ben dinledim :) cumaya gene çağırdıda gitmem heralde 2 ayda bir izleme yapıyorlar son aylarda sık sık oluyormuş ama bilemedim bebeğim zaten hareket ediyor gerek varmı zaten doktorada gidiyoruz :) evde olsa iyi olurdu ama zararlıymış o yüzden 3 ayda yda 2 ayda bir dinliyorlarmış hemşire öyle dedi bana sağlık ocağında bebeğimin hareketini hissedemiyorum diye gitmiş dinlemek isteniştim zorla dinlettirdi normalde dinletmiyoruz sık dediKızlar cuma günü Sağlık ocağına gittim nerdeyse bayılıyordum sedyeye yatırdı hemşire tansiyonum 4'e düşmüş taa
Acıkmışım meğer eve gelince hemen bişeyler atıştırdım kendime geldim
Neyse o değilde Sağlık ocağında bi tane alet vardı karnıma tuttu bebeğin kalp atışlarını dinledik
Çok hoşuma gitti hemşirenin elinden kaçırıp eve getiresim geldi
Kızımın kalbi çok güzel atıyordu tık tık diye çok kibardı
Hiç o aletle kalbini dinleyen oldu mu:26:
Eki Görüntüle 667780 Eki Görüntüle 667781 Eki Görüntüle 667782 Eki Görüntüle 667783 Eki Görüntüle 667784 Eki Görüntüle 667785 Eki Görüntüle 667786 Eki Görüntüle 667787
bugün oğlumuz için eşim ve kızımla birlikte alışverişe çıktık çok şükür ki gönlüme göre şeyler buldum :)) sağlıkla giysin inşallah oğlum....
ben dinledim :) cumaya gene çağırdıda gitmem heralde 2 ayda bir izleme yapıyorlar son aylarda sık sık oluyormuş ama bilemedim bebeğim zaten hareket ediyor gerek varmı zaten doktorada gidiyoruz :) evde olsa iyi olurdu ama zararlıymış o yüzden 3 ayda yda 2 ayda bir dinliyorlarmış hemşire öyle dedi bana sağlık ocağında bebeğimin hareketini hissedemiyorum diye gitmiş dinlemek isteniştim zorla dinlettirdi normalde dinletmiyoruz sık dedi
Ay sanki benim bebişi anlattınBazen yüzüstü yatar gibi oluyorum yastık destekli. Hem en sağdan hem en soldan vurmayı başarıyor. Boyluboyunca yatıp keyif mi yapıyor acabaİki büklüm olması gerek normalde ama aynı anda iki-üç yere tekmeyi basabiliyor. Popop da ittirme konusunda çok başarılı
Ay sanki benim bebişi anlattınBazen yüzüstü yatar gibi oluyorum yastık destekli. Hem en sağdan hem en soldan vurmayı başarıyor. Boyluboyunca yatıp keyif mi yapıyor acabaİki büklüm olması gerek normalde ama aynı anda iki-üç yere tekmeyi basabiliyor. Popop da ittirme konusunda çok başarılı
teşekkür ederim tatlım
biz gittiğimizde bütün şifonyerler yüzde yirmi indirimdeydi iyi oldu bizim için de
hem hepsini beğenerek aldık hem de uygun fiyata aldık ben de çok mutlu oldum
cnm gercekten cok guzeller aldiklarin gunduz bakmistim ama yazamamistim saolsun merve hatirlatti simdi :))
güle güle iyi gunlerde kullansin bebisin icinde yatirmakta nasip olsun insallah. o sifonyerden ben hamile kalmadan önce almistim bir yatak odama ordaki cift tarafli 3 katli birde cocuklarin odasina ve oturma odamda onlarda 4 cekmeceli var heryerde dolu anliyacaginbaya isime yaradi almak isteyenlere tavsiye edebilirim .:))))
benim kızımın da başı yukarda. kontrolüm cuma günüydü. doktor muayeneden önce hareketleri nasıl dedi. tarif ettim, başı yukarda galiba dedi. ben hem kasıklarımda hem de göbek çevremde hareket hissediyorum ama farklı hareketler. sonra ultrasonda baktık doktor haklıymış. mesaneye baskı bende de var. doktorum dönmesi için daha vakit olduğunu söyledi.
