2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
burda konuşulmasına gerek yok canım ben bulurum bir şekilde. bende bir başkasının canına sebep olmiyim şimdi

bak simdi dogru dedin bir baskasinin daha cani yanmasn bencede bugunluk bukadar gazi yeterli dimi

insallah bulursun da afiyetle yersin sende

Ama benim canımda şimdi bu dediklerinize benzeyen katmer istedi. Kayınvalidem nasıl güzel yapar.
Doktorum beni öldürür yersem, şekerimi kontrol altında tutmak için kırk takla atıyorum.

katmer miiii :111::111::111: yaa sinir oldum heee şimdiiiiiii

Son düzenleme:
Bugün sabah esime böyle bir mesaj atmistim normal de yarin aksam eve gelmesi gerekiyordu mesajdan sonra izin almis 1 saate evdeymis askim

Babacigim biliyormusun annemi sabahin 6sinda tekmeleyerek uyandirdim icerde sabah jimnastigi yapiyorum.. Aciktimda kalkip birseyler yese bari, ben yokken ögleye kadar tembel tembel yatiyordu annem eminim cünkü ben dürtmesem uyanip düzenli beslenecegi yok.. Hep ani hareketlerde bulunuyor bazan bana inat biryerlere cikip cikip atliyor gibi hissetmeye basladim icerdeki sarsinti ve kulaklarimi patlatan su sesinden haberi yok tabi..
Hem kac gündür o kirmizi seyden hic yemiyor nedenki? Ben cok sevmistim onu oysaki.. Senin sesini de duymadim kac saattir artik bana olan hevesin bittimi oyüzdenmi annemin göbegini sevmeyip konusmuyorsun benimle hic?
Ben simdiden ikinizide cok seviyorum ve özledim burasi cok sıkıci ve hep karanlik biran önce yaniniza gelmek istiyorum,,

Sevgiler Elias Selim (babasinin oglu)

Ama benim canımda şimdi bu dediklerinize benzeyen katmer istedi. Kayınvalidem nasıl güzel yapar.
Doktorum beni öldürür yersem, şekerimi kontrol altında tutmak için kırk takla atıyorum.

birazciktan birsey olmaz cnm abartmadikca yiyebilirsin, buaralar ben biraz ipnin ucunu kacirdigim halde yüksek cikmiyor artik sekerim düzeldimi ne artikyapcak birisini bulsam ben hemen yaptiridim kendim yapmayada hic gözum yemiyor

kızlaaar bugün kargom geldi iyiki l beden istememişim çünkü çok güzel oldular üstüme lohusalıkta da çok rahat kullanılabilecek şeyler

Eklentiler

• $pierre.webp
    24 KB · Görüntüleme: 33
  • $pierre2.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 33

wawwww cok guzell bir mesaj olmus cok duygulandim. kim bilir babasi okuyunca ne hale gelmistir. cok guzel yazmis oglusun yüregine saglik insallah kucagimizada almak nasip olur..

ağlıycam galibaaa çok duygulandım ..

wawwww cok guzell bir mesaj olmus cok duygulandim. kim bilir babasi okuyunca ne hale gelmistir. cok guzel yazmis oglusun yüregine saglik insallah kucagimizada almak nasip olur..

ağlıycam galibaaa çok duygulandım ..

Kizlar bende duygulandim simdi kendi yazdigim mesaja oysaki tamamen gülerek ve espri niyetli yollamistim kocisime sabah sabah ters etki yapmis sanirim oyüzden izin aldi geliyor oda

birazciktan birsey olmaz cnm abartmadikca yiyebilirsin, buaralar ben biraz ipnin ucunu kacirdigim halde yüksek cikmiyor artik sekerim düzeldimi ne artikyapcak birisini bulsam ben hemen yaptiridim kendim yapmayada hic gözum yemiyor

Ben şekerimden hiçbir şey anlamadım canım. Onun için korkuyorum kaçamak yapmaya. 2-3 gün çok iyi. Sonra birden sapıtıyor.
Bu sabah 1 buçuk dilim tam buğday ekmeği yedim. 1 dilim beyaz peynir, 6-7 tane zeytin, 1 yumurta, 1 salatalık ve bir bardak süt içtim. Başka hiçbir şey yemedim. 1 saat sonra ölçtüm şekerimi 147ydi.

