Artık hareketleri gerçekten canımı acıtıyor.Çok haşin ve gaddar kendileri.
Geçen gün totosunu dayadı nasıl itiyor sağdan sağdan beni. Niye itiyor çünkü soluma yattım paşamın hoşuna gitmedi.En sonunda bende onun ayaklarını ittim çeksin diye. Daha sert bir şekilde tekmeyle karşılık verdi bana.
Bizi gören eşim napıyorsun sen öyle dedi. Söyleyince paparayı yedim.Neymiş efendim çocuk rahatsız olmuş, kalksaymışım niye itiyormuşum, iyi yapmış mış.
Yıkama ütüleme işine gelince çok şükür yardımcı çok. Kalabalık bir kız arkadaş grubum var. Hepsi gelin diyeceğim günü bekliyorlar. Ütü onların ellerinden öpecek.
Boya işini mobilya gelmeden halletmek istedik biz. Bence sizde halledin bir an önce ikisinin kokusunu da aynı anda çıkarmış olursun.
insan hamileyken nasıl bişeyse normalde aklına bile gelmeyen şeyleri istiyor malesef..evde bi dene canım arkadaşında dediği gibi..çarşaf böreği yaptınmı hiç bilmiyorum onun gibi elle açıp yağlıyor malzemeyi serpip tekrar topluyorlar sanırım sonra dinlenince tekrar belli ölçüde açıp fırına veriyorlar diye biliyorum..ama hiç denemedim..nasıl olur bilmiyorum:26: haşhaşlısı ve cevizlisi var
bendemi denesem bak aklıma düşürdün şimdi..yaparım ama bu evdeki fırınlarda nasıl olur ona güvenemiyorum işte..çok yüksek ısıda pişiyor sanırım büyük ekmek fırınlarında..
ahhh canim insallah bulurda yersin. benimde öyle bizim oralarda olan birseyi canim cok istiyordu evde yapilinca ayni tadi vermiyor malesef burdaki firindakileri yaptirdik ne yazikki hic guzel olmamis yedigime pisman oldum igrenc bir tad olmustu yöresel yemeklerin lezzetini bilmeyenler ayni tadi tuturamiyor malesef. tarife göre bir dene sen belkide yapabilirsin . insallah yapabilirsinde yersin cnm.
Evet canım sırtı fermuarla ayarlanıyor 3 kademe ve tam yatış özelliği var..
Ana kucağı zaten kaliteli içinde yenidoğan için ped var..
Ben de bazen içerde iki çocuk var da birini göremediler mi diye düşünmüyor değilimgözumde canlandirdimda o drumu gülmekten kirildim inankiana ogul inatla birbirinizi ittiriyorsunuz haa
masallah yerim ben onun ittiren ayaklarini cok tatlilaryaa
benim kizcemde hertaraftan itiriyor beni ayagi nerde kafasi nerde bazen sasiriyorum dönüp dönmedigini bile anlayamadim son zamanlarda bir görsen bi sagdan bir soldan bir yukardan bir asagidan ortadan bir kac dk arayla her taraftan yiyorum tekmeyi
bazen dusunuyorum acaba icerde birdne fazlami bebek var diye
birde sen hicrigini hissediyormusunya onu tmm olarak nerden hissediyorsun benim ki asagidan göbek altindan daha asagidan hissediyorum bazen saga dogru biraz. acaba kafasi asagida oluncami hickirigini ordan hissediliyor,,
Canim bebek arabasini cok sükür hallettim gecen gün biraz agir bir araba ama kullanis olarak daha kaliteli geldi bana ben de ABC e karar verdim 6S olani aldim. Digerleri evet hafif ama icime sinmedi birtürlü tekerleri cok kücük kisin falan rahat edemem
diye düsündüm, zaten 1 seneye kadar güzel bir eve tasinacagiz onun icin sirf suani düsünüp karar vermek istemedim .Temizlik ve ütü isine ben de baslayacagim birdahaki haftalarda insallah, suan hala gelmemis olan siparislerim var gelsin hepsini birden aradan cikaririm... Buarada dün gece yine uyuyakalmisim kusura bakma canim..
