2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
3 güncük varmış aramızda şunun şurasında
Yok canım estagfurullah.ayyy az kaldı gerçektendeee

evet ya cok yokmus aramizdaöyle az kaldi gercekten ama bu son zamanlarda baya zor gecmeye baslayacak gibi gözukuyor bugun isyan bayragini cekiyordum az kaldiydi ne oturabildim ne uzana bildim ne ayakta durabildim cok kötu olmustum birde migde yanmasi mahvettii beni neyse cok sukur simdi biraz daha iyim ama aksamdan beri bir basdönmesi var neden se

buarada resimleri ekliyorum bir sorun cikmazsa diger sayfada eklenmis olcak

Taliaacim sen 31. Haftaya dogru yaklasirken ben senden daha cok heyecanlaniyorum (senin adina) heran dogurabilirmisim gibi :)) korku, endise, heyecan hepsi birarada.. Senin adina böyleyken kendimi 30. Haftalarda düsünemiyorum bile

Allahım bu gece kızım kıpır kıpır maşallah
Az önce yayılmıştım resmen kordon bağıyla oynadığını hissettim ya şoklardayım mümkünmü böyle bişey

kızlar isim konusundaki olumlu yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim Ali Esat'tan vazgeçmiycem

Az önce yayılmıştım resmen kordon bağıyla oynadığını hissettim ya şoklardayım mümkünmü böyle bişey

Neden olmadin ki canim Bende kocisimim yaninda uzandim bugün tam göbek deligimin altinda pit pit pit yaklasik 10 dk boyunca esimin de eli tam göbegimin üzerindeydi o sira hemen birbirimize baktik :)) ilk defa hickiriklarini hissettik bugün bizde:))
Rabbim nelere kadir

Taliaacim sen 31. Haftaya dogru yaklasirken ben senden daha cok heyecanlaniyorum (senin adina) heran dogurabilirmisim gibi :)) korku, endise, heyecan hepsi birarada.. Senin adina böyleyken kendimi 30. Haftalarda düsünemiyorum bile

hic sorma yaklastikca benide bir endise sarmaya basladi cnm ne kadar tecrubeli olsada insan demekki yinede bu endise degismyiormus bende kendimi heran doguracak gibi hissediyorum, biraz daha cabuk zaman gecsin diye dua ediyorum valla artik hic degilse daha cok gelismis olursenide göruruz insallah 30. haftalarda cok kalmamis seninde

ya kimdi biri daha kordonuyla oynadigini hissediyorum diyen cok sasirdim ben bile anlamiyorum neresi nerde oldugunu nasil hissediyorsunuz siz ya masallahh

Yaaa canım ciddimisin şuan bende tık tık bişeyler atıyor bu hıçkırıkmı ki ama başka ne olabilirki:26:

Niye canım olumsuz yorumlarmı aldın yoksa ben mi kaçırdım kusura bakma göremedim:26:

yok tatlım herkes olumlu yazmış burda ben çevremden olumsuz şeyler duymuştum da düşünüp duruyodum sizlerin yorumları ilaç gibi geldi artık kararımı verdim

Ayy canim merakla bekliyorum
Kacinci hafta gelicek kizcen :) ve sabirsizliktan catliyorum biran önce 38 olup gidip dogurasim var.. Henüz 28. Haftamdayim gecmez bu zaman

Yaaa canım ciddimisin şuan bende tık tık bişeyler atıyor bu hıçkırıkmı ki ama başka ne olabilirki:26:

Ciddiyim tatlim bugün burda arkadaslar hickiriktan bahsetmisti zaten öglen dedim kendi kendime hepsi hissetmiste ben neden hissetmiyorum yaa sorunmu var bende diye ama gel görki birkac saat sonra tamamen net bir sekilde hissettik babasiyla.. Basta kimildiyor sandik ama 10 dk ritmik olarak hissedince fark ettik

yok tatlım herkes olumlu yazmış burda ben çevremden olumsuz şeyler duymuştum da düşünüp duruyodum sizlerin yorumları ilaç gibi geldi artık kararımı verdim

bencede çok güzel bir isim Adıyla Yaşasın İnşallah

ya kimdi biri daha kordonuyla oynadigini hissediyorum diyen cok sasirdim ben bile anlamiyorum neresi nerde oldugunu nasil hissediyorsunuz siz ya masallahh

