aa ne güzelmiş hiç duymamıştım belki bizim burda da vardır iyi oldu söylediğin..ben de istiyorum bebişimin ilk anlarını görmeyi
Selam herkese. Umarım bir problem yoktur, bebişler ve sizler sağlıklısınızdır.
Minikuss; çok geçmişi okuyamadım, sorun ne bilmiyorum ama alacağın kararları bence doğumdan sonraya bırakmalısın. Biraz kendine zaman ver. Zaten problemli bir hamilelik geçiriyorsun üstüne bir de bu stresi ekleyip bebeğinide etkileme. Zaten 2 ay kaldı. Belki doğumdan sonra oğlun operasyon geçirecekti diye hatırlıyorum. Bu süreçte başka hiç bir şey düşünmemelisiniz. Eşinde mecburen bu süreçte yanında olacaktır, olması gerekir. Konuyu net bilmiyorum ama sadece fikrimi paylaşmak istedim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah' a şükür benim minik kelebeğim iyi. Çok hareketli. Artık geceleri rahat uyuyamıyorum. Birde sürekli aşağıya doğru tekmeliyor beni. Bir anda çıkıverecek sanıyorum korkuyorumArada sağ tarafıma bir anda sancı saplanıyor, sonra geçiyor. Sanırım içeride doğum hazırlıkları başladı. Hıçkırıktan bahsetmişsiniz. Bende kızımın hıçkırdığını hissediyorum. Mide bulantılarımın benim hiç bitmemişti. Ama istifar etmem geçmişti. Şimdi yeniden istifar etmeye başladım. Çok fazla mide yanması yaşıyorum. Şurup içiyorum anlık kesiyor ama sonra yine aynı. Annemler saçlı olacak herhalde diyorlar. Bu kadar yanmaya boyu kadar saçı olacak herhalde diye dalga geçiyorum bende 49,5 kilo ile hamile kalmıştım, mide sorunundan dolayı 47,5 düşmüştüm ilk zaman. Şimdi 55 kiloyum. En son 9 Martta kızımı gördüm 1,5 kilo olmuştu. Doktor herşeyi haftasıyla uyumlu dedi. Bizimki 1 hafta önden gidiyor. Rüyamda kızımın hep erken doğduğunu görüyorum Kızımın odasını boşalttık. bir sonraki hafta mobilyaları gelecek kısmetse.
Nisanın ilk haftası da çalışıp işten ayrılıyorum. Ayın 6 sında kontrolümüz var. Hemde doktorumuz rapor verecek. İşten ayrılıcam ama yıl sonuna kadar sigortam devam edecek.
Uzun süre giremeyince yazacak çok şey oluyor. Biraz uzun yazdım sanırım.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
ben seninle aynı kiloyla hamile kalmışım ben 61 kiloyum süpersin sen doğumdan sonra manken gibi kalırsın yine canım ben napıcam yaaa....
aa ne güzelmiş hiç duymamıştım belki bizim burda da vardır iyi oldu söylediğin..ben de istiyorum bebişimin ilk anlarını görmeyi
inşallah vardır ... doğum yapan arkadaslarımın albumlerıne baktım sonradan her an var albumde en guzelıde bebegın anneyle ılk bulustugu an bence bıraz kanlı felan oluyor ama en güzeli o ...
ben seninle aynı kiloyla hamile kalmışım ben 61 kiloyum süpersin sen doğumdan sonra manken gibi kalırsın yine canım ben napıcam yaaa....
Kızlar cuma günü Sağlık ocağına gittim nerdeyse bayılıyordum sedyeye yatırdı hemşire tansiyonum 4'e düşmüş taa
Acıkmışım meğer eve gelince hemen bişeyler atıştırdım kendime geldim
Neyse o değilde Sağlık ocağında bi tane alet vardı karnıma tuttu bebeğin kalp atışlarını dinledik
Çok hoşuma gitti hemşirenin elinden kaçırıp eve getiresim geldi
Kızımın kalbi çok güzel atıyordu tık tık diye çok kibardı
Hiç o aletle kalbini dinleyen oldu mu:26:
3 güncük varmış aramızda şunun şurasında
Yok canım estagfurullah.ayyy az kaldı gerçektendeee
ya kimdi biri daha kordonuyla oynadigini hissediyorum diyen cok sasirdim ben bile anlamiyorum neresi nerde oldugunu nasil hissediyorsunuz siz ya masallahh
amin canım çok saol... evet o foto benide ürküttüü..hepsii birbirinden güzel ya çok güzel insan ilk önce hangisini kullanacak diye sabırsızlanır.., ağız tadıyla kulanırız inşallah..
