2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende 47 ile hamile kaldım simdi 57 oldumm..doğumumuz normal olursa kilo falan kalmazzz canını sıkmaaa hayatımm:=)

ben sezeryanlıyım hayatım ya... ilk gebeliğimde 18 kilo aldım 40ımda 50ydim ama bunda korkuyorum niyeyse daha fazla alıcam inşalllah giderr..

valla kocamla iddaya girdik canım ağustosta gitmiş olması lazım kiloların... benmde hiç göbeğim olmadı doğumdan sonra bile ama yine olmasın yaa.... allah isteyene versin :))

benimde tekme atıor. eşime diorum bak atıo diorum. onun elini koyduğumuzda yada o bakdığında tekmelemio. senden çekinio diorum bende. hep öle oluyor çünkü :)

işi yoksa yapar tabi niye yapmasınki benm fotocu belli artık ne kadar olursa

ben şimdi çıkıyorum birazdan kontrole gidicem.. oğluşumu görcem .. bu hafta kasılmalarım falan vardı umarım herşey yolundadır..

ay annesi nasıl özledi oğluşunu....

Cnm oğluşunun cicleri çok güzel çok şirin güle güle giydirirsin inşallah

Aynen canim benim doktorunda cok hastasi var telefonla ulasmak bile zor oluyor bazen, insallah bi aksilik cikmaz bende tereddutteyim

Aynı durum benim doktorumdada var ve özel telefonunu vermiyo, acil durum olduğunda size nasıl ulaşıcam dediğimde hastaneyi arayıp bağlatabilirsin dedi ama aradığımda hep yoğun yada ameliyattaydı ulaşamadım inşallah budurm son haftalarımda bir sıkıntı yaşatmaz, bazı arkadaşlar ne güzel doktorlarına her sıkıntılarını arayıp sorabiliyolar

cnm benimde sağlık ocağına ilk gittiğimde şubbat ayındaydı sanırım o aletle dinletti kalp atışını ama bidahaki gitmelerimde dinletmedi hiç sadece bebeğin hareketlerini hissettinmi diye sordu bende tetenoz aşım için gitmiştim bidahada gitmem çünkü gerek yok zaten doktoruma gidiyorum kontrollere bide oraya gitmeye üşeniyorum....

Çok gerginim aslında yarın kontrolümüz var inşallah bakalım minnoşum ne alemde kaç haftadır görmüyorum
Allah'ım inşallah hiçbir aksilik yoktur.İçim bir tuhaf boğazım düğümlü sanki..
Ne güzel kızını göreceksin büyümüştür iyice şimdi ne tatlıdır bak böyle düşün ben kontrol günlerimi hep iple çekiyorum

Kızlar ben kendimi buaralar hep yorgun hissediyorum 3. trimesterde uyku hali tekrar geri dönüyomuş, doğru valla akşam erkenden uyuyorum dayanamıyorum dün gece eşim oturma odasındaki koltuktan zor uyandırıp kaldırdı benitv izlerken uyuya kalmışım. Bugünde işe gidesim gelmedi kaçamak yaptım zaten ben hergün günlük raporlar hazırlayıp şubeye mail aıyorum ve bunu evden de yapabiliyorum hem evdeki bilgisayar internet daha hızlı daha çabuk ama ya komserim beni kontrole gelirse diye de 3buçuk atmıyo değilim:18:ama yinede çıkmadım hala evdeyim:18:öğleden sonra giderim diye motive etmiştim kendimi oysaki :18:artık evden çıkıp işe gitmek istemıyorum otobüsler beni perişan ediyoama daha 2 ay var izne ayrılmama.... şimdi geçmişi okumaya devam edim ....

canım kurdela ile daha güzel durmuş ellerine sağlık

ben şimdi çıkıyorum birazdan kontrole gidicem.. oğluşumu görcem .. bu hafta kasılmalarım falan vardı umarım herşey yolundadır..

ay annesi nasıl özledi oğluşunu....

bende çok özledim oğluşumuuu, hadi bakalım güzel haberlerle bekliyoruz canımm seniiii

inşallah canım gönlüne göre olsun... benim oğluşumada örmüştü ananesiyle teyzesi converse şeklinde araba şeklinde çeşit çeşit çok güzeller ya...

kızlar bende çıkıyorum doktora gidicez babamızla dilerim herşey yolundadır... grşrz doktordan sonra

Cnm çok beceriklisin ya maşallah sana çok şık olmuş ve mavi kurdele ayrı bir hava katmış, oğluşun olduğunu temsil ediyo bence kalmalı...

Bayıldım, çooooooooook ciciler hepsine de ayrı ayrı bittim yaa

Kızlar size bi sorum olacak okuduğum kadarıyla hepimizde aynı dertler başladı kasıklarımızda ağrı var oturup kalkarken zorlanıyoruz, benim de öyle ve bide alt tarafımda acımaya başladı yani vajina dudaklarım böyle nasıl diyim sızlıyo gibi bazı bazı geçiyo ama hep devam ediyo son güzlerde acaba bebişlerimizin baskısından dolayımı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…