kızlar almak için sizden cevap bekliyorum suanda :)
kızlar almak için sizden cevap bekliyorum suanda :)
Kizlar araniz da Tokat.. Tokat-Turhal tarafindan olan varmi?
nerden alıosn bende alayım hangi site
Kızlar yazdıklarınızı sakin kafayla tekrar tekrar okudum sıkılmadım aksine faydalı görüyorum çünkü hepimiz evliyiz benzer ya da farklı sorunlarımız tecrübelerimiz var o yüzden farklı bakış açıları benim için önemli..
Ben annemdeyim bugün geldim eşim aramadı beklentimde olmadı..
Burada arkadaşlarım ve tanıdıklar var sohbet muhabbet arasında az da olsa kafam dağılıyor..
Ama diğer taraftan içim eziliyor.. Şimdilik bir şey yapmayı düşünmüyorum acele karar vermek istemiyorum..
Ayrıca bu çarşamba kontrolümüz diğer çarşamba kurulumuz var sadece bunları düşünmek istiyorum..
Ne diyim.. Bu kadar şeyi üst üste neden yaşadığımı anlamaya çalışıyorum..
Nerede hata yapıyorum bulmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum.. Zihnim karışık..
Hamileliğimden tamamen uzaklaştım kendimi hamile ya da doğumu yaklaşan biri gibi hissetmiyorum geçer mi acaba?
Sanki istenmeyen bir çocuğa sahibim doğunca nasıl sahiplenirim neler olur bilemiyorum..
Tüm bunlarla başa çıkmanın yolunu bir şekilde bulmalıyım ama nasıl..
CAnım benim ailem turhalda.
Kizlar araniz da Tokat.. Tokat-Turhal tarafindan olan varmi?
Son kontrolümde bebeğimi doğru düzgün göremediğim için aylardır görmüyormuş gibiyim. Çok özledim onu. İki-üç gündür daha az hareketli. Geçen hafta ve önceki hafta acayip zıpırdı. Sıkışmaya başlaması için erken değil mi :26:
Nikah şekeri ve bebek şekeri üretim malzemeleri toptan satışı
canm bende onu beğendm ama kararsız kaldım :) kurdela mıknatıs tül hepsini bulablrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?