canım çalışmıyorsun anladığım kadarıyla..Öncelik senin sağlığın önce belinin ağrısı geçsin temizlik yapacaksan sonra yavaş yavaş yap..
Ayrıca kimsem yok diye üzülme evinden dışarıdaki insanların yararı olmuyor malesef.Ben kendi ailemle aynı apartmanda oturuyorum.Çalışıyorum birde geçen hafta sonu temizlik yaptım hala kendime gelemedim.Kimsede yardım edelim demedi..Gerçi ne demişler ağlarsa anam ağlar..Oda bende yok malesef..Üzme kendini..
Günaydın kızlar
Sedaak canım geçmiş olsun.Yat dinlen güzelce.Doktorunda doğumu bir süre durdurucaktır.İçini ferah tut
Kızlar feci bacak ağrılarım var.Sanki ayağımı incitmişim gibi.Akşam eve gidince resmen basmakta zorluk çekiyorum.Normalde huzursuz bacak sendromum var ama bu o değil..Magnezyumda kullanıyorum.
doğru söylüyosunda insan en çok bu zamanlarda istiyor birilerini yanında şimdi yoklarsa hiç olmasınlar ben iyiyken mutluyken kimseye muhtaç değilken yanımdalar ama şimdi birine ihtiyacım var hem psikolojik olarak hemde varlık olarak yardımlarına ihtiyacım var kimsem yok oğlumla bile ilgilenmiyolar zaten annemler uzakta herzaman gelemezler offf ne biliyim yaaa sıkıldım sabah sabah...tabi sizin işler dahada zor çalışmak daha zor...
Bacak deme.
Benim dün gece bacaklarım çok ağrıyordu yattığımda. Eşim biraz masaj yaptı rahat uyumuşum. saat 7 buçukta sağ baldırıma giren krampla uyandım...Allahım nasıl bir acıydı.Ne kalkabildim ne yatabildim kıvranmaya başladım. Eşimin ödü patladı sanırım doğuruyorum diye fırladı yataktan.
2-3 dk kasılı kaldı bacağım. Eşim ufak ufak masaj yapa yapa bacağım kendine geldi. Ama şimdi üstüne bastıkça kramp giren yer çok feci acıyor.
Magnezyumu teke düşürmüştüm iyiyim diye sanırım ondan oldu.
doğru söylüyosunda insan en çok bu zamanlarda istiyor birilerini yanında şimdi yoklarsa hiç olmasınlar ben iyiyken mutluyken kimseye muhtaç değilken yanımdalar ama şimdi birine ihtiyacım var hem psikolojik olarak hemde varlık olarak yardımlarına ihtiyacım var kimsem yok oğlumla bile ilgilenmiyolar zaten annemler uzakta herzaman gelemezler offf ne biliyim yaaa sıkıldım sabah sabah...tabi sizin işler dahada zor çalışmak daha zor...
cok gecmis olsun canim insallah erken dogmaz zamanini bekler. senin icin hepimiz duaci olacagiz cnm hem korkma bukadar erken dogsa bile yasam sansi yok yuksek, insallah erken dogmaz yinede gununde dogar :)))))
canım hangi şehşrdesin bilmiyorum ama ebebek mağazalarında var..ben burada bakmıştım..
canım 2-5 kg en iyisi başlangıç için ama arkadaşlarında dediği gibi çoklu paket alma sakın..
ben kızımda hep molfix kullanmıştım hem türk malı olduğu için..hemde dokusu çok yumuşak primadan bile daha iyi geldi bana..
canım uzmanlar 2-4 yaş arası kesinlikle yaptırmayın diyorlar..çocuk bedenini yeni tanıyormıuş bu dönemde..ve çocuk ergenlik dönem olduğu için çok sakıncalıymış..ya 2 yaştan önce yada 4 yaştan sonra olmalıymış..
canım çok geçmiş olsun..aman dikkat et kendine yat dinlen..neden böyle olmuş bişey söyledimi doktor?
canım onun kasılma olduğundan emin misin?gaz+bebek hareketi gibi geldi tarife göre, gaz çok yanıltıcı olabiliyor bazen:44:
sarı kantaronu ben hamilelik öncesi mide için kullanıyordum hamilelikte önce düşük sonra erken doğum riskini arttırıyor o yüzden bıraktım, kullanma canım
benim de oluyor, magnezyum desteği alıyorum bi de minderle yatıyorum..yatak minderden geçilmiyor, kocama yer kalmıyor
canım, inşallah erken doğum olmaz ama olursa da şimdiki imkanlar eskisi gibi değil, bebeğini bakıma alırlar sonra da toparlar. Şimdi stres yapma diyeceğim ya ne zordur bilirim. Hep en olumluya odaklan olur mu? bebişin bir sürü şeyi gelişti artık, biraz da sen yatar dinlenirsin, doktor kontrolü fln derken atlatırsınız..senin ve bebeğin için dua ettim
günaydın annişler güzel bir gün diliyorum herkese
Saol canım sana da geçmiş olsun. Evet 50 gr lık böle çıktı maalesef. şimdi 2 hafta diyet sonra 100 lük test yapılacak. dr un verdiği diyet listesini görünce asıl ben bunları yersem şekerim fırlar dedimbiraz daha azaltcam listedekileri. herkes pirinç ve patates yasak dior benim listede hafta 1 er kere var. onları yemicem mesela. dün akşam yemek hazırladım diyete göre sonra oturdum ağadım ben bunlarla nasıl doycam bebeğim aç kalcak die. bugün biraz daha iyiyim alışcaz gün geçtikçe
canım okuyunca ben bile panik yaptım birden. ama korkma gönlünü ferah tut dr önlemini almış. bundan sonra bol bol dinlen. inş 40. hafta yı bile görürsünüz allahın izniyle.
