bu arada 6 nisan 32. haftam oluormuş rapor vermek için cağırdı
günaydın kızlarrrr:) benim sat tarihim 1 eylül şimdi ben kaçıncı haftamdayım yaa doktor 6 nisanda gell dedi kafam karıştı benim
benim sat 9 eylül 40 hafta 16 haziran çıkıyo senin benden bi hafta büyük olman gerekmiyomu[/Q
evet aslında 7 haziranda doluyo 40 hafta ama ultrasonda tahmin edilen doğum hep ayın 10 dan sonra
bende masa başı çalışıyorum.sandalyeme belime destek minderi koydum..iyiyim şimdilerde daha..ama sık sık kalkıp dolaşmamız lazım artık aynı pozisyonda durmamak lazımmış
valla benim kafam karıştı. benim sat 5 eylül bu durumda senin benden 4 gün önde olman gerekiyor ama takviminde tahmini doğum tarihin benden sonra. o takvimi neye göre yaptın?
bi de benim 32+0 'ım 17 nisanda senin 6 nisan biraz erken değil mi? doktor daha iyi biliyordur gerçi de kafam karıştı. :44:
merhaba arkadaslar dun kontrolum vardı ogluşum 1,600 kg olmus nst baktılar erken dogum yok gıbı hayırlısıyla gunler bır gecse zaten normal dogum yasak kalp rahatsızlıgımdan dolayı sadece dua edıyorum baska yapacak bır seyım yok mayısın ortası gıbı doguma alabılırlermiş doktorum soyledı bır de isim bulsam ogluşuma tam olacak kımse yardım da etmıyor isim konusunda herkese sevgıler topigimizde yardım eden olacaktır heralde
Esim tokatli bu yil birlikte gitmistik Tokata bütün Tokat cevresinde varmi bilmiyorum ama Turhalda cok meshur Yogurtmac diye birsey var hamileligin basindan buyana arayip duruyorum nasil yapildigini tarifi bilen varmi ki :26::26:
merhaba arkadaslar dun kontrolum vardı ogluşum 1,600 kg olmus nst baktılar erken dogum yok gıbı hayırlısıyla gunler bır gecse zaten normal dogum yasak kalp rahatsızlıgımdan dolayı sadece dua edıyorum baska yapacak bır seyım yok mayısın ortası gıbı doguma alabılırlermiş doktorum soyledı bır de isim bulsam ogluşuma tam olacak kımse yardım da etmıyor isim konusunda herkese sevgıler topigimizde yardım eden olacaktır heralde
SELAM ANNİŞLER!
hastane odası için süsleme yaptıyorum ben inşallah, aranızda var mı böyle bir niyeti olan? fotoğrafçı falan tutacak mısınız ? video çekilse bebiş odaya gelirken aslında güzel olmaz mı?o heyecanla aileden, arkadaşlardan kimse eçekemez belki diye düşündüm ama bilemedim..
SELAM ANNİŞLER!
hastane odası için süsleme yaptıyorum ben inşallah, aranızda var mı böyle bir niyeti olan? fotoğrafçı falan tutacak mısınız ? video çekilse bebiş odaya gelirken aslında güzel olmaz mı?o heyecanla aileden, arkadaşlardan kimse çekemez belki diye düşündüm ama bilemedim..
günaydın kızlar
ben bu ara cok kotuyum
halsız yorgun huzursuz
ayy
nefret ettım kendımden negatıflıgımden
cnm benim doğum yapacagım hastanenın fotografcısı var amelıyathanede felanda çekıyor her anı fotoya alıp sonra album yapıyorlar tabı ıstege bağlı ama ben mutlaka yaptıracagım bebegımın her anını sonradan gormek ıstıyorum babasıyla ılk buluşma anını felan .... burda ücretide cok uygun 80 tl
cnm benim doğum yapacagım hastanenın fotografcısı var amelıyathanede felanda çekıyor her anı fotoya alıp sonra album yapıyorlar tabı ıstege bağlı ama ben mutlaka yaptıracagım bebegımın her anını sonradan gormek ıstıyorum babasıyla ılk buluşma anını felan .... burda ücretide cok uygun 80 tl
cnm bugun bende ilk defa böyleyimm .. üstelik birazdan eğitime gidicekmişim iyice içim daraldıı..
akşama kadar sıkıntıdan patlicammm
canm ben ilkinde yapamamıştım içimde çok kaldı bunda yapmak istiyorum ama ufak tefek bişiler oğluma haksızlık olsun istemiyorum onda evi süslemiştim fotoğrafçı olayını kesinlikle istiyor ve destekliyorum ama malsf benim burda öle bi şansım yok o yüzden kendim prf makina araştırıyorum alıcam kızkardeşim çekicek o meraklı çekime ama kesinlikle tavsiye ederim yapamak istediğin herşeyi yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?