2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlarrrr:) benim sat tarihim 1 eylül şimdi ben kaçıncı haftamdayım yaa doktor 6 nisanda gell dedi kafam karıştı benim

valla benim kafam karıştı. benim sat 5 eylül bu durumda senin benden 4 gün önde olman gerekiyor ama takviminde tahmini doğum tarihin benden sonra. o takvimi neye göre yaptın?
bi de benim 32+0 'ım 17 nisanda senin 6 nisan biraz erken değil mi? doktor daha iyi biliyordur gerçi de kafam karıştı. :44:

bende masa başı çalışıyorum.sandalyeme belime destek minderi koydum..iyiyim şimdilerde daha..ama sık sık kalkıp dolaşmamız lazım artık aynı pozisyonda durmamak lazımmış

öyle zaten canım çok sık kalkıyorum yerımden sürekli hareket halindeyim otobüste bile oturamıyorum duraga gelmeden kalıyorum artık oturamıyorum cınku sabıt

ben o takvimi ultrasonda hep 12 13 15 haziran çıkıo tahmini doğum o yüzden bende 15 haziran yazdım..

erken tabikide 6 nisan ama bilemiyorum iştee gitsem mi

merhaba arkadaslar dun kontrolum vardı ogluşum 1,600 kg olmus nst baktılar erken dogum yok gıbı hayırlısıyla gunler bır gecse zaten normal dogum yasak kalp rahatsızlıgımdan dolayı sadece dua edıyorum baska yapacak bır seyım yok mayısın ortası gıbı doguma alabılırlermiş doktorum soyledı bır de isim bulsam ogluşuma tam olacak kımse yardım da etmıyor isim konusunda herkese sevgıler topigimizde yardım eden olacaktır heralde

benim kızımın ismi saliha inci olacak inş...salihayı benim babam söyledi incide saygı duydugumuz bi büyüğümüz söyledii...ikisini biirleştirdik bizde:) çevrende sevdiğin insanlar varsa onlara sorabilirsin hemde gönüllerini almış olursun canımm:)

Esim tokatli bu yil birlikte gitmistik Tokata bütün Tokat cevresinde varmi bilmiyorum ama Turhalda cok meshur Yogurtmac diye birsey var hamileligin basindan buyana arayip duruyorum nasil yapildigini tarifi bilen varmi ki :26::26:

Canım ben tam bilmiyorum ama ablama sorayım belki o bilir akşam girer yazarım tarifini ama annem sanki yapıyodu evde de tabi fırının tadını vermiyodu. ben şöyle biliyorum;
500 gr unun içine 15 gr yaşmaya,7,5 gr kadar tuz,bir kase ceviz ve azıcıkta yağ koy yoğur.üzerini ört ve kenarlarını sarki iyice kabarsın.sonra hamuru tekrar hafifce yoğur.tepsiye yağ sür hamuru ir parça yuvarlak şekilde yay tepsinin ortasına.çok kalın olmasın olmazsa daha lezzetli olur.dene istersen en kötü ihtimal cevizli çörek yemiş olursun :)

valla canım benm buda oğlan olaydı ben dağhan istiyodum göktürk göktuğ vs klasik isimlerden hoşlanıyosan bilemem tabi

SELAM ANNİŞLER!
hastane odası için süsleme yaptıyorum ben inşallah, aranızda var mı böyle bir niyeti olan? fotoğrafçı falan tutacak mısınız ? video çekilse bebiş odaya gelirken aslında güzel olmaz mı?o heyecanla aileden, arkadaşlardan kimse çekemez belki diye düşündüm ama bilemedim..