Ben de bazen içerde iki çocuk var da birini göremediler mi diye düşünmüyor değilimVurduğu yerlere bakınca kafa-kol-ayak karışıyor çünkü :44:
Yurtdisina gıda kargo yasak canim malesef ahh serbest olsa simdiye bi on tane getirtip atardim buzluga.. Denemez olsaydim ya tadi aklimdan cikmiyor
Esimin anneannesinde yemistik canim hergün kahvaltiya sicacik alip getiriyordu... Benim icin gidip satilan fırına sormus ama veremeyiz tarifini demisler.. Birkac kez burdaki firinlara da sordu esim siparis üzerine yaparmisiniz diye ilk defa duyuyoruz ismini ama tam tarifini getirirseniz yapmaya calisiriz diyorlar.. Bazan yogurt-ceviz-pide ücünü biarada yiyorum tadini belki alirim diye ama yok tutmuyor :)
gözumde canlandirdimda o drumu gülmekten kirildim inankiana ogul inatla birbirinizi ittiriyorsunuz haa
masallah yerim ben onun ittiren ayaklarini cok tatlilaryaa
benim kizcemde hertaraftan itiriyor beni ayagi nerde kafasi nerde bazen sasiriyorum dönüp dönmedigini bile anlayamadim son zamanlarda bir görsen bi sagdan bir soldan bir yukardan bir asagidan ortadan bir kac dk arayla her taraftan yiyorum tekmeyi
bazen dusunuyorum acaba icerde birdne fazlami bebek var diye
birde sen hicrigini hissediyormusunya onu tmm olarak nerden hissediyorsun benim ki asagidan göbek altindan daha asagidan hissediyorum bazen saga dogru biraz. acaba kafasi asagida oluncami hickirigini ordan hissediliyor,,
bunu düsünen tek ben olmadigima sevindimson günlerde ben iyice karistirdim neresi neresi oldugunu
İşçimen Restaurant - Yoğurtmaç İzle, Dinle, İndir, Sözleri, klip | Video Galeri 2 Haber
belki bu işine yarar, videolu falan ya :)
Bir de kızlar ben uzun süre masabaında oturunca kalkarken bebeğin kafasını tam vajinanın üstünde top gibi hissediyorum, mesaneme de baskı yapıyor. O yüzden her ayağa kalktığımda her an altıma kaçıracakmışım gibi bir hisse kapılıyorumVar mı böyle olan
Aynen bana da kimse yer vermedi ve dayanamadım indim otobüstengünaydın kızlar
ben gecmısı okuyup gelıorm
sabah sabah otobuste yıne kımsecıkler yer vermedı
Saol cnm bende bakıyorum zaten ama bu siteler güvenilirmidir, eşim bana bigün dolandırılıcan diye kızıyo hep internetten alışveriş yaptığımda, ondan sordum , hem polis olup hem dolandırılırsam acayip komik olurkızlar günaydınnhepinize iyi ve güzel bir hafta diliyorum
canım aldıgın bebek şekerini görmüştüm, ona benzer malzemeleri google dan bebek şekeri malzemeleri yazarak çıkan her siteden temin edebilirsin. .çok gördüm çünküben kutulu bebek şekerinin içine çikolata koyucam, şimdi mevlüt için kese yapıyorum onun içine ya lavanta yada beyaz mavi şeker koyucam tam emin degilim.
Doktordan yeni çıktık 960 gr olmuş kızım 36 cm çok tatlı bir yüzü var maşallah:))
Olucaz kız olucaz 30a ne kaldı bakyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende 30 haftalık barı olsaydım keske ya
kızlar bu arada cumartesi gece annem geldi çok mutluyuz kızçemle
yerinde duramıyor hiç bebişim, anneanne bakıyor bize,
bi süre kalıcak inşalllah
ben zorlanıyorum çünkü
ben de bugüne kadar aldıklarımızı eklicem birazdan çekip fotolarını
size göre daha bizim hiçbişeyimiz yok gerçi ama, yavaş yavaş alıyoruz biz de işte teyselerimis
güle güle kullanmak nasip olsun cnm cok iyi etmisin bende olsam öyle yapardim icime sineni almayi tercih ederdim agirligindan cok daha önemli bu bence :)) abc ler cok guzel gercekten bayildim bende benim aldigimda cok benziyor abc ama farkli bir ürün sadece
insallah o silerde biter yakinda benimde tek temizlik var gibi gözukuyor suan cok birsey kalmadi. dün gece uyudugunu tahmin ettim zaten. olsun cnm sen iyi olda önemli degil bunlar :)))
ayyy canim cok tesekkürler suana kadar dinledigim ve duydugum en acik tariftiİşçimen Restaurant - Yoğurtmaç İzle, Dinle, İndir, Sözleri, klip | Video Galeri 2 Haber
belki bu işine yarar, videolu falan ya :)
Canım ben uzun zamandır hıçkırığını sol kasığımda hissediyordum ki başı uzun süre ordaydı. 3 gündür de tam göbek deliğimin hizasında epey aşağıda hissediyorum. Tam rahmin ucunda sanki. Tesadüf müdür yoksa gerçekten başı nerdeyse direk ordan mı hissediliyor bilmiyorum ama. Tecrübeli anneler aydınlatabilirler mi bizi.
bence yapilabilir evdede cok zor gibi gözukmuyor katmere benziyor daha cok. himmmm cok lezzetli gözukuyor benimde canim cekti simdi napcazz
Bazen yüzüstü yatar gibi oluyorum yastık destekli. Hem en sağdan hem en soldan vurmayı başarıyor. Boyluboyunca yatıp keyif mi yapıyor acabaİki büklüm olması gerek normalde ama aynı anda iki-üç yere tekmeyi basabiliyor. Popop da ittirme konusunda çok başarılı
yogurtmaç diye diye benimde aklıma buna benzeyen başka bişi düşürdünüz :111: üstelik ben adını bile bilmiyorum sadece elazığ yöresine ait oldugunu biliyorum. nolcak şimdi
ama ama ben demedimkii hicadini bile bende ilk defa duydum bu yemegin senin isin daha zormus simdi adini bilmedigin yemegi nasil canin cekti valla cok ilginc sende tarif et belki bilen cikar onuda
yogurtmaç diye diye benimde aklıma buna benzeyen başka bişi düşürdünüz :111: üstelik ben adını bile bilmiyorum sadece elazığ yöresine ait oldugunu biliyorum. nolcak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?