- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
Eki Görüntüle 667780 Eki Görüntüle 667781 Eki Görüntüle 667782 Eki Görüntüle 667783 Eki Görüntüle 667784 Eki Görüntüle 667785 Eki Görüntüle 667786 Eki Görüntüle 667787
bugün oğlumuz için eşim ve kızımla birlikte alışverişe çıktık çok şükür ki gönlüme göre şeyler buldum :)) sağlıkla giysin inşallah oğlum....
Kızlar ben de plesenta previa vardı ya... Doktor bugün kağıda plesenta posrerior diye yazmış internetten baktım ama bişi bulamadım bilgisi olan var mı?
bi haftadır kasılmalarım var ... perşembe akşamı doktoru aradık .. tuvaletimi yaparken çok baskı hissediyorum .. sürekli tuvalete gidiyorum dedim .. idrar testi yapalım dedi.. sabaha rahatladım diye gitmedim .. dün gece yine kötüleştim.. eşim hastaneye götürdü.. idrar tahlili verdik.. tam çıkıyorduk ki tesadüfen doktorumuz geldi .. doğuma gelmiş.. bekleyin işim bitsin sonuçta çıkar bakarız dedi.. bizde bekledik .. tahlil temiz çıktı .. kasılmaların artarsa mutlaka gel dedi.. yarın içinde randevu aldık .. inşallah bi sorun yoktur.. o kadar aşağıdaki oğluşum.. sanki tuvaletteyken çıkıvercekmiş gibi geliyor.. baskı yapması normal ama kasılmalarına dikkat et 2 saatte 4 kez olursa gel dedi.. bilgisayarın başında bile zor oturuyorum.. sıkışıyor tepiniyor içimde ve her tekmesini rahmimde hissediyorum.... benim gibi olan varmı ??
güle güle kullanın hayırlı olsun .. hepsi çok güzeller.. hele galatasaraylı olanlara bayıldım
bebğin ters durması gibi bişeyler yazıyo nette ama iyice araştırmak lazım daha önce bende duymadm ...bu doktorlar neden anlatmazlar bilmemki.. yerinde olsam telefon açar sorardım .. bu ne demek diye.. aklına takılıp yanlış bilgilerle panik yapacagına ara ve sor...
geçen cuma bende çok olmuştu. benim dr. 5 dk. bir olursa yada gün içinde 10 dan fazla olursa önemli demişti. cuma baya oldu ama benimm.hiç kalkmadım. cumarteside yattım. öle azaldı
Haklısın canım:) Yarın arayıp sorayım bugün geç oldu da :))
Kızlar ben de plesenta previa vardı ya... Doktor bugün kağıda plesenta posrerior diye yazmış internetten baktım ama bişi bulamadım bilgisi olan var mı?
Canım zaten sen alırkende konuşmuştuk bu arabayı ok tam yatıyorsa 6 aydan sonra rahat kullanılır ben hala belki bir indirim daha olur diye belliyorumama arabamız bu inşallahh.
valla benimkide şu anda buranın en iyisi sözde özel hastane bide sezeryan olucam çok tereddütlüyüm doktorumu seviyorum ama başı çok kalabalık çok yoğun acil bi durumda bile zorla ulaşabiliyorum sakat yani...
Canım çok güzelmiş diğer cicilerinizde çok güzel güle güle sağlıklı günlerde kullanınoğluşumun beşiğiii teyzeleri bide yatak odamaıza kırmızı siyah sepet beşşik aldık
Eki Görüntüle 666614 Eki Görüntüle 666615
e-bebekten aldım kampanyada 130 tl
Zeynom çok güzelmiş çok tatlıı yaa oğluşunun yeni cicisi hayırlı uğurlu olsunkızlar dün oğluşuma mevlüt takımı aldım uzun zamandır arıyordum fakat istedigim gibi bişi bulamıyordumtam yazın ortasına gelecegi için şortlu olsun istedimm
Aynen dediğin gibi kısaya çare yokta uzuna varcanım benim beşiğim daha olmadığından deneyemedim şöyle bol bol dursa veya kenarını falan kıvırsan olmadı mı?gerçi kısaya çare yok uzun halledilir.keser annen elinden geliyorsa.ya da terziye 2 dakikada yaptırabilirsin.benim içime en çok sinen markaydı bu pişman değilim:)
Sağımı solumu bilmem ben ama ayakta duran hoşuma gitti benimEki Görüntüle 667479 Eki Görüntüle 667483 canlarım karar veremedik sizce hangisi :)
kızlar bu arada cumartesi gece annem geldi çok mutluyuz kızçemle
yerinde duramıyor hiç bebişim, anneanne bakıyor bize,
bi süre kalıcak inşalllah
ben zorlanıyorum çünkü
ben de bugüne kadar aldıklarımızı eklicem birazdan çekip fotolarını
size göre daha bizim hiçbişeyimiz yok gerçi ama, yavaş yavaş alıyoruz biz de işte teyselerimis
Canım hayırlı uğurlu olsun aldıklarınız çok güzel
Ayy o şifoniyere içim gitti fiyatı uygunmuş alasım geldi
Sanki koyacak yerim varmış gibi daha gözüm doymuyor
teşekkür ederim tatlım
biz gittiğimizde bütün şifonyerler yüzde yirmi indirimdeydi iyi oldu bizim için de
hem hepsini beğenerek aldık hem de uygun fiyata aldık ben de çok mutlu oldum
Kızlar cuma günü Sağlık ocağına gittim nerdeyse bayılıyordum sedyeye yatırdı hemşire tansiyonum 4'e düşmüş taa
Acıkmışım meğer eve gelince hemen bişeyler atıştırdım kendime geldim
Neyse o değilde Sağlık ocağında bi tane alet vardı karnıma tuttu bebeğin kalp atışlarını dinledik
Çok hoşuma gitti hemşirenin elinden kaçırıp eve getiresim geldi
Kızımın kalbi çok güzel atıyordu tık tık diye çok kibardı
Hiç o aletle kalbini dinleyen oldu mu:26:
Acaba sadece haftasonuna özel bir indirimmi vardı kaç çekmeceli bu 3 çekmeceli mi
ne zaman kuracaksınız mobilyaları
ben varım
bak o hiç aklıma gelmedi.
hadi bir gün sonra o sağlık ocağına buradan biri giderse ne der. ben kaçıracaktım onu
evet canım 24 25 mart a özelmiş o indirim. mobilyaları da önümüzdeki hafta içi kurarız büyük ihtimal
bir de evet şifonyer 3 çekmeceli. 5 lisi de vardı ama büyüktü, ben çok yer kaplasın istemedim.
o bahsettiğin aletle sağlık ocağında ebe teyzemiz bana da kızımın kalp atışlarını dinletti canım
baştan pek bi cızırtılı geldi, sonra ebe karnımda gezdirdikçe bir baktım pıtırdıyor bizimkinin kalbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?