Kızlar bugün bebeğim erkenden faaliyetlere başladı. İki günlük durgunluğun acısını çıkarıyor sanırım Güne güzel başladım, gayet enerjiğim. Her ne kadar bulutlu Ankara havası insanın içini karartsa da bu günü güzel bitirmeyi planlıyorum inşallah

günaydın kızlar
ben bu ara cok kotuyum
halsız yorgun huzursuz
ayy
nefret ettım kendımden negatıflıgımden

cnm benim doğum yapacagım hastanenın fotografcısı var amelıyathanede felanda çekıyor her anı fotoya alıp sonra album yapıyorlar tabı ıstege bağlı ama ben mutlaka yaptıracagım bebegımın her anını sonradan gormek ıstıyorum babasıyla ılk buluşma anını felan .... burda ücretide cok uygun 80 tl

canm ben ilkinde yapamamıştım içimde çok kaldı bunda yapmak istiyorum ama ufak tefek bişiler oğluma haksızlık olsun istemiyorum onda evi süslemiştim fotoğrafçı olayını kesinlikle istiyor ve destekliyorum ama malsf benim burda öle bi şansım yok o yüzden kendim prf makina araştırıyorum alıcam kızkardeşim çekicek o meraklı çekime ama kesinlikle tavsiye ederim yapamak istediğin herşeyi yap..

günaydın kızlar
ben bu ara cok kotuyum
halsız yorgun huzursuz
ayy
nefret ettım kendımden negatıflıgımden

cnm bugun bende ilk defa böyleyimm .. üstelik birazdan eğitime gidicekmişim iyice içim daraldıı..

akşama kadar sıkıntıdan patlicammm

Son düzenleme:

valla süpermiş ben nasıl bir memlekette yaşıyom ya

aa ne güzelmiş hiç duymamıştım belki bizim burda da vardır iyi oldu söylediğin..ben de istiyorum bebişimin ilk anlarını görmeyi

Selam herkese. Umarım bir problem yoktur, bebişler ve sizler sağlıklısınızdır.

Minikuss; çok geçmişi okuyamadım, sorun ne bilmiyorum ama alacağın kararları bence doğumdan sonraya bırakmalısın. Biraz kendine zaman ver. Zaten problemli bir hamilelik geçiriyorsun üstüne bir de bu stresi ekleyip bebeğinide etkileme. Zaten 2 ay kaldı. Belki doğumdan sonra oğlun operasyon geçirecekti diye hatırlıyorum. Bu süreçte başka hiç bir şey düşünmemelisiniz. Eşinde mecburen bu süreçte yanında olacaktır, olması gerekir. Konuyu net bilmiyorum ama sadece fikrimi paylaşmak istedim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Allah' a şükür benim minik kelebeğim iyi. Çok hareketli. Artık geceleri rahat uyuyamıyorum. Birde sürekli aşağıya doğru tekmeliyor beni. Bir anda çıkıverecek sanıyorum korkuyorum Arada sağ tarafıma bir anda sancı saplanıyor, sonra geçiyor. Sanırım içeride doğum hazırlıkları başladı. Hıçkırıktan bahsetmişsiniz. Bende kızımın hıçkırdığını hissediyorum. Mide bulantılarımın benim hiç bitmemişti. Ama istifar etmem geçmişti. Şimdi yeniden istifar etmeye başladım. Çok fazla mide yanması yaşıyorum. Şurup içiyorum anlık kesiyor ama sonra yine aynı. Annemler saçlı olacak herhalde diyorlar. Bu kadar yanmaya boyu kadar saçı olacak herhalde diye dalga geçiyorum bende 49,5 kilo ile hamile kalmıştım, mide sorunundan dolayı 47,5 düşmüştüm ilk zaman. Şimdi 55 kiloyum. En son 9 Martta kızımı gördüm 1,5 kilo olmuştu. Doktor herşeyi haftasıyla uyumlu dedi. Bizimki 1 hafta önden gidiyor. Rüyamda kızımın hep erken doğduğunu görüyorum Kızımın odasını boşalttık. bir sonraki hafta mobilyaları gelecek kısmetse.

Nisanın ilk haftası da çalışıp işten ayrılıyorum. Ayın 6 sında kontrolümüz var. Hemde doktorumuz rapor verecek. İşten ayrılıcam ama yıl sonuna kadar sigortam devam edecek.

Uzun süre giremeyince yazacak çok şey oluyor. Biraz uzun yazdım sanırım.

Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

içimizde kalmasın haklısın canım...kızkardeşin çekecekse ne güzel aslında ben de birini bulsam fotoğrafçı ilan etsem olabilir:) neyse bir araştırayım bakalım,saol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…