2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın kızlar artık bel ağrılarım başladı masa başı bir işim var 1 saat anca oturabılıyorum sonra kalkıyorum bıraz dolaşıp tekrar inş geçer çekilecek bir ağrı değil çünkü

günaydın canım ah bizim bu bebeği tamamen benimseme durumlarımız bende daha şimdiden bahsederken benim kızım demeye başladım babamızzz biraz bozuluyo ama oğlandan alışık ...

kızlar günaydınnnn..30.haftaya girdim şükürr :) bu arada çok halsizim..soğuk algınlığım dahada da arttı..okula gelmek zulüm gibi oluyor

Son düzenleme:

valla ben bu gebeliğimde yeni anlayabildim hıçkırığı süper dinleyici anneler var aramızda
takma kafana daha dönmesi için zamanı var bebeğinin sağlıklı olsunda bırak ters dursun inatçı....

Herkeste farklı demek..

Eşimde hemen hele bir doğsun seni istemiyecek babam gelsin diycek diyor...Gülüyorum bende

canım benim geçmiş olsun allah yardımcın olsunn...

günaydın canım ah bizim bu bebeği tamamen benimseme durumlarımız bende daha şimdiden bahsederken benim kızım demeye başladım babamızzz biraz bozuluyo ama oğlandan alışık ...

Bizde eşimle sürekli doğduktan sonra hangimize düşkün olacak konusunda tatlı bir çekişmedeyiz..Sonra düşünüyorumda eşime düşkün olursa fena kıskanırım

kızlar günaydınnnn..30.haftaya girdim şükürr :) bu arada çok halsizim..soğuk algınlığım dahada da arttı..okula gelmek zulüm gibi oluyor

aman dikkat bundan bir ay önce basit bi soğuk algınlığıyla başladı sonra hastanelik oldum 3 gündürde arkadaşım hastanedeydi soğuk algınlığı deyip yabana atmayınnn... geçmiş olsun dilerim çabuk atlatırsın...

Bende masa başı çalışıyorum.Sandalyeme belime destek minderi koydum..İyiyim şimdilerde daha..Ama sık sık kalkıp dolaşmamız lazım artık aynı pozisyonda durmamak lazımmış

Bizde eşimle sürekli doğduktan sonra hangimize düşkün olacak konusunda tatlı bir çekişmedeyiz..Sonra düşünüyorumda eşime düşkün olursa fena kıskanırım

evet öle oluyo zaten benm olum accık babasını kayırsa morelim bozuluyo bari diyorum kızımı yanımda tutabilsem işin şakası tabi ama yinede sana düşkün olsun boşver....

evet öle oluyo zaten benm olum accık babasını kayırsa morelim bozuluyo bari diyorum kızımı yanımda tutabilsem işin şakası tabi ama yinede sana düşkün olsun boşver....

Bakalım nasıl olacak..Ama bana düşkün olsun diye elimden geleni yapacam sanırım

Günaydın herkese;
Öncelikle MİNİKUŞ çOK ÜZÜLDÜM Umarım herşey düzelir..Bir çocuğun ihtiyacı olan en önemli şey mutlu bir aile yuvası.

Kızlar bişi soracağım size;Benim hamileliğimden beri hiç midem bulanmamıştı ama bugün sabahtan beri çok bulanıyor.Nedendir ki acaba ?Normalmidir sizce?Bebek oynuyor bu arada kontrol ettim.

kızlar herkese günaydın,
hıçkırıktan bahsedilmiş. ben de ilk defa geçen gün hissettim. hıçkırık olduğunu bilmiyordum ilk ve korktum tekme falan diil sonuç anlıyorsun ama ne olduğunu çözemedim panik oldum. eşime diyorum kızıma bişey oluyor. neyse sonra öğrendik hıçkırıkmış. şimdi ara ara hissediyorum belki daha önce de oluyordu da ben hissetmiyordum.

günaydınn.. valla bence olabilir ben geçen hafta iki üç kez çıkarttım bendede oldu bebeğin hareket ediyosa sorun yoktur ama yinede istiyosan doktoruna danış

günaydın kızlarrrr:) benim sat tarihim 1 eylül şimdi ben kaçıncı haftamdayım yaa doktor 6 nisanda gell dedi kafam karıştı benim

günaydınn.. Valla bence olabilir ben geçen hafta iki üç kez çıkarttım bendede oldu bebeğin hareket ediyosa sorun yoktur ama yinede istiyosan doktoruna danış

arkadaşlar bence bu konuda endişelenmeyin. çünkü hamilelik takviminde miğde bulantılarınız geri gelebilir endişelenmeyin kısa sürecektir diye bir şey okumuştum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…