2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aa ne güzelmiş hiç duymamıştım belki bizim burda da vardır iyi oldu söylediğin..ben de istiyorum bebişimin ilk anlarını görmeyi

inşallah vardır ... doğum yapan arkadaslarımın albumlerıne baktım sonradan her an var albumde en guzelıde bebegın anneyle ılk bulustugu an bence bıraz kanlı felan oluyor ama en güzeli o ...

ben seninle aynı kiloyla hamile kalmışım ben 61 kiloyum süpersin sen doğumdan sonra manken gibi kalırsın yine canım ben napıcam yaaa....

aa ne güzelmiş hiç duymamıştım belki bizim burda da vardır iyi oldu söylediğin..ben de istiyorum bebişimin ilk anlarını görmeyi

bence de sor. çünkü ben de yeni öğrendim benim hastanemde de böyle bir hizmet varmış. fotografçı aramama gerek kalmadı.

inşallah vardır ... doğum yapan arkadaslarımın albumlerıne baktım sonradan her an var albumde en guzelıde bebegın anneyle ılk bulustugu an bence bıraz kanlı felan oluyor ama en güzeli o ...

evet ya ben de çok istiyorum. herkes çok heyecanlı olduğu için yakın çevren o anda foto yakalayamıyor herkes sersem gibi oluyor çünkü :) imkanı olan için fotografçı iyidir.

ben seninle aynı kiloyla hamile kalmışım ben 61 kiloyum süpersin sen doğumdan sonra manken gibi kalırsın yine canım ben napıcam yaaa....

61 de çok değilki. Benimle aynı kilodaysan biraz kilo kalması güzel olur. Dert etme bence. Ben istediğim gibi yiyemiyorum çok mide sorunu yaşadım. Aslında bende biraz kendimde kilo kalsın istiyorum. Ben kendimi bildim bileli hep zayıfım. Hayatımda ilk defa göbeğim çıktı Sadece emzirirken dikkat etmek gerekir. Sürekli acıkırmışız.

evet aşı olmak için gittiğimde hemşire dinletmişti.. benim hemşiremde hamile benden 1 ay geride .. sürekli telefonlaşıyorz zararlımıymış bi sorayım ona ...

3 güncük varmış aramızda şunun şurasında
Yok canım estagfurullah.ayyy az kaldı gerçektendeee

bana niye çoooook varmış gibi geliyor... hiç geçmiyo zaman ... sabırsızlıktan çatliicam..

ya kimdi biri daha kordonuyla oynadigini hissediyorum diyen cok sasirdim ben bile anlamiyorum neresi nerde oldugunu nasil hissediyorsunuz siz ya masallahh

evet bende çok şaşırıyorum.. ben kafası nerde ayağı nerde onu bile bilmiyorum.. hoçkırdığını nasıl anlıyosunuz .. bende farketmek istiyorum.. böyle karnım seyiriyo gibi oluyor ozaman hıçkırıyormu ki..

amin canım çok saol... evet o foto benide ürküttüü..

Bizde eşimle sürekli doğduktan sonra hangimize düşkün olacak konusunda tatlı bir çekişmedeyiz..Sonra düşünüyorumda eşime düşkün olursa fena kıskanırım

dün akşam eşim gelince önce beni öptü sonra karnımı .. hemen konusmaya basladı oğlum ne yaptınız bugün anneyle falan diye.. bende ona dedimki.. eğer bu cocuk doğduktan sonra beni öpmeden ona gidersen ikinizede kabus olurum dedm.. eşim gülüyor oğlum anne bizi kıskanıyor diyor..kıskançlık bendede olucak sanırım hemde her ikisi içinde

ben isim olarak göksu yada poyraz koymak istemiştim ama kayınbabamın ismi olacak yani yusuf olacak iki isimde ben sevmiyorum gereksiz geliyor bana .. hoşuna giderse sen düşünebilirsin.. göksu bizim burda bi nehir adı çok hırçın ama çok bereketli bi nehir ve gökyüzünün renginde olduğu için adı göksu.. vay beee çok güzel isim aslında ama yusuf göksu erdem hiç hoş olmuyor ki anacım

günaydın kızlar
ben bu ara cok kotuyum
halsız yorgun huzursuz
ayy
nefret ettım kendımden negatıflıgımden

cnm bugun bende ilk defa böyleyimm .. üstelik birazdan eğitime gidicekmişim iyice içim daraldıı..