şuanda piyasada indirimli fiyatıyla 199 tlye satılın avent'ın 2013 modeli çıkmış. içine bir takım şeyle eklemişler. 300 küsür olmuşdiyorum ki belki 199 olanın fiyatı biraz daha düşer. ben onu alacağım çünkü. 300 küsür veremem. elektrikli istiyorum ve philips isiyorum.
bu arada kızlar concord ne0 2013 travel sistemi çıkmış jokerde gördüm fiyatını söylüyorum 2788 tl
Canım nasıl peki o şifonyerin kalitesi?merak ettim renk tonu felan
boyu nasıl bide kısa değil demi
Çok gerginim aslında yarın kontrolümüz var inşallah bakalım minnoşum ne alemde kaç haftadır görmüyorum
Allah'ım inşallah hiçbir aksilik yoktur.İçim bir tuhaf boğazım düğümlü sanki..
bizim odamizdaki ve salondaki haal ilk gunki gibi duruyor fakat cocuklarin odasindaki biraz yipranmis boyasi fln kalkmis bazi yerlerinde ee cocuklar tabiki biraz hasin kullanmislar dikkat etmiyorlar herseyi uzerine koyuyorlar döküyorlar.bir bebegin odasinda kullanmak icin bence gayet iyi ikeanin ürünlerinin cok kaliteli odlugunu ssöylerleri ama benim gözlemlerim okadarda kaliteli olmadigini gördüm. gerci en iyi yerden aldigim bir urunde bozuk cikmisti. yani bu hicmi hci belli olmuyor cnm biraz kulanmayada bagli anliyacagin ama sumta mi deniyordu o incecik tahtaya ondan da degil. boyu fln 4 cekmeceli olanlarin cok yuksek degil cnm 1 metre fln gibi duruyor ama ölcmeden de birsey diyemem simdi
iyidir cnm bebisin neden endiseleniyorsunki mutlu olman gerek yarin kizceni görceksin kalbi ni ferah tut germe kendinide bebisinidehadi bakalim güzel haberlerle gelirsin insallah yüzün gülerek mutlu oluruz bizde hep birlikte
bende bilmiyorumki hemşire öyle dedi yada dinltmemek için bahane bilemiyorumAnaaa herkes dinlemiş meğersem bi ben kalmışım
Zararlı olduğunu bilmiyordum ne gibi bir zararı olabilirki?
O zaman doktora gittiğimizde ultrasona girdiğimiz vakit oda zararlıdr:26:
Benim hoşuma gitti dinlemek ya zaten bende ilk ve son kez dinledim galiba
artık bundan sonra 2 haftaya bir düşecekmiş jinekolog muayenelerimiz
evet o yüzden fazla kaliteli aramaya gerek yok ilerisinide düsünerek den nasilsa bir gun bebisler buyuyecek ve onlarda yaramazlik yapip kirip dökceklerEe anacım çocuklara ne dayanır ancak işte.Doğru dedin aman aman kaliteli değil ama yinede fena değil
evet sunta canım
Uff bilmiyorum ki korkuyorum iştebi aksilik çıkacak diye
Bide fobi oluşmaya başladı bende artık kadın doğuam gitmek istemiyorum
Allah'ın gücüne gitmesinde ne bileyim işte evlendim evleneli sürekli gittiğim için
tedaviler felan.. ne bileyim 38. hafta gelsede yavrumu sağlıcakla kucağıma alsam
tek isteğim bu
evet o yüzden fazla kaliteli aramaya gerek yok ilerisinide düsünerek den nasilsa bir gun bebisler buyuyecek ve onlarda yaramazlik yapip kirip dökcekler
anladim cnm tedavi sureci mutlaka cok zor gecmistir neyseki bitti artik hersey yakinda bebisini kucagina alcaksin, az daha sabret SIK disini cogu gitti azi kaldi 2 ay kaldi cnm ya nerden nereye geldik baksende 30. haftaya girmisin buarada tebrik ediyorumm
İnşallah yavrum sağlıklıdır.yarın 31 oluyoruz canım 30 mu kaldıyinede sağol cicikom
pardon cnm ben yeni fark ettim de:26::26::26:31 tebrik ederim o zaamnn
bende bu hafta sonu 32 oluyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?