2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bahsedenlerden biriside bendim dimi sende hissetmisin bak ne guzel . yataga girince daha cok hickirmaya basliyor kizim bir durda uyuyalim artik diyorm bende napim basladimi kesmeyi bilmiyor masallahh

Evet canim biride sendin sanirim... Tabi babasi ben eve geldim sesimi duyduya heyecandan hickirik tuttu oglumu dedi onada ama iste :))
Aman annesi 10 dk gec uyuyuver sende ne olucak sanki düsünsene onun minicik bedeni o kücük hickiriklariyla bile sarsiliyordur :) onunda isteyerek yaptigi birsey degilki :)

Kızlar ben yatıyorum yarın erken kalkmamız lazım öpüyorum ikinizide kuzucuklarnızıda tabi Allah'a emanet olun

evett ben bile karistiriyorum sizler icin gayet normal birsey hissetmemeniz evet hickirik iste suan benimki basladi yine hickirmya.

Kızlar ben yatıyorum yarın erken kalkmamız lazım öpüyorum ikinizide kuzucuklarnızıda tabi Allah'a emanet olun

iyi geceler cnm allah rahatlik versin yarin guzel haberrlerle bekliyoruz seni. ve tabiki kzcenin resmiyle hadi tatali tatli uyuyun simdi dinlenin buyuk bulusma var yarin bozde seni öpüyoruz hayirli geceler....

canim o yorumda benim yazdiklarimla senin yazdiklarin karismis simdi düzelttim bir daha bak ona istersen
heheh evet bencede babasi gelince heyecandan hickirmaya baslamistir
alistim artik cnm bazen nenni gibi geliyor bana uyuyu veriyorum evet tabiki isteyerek yapmiyor hem yapmasida onun icin cok önemli cigerlerinin gelisimini sagliyor her hickirik hemde nasil sarsiliyordur canim kizim yerim ben onuu
bebek videolarinda gösterior izlemistim hickiriken butun bedeni havaya kaliyor iniyor

bende basta messjini okudum sadece cevap verdigim kisim gözüküyordu...
5 dk sonra tekrar yukari baktim ki onun haricinde zaman gecer canim diye bir bölüm daha var..
Dedim benmi görmedim acaba yoksa Taliaami düzeltip ekledi o kismi

Bende cok izliyorum o videolari canim özellikle babycenter cok güzel paylasimlari var bukonuda :) haftaya persembe 3d de izleyecegiz oglumu bakalim neler yapiyor icerde o minij bedeniyle :)

bende yazdiktan sonra baktigimda yazdiklarimin yarisini göremeyince nere kayboldu bu yazilar diye aramaya ciktim
bi baktim senin yazdiklarin arasinda kalmis nasil becerdiysem sen yazmis gibi duruyordu düzeltim hemen
evet cok ilginc videolar vardi ben basta cok izliyordum ama kk ya takilali cok firsat bulamiyorum baska yere
ahahah ben gecen sefer göremedim kizimii her gittigimde ayni sey olursa cd iptal olcakmis paramida geri iade edeceklermis. insallahh bundan sonra izin verirde göruruz abisi her seferinde soruyor hani nerde cd si diye bende sonra bitince verceklermis diyorum simdi alamazsam cok sinir olurum oglumda uzulur:18:

insallah senin bebisin naz yapmazda guzel guzel ceker doktoru sende izlersin hergun rahat rahat

bizde cikalimmi artik ne dersin bu gece guya erken yatcaktim bendeyine yatik 2 yi seninde kocis evde bugun bence sende daha fazla yalniz birakmadan git yat yanina iyi geceler allah rahatlik versin kendine iyi bak yarin görusmek üzere öpüyoruz kizimla sizi

Ama sizin orda her gittiginizde parca parca yapiyorlar demistin sen.. Özel yapan yerler var canim bu 3d-4d isini onlara bak istersen birdefa da 20-30 dk cekim yapilir biter ne güzel böyle ben gicik olurdun acikcasi herdefasinda parca parca
Bakalim artik insallah gösterir oglum kendini tamamen yeni randevu ayarlamak zorunda kalmayiz bizde

Benim uykum geldi canim artik yavastan yatayim bende cok öpüyorum seni ve fistigimi allah rahatlik versin

evet yole cnm parca parca yapiyor benim doktorum. baska yerede bakmak hic aklima gelmedi öyle yapan yerlerde varmi bilmiyorumki hic duymadim. bi bakairm artik olmazsa napim. aslinda her gitmemde almasida bir yandan daha guzel her döneminde farkli ahlini izlemis olcagiz insallahh :))
insallah cnm gösterir göstermezsede artik seninki tek cekim odlugu icin yenidne bir randevu almaya katlanirsin artik annesi :))

iyi geceler cnm tekrardan bizde öpüyoruzz allah rahatlik versin

günaydın arkadaşlarr... kocamı işe oğlumu kreşe gönderdim ve daha kahvaltı etmeden oturdum yine bilgisayara bu sabah inanılmaz bi böbrek ağrım var benim böbrek ağrılarım başladıysa tehlike sinyalleri veriyorum demektir allahtan bugün doktora gidicem.. neyse benden bu şimdi geçmişi bi okıyım bari...

Allahım bu gece kızım kıpır kıpır maşallah
Az önce yayılmıştım resmen kordon bağıyla oynadığını hissettim ya şoklardayım mümkünmü böyle bişey

valla helal olsun benim ikinci gebeliğim çoğu zaman ayırt edemiyorum bende bravo kızlar zaten biraz zıpır oluyo galiba benimkide hiç durmuyooo... bu ara biraz fazla tatlı yiyorum ondanmiki yaw...

canım dilerim herşey yolunda gider bugün bizde doktora gidicez sorunsuz geçsin allahım lütfen benm biraz sancılarım var dilerim ilk gebeliğimdeki sorunlar olmaz yine.... mervecim sana mutlu bir gün diliyorum bebeğine selam....

Günaydın kızlar

Akşam elimi ne zaman karnıma koysam elime tepik attı kızım.Eşime havamı attım tabi beni tanıyor diye..Eşim elini koyduğunda aynı tepkiyi vermiyor.Yapma kızım diyorum oda baban sonuçta

hepsii birbirinden güzel ya çok güzel insan ilk önce hangisini kullanacak diye sabırsızlanır.., ağız tadıyla kulanırız inşallah..

Eki Görüntüle 667660 çok duygulandım bu fotoyu görünce ya artık çok sabırsızlanıyorum sankı zamanda hiç ilerlemiyor gibi

sabırsızlandınmııı:18::18: ben tırstııım:26::26:

Günaydııınn kızlarr

hıçkırık mııı Bende bilmiyordum bi takip ediyim bakalım anlayacak mıyım
Kızlar bebişim hala ters durumda ama dünki kadar moralim bozuk değil yengem rahat ol döner dedi daha erken dedi herkes aynı fikirde bende bekliyorum şimdilik bakalım.

bosver canım benim kızımda babacı bana hiç tepki yok babasını nasıl hissediyor görmen lazım eşime diyorum konuş onunla dönsün seni dinler oda kızım boşver anneni kafana göre takıl babası diyoo

Son düzenleme:
31. Haftaaaaa :119::119::119::119:
Işten çıkışa son 1,5 haftaa :119:
Bebişimin gözleride açılmış galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…