Günaydın kızlar artık bel ağrılarım başladı masa başı bir işim var 1 saat anca oturabılıyorum sonra kalkıyorum bıraz dolaşıp tekrar inş geçer çekilecek bir ağrı değil çünkü
Akşam elimi ne zaman karnıma koysam elime tepik attı kızım.Eşime havamı attım tabi beni tanıyor diye..Eşim elini koyduğunda aynı tepkiyi vermiyor.Yapma kızım diyorum oda baban sonuçta
günaydın canım ah bizim bu bebeği tamamen benimseme durumlarımız bende daha şimdiden bahsederken benim kızım demeye başladım babamızzz biraz bozuluyo ama oğlandan alışık ...
hıçkırık mııı Bende bilmiyordum bi takip ediyim bakalım anlayacak mıyım
Kızlar bebişim hala ters durumda ama dünki kadar moralim bozuk değil yengem rahat ol döner dedi daha erken dedi herkes aynı fikirde bende bekliyorum şimdilik bakalım.
bosver canım benim kızımda babacı bana hiç tepki yok babasını nasıl hissediyor görmen lazım eşime diyorum konuş onunla dönsün seni dinler oda kızım boşver anneni kafana göre takıl babası diyoo
valla ben bu gebeliğimde yeni anlayabildim hıçkırığı süper dinleyici anneler var aramızda
takma kafana daha dönmesi için zamanı var bebeğinin sağlıklı olsunda bırak ters dursun inatçı....
hıçkırık mııı Bende bilmiyordum bi takip ediyim bakalım anlayacak mıyım
Kızlar bebişim hala ters durumda ama dünki kadar moralim bozuk değil yengem rahat ol döner dedi daha erken dedi herkes aynı fikirde bende bekliyorum şimdilik bakalım.
bosver canım benim kızımda babacı bana hiç tepki yok babasını nasıl hissediyor görmen lazım eşime diyorum konuş onunla dönsün seni dinler oda kızım boşver anneni kafana göre takıl babası diyoo
Günaydın kızlar artık bel ağrılarım başladı masa başı bir işim var 1 saat anca oturabılıyorum sonra kalkıyorum bıraz dolaşıp tekrar inş geçer çekilecek bir ağrı değil çünkü
günaydın canım ah bizim bu bebeği tamamen benimseme durumlarımız bende daha şimdiden bahsederken benim kızım demeye başladım babamızzz biraz bozuluyo ama oğlandan alışık ...
aman dikkat bundan bir ay önce basit bi soğuk algınlığıyla başladı sonra hastanelik oldum 3 gündürde arkadaşım hastanedeydi soğuk algınlığı deyip yabana atmayınnn... geçmiş olsun dilerim çabuk atlatırsın...
Bende masa başı çalışıyorum.Sandalyeme belime destek minderi koydum..İyiyim şimdilerde daha..Ama sık sık kalkıp dolaşmamız lazım artık aynı pozisyonda durmamak lazımmış
evet öle oluyo zaten benm olum accık babasını kayırsa morelim bozuluyo bari diyorum kızımı yanımda tutabilsem işin şakası tabi ama yinede sana düşkün olsun boşver....
evet öle oluyo zaten benm olum accık babasını kayırsa morelim bozuluyo bari diyorum kızımı yanımda tutabilsem işin şakası tabi ama yinede sana düşkün olsun boşver....
Günaydın herkese;
Öncelikle MİNİKUŞ çOK ÜZÜLDÜM Umarım herşey düzelir..Bir çocuğun ihtiyacı olan en önemli şey mutlu bir aile yuvası.
Kızlar bişi soracağım size;Benim hamileliğimden beri hiç midem bulanmamıştı ama bugün sabahtan beri çok bulanıyor.Nedendir ki acaba ?Normalmidir sizce?Bebek oynuyor bu arada kontrol ettim.
kızlar herkese günaydın,
hıçkırıktan bahsedilmiş. ben de ilk defa geçen gün hissettim. hıçkırık olduğunu bilmiyordum ilk ve korktum tekme falan diil sonuç anlıyorsun ama ne olduğunu çözemedim panik oldum. eşime diyorum kızıma bişey oluyor. neyse sonra öğrendik hıçkırıkmış. şimdi ara ara hissediyorum belki daha önce de oluyordu da ben hissetmiyordum.
Günaydın herkese;
Öncelikle MİNİKUŞ çOK ÜZÜLDÜM Umarım herşey düzelir..Bir çocuğun ihtiyacı olan en önemli şey mutlu bir aile yuvası.
Kızlar bişi soracağım size;Benim hamileliğimden beri hiç midem bulanmamıştı ama bugün sabahtan beri çok bulanıyor.Nedendir ki acaba ?Normalmidir sizce?Bebek oynuyor bu arada kontrol ettim.
günaydınn.. valla bence olabilir ben geçen hafta iki üç kez çıkarttım bendede oldu bebeğin hareket ediyosa sorun yoktur ama yinede istiyosan doktoruna danış
günaydınn.. Valla bence olabilir ben geçen hafta iki üç kez çıkarttım bendede oldu bebeğin hareket ediyosa sorun yoktur ama yinede istiyosan doktoruna danış
arkadaşlar bence bu konuda endişelenmeyin. çünkü hamilelik takviminde miğde bulantılarınız geri gelebilir endişelenmeyin kısa sürecektir diye bir şey okumuştum...