2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

doğru söylüyosunda insan en çok bu zamanlarda istiyor birilerini yanında şimdi yoklarsa hiç olmasınlar ben iyiyken mutluyken kimseye muhtaç değilken yanımdalar ama şimdi birine ihtiyacım var hem psikolojik olarak hemde varlık olarak yardımlarına ihtiyacım var kimsem yok oğlumla bile ilgilenmiyolar zaten annemler uzakta herzaman gelemezler offf ne biliyim yaaa sıkıldım sabah sabah...tabi sizin işler dahada zor çalışmak daha zor...

Bacak deme.

Benim dün gece bacaklarım çok ağrıyordu yattığımda. Eşim biraz masaj yaptı rahat uyumuşum. saat 7 buçukta sağ baldırıma giren krampla uyandım...Allahım nasıl bir acıydı. Ne kalkabildim ne yatabildim kıvranmaya başladım. Eşimin ödü patladı sanırım doğuruyorum diye fırladı yataktan.

2-3 dk kasılı kaldı bacağım. Eşim ufak ufak masaj yapa yapa bacağım kendine geldi. Ama şimdi üstüne bastıkça kramp giren yer çok feci acıyor.

Magnezyumu teke düşürmüştüm iyiyim diye sanırım ondan oldu.

Sıkma canını bence..Sana şimdi yardım edip sonra bunu konuşmaları daha sinir bozucu..Kendi kendine yetmeye çalış..Bırak evin pislensin.Temizlenir elbet..Sen kendine ve oğluna bak yeter.

Kramp girince ayak parmaklarını geriye doğru gersin eşin.Krampın birkaç saniye içinde geçer..Hamilelik öncesinde çok yaşardım ben krampları her yöntemi denemiştim..

Benim ağrım farklı ya.Sol kasığımla bacağımın kesişiminden sanki sinirler sıkışmış gibi..Gün içinde sorun yok ama eve gidince başlıyor.Yere basamıyorum.

Cumartesi kontrolüm var.Belki doktorum magnezyumu ikiye çıkarır...

Boswer kullanıcısından alıntı
canım çalışmıyorsun anladığım kadarıyla..Öncelik senin sağlığın önce belinin ağrısı geçsin temizlik yapacaksan sonra yavaş yavaş yap..
Benimde annem yok akrabalarım burda ama kimse arayıp sormuyor bırak birde yardım edecekler valla Rabbim güç kuvvet saglık verdin herkese birinden birsey beklemek cok zor beklentimde hic olmadı cok şükür herseyimi kendim yapıyorum

Ayrıca kimsem yok diye üzülme evinden dışarıdaki insanların yararı olmuyor malesef.Ben kendi ailemle aynı apartmanda oturuyorum.Çalışıyorum birde geçen hafta sonu temizlik yaptım hala kendime gelemedim.Kimsede yardım edelim demedi..Gerçi ne demişler ağlarsa anam ağlar..Oda bende yok malesef..Üzme kendini..

Aynen cnm istiyor ama olmayınca balık netleşin halik demişler benimde yardım edenim yok aksama kadar temizlik yaptım gece uyuyanadim ağrılarımdan kasigimada bı sancı girdi doğuruyorum sandim sanırım temizlik yapmak artık zor ben kadinda almadım nasil alırım bilmiyorum esın bı yardımcı tutalım diyor ama cok Titizim bu konuda kendim taplarında temiz olmuyor sanırım doguna yakın birini alacam

cok gecmis olsun canim insallah erken dogmaz zamanini bekler. senin icin hepimiz duaci olacagiz cnm hem korkma bukadar erken dogsa bile yasam sansi yok yuksek, insallah erken dogmaz yinede gununde dogar :)))))

dualarınız için çok teşekür ederim hepinize şimdi hastaneden geldik ciğer gelişimi için iğneyi yaptı doktorumuz sancılar azalmış görünüyor sürekli istrhat ve her hafta kontorle çağırdı inşallah 34.haftayı görücez kızlar

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

30. haftamıza girdik çok şükür. Allah hepimize sonuna kadar dayanıp en hayırlı zamanda sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Sıkma canını bence..Sana şimdi yardım edip sonra bunu konuşmaları daha sinir bozucu..Kendi kendine yetmeye çalış..Bırak evin pislensin.Temizlenir elbet..Sen kendine ve oğluna bak yeter.

doğrusun ama ben bugün yıkar geçerim arayanları... çünkü gerçekten çok doldum ve bunaldım ağrılarımda olunca iyice sinirlendim neyse sanada geççmş olsun bu ağrıları sancıları napıcaz yaaa daha seksen günüm var ya şaka gibi çabuk geçsin şu günlerr

bua arada kramp giren arkadaşım dedikleri gibi en iyi yöntem parmaklarından germek geriye doğru hemen geçiyooo..

valla bende alıcaktım ama vazgeçtimm bidahaki haftaya alıcam ama valla artık dayanamıyorum yani yaaa ben zaten uyyuyamamıştım bu gece hiç uyuyamam artık alaalala

:))))hormonlar tavan yapmış galiba.yanlızlık zor.bende gurbetteyim ve pencerelerimde leş gibi.ama hiçççç umrumda değil.hamile hamile ne cam silmesi ya.bırak eşin yapsın.ya da temizlikçi falan tut.ayrıca kızım olduğunda hiç kendimi yalnız gözüyle görmüycem.bana arkadaş olacak kızım.ayrıca oğlun varmış bak yalnız falan değilsin.hatta ikinciside geliyor.kocaman kalabalık bir aile olacaksın ne güzel.

bua arada kramp giren arkadaşım dedikleri gibi en iyi yöntem parmaklarından germek geriye doğru hemen geçiyooo..

Kızlar Allah razı olsun, hiç duymamıştım. EŞime söyleyeyim direk parmaklarıma davransın bir daha olursa. Koca insan ağladım acısından.

Magnezyum baya iyi geliyormuş demek ki bana.

sedaak, geçmiş olsun canım. Bol istirahat et. Kalkma yerinden. Doktorun önlemini de almış bebişin için. 32 haftadan sonra rahatlarsın iyice. Bir şey kalmamış zaten. Bak ben canlı kanlı örneğim 31 haftalık olarak dünyaya gelip turp gibi olan.

aynen öle olduuuu ya aman camları bıraktım yağmur başladı zaten... aman benim evi silsem süpürsem yeter bana iki gün ağrısı... inşallah canım saolll...

kızlar yarın çok sevdiğim bir arkadaşım aşılama olacak.hamilelerden 41 ayetel kursi toplayalım istedik.okuyanlar beğeni tıklayabilir mi sayabilmem açısından kolaylık olacak
şimdiden teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden

cnm niye kendini bu kadar yıpratıyosun boşver cek tülünü, adı üstünde hamileyiz biz yaaa , kendini de bebişini de yorup tehlikeye atma nolur , bebeğinden daha önemli hiç bisey yok bu süreçte , kim ne derse desin
pooofff doğum izninden haber var mı kızlar??

malesef yok bunlardan bicacık cıkmaz cnm beee biz doğurur işe döneriz belki biseyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…