2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gözumde canlandirdimda o drumu gülmekten kirildim inanki ana ogul inatla birbirinizi ittiriyorsunuz haa
masallah yerim ben onun ittiren ayaklarini cok tatlilaryaa

benim kizcemde hertaraftan itiriyor beni ayagi nerde kafasi nerde bazen sasiriyorum dönüp dönmedigini bile anlayamadim son zamanlarda bir görsen bi sagdan bir soldan bir yukardan bir asagidan ortadan bir kac dk arayla her taraftan yiyorum tekmeyi
bazen dusunuyorum acaba icerde birdne fazlami bebek var diye
birde sen hicrigini hissediyormusunya onu tmm olarak nerden hissediyorsun benim ki asagidan göbek altindan daha asagidan hissediyorum bazen saga dogru biraz. acaba kafasi asagida oluncami hickirigini ordan hissediliyor,,

Benim yedigim cevizlisiydi.. aynen insanin aklina hic gelmeyen seyler durup durup hamileyken geliyor ama ben zaten tam hamileligimin 2. haftalarin da falan ilk defa yemistim ve tadi müthisti gercekten yöresel duyulmamis bilinmeyen okadar farkli ve güzel lezzetler varki.. bulantilar varken cok aramiyordum ama simdi ikide bir aklima düsüyor.. bir ara nette okumustum iki kisiyle yapiliyormus hamuru biri hamurun sagi digeri solundan cekip acarak yaglayip tekrar katliyor gibi birseydi. anneme sormam lazim yapabiliriz derse bakicaz artik.. yoksa tek basima birde bu göbekle sanmiyorum beceremem :101::101::101:

Evet canım sırtı fermuarla ayarlanıyor 3 kademe ve tam yatış özelliği var..
Ana kucağı zaten kaliteli içinde yenidoğan için ped var..

Canım zaten sen alırkende konuşmuştuk bu arabayı ok tam yatıyorsa 6 aydan sonra rahat kullanılır ben hala belki bir indirim daha olur diye belliyorum😃😜ama arabamız bu inşallahh.

Ben de bazen içerde iki çocuk var da birini göremediler mi diye düşünmüyor değilim Vurduğu yerlere bakınca kafa-kol-ayak karışıyor çünkü :44:

güle güle kullanmak nasip olsun cnm cok iyi etmisin bende olsam öyle yapardim icime sineni almayi tercih ederdim agirligindan cok daha önemli bu bence :)) abc ler cok guzel gercekten bayildim bende benim aldigimda cok benziyor abc ama farkli bir ürün sadece

insallah o silerde biter yakinda benimde tek temizlik var gibi gözukuyor suan cok birsey kalmadi. dün gece uyudugunu tahmin ettim zaten. olsun cnm sen iyi olda önemli degil bunlar :)))

Yurtdisina gıda kargo yasak canim malesef ahh serbest olsa simdiye bi on tane getirtip atardim buzluga.. Denemez olsaydim ya tadi aklimdan cikmiyor

İşçimen Restaurant - Yoğurtmaç İzle, Dinle, İndir, Sözleri, klip | Video Galeri 2 Haber

belki bu işine yarar, videolu falan ya :)

Canım ben uzun zamandır hıçkırığını sol kasığımda hissediyordum ki başı uzun süre ordaydı. 3 gündür de tam göbek deliğimin hizasında epey aşağıda hissediyorum. Tam rahmin ucunda sanki. Tesadüf müdür yoksa gerçekten başı nerdeyse direk ordan mı hissediliyor bilmiyorum ama. Tecrübeli anneler aydınlatabilirler mi bizi.

bunu düsünen tek ben olmadigima sevindim son günlerde ben iyice karistirdim neresi neresi oldugunu

Bazen yüzüstü yatar gibi oluyorum yastık destekli. Hem en sağdan hem en soldan vurmayı başarıyor. Boyluboyunca yatıp keyif mi yapıyor acaba İki büklüm olması gerek normalde ama aynı anda iki-üç yere tekmeyi basabiliyor. Popop da ittirme konusunda çok başarılı

Bir de kızlar ben uzun süre masabaında oturunca kalkarken bebeğin kafasını tam vajinanın üstünde top gibi hissediyorum, mesaneme de baskı yapıyor. O yüzden her ayağa kalktığımda her an altıma kaçıracakmışım gibi bir hisse kapılıyorum Var mı böyle olan

evet canım benimde aynen böyle .. hele gece yataktan kalkarken aha çıktı galiba diyorum

cnm bebek odası takımın çok güzel güle güle kullan, bebişin içinde huzurla uyusun büyüsün... anneler böyle işte herşeyi bir hevesle yapıyolar cnm annem benimki de öyle yapmıştı geçen hafta
günaydın kızlar
ben gecmısı okuyup gelıorm
sabah sabah otobuste yıne kımsecıkler yer vermedı
Aynen bana da kimse yer vermedi ve dayanamadım indim otobüsten insanlar özellikle erkekler çok duygusuz ve ruhsuz olmuşlar bana zaten hep kadınlar yer veriyo otobüslerde ama bugün kimse yer vermedi ve işe geç kaldım otobüs bekleye bekleye