Yok canım bende anlamam normalde hatta kızlarada sordum nasıl anlıyorsunuz diyede görmediler snaırım cevap yazan olmadı
Bu barizdi
Bide geçen hafta karnımı öyle bir gerdirdiki allahım fırlayacak sandım elimi bi attım resmen ayağı elime geldi ya
eşimle şok olduk ayağıydı galiba çok barizdi ondan sonra çok bekledim her gün bekliyorum ama malesef aynı şeyi yaşayamadık daha

aa bak kordonunu hissedipte hickiriklarini hissedememene sasirdim ayni yerde ritmiz bir sekidle uzun suren pit pit diye hareketler hickirigi oluyor cnm mutlaka denk gelmistirde sen anlamisindir

eee ama hissettim dedin demeki anliyormusun masallah birde ayagini hissetmis .senin karin duvanin cok kalin degil o halde benimkinde bir ton yag oldugu icin bebegin hareketlerini hissetmeme sasmak lazim:26:

aa bak kordonunu hissedipte hickiriklarini hissedememene sasirdim ayni yerde ritmiz bir sekidle uzun suren pit pit diye hareketler hickirigi oluyor cnm mutlaka denk gelmistirde sen anlamisindir

Bazen oluyorda sormuştum hıçkırık için daha erkendir demişti arkadaşlarım son ayda hissediliyor dmeişti
doğum yapan arkadaşlarım ama erken değilmiş demekki

eee ama hissettim dedin demeki anliyormusun masallah birde ayagini hissetmis .senin karin duvanin cok kalin degil o halde benimkinde bir ton yag oldugu icin bebegin hareketlerini hissetmeme sasmak lazim:26:

Ama yok hani arkadaşlar diyor ya kafasını yastadı sağ kasığıma kolunu yastadı sağ tarafıma diye
Sen onları hissedebiliyormusun ben hissedemiyorum işte şuan hangi pozisyonda durduğunu bile hissedemiyorum
Çoğu arkadaşımız bunu bile hissediyor.
Canım galiba ayağıydı elime sert kemik geldi çünkü

gecer cnm gecer cok cabuk geciyor aslinda birde oyanalancak birseyler buldunmu gunler su gibi akiyor. benim 9 haftam kaldi cnm bu hafta sonundan sonra tmm 8 hafta yani 2 ay kalmis olcakdiger ikisiyle kiyaslarsam 39 doldurunca dogdu ikiside buda belki öyle olur :27

bahsedenlerden biriside bendim dimi sende hissetmisin bak ne guzel . yataga girince daha cok hickirmaya basliyor kizim bir durda uyuyalim artik diyorm bende napim basladimi kesmeyi bilmiyor masallahh

Son düzenleme:
Bazen oluyorda sormuştum hıçkırık için daha erkendir demişti arkadaşlarım son ayda hissediliyor dmeişti
doğum yapan arkadaşlarım ama erken değilmiş demekki
hic erken olurmu cnm ben iilk aylarinda hissediyordum ilk aylarinda cok fazla hickiriyordu cigerlerini gelistirmek icin simdide doguma hazirliyor kendisini yani nefes almaya o yuzdende cok fazla hickirmasi gerekiyor cigerleri acilsin diye. sana erken diyen arkadaslarin yanilmis cnm. ama su var ilk gebelikte hissetmek cok zor oluyor.

cnim gunduzde yazmistim ben eger görduysen önceki haftalarda ayayagini kafasini hissediyordum rahatlikla su gunlerde karistirmaya baslamdim yukardan tekme yiyorum tmm ayagi burda diyorum sonra bir bakiyorum sagdan geliyor tekme yada asagidan sonra soldan dedim acaba baska bir bebek dahami var iceride

döndumu dönmedimi suan hic bir fikrim yok gicik doktorda birsey demedi

Canım bende hissetmiyorum diye üzülüyordum neresi nereme değiyor diye bak senin 3. gebeliğin sen bile bazen bunları yaşayabiliyorsun
Aaa ciddimisin vayy ben bilmiyordum ya o zaman hıçkırık bu bişey daha öğrenmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…