Dün sabah da aynılarını yedim. Hiç fark yok 102 idi. Çok enteresan. :44:
Yemek aynı yemek. Yenilen saat hemen hemen aynı saat. Neye göre bu kadar fark oluyor arada ben hiçbir şey anlamadım.
Geçen gün içinde pirinç olan bir şey yedim canım istedi. Kesin çok yükseldi derken 97 çıktı.

Bence benim şekerimin kafası güzel.

nasıl ölçüyor5sunuz şekeri aleti felan mı var

Kizlar bende duygulandim simdi kendi yazdigim mesaja oysaki tamamen gülerek ve espri niyetli yollamistim kocisime sabah sabah ters etki yapmis sanirim oyüzden izin aldi geliyor oda

sanirim ne yazdigini yeni fark ettinn uyku sersemi anlamisindir, hadi gözun aydin kociside erken getirmeyi basarmis oglisin
sen bundan sonra bu yöntemi kullan kocisin uzun zamandir gelmeyince

sanirim ne yazdigini yeni fark ettinn uyku sersemi anlamisindir, hadi gözun aydin kociside erken getirmeyi basarmis oglisin
sen bundan sonra bu yöntemi kullan kocisin uzun zamandir gelmeyince

aynen canim öyle oldu vallahi geldigin de tepkisi ne olucak acaba bakalim

gece yedigin birseyler oluyorsa o sabah etkiliyor bir tane meyve yiyim gece yani aksam yemeginden 2- 3 saat sonra sabah sekerim yuksek cikiyor yada yaptigim bir kacamak hemen kendinisi sbaah gösteriyor benimkide öyle düzensin gidiyordu simdi arada hafif yukselemeler olsada eskisi kadar cikmiyor. aksam yediklrine dikkat et sabah neden yuksek cikiyor belki bulabilirsin

Dün akşam yarım muz yemiştim saat 10 gibi. O mu yaptı ki acaba?:44: Muz bebek için çok faydalıymış hiç yemeyecek miyim ben.

Dün akşam yarım muz yemiştim saat 10 gibi. O mu yaptı ki acaba?:44: Muz bebek için çok faydalıymış hiç yemeyecek miyim ben.

evet cnm o yapmis olabilir dün gece bende yedim birtane aclik sekeirm 98 cikti baskada birsey yememistim yoksa ondan oldugunu anlamazdim bende. olurmu öyle hic yemek yemeliyiz tabiki ama saatine dikkat etmek lazimm erken saatlerde yemek lazim gece yenen meyve kesinlile sekeri yukseltiyor . benim sekerimi yüksek cikmasinin birinci nedeni meyvedir cunku hamilelikten önce ben cok nadir meyve yerdim hamile kalinca doyamiyordum yememeye. simdi yine arada bir tane yiyorum sekerim de düzelme oldu.
meyvenin seker yükseltecegini hic düsünmezdim

evet cnm aleti var parmaktan ölcülen ben günde dörrt kez ölcum yapiyorum doktor verdi bana burda bunu. sanirim tokayay kendisi aldi eczaneden yanlis hatirlamadiysam :)))

nasıl ölçüyor5sunuz şekeri aleti felan mı var

Evet parmaktan ölçen bir alet var canım. Onla ölçüyoruz. TALIAA doğru hatırlıyorsun canım. Doktorum aldırmadı ama ben huzursuz olduğum için kendim aldım. En azından ne yiyince yükseliyor ne yiyince yükselmiyor takip edip öğreniyorum.

Yarın 50 gr yükleme tekrar ve son kez yapılacak. Muhtemelen yüksek çıkacak.

neden morelini bozuyorsun hemen nerden biliyorsun yüksek cikacagini, belkide gayet iyi cikacak hem diyette yapiyrsun uzun zamandir mutlaka düzelme olmusutur sendede :)) moralini yüksek tut o da cok önemli.
insallah sonuclar iyi cikar düzele olmustur doktorunda artik rahat rahat ne istiyorsan ye dder sana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…