bende 47 ile hamile kaldım simdi 57 oldumm..doğumumuz normal olursa kilo falan kalmazzz canını sıkmaaa hayatımm:=)
61 de çok değilki. Benimle aynı kilodaysan biraz kilo kalması güzel olur. Dert etme bence. Ben istediğim gibi yiyemiyorum çok mide sorunu yaşadım. Aslında bende biraz kendimde kilo kalsın istiyorum. Ben kendimi bildim bileli hep zayıfım. Hayatımda ilk defa göbeğim çıktıSadece emzirirken dikkat etmek gerekir. Sürekli acıkırmışız.
Günaydın kızlar
Akşam elimi ne zaman karnıma koysam elime tepik attı kızım.Eşime havamı attım tabi beni tanıyor diye..Eşim elini koyduğunda aynı tepkiyi vermiyor.Yapma kızım diyorum oda baban sonuçta
bende birini fotoğrafçı tayin edicembi aile dostumuz var gazeteci bayan .. yerel gazetede çalışıyo ayrıca doğa fotoğrafları falanda çekiyo .. düğünümüzde çok hoş kareler yakalamıştı.. ondan rica etsem yapar mı acaba :44:
Eki Görüntüle 668456
çok tatlı dimi.. gece yanımda yatırmak için düşündüm ama cibinlik olmadan olmazki ...
Eki Görüntüle 667780 Eki Görüntüle 667781 Eki Görüntüle 667782 Eki Görüntüle 667783 Eki Görüntüle 667784 Eki Görüntüle 667785 Eki Görüntüle 667786 Eki Görüntüle 667787
bugün oğlumuz için eşim ve kızımla birlikte alışverişe çıktık çok şükür ki gönlüme göre şeyler buldum :)) sağlıkla giysin inşallah oğlum....
Aynen canim benim doktorunda cok hastasi var telefonla ulasmak bile zor oluyor bazen, insallah bi aksilik cikmaz bende tereddutteyim
Kızlar cuma günü Sağlık ocağına gittim nerdeyse bayılıyordum sedyeye yatırdı hemşire tansiyonum 4'e düşmüş taa
Acıkmışım meğer eve gelince hemen bişeyler atıştırdım kendime geldim
Neyse o değilde Sağlık ocağında bi tane alet vardı karnıma tuttu bebeğin kalp atışlarını dinledik
Çok hoşuma gitti hemşirenin elinden kaçırıp eve getiresim geldi
Kızımın kalbi çok güzel atıyordu tık tık diye çok kibardı
Hiç o aletle kalbini dinleyen oldu mu:26:
Ne güzel kızını göreceksin büyümüştür iyice şimdi ne tatlıdırÇok gerginim aslında yarın kontrolümüz var inşallah bakalım minnoşum ne alemde kaç haftadır görmüyorum
Allah'ım inşallah hiçbir aksilik yoktur.İçim bir tuhaf boğazım düğümlü sanki..
ben şimdi çıkıyorum birazdan kontrole gidicem..oğluşumu görcem .. bu hafta kasılmalarım falan vardı umarım herşey yolundadır..
ay annesi nasıl özledi oğluşunu....
kızlar bu aralar mevlüt şekeriyle uğraşıyorum.. sade bir kesenin üzerine bu şekilde dantel güpür geçiyorum..
üzerine taktıgım mavi kurdela sizce gereksiz mi? eğreti durdu sanki.. sizce çıkarmalı mıyım :26:
ben şimdi çıkıyorum birazdan kontrole gidicem..oğluşumu görcem .. bu hafta kasılmalarım falan vardı umarım herşey yolundadır..
ay annesi nasıl özledi oğluşunu....
kızlar bu aralar mevlüt şekeriyle uğraşıyorum.. sade bir kesenin üzerine bu şekilde dantel güpür geçiyorum..
üzerine taktıgım mavi kurdela sizce gereksiz mi? eğreti durdu sanki.. sizce çıkarmalı mıyım :26:
ananesi kızıma neler örecek bakın kızlar...
Eki Görüntüle 668488 Eki Görüntüle 668485
Eki Görüntüle 668486
Eki Görüntüle 668456
çok tatlı dimi.. gece yanımda yatırmak için düşündüm ama cibinlik olmadan olmazki ...
çokkk güzellerrr özellikle kız çocuğuna çok güzel patikler var hemde yaz patikleri, kızım olsaydı bende örecektim çeşit çeşit, oğluşumunda var ama birkaç tane, 2. kız olursa o zaman inş bende örerim
inşallah canım gönlüne göre olsun... benim oğluşumada örmüştü ananesiyle teyzesi converse şeklinde araba şeklinde çeşit çeşit çok güzeller ya...
ananesi kızıma neler örecek bakın kızlar...
Eki Görüntüle 668488 Eki Görüntüle 668485
Eki Görüntüle 668486
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?