sabırsızlandınmııı:18::18: ben tırstııım:26::26:
Bizde eşimle sürekli doğduktan sonra hangimize düşkün olacak konusunda tatlı bir çekişmedeyiz..Sonra düşünüyorumda eşime düşkün olursa fena kıskanırım
merhaba arkadaslar dun kontrolum vardı ogluşum 1,600 kg olmus nst baktılar erken dogum yok gıbı hayırlısıyla gunler bır gecse zaten normal dogum yasak kalp rahatsızlıgımdan dolayı sadece dua edıyorum baska yapacak bır seyım yok mayısın ortası gıbı doguma alabılırlermiş doktorum soyledı bır de isim bulsam ogluşuma tam olacak kımse yardım da etmıyor isim konusunda herkese sevgıler topigimizde yardım eden olacaktır heralde
günaydın kızlar
ben bu ara cok kotuyum
halsız yorgun huzursuz
ayy
nefret ettım kendımden negatıflıgımden
cnm bugun bende ilk defa böyleyimm .. üstelik birazdan eğitime gidicekmişim iyice içim daraldıı..
akşama kadar sıkıntıdan patlicammm
içimizde kalmasın haklısın canım...kızkardeşin çekecekse ne güzel aslında ben de birini bulsam fotoğrafçı ilan etsem olabilir:) neyse bir araştırayım bakalım,saol canım..
bence de sor. çünkü ben de yeni öğrendim benim hastanemde de böyle bir hizmet varmış. fotografçı aramama gerek kalmadı.
evet ya ben de çok istiyorum. herkes çok heyecanlı olduğu için yakın çevren o anda foto yakalayamıyor herkes sersem gibi oluyor çünkü :) imkanı olan için fotografçı iyidir.
bende birini fotoğrafçı tayin edicembi aile dostumuz var gazeteci bayan .. yerel gazetede çalışıyo ayrıca doğa fotoğrafları falanda çekiyo .. düğünümüzde çok hoş kareler yakalamıştı.. ondan rica etsem yapar mı acaba :44:
İşte 23 nisan da belki düşer diye bekliyorum sen çok uyguna alabildin neyseki.renk te kalmamış bende kırmızı istiyorum fakat stokta yok şuan birde turkuaz mı mavi mi öyle nir rengi var kırmızı olmazsa ona bakarım diye düşünüyorum ama mağazalarda görmedim hiç anakucağı falan ne renk hiç bir fikrim yok tatlım.Şu an indirimde zaten set fiyatı 850 TL ama ben extra indirimle 685'e almıştım umarım yine böyle bir indirime girer..
Çoğu rengi falan da stokta yokmuş..
Kızlar cuma günü Sağlık ocağına gittim nerdeyse bayılıyordum sedyeye yatırdı hemşire tansiyonum 4'e düşmüş taa
Neyse o değilde Sağlık ocağında bi tane alet vardı karnıma tuttu bebeğin kalp atışlarını dinledik
kızlar bu aralar mevlüt şekeriyle uğraşıyorum.. sade bir kesenin üzerine bu şekilde dantel güpür geçiyorum..
üzerine taktıgım mavi kurdela sizce gereksiz mi? eğreti durdu sanki.. sizce çıkarmalı mıyım :26:
kızlar bu aralar mevlüt şekeriyle uğraşıyorum.. sade bir kesenin üzerine bu şekilde dantel güpür geçiyorum..
üzerine taktıgım mavi kurdela sizce gereksiz mi? eğreti durdu sanki.. sizce çıkarmalı mıyım :26:
cnm benim doğum yapacagım hastanenın fotografcısı var amelıyathanede felanda çekıyor her anı fotoya alıp sonra album yapıyorlar tabı ıstege bağlı ama ben mutlaka yaptıracagım bebegımın her anını sonradan gormek ıstıyorum babasıyla ılk buluşma anını felan .... burda ücretide cok uygun 80 tl
evet canım 24 25 mart a özelmiş o indirim. mobilyaları da önümüzdeki hafta içi kurarız büyük ihtimal
bir de evet şifonyer 3 çekmeceli. 5 lisi de vardı ama büyüktü, ben çok yer kaplasın istemedim.
o bahsettiğin aletle sağlık ocağında ebe teyzemiz bana da kızımın kalp atışlarını dinletti canım
baştan pek bi cızırtılı geldi, sonra ebe karnımda gezdirdikçe bir baktım pıtırdıyor bizimkinin kalbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?