2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben dinledim :) cumaya gene çağırdıda gitmem heralde 2 ayda bir izleme yapıyorlar son aylarda sık sık oluyormuş ama bilemedim bebeğim zaten hareket ediyor gerek varmı zaten doktorada gidiyoruz :) evde olsa iyi olurdu ama zararlıymış o yüzden 3 ayda yda 2 ayda bir dinliyorlarmış hemşire öyle dedi bana sağlık ocağında bebeğimin hareketini hissedemiyorum diye gitmiş dinlemek isteniştim zorla dinlettirdi normalde dinletmiyoruz sık dedi

Anaaa herkes dinlemiş meğersem bi ben kalmışım
Zararlı olduğunu bilmiyordum ne gibi bir zararı olabilirki?
O zaman doktora gittiğimizde ultrasona girdiğimiz vakit oda zararlıdr:26:
Benim hoşuma gitti dinlemek ya zaten bende ilk ve son kez dinledim galiba
artık bundan sonra 2 haftaya bir düşecekmiş jinekolog muayenelerimiz

Ay sanki benim bebişi anlattın aynı anda sağlı sollu vuruyor gerilip gerilip bi anda bütün vucuduyla vuruyor herhalde

why_be_ben_neymişim Cicileriniz çok güzel güle güle kullanınnnnn

Bütünduamvesenam Kolay gelsin canım sekreterin olmayacaksa zorlu bi hafta olacaktır senin için

kralkaya Yarın sabah ilk iş doktorunu ara canım internette araştırıp kafanı karıştırma Eğer normal doğuma engel bi durumsa gerçekten, bunun doğum yaklaşana düzelme ihtimali var mı diye de sor :44: daha 2 ay var nerden baksan belki zamanla değişebilir

NURGU Bebişinin herşeyi rengarenk cıvıl cıvıl maşallah...

Tokoyay, TALIA Gebelik şekeri gerçekten çok zor Allah kolaylık versin ikinize de

Ben de yarın ölçtürücem inşallah normal çıkar :18: Zaten şu tahlil olayımız da ayrı bi hikaye Doktorun yazdığını labaratuardakiler anlamadılar (bunda doktorumun muhteşem yazısının da etkisi olabilir ) eşim de kendince anlatmış adama işte hamilelerde şeker ölçmek için bi açken bi de şeker yüklemesinden sonra falan diye adam da bi açken bi de kahvaltı yaptıktan 2 saat sonra kan alıcaz demiş Ben de ama öyle olmaaaaaz benim şekerli su ya da limonata içmem lazıııııım diye itiraz ettim Bi arkadaşı var hastanenin labaratuarında çalışan çocuğu da varmış onu ara sor kesin biliyodur dedim eşime o da anlatmış glikoz da verilebilir tabi ama biz genelde normal kahvaltı yapın diyoruz demiş :26: Sonra benim kafamda bir ampül parladı Burda kahvaltıda sütlü kahve ile kek-kurabiye-reçel vb. şeyler yiyiyolar Sütlü kahveyi de çok şekerli içiyolar zaten Yani doğal şeker yüklemesi Yarın açken kan verdikten sonra artık Cezayir usulü bir kahvaltı yapıp bi daha kan vericem İnşallah sonuçlarımız temiz çıkar...

Ay sanki benim bebişi anlattın aynı anda sağlı sollu vuruyor gerilip gerilip bi anda bütün vucuduyla vuruyor herhalde

why_be_ben_neymişim Cicileriniz çok güzel güle güle kullanınnnnn

Bütünduamvesenam Kolay gelsin canım sekreterin olmayacaksa zorlu bi hafta olacaktır senin için

kralkaya Yarın sabah ilk iş doktorunu ara canım internette araştırıp kafanı karıştırma Eğer normal doğuma engel bi durumsa gerçekten, bunun doğum yaklaşana düzelme ihtimali var mı diye de sor :44: daha 2 ay var nerden baksan belki zamanla değişebilir

NURGU Bebişinin herşeyi rengarenk cıvıl cıvıl maşallah...

Tokoyay, TALIA Gebelik şekeri gerçekten çok zor Allah kolaylık versin ikinize de

Ben de yarın ölçtürücem inşallah normal çıkar :18: Zaten şu tahlil olayımız da ayrı bi hikaye Doktorun yazdığını labaratuardakiler anlamadılar (bunda doktorumun muhteşem yazısının da etkisi olabilir ) eşim de kendince anlatmış adama işte hamilelerde şeker ölçmek için bi açken bi de şeker yüklemesinden sonra falan diye adam da bi açken bi de kahvaltı yaptıktan 2 saat sonra kan alıcaz demiş Ben de ama öyle olmaaaaaz benim şekerli su ya da limonata içmem lazıııııım diye itiraz ettim Bi arkadaşı var hastanenin labaratuarında çalışan çocuğu da varmış onu ara sor kesin biliyodur dedim eşime o da anlatmış glikoz da verilebilir tabi ama biz genelde normal kahvaltı yapın diyoruz demiş :26: Sonra benim kafamda bir ampül parladı Burda kahvaltıda sütlü kahve ile kek-kurabiye-reçel vb. şeyler yiyiyolar Sütlü kahveyi de çok şekerli içiyolar zaten Yani doğal şeker yüklemesi Yarın açken kan verdikten sonra artık Cezayir usulü bir kahvaltı yapıp bi daha kan vericem İnşallah sonuçlarımız temiz çıkar...