akşama kadar sıkıntıdan patlicammm

kızlarrrrrr.. demeyin öyle .. oturun bebişlerinizi düşünün .. doğunca sıkılmaya hiç vaktiniz olmayacagını sonra emzirdiğinizi hayal edin .. kokusunu poposunu düşünün ağladığında kucağına alıcaksın ya susacak onları falan düşünün kendinize getirebilir belki sizi...

içimizde kalmasın haklısın canım...kızkardeşin çekecekse ne güzel aslında ben de birini bulsam fotoğrafçı ilan etsem olabilir:) neyse bir araştırayım bakalım,saol canım..

bende birini fotoğrafçı tayin edicem bi aile dostumuz var gazeteci bayan .. yerel gazetede çalışıyo ayrıca doğa fotoğrafları falanda çekiyo .. düğünümüzde çok hoş kareler yakalamıştı.. ondan rica etsem yapar mı acaba :44:

kesinlikle çok şanslısın gerçekten imkanı olanlar için süperrr... allahtan kardeşim meraklı böle şeylere

güzel olur tabi...bi sor bakalım

kızlar bu aralar mevlüt şekeriyle uğraşıyorum.. sade bir kesenin üzerine bu şekilde dantel güpür geçiyorum..

üzerine taktıgım mavi kurdela sizce gereksiz mi? eğreti durdu sanki.. sizce çıkarmalı mıyım :26:

Eklentiler

• $Fotoðraf0921-horz.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 35
Şu an indirimde zaten set fiyatı 850 TL ama ben extra indirimle 685'e almıştım umarım yine böyle bir indirime girer..
Çoğu rengi falan da stokta yokmuş..
İşte 23 nisan da belki düşer diye bekliyorum sen çok uyguna alabildin neyseki.renk te kalmamış bende kırmızı istiyorum fakat stokta yok şuan birde turkuaz mı mavi mi öyle nir rengi var kırmızı olmazsa ona bakarım diye düşünüyorum ama mağazalarda görmedim hiç anakucağı falan ne renk hiç bir fikrim yok tatlım.

Canım benide zorla çağırdıklarında sağlık ocağına kayıt için o zaman dinledile ama çok güzel dimi hepimizde olsa birer tane süper olurdu😄😄😄

yok bence çok hoş olmuş kurdela da bi renk katmış .. diğer türlü çok sade olur .. nazar boncuğuylada uyumlu olmuş.. eline sağlık canım.. benim hiç uğraşasım yok ..hazır alıcam ..

merhabalar sevgili haziran anneleri; ben de aslında siteye üyeydim ama sabah iş, eve gelince uyku, hiç girip birşeyler yazamadım, ama her gün yeni bir şey hissettiğimde ilk baktığım site oldu, tecrübelerinizden yararlanmak çok güzeldi bu anlamda çok teşekkür ediyorum. ben de hala çalışıyorum, öğretmenim, okulda 3 kat merdiven çıkıp inmek artık zorlaşmaya başladı asansörümüz bozuk çünkü nisanın 2. haftası iznime ayrılıp artık burada daha çok vakit geçirmek istiyorum.. hemen hemen aynı hisleri aynı heyecanları korkuları endişeleri mutlulukları yaşayan anne adaylarını bir arada görmek çok güzel çünkü.. sevgiler

bence de kurdele ile çok şık durmuş, aynen devam :)

canım çok güzel kurdelada harika olmuşşşş

inanmıyorum fiyat harikaa. hangi hastaneki bu normalde ortalama 500-TL ye yapıyolar bu işi çünkü, bende çok isterim

ben dinlemiştim ama benim hoşuma gitmemişti. iki saat bebeğin yerini bulamamıştı. haraketli bebek demişti. sıkılmıştım :)

nerdeydi bu indirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…