3 güncük varmış aramızda şunun şurasında
Yok canım estagfurullah.ayyy az kaldı gerçektendeee
evet ya cok yokmus aramizdaöyle az kaldi gercekten ama bu son zamanlarda baya zor gecmeye baslayacak gibi gözukuyor bugun isyan bayragini cekiyordum az kaldiydi ne oturabildim ne uzana bildim ne ayakta durabildim cok kötu olmustum birde migde yanmasi mahvettii beni neyse cok sukur simdi biraz daha iyim ama aksamdan beri bir basdönmesi var neden se
buarada resimleri ekliyorum bir sorun cikmazsa diger sayfada eklenmis olcak
Allahım bu gece kızım kıpır kıpır maşallah
Az önce yayılmıştım resmen kordon bağıyla oynadığını hissettim ya şoklardayım mümkünmü böyle bişey
Taliaacim sen 31. Haftaya dogru yaklasirken ben senden daha cok heyecanlaniyorum (senin adina) heran dogurabilirmisim gibi :)) korku, endise, heyecan hepsi birarada.. Senin adina böyleyken kendimi 30. Haftalarda düsünemiyorum bile
Allahım bu gece kızım kıpır kıpır maşallah
Az önce yayılmıştım resmen kordon bağıyla oynadığını hissettim ya şoklardayım mümkünmü böyle bişey
kızlar isim konusundaki olumlu yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederimAli Esat'tan vazgeçmiycem
Neden olmadin ki canim Bende kocisimim yaninda uzandim bugün tam göbek deligimin altinda pit pit pit yaklasik 10 dk boyunca esimin de eli tam göbegimin üzerindeydi o sira hemen birbirimize baktik :)) ilk defa hickiriklarini hissettik bugün bizde:))
Rabbim nelere kadir
Niye canım olumsuz yorumlarmı aldın yoksa ben mi kaçırdım kusura bakma göremedim:26:
hic sorma yaklastikca benide bir endise sarmaya basladi cnm ne kadar tecrubeli olsada insan demekki yinede bu endise degismyiormusbende kendimi heran doguracak gibi hissediyorum, biraz daha cabuk zaman gecsin diye dua ediyorum valla artik hic degilse daha cok gelismis olur senide göruruz insallah 30. haftalarda cok kalmamis seninde
Yaaa canım ciddimisin şuan bende tık tık bişeyler atıyor bu hıçkırıkmı ki ama başka ne olabilirki:26:
yok tatlım herkes olumlu yazmış burda ben çevremden olumsuz şeyler duymuştum da düşünüp duruyodum sizlerin yorumları ilaç gibi geldi artık kararımı verdim
ya kimdi biri daha kordonuyla oynadigini hissediyorum diyen cok sasirdim ben bile anlamiyorum neresi nerde oldugunu nasil hissediyorsunuz siz ya masallahh
Yaaa canım ciddimisin şuan bende tık tık bişeyler atıyor bu hıçkırıkmı ki ama başka ne olabilirki:26:
Yok canım bende anlamam normalde hatta kızlarada sordum nasıl anlıyorsunuz diyede görmediler snaırım cevap yazan olmadı
Bu barizdi
Bide geçen hafta karnımı öyle bir gerdirdiki allahım fırlayacak sandım elimi bi attım resmen ayağı elime geldi ya
eşimle şok olduk ayağıydı galiba çok barizdi ondan sonra çok bekledim her gün bekliyorum ama malesef aynı şeyi yaşayamadık daha
aa bak kordonunu hissedipte hickiriklarini hissedememene sasirdimayni yerde ritmiz bir sekidle uzun suren pit pit diye hareketler hickirigi oluyor cnm mutlaka denk gelmistirde sen anlamisindir
eee ama hissettim dedin demeki anliyormusunmasallah birde ayagini hissetmis .senin karin duvanin cok kalin degil o halde benimkinde bir ton yag oldugu icin bebegin hareketlerini hissetmeme sasmak lazim:26:
Ayy canim merakla bekliyorum
Kacinci hafta gelicek kizcen :) ve sabirsizliktan catliyorum biran önce 38 olup gidip dogurasim var.. Henüz 28. Haftamdayim gecmez bu zaman
Ciddiyim tatlim bugün burda arkadaslar hickiriktan bahsetmisti zaten öglen dedim kendi kendime hepsi hissetmiste ben neden hissetmiyorum yaa sorunmu var bende diye ama gel görki birkac saat sonra tamamen net bir sekilde hissettik babasiyla.. Basta kimildiyor sandik ama 10 dk ritmik olarak hissedince fark ettik
hic erken olurmu cnm ben iilk aylarinda hissediyordum ilk aylarinda cok fazla hickiriyordu cigerlerini gelistirmek icin simdide doguma hazirliyor kendisini yani nefes almaya o yuzdende cok fazla hickirmasi gerekiyor cigerleri acilsin diye. sana erken diyen arkadaslarin yanilmis cnm. ama su var ilk gebelikte hissetmek cok zor oluyor.Bazen oluyorda sormuştum hıçkırık için daha erkendir demişti arkadaşlarım son ayda hissediliyor dmeişti
doğum yapan arkadaşlarım ama erken değilmiş demekki
Ama yok hani arkadaşlar diyor ya kafasını yastadı sağ kasığıma kolunu yastadı sağ tarafıma diye
Sen onları hissedebiliyormusun ben hissedemiyorum işte şuan hangi pozisyonda durduğunu bile hissedemiyorum
Çoğu arkadaşımız bunu bile hissediyor.
Canım galiba ayağıydı elime sert kemik geldi çünkü
hic erken olurmu cnm ben iilk aylarinda hissediyordum ilk aylarinda cok fazla hickiriyordu cigerlerini gelistirmek icin simdide doguma hazirliyor kendisini yani nefes almaya o yuzdende cok fazla hickirmasi gerekiyor cigerleri acilsin diye. sana erken diyen arkadaslarin yanilmis cnm. ama su var ilk gebelikte hissetmek cok zor oluyor.
cnim gunduzde yazmistim ben eger görduysen önceki haftalarda ayayagini kafasini hissediyordum rahatlikla su gunlerde karistirmaya baslamdim yukardan tekme yiyorum tmm ayagi burda diyorum sonra bir bakiyorum sagdan geliyor tekme yada asagidan sonra soldandedim acaba baska bir bebek dahami var iceride
döndumu dönmedimi suan hic bir fikrim yok gicik doktorda birsey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?