Kızlar birde sizdede oluyormu mesane sanki ayaklarıyla bastırıyor gibi oluyor bebek
Sanki öyle bir sıkışmışımki saatlerce çişimi tutmuşum gibi wcye gidiyorum 2 damla
Bide o mesaneye ayaklarıyla baskı yapıyor ya hissediyorum gıdıklanıyorum
aranızda gıdıklanan var mı resmen ay dur kızım yapma diyorum

teşekkür ederim tatlım
biz gittiğimizde bütün şifonyerler yüzde yirmi indirimdeydi iyi oldu bizim için de
hem hepsini beğenerek aldık hem de uygun fiyata aldık ben de çok mutlu oldum

cnm gercekten cok guzeller aldiklarin gunduz bakmistim ama yazamamistim saolsun merve hatirlatti simdi :))
güle güle iyi gunlerde kullansin bebisin icinde yatirmakta nasip olsun insallah. o sifonyerden ben hamile kalmadan önce almistim bir yatak odama ordaki cift tarafli 3 katli birde cocuklarin odasina ve oturma odamda onlarda 4 cekmeceli var heryerde dolu anliyacagin baya isime yaradi almak isteyenlere tavsiye edebilirim .:))))

Canım nasıl peki o şifonyerin kalitesi?merak ettim renk tonu felan
boyu nasıl bide kısa değil demi

hsümeyye evet malesef gercekten cok zor ilk zamanlar diyet isi beni baya zorlamisti hic keyfim fln kalmamisti birde benim gibi tatliya düskün biriis icin iskence ye dönusmustu remen:26: neyseki suan icin cok rahatim cok tsk ederim cnm.

insallah seninkide yarin normal cikar cezayirinde herseyi cok ilgincmis kahvaltiya bak tamm benlik:26::26: ohh miss miss. insallah yarin sorunsuz gecer senin icin de

Daha once remzi kitapevinde bir kitap karistirmistim icinde bebegin dogumdan pnce ters durusunu bazi hareket,durus ve masajlarla dogum pozisyonuna gecmesini saglayan teknikleri gosteriyordu sonrada o kitabi hic gormedim hangisindeydi bilmiyorum.Aslinda bu tekniklerin hepsini ebe hemsirelere ohretiyorlarmis belki tanidigin varsa sorabilirsin amdogum pozisyonuna gecmesi icin halen cok zamani var.

Çok gerginim aslında yarın kontrolümüz var inşallah bakalım minnoşum ne alemde kaç haftadır görmüyorum
Allah'ım inşallah hiçbir aksilik yoktur.İçim bir tuhaf boğazım düğümlü sanki..

Canım nasıl peki o şifonyerin kalitesi?merak ettim renk tonu felan
boyu nasıl bide kısa değil demi

bizim odamizdaki ve salondaki haal ilk gunki gibi duruyor fakat cocuklarin odasindaki biraz yipranmis boyasi fln kalkmis bazi yerlerinde ee cocuklar tabiki biraz hasin kullanmislar dikkat etmiyorlar herseyi uzerine koyuyorlar döküyorlar.bir bebegin odasinda kullanmak icin bence gayet iyi ikeanin ürünlerinin cok kaliteli odlugunu ssöylerleri ama benim gözlemlerim okadarda kaliteli olmadigini gördüm. gerci en iyi yerden aldigim bir urunde bozuk cikmisti. yani bu hicmi hci belli olmuyor cnm biraz kulanmayada bagli anliyacagin ama sumta mi deniyordu o incecik tahtaya ondan da degil. boyu fln 4 cekmeceli olanlarin cok yuksek degil cnm 1 metre fln gibi duruyor ama ölcmeden de birsey diyemem simdi

Çok gerginim aslında yarın kontrolümüz var inşallah bakalım minnoşum ne alemde kaç haftadır görmüyorum
Allah'ım inşallah hiçbir aksilik yoktur.İçim bir tuhaf boğazım düğümlü sanki..

iyidir cnm bebisin neden endiseleniyorsunki mutlu olman gerek yarin kizceni görceksin kalbi ni ferah tut germe kendinide bebisinide hadi bakalim güzel haberlerle gelirsin insallah yüzün gülerek mutlu oluruz bizde hep birlikte

Ee anacım çocuklara ne dayanır ancak işte.Doğru dedin aman aman kaliteli değil ama yinede fena değil
evet sunta canım

iyidir cnm bebisin neden endiseleniyorsunki mutlu olman gerek yarin kizceni görceksin kalbi ni ferah tut germe kendinide bebisinide hadi bakalim güzel haberlerle gelirsin insallah yüzün gülerek mutlu oluruz bizde hep birlikte

Uff bilmiyorum ki korkuyorum iştebi aksilik çıkacak diye
Bide fobi oluşmaya başladı bende artık kadın doğuam gitmek istemiyorum
Allah'ın gücüne gitmesinde ne bileyim işte evlendim evleneli sürekli gittiğim için
tedaviler felan.. ne bileyim 38. hafta gelsede yavrumu sağlıcakla kucağıma alsam
tek isteğim bu

bende bilmiyorumki hemşire öyle dedi yada dinltmemek için bahane bilemiyorum

Ee anacım çocuklara ne dayanır ancak işte.Doğru dedin aman aman kaliteli değil ama yinede fena değil
evet sunta canım
evet o yüzden fazla kaliteli aramaya gerek yok ilerisinide düsünerek den nasilsa bir gun bebisler buyuyecek ve onlarda yaramazlik yapip kirip dökcekler

anladim cnm tedavi sureci mutlaka cok zor gecmistir neyseki bitti artik hersey yakinda bebisini kucagina alcaksin, az daha sabret SIK disini cogu gitti azi kaldi 2 ay kaldi cnm ya nerden nereye geldik bak sende 30. haftaya girmisin buarada tebrik ediyorumm

İnşallah yavrum sağlıklıdır.yarın 31 oluyoruz canım 30 mu kaldı yinede sağol cicikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…