- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
bahsedenlerden biriside bendim dimisende hissetmisin bak ne guzel . yataga girince daha cok hickirmaya basliyor kizim bir durda uyuyalim artik diyorm bende napim basladimi kesmeyi bilmiyor masallahh
Iyi geceler canim allah rahatlik versinKızlar ben yatıyorum yarın erken kalkmamız lazım öpüyorum ikinizide kuzucuklarnızıda tabi Allah'a emanet olun
Canım bende hissetmiyorum diye üzülüyordum neresi nereme değiyor diye bak senin 3. gebeliğin sen bile bazen bunları yaşayabiliyorsun
Aaa ciddimisin vayy ben bilmiyordum ya o zaman hıçkırık bu bişey daha öğrenmiş oldum
Kızlar ben yatıyorum yarın erken kalkmamız lazım öpüyorum ikinizide kuzucuklarnızıda tabi Allah'a emanet olun
Evet canim biride sendin sanirim... Tabi babasi ben eve geldim sesimi duyduya heyecandan hickirik tuttu oglumu dedi onada ama iste :))
Aman annesi 10 dk gec uyuyuver sende ne olucak sanki düsünsene onun minicik bedeni o kücük hickiriklariyla bile sarsiliyordur :) onunda isteyerek yaptigi birsey degilki :)
canim o yorumda benim yazdiklarimla senin yazdiklarin karismis simdi düzelttim bir daha bak ona istersen
heheh evet bencede babasi gelince heyecandan hickirmaya baslamistir
alistim artik cnm bazen nenni gibi geliyor bana uyuyu veriyorumevet tabiki isteyerek yapmiyor hem yapmasida onun icin cok önemli cigerlerinin gelisimini sagliyor her hickirik hemde nasil sarsiliyordur canim kizim yerim ben onuu
bebek videolarinda gösterior izlemistim hickiriken butun bedeni havaya kaliyor iniyor
bende basta messjini okudum sadece cevap verdigim kisim gözüküyordu...
5 dk sonra tekrar yukari baktim ki onun haricinde zaman gecer canim diye bir bölüm daha var..
Dedim benmi görmedim acaba yoksa Taliaami düzeltip ekledi o kismi
Bende cok izliyorum o videolari canim özellikle babycenter cok güzel paylasimlari var bukonuda :) haftaya persembe 3d de izleyecegiz oglumu bakalim neler yapiyor icerde o minij bedeniyle :)
bende yazdiktan sonra baktigimda yazdiklarimin yarisini göremeyince nere kayboldu bu yazilar diye aramaya ciktim
bi baktim senin yazdiklarin arasinda kalmis nasil becerdiysem sen yazmis gibi duruyordudüzeltim hemen
evet cok ilginc videolar vardi ben basta cok izliyordum ama kk ya takilali cok firsat bulamiyorum baska yere
ahahah ben gecen sefer göremedim kizimiiher gittigimde ayni sey olursa cd iptal olcakmis paramida geri iade edeceklermis. insallahh bundan sonra izin verirde göruruz abisi her seferinde soruyor hani nerde cd si diye bende sonra bitince verceklermis diyorum simdi alamazsam cok sinir olurum oglumda uzulur:18:
insallah senin bebisin naz yapmazda guzel guzel ceker doktoru sende izlersin hergun rahat rahat
Ama sizin orda her gittiginizde parca parca yapiyorlar demistin sen.. Özel yapan yerler var canim bu 3d-4d isini onlara bak istersen birdefa da 20-30 dk cekim yapilir biter ne güzel böyle ben gicik olurdun acikcasi herdefasinda parca parca
Bakalim artik insallah gösterir oglum kendini tamamen yeni randevu ayarlamak zorunda kalmayiz bizde
Benim uykum geldi canim artik yavastan yatayim bende cok öpüyorum seni ve fistigimi allah rahatlik versin
Allahım bu gece kızım kıpır kıpır maşallah
Az önce yayılmıştım resmen kordon bağıyla oynadığını hissettim ya şoklardayım mümkünmü böyle bişey
Çok gerginim aslında yarın kontrolümüz var inşallah bakalım minnoşum ne alemde kaç haftadır görmüyorum
Allah'ım inşallah hiçbir aksilik yoktur.İçim bir tuhaf boğazım düğümlü sanki..
Eki Görüntüle 667660çok duygulandım bu fotoyu görünce ya artık çok sabırsızlanıyorum sankı zamanda hiç ilerlemiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?