Günaydın kızlar
Sedaak canım geçmiş olsun.Yat dinlen güzelce.Doktorunda doğumu bir süre durdurucaktır.İçini ferah tut
Kızlar feci bacak ağrılarım var.Sanki ayağımı incitmişim gibi.Akşam eve gidince resmen basmakta zorluk çekiyorum.Normalde huzursuz bacak sendromum var ama bu o değil..Magnezyumda kullanıyorum.
Sıkma canını bence..Sana şimdi yardım edip sonra bunu konuşmaları daha sinir bozucu..Kendi kendine yetmeye çalış..Bırak evin pislensin.Temizlenir elbet..Sen kendine ve oğluna bak yeter.
Boswer kullanıcısından alıntı
canım çalışmıyorsun anladığım kadarıyla..Öncelik senin sağlığın önce belinin ağrısı geçsin temizlik yapacaksan sonra yavaş yavaş yap..
Benimde annem yok akrabalarım burda ama kimse arayıp sormuyor bırak birde yardım edecekler valla Rabbim güç kuvvet saglık verdin herkese birinden birsey beklemek cok zor beklentimde hic olmadı cok şükür herseyimi kendim yapıyorum
Ayrıca kimsem yok diye üzülme evinden dışarıdaki insanların yararı olmuyor malesef.Ben kendi ailemle aynı apartmanda oturuyorum.Çalışıyorum birde geçen hafta sonu temizlik yaptım hala kendime gelemedim.Kimsede yardım edelim demedi..Gerçi ne demişler ağlarsa anam ağlar..Oda bende yok malesef..Üzme kendini..
Aynen cnm istiyor ama olmayınca balık netleşin halik demişler benimde yardım edenim yok aksama kadar temizlik yaptım gece uyuyanadim ağrılarımdan kasigimada bı sancı girdi doğuruyorum sandim sanırım temizlik yapmak artık zor ben kadinda almadım nasil alırım bilmiyorum esın bı yardımcı tutalım diyor ama cok Titizim bu konuda kendim taplarında temiz olmuyor sanırım doguna yakın birini alacam
günaydın kızlar.. bugün okadar kötü uayandımki anlatamam gece belimin ağrısından hiç uyuyamadım sabah 6buçukta oğlum kalktı acıktım diyee... okadar sinirlerim bozulduki evim çok pisti temizlik gerekiyodu kadın olayındada geç kaldım bu hafta şimdi kalktım sinirden temizlik yapıyorum cam siliyodumki yağmur başlladı.... ya ben artık burda yalnız olmaktan bıktım kimsem yok belim ağrıyo bütün yatıp biriniin bana bakması gerekirken ben temizlik yapıyorum ama kimsem yok nefret ediyorum herkesten valla ya... şiştim ağlamaktan valla neyse ben temizliğe devam ediyim bari anca akşama biter...
bua arada kramp giren arkadaşım dedikleri gibi en iyi yöntem parmaklarından germek geriye doğru hemen geçiyooo..
Kramp girince ayak parmaklarını geriye doğru gersin eşin.Krampın birkaç saniye içinde geçer..Hamilelik öncesinde çok yaşardım ben krampları her yöntemi denemiştim..
Benim ağrım farklı ya.Sol kasığımla bacağımın kesişiminden sanki sinirler sıkışmış gibi..Gün içinde sorun yok ama eve gidince başlıyor.Yere basamıyorum.
Cumartesi kontrolüm var.Belki doktorum magnezyumu ikiye çıkarır...
aynen öle olduuuu ya aman camları bıraktım yağmur başladı zaten... aman benim evi silsem süpürsem yeter bana iki gün ağrısı... inşallah canım saolll...:))))hormonlar tavan yapmış galiba.yanlızlık zor.bende gurbetteyim ve pencerelerimde leş gibi.ama hiçççç umrumda değil.hamile hamile ne cam silmesi ya.bırak eşin yapsın.ya da temizlikçi falan tut.ayrıca kızım olduğunda hiç kendimi yalnız gözüyle görmüycem.bana arkadaş olacak kızım.ayrıca oğlun varmış bak yalnız falan değilsin.hatta ikinciside geliyor.kocaman kalabalık bir aile olacaksın ne güzel.
günaydın kızlar.. bugün okadar kötü uayandımki anlatamam gece belimin ağrısından hiç uyuyamadım sabah 6buçukta oğlum kalktı acıktım diyee... okadar sinirlerim bozulduki evim çok pisti temizlik gerekiyodu kadın olayındada geç kaldım bu hafta şimdi kalktım sinirden temizlik yapıyorum cam siliyodumki yağmur başlladı.... ya ben artık burda yalnız olmaktan bıktım kimsem yok belim ağrıyo bütün yatıp biriniin bana bakması gerekirken ben temizlik yapıyorum ama kimsem yok nefret ediyorum herkesten valla ya... şiştim ağlamaktan valla neyse ben temizliğe devam ediyim bari anca akşama biter...
pooofff doğum izninden haber var mı kızlar??
cnm niye kendini bu kadar yıpratıyosun boşver cek tülünü, adı üstünde hamileyiz biz yaaa , kendini de bebişini de yorup tehlikeye atma nolur , bebeğinden daha önemli hiç bisey yok bu süreçte , kim ne derse desin
haklısın saol canım bıraktım zaten çünkü sağ kasığıma iğne gibi bişeyler batırıyolar niyeki anlamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?