2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar ben de plesenta previa vardı ya... Doktor bugün kağıda plesenta posrerior diye yazmış internetten baktım ama bişi bulamadım bilgisi olan var mı?

arkadaşlar nasılsınız ; benim bu sıralar biraz sıkıntım var el ve ayaklarımda kaşıntı var, isilik gibi döktüm yarın tahlil yaptıracağım netten biraz araştırdım karaciğerle ilgili problem varsa önemliymiş, hiç fikri olan var mı, hepinize sağlıklı günler:))

güle güle kullanın hayırlı olsun .. hepsi çok güzeller.. hele galatasaraylı olanlara bayıldım

Kızlar ben de plesenta previa vardı ya... Doktor bugün kağıda plesenta posrerior diye yazmış internetten baktım ama bişi bulamadım bilgisi olan var mı?

bebğin ters durması gibi bişeyler yazıyo nette ama iyice araştırmak lazım daha önce bende duymadm ...bu doktorlar neden anlatmazlar bilmemki.. yerinde olsam telefon açar sorardım .. bu ne demek diye.. aklına takılıp yanlış bilgilerle panik yapacagına ara ve sor...

geçen cuma bende çok olmuştu. benim dr. 5 dk. bir olursa yada gün içinde 10 dan fazla olursa önemli demişti. cuma baya oldu ama benimm.hiç kalkmadım. cumarteside yattım. öle azaldı

Haklısın canım:) Yarın arayıp sorayım bugün geç oldu da :))

geçen cuma bende çok olmuştu. benim dr. 5 dk. bir olursa yada gün içinde 10 dan fazla olursa önemli demişti. cuma baya oldu ama benimm.hiç kalkmadım. cumarteside yattım. öle azaldı

bende bugün yattım .. halada sıkıntım var kasılma değilde ne bilim içim sıkılıyo gibi çok yemişim gibi.. bide göğüs uçlarımda feci bi sancı var yanıyor.. sizde de oluyormu ??

Haklısın canım:) Yarın arayıp sorayım bugün geç oldu da :))

benim eşim gece gündüz arıyor valla .. işi bu diyor .. göğsüm yanıyor diye yine arayacaktı az önce engel oldum ..yarın randevu var ozaman sorarız dedim...

canım sanırım bebeğin ters bası yukarıda ve plasenta basının olması gereken yerde yanı rahmın ustunde normal dogum sansın yok demek oluyo zamnın gelınce sezeryan olursun korkulacak bısey yok

Canım zaten sen alırkende konuşmuştuk bu arabayı ok tam yatıyorsa 6 aydan sonra rahat kullanılır ben hala belki bir indirim daha olur diye belliyorumama arabamız bu inşallahh.

Şu an indirimde zaten set fiyatı 850 TL ama ben extra indirimle 685'e almıştım umarım yine böyle bir indirime girer..
Çoğu rengi falan da stokta yokmuş..

benim sekreterim 1 hafta izinde oldugu icin isler tamamen bana kaldi hic giremiyorum nete. insallah haftaya gorusuruz. Sevgiler

Aynen canim benim doktorunda cok hastasi var telefonla ulasmak bile zor oluyor bazen, insallah bi aksilik cikmaz bende tereddutteyim

oğluşumun beşiğiii teyzeleri bide yatak odamaıza kırmızı siyah sepet beşşik aldık
Eki Görüntüle 666614 Eki Görüntüle 666615
e-bebekten aldım kampanyada 130 tl
Canım çok güzelmiş diğer cicilerinizde çok güzel güle güle sağlıklı günlerde kullanın
kızlar dün oğluşuma mevlüt takımı aldım uzun zamandır arıyordum fakat istedigim gibi bişi bulamıyordum tam yazın ortasına gelecegi için şortlu olsun istedimm
Zeynom çok güzelmiş çok tatlıı yaa oğluşunun yeni cicisi hayırlı uğurlu olsun
Aynen dediğin gibi kısaya çare yokta uzuna var ya terziye hallettirirm yada annem bişeyler yapar muhakkak
bende pişman değilim yine olsa yine alırım
çok kaliteli bir ürün çünkü
Sağımı solumu bilmem ben ama ayakta duran hoşuma gitti benim

Canım hayırlı uğurlu olsun aldıklarınız çok güzel
Ayy o şifoniyere içim gitti fiyatı uygunmuş alasım geldi
Sanki koyacak yerim varmış gibi daha gözüm doymuyor

Annen olduğu için çok şanslısın, allah eksik etmesin, keşke benim annemde olsaydı ama malesef vefat etti ve ben çok yalnızım.

Canım hayırlı uğurlu olsun aldıklarınız çok güzel
Ayy o şifoniyere içim gitti fiyatı uygunmuş alasım geldi
Sanki koyacak yerim varmış gibi daha gözüm doymuyor

teşekkür ederim tatlım
biz gittiğimizde bütün şifonyerler yüzde yirmi indirimdeydi iyi oldu bizim için de
hem hepsini beğenerek aldık hem de uygun fiyata aldık ben de çok mutlu oldum

Kızlar cuma günü Sağlık ocağına gittim nerdeyse bayılıyordum sedyeye yatırdı hemşire tansiyonum 4'e düşmüş taa
Acıkmışım meğer eve gelince hemen bişeyler atıştırdım kendime geldim
Neyse o değilde Sağlık ocağında bi tane alet vardı karnıma tuttu bebeğin kalp atışlarını dinledik
Çok hoşuma gitti hemşirenin elinden kaçırıp eve getiresim geldi
Kızımın kalbi çok güzel atıyordu tık tık diye çok kibardı
Hiç o aletle kalbini dinleyen oldu mu:26:

teşekkür ederim tatlım
biz gittiğimizde bütün şifonyerler yüzde yirmi indirimdeydi iyi oldu bizim için de
hem hepsini beğenerek aldık hem de uygun fiyata aldık ben de çok mutlu oldum

Acaba sadece haftasonuna özel bir indirimmi vardı kaç çekmeceli bu 3 çekmeceli mi
ne zaman kuracaksınız mobilyaları

ben varım
bak o hiç aklıma gelmedi.
hadi bir gün sonra o sağlık ocağına buradan biri giderse ne der. ben kaçıracaktım onu

Acaba sadece haftasonuna özel bir indirimmi vardı kaç çekmeceli bu 3 çekmeceli mi
ne zaman kuracaksınız mobilyaları

evet canım 24 25 mart a özelmiş o indirim. mobilyaları da önümüzdeki hafta içi kurarız büyük ihtimal
bir de evet şifonyer 3 çekmeceli. 5 lisi de vardı ama büyüktü, ben çok yer kaplasın istemedim.

o bahsettiğin aletle sağlık ocağında ebe teyzemiz bana da kızımın kalp atışlarını dinletti canım
baştan pek bi cızırtılı geldi, sonra ebe karnımda gezdirdikçe bir baktım pıtırdıyor bizimkinin kalbi

ben varım
bak o hiç aklıma gelmedi.
hadi bir gün sonra o sağlık ocağına buradan biri giderse ne der. ben kaçıracaktım onu

Hehe onlarda bana gelsinler ben dinletirim onlara
Ama kimse yok zaten bu topikte

Kaçırdık neyse sağlık olsunda sanki alacakmışım gibi havaya girdim bi an ne oluyor bana

Hee öylemi bu hemşire eliyle koymuş gibi buldu direk o bölgeye sürdü jeli hemen dokunur dokundurmaz tık tık duyduk sesleri
Bizim sağlıkocağının cihazı daha güzel demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…