Saol cnm bende bakıyorum zaten ama bu siteler güvenilirmidir, eşim bana bigün dolandırılıcan diye kızıyo hep internetten alışveriş yaptığımda, ondan sordum , hem polis olup hem dolandırılırsam acayip komik olur

Doktordan yeni çıktık 960 gr olmuş kızım 36 cm çok tatlı bir yüzü var maşallah:))

Ay maşallah ona güzel kız benim kızımda geçen hafta 35cm 990gramdı şimdi biraz daha almıştır kilo heralde tombiş tombiş olsunlarda onların popişlerini öpelim.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende 30 haftalık barı olsaydım keske ya
Olucaz kız olucaz 30a ne kaldı bak

Cnm annene bol bol doy güzel vakit geçir ne mutlu sana şimdi güzelcede nazlan çünkü en güzel anneler çekiyo nazımızı, benimkilerde geçen hafta geldiler ama gittiler şimdiden çok özledim doğuma gelecek

Aslin da bu hafif olan arabalara bakip birtanesini almak icin esimle gittik tabi daha önce abc nin bebek arabalari videolarini da defalarca izlemistim... oraya gidip baktigim zaman tekerleri cok kullanissiz ve basit gibi geldi bana ki zaten satici da kisin hic tavsiye etmeyiz dedi.. tam o sirada Abc 6s i gördüm normal fiyati 400 civari ogün indirim de ve 260 euroydu sadece hem daha kaliteli hemde cok uygun fiyata geldi yani

hepimiz icin güle güle eskitmek nasip olsun insallah :)

ayyy canim cok tesekkürler suana kadar dinledigim ve duydugum en acik tarifti ölcüleri artik kendimiz tutturabildigimiz kadar kesin anneme gidip bunu denemem lazim ev firininda ne kadar olur tabi bilemem ama artik oldugu kadar coktesekkür ederim

simdide kendime güldüm canim hemde cok utandimm:26::26::26:tecrubeli anneler aydinlatsin ddemisinya suan ben en tecrubeli sayiliyorum bu durumda3. bebegim buama malesef ben digerlerinde bundaki gibi oturup simdi surasinda bu oldu simdi boyle hareket etti sunu yapti bunu yapti diye izleyecek hatta dusunecek bile bir durumda degildim hatta hareket ettiklerini bile tamm anlamis degildim. bende bunla sizin kadar acemi sayiliirim ne yazikki:26::26:
ama tahminime göre oyle oluyor kafasi nerdeyse hickirigida orda oluyor.

bence yapilabilir evdede cok zor gibi gözukmuyor katmere benziyor daha cok. himmmm cok lezzetli gözukuyor benimde canim cekti simdi napcazz

yogurtmaç diye diye benimde aklıma buna benzeyen başka bişi düşürdünüz :111: üstelik ben adını bile bilmiyorum sadece elazığ yöresine ait oldugunu biliyorum. nolcak şimdi

Son düzenleme:

bende onu cok merak ediyorum cnm nasil oluyorda ayni anda bir kac yerden tekme atabiliyor: ayaklariyla birlikte ellerinide kullaniyor mutlaka ve tabi poposu kafasinida ekledikmi tmm demeki bizim bebisler hertarafini kullanmayi becerebiliyor cok becerekli olcaklar

yogurtmaç diye diye benimde aklıma buna benzeyen başka bişi düşürdünüz :111: üstelik ben adını bile bilmiyorum sadece elazığ yöresine ait oldugunu biliyorum. nolcak şimdi

ama ama ben demedimkii hic adini bile bende ilk defa duydum bu yemegin senin isin daha zormus simdi adini bilmedigin yemegi nasil canin cekti valla cok ilginc sende tarif et belki bilen cikar onuda

ama ama ben demedimkii hic adini bile bende ilk defa duydum bu yemegin senin isin daha zormus simdi adini bilmedigin yemegi nasil canin cekti valla cok ilginc sende tarif et belki bilen cikar onuda

burda konuşulmasına gerek yok canım ben bulurum bir şekilde. bende bir başkasının canına sebep olmiyim şimdi

Ama benim canımda şimdi bu dediklerinize benzeyen katmer istedi. Kayınvalidem nasıl güzel yapar.
Doktorum beni öldürür yersem, şekerimi kontrol altında tutmak için kırk takla atıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…