2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hep burdayım okuorm sızı ama yazmaya fırsat bulamıorm
evdede bılgısayarda esım calıstıgı ıcın telden takıp edıorm
yoksa gıtmedım bı yere
valla eskısı gıbı dıkkat edemıorm yedıklerıme
cunku cok acıkıorm
nolcak bılmıorm
haftaya randevu var dr da bakalım o zman bellı olocak

benim evim müstakil kocaman bi balkonum var ..balkona geliyo bi sürü kedi .. ikisi hamile .. ay bi dertleşiyorum onlarla çokta iyi dinleyiciler

biz 3-6 aldık küçükte doğsa büyükte doğsa olur dedik...

Ayyy üzüldüm şimdi Saol canım , internetden sipariş vericektim kerebiççi oğuz internet sayfası var kargoya veriyorlar ama yasak bana..Neyse sana afiyet bal şeker olsun benim yerimede ye

o dediğiniz ilk aylarda benimde aklıma düşmüştü .. bilmeyen bilmez ama bilende dayanamaz .. Allahtan mersindeyim

çok kaliteli duruyor canım .. güle güle kullan .. biz arabayı en sona bıraktık.. doğumdan sonra alıcaz ..belki bizede hediye gelebilir..

sünnet için ilk 48 saat en uygunuymuş.. bebeğin acı eşiği sıfıra yakınmış acı hissetmiyormuş.. ve çok çabuk iyileşiyormuş.. bende hemen yaptırmayı düşünüyorum.. ama tek düşüncem şu >> sezeryan olursam sütüm gelmezse paşam doymazsa yada sarılık falan olursa (Allah korusun ) ve çok ağlarda fıtık falan olursa .. sanki bi 15 20 gün geçse iyi olcak gibi.. birbirimize alışırız uyku saatlerimiz emme saatlerimiz oturur ozaman iyi olur gibi düşünüyorum..

benimkinin boyu ve kilosu azmı acaba ya. sizle kıyaslayınca az gibi. 27+4 de 1150 gr. 35 cm di

salı günü gittim 28. haftamda 1153 gram benimki 51,5mm kilomuz aynı .. boya gelince benim eşim 185 bende 166 ..

Günaydın kızlar, nasılsınız ben bugün daha iyiyim çok ağrım yok, belkide birazcık yukarı çıkmıştır kızım. şimdi bi geçmişi okuyim gelim..

geçmişi hallettim şimdi sıra bende ...

bu gece sabah 5 civarı inleyerek uyandım .. sağ tarafıma yatıyordum zorla yataktan kalktım .. sağ tarafımda müthiş bi ağrı vardı .. hemen kalkıp yürümeye karnımı ovmaya başladım .. galiba doğuruyorum deyip ağlamaya başladım .. ama rahmimde falan hiç bi ağrı yoktu sadece karaciğerim ve böbreğimin arasında şiddetli bi ağrı ve o tarafım çok sertti .. bi on dakika anlamaya çalıştım saate baktım 5 dakika daha sürerse eşimi uyandırcam acile gidicem dedim ve 5 dakika sonra yavaş yavaş kesildi .. sonra yatağa oturdum beklemeye başladım hareket etsin diye .. beklerken uyuyakalmışım .. sabah annemi arayıp anlattım ..
uzun süre aynı tarafında yattıysan ciğerinin üzerine binmiştir rahat edemeyincede kendini kasıp seni uyandırmıştır dedi..

anne bu çocuk bunu bilerek mi yaptı yani ölücem sandım dedim
doğunca sende onu sıkıştırırsın ödeşirsiniz dedi
olurmu öyle şey anneee dedim
daha doğmadan savunmaya başladın sen Anne olmuşsun hayırlı olsn dedi

hiç böyle bişey yaşayan oldumu aranızda...

valla canım bu böbrek ağrısıda olabilir hafif mide bulantısıda oldumu.... ayyy küçücükken sıkıştıramıyonda kıayamıyon ama büyyünce ara sıra sıkıştırılmak istiyolar...

Minikuss Canım eşin inat ve gururla hareket ediyor sanırım. Ama keşke böyle hassa bir dönemde çocuğu ile ilgilenip kontrollere gelseydi. Kurula gelecektir bak göreceksin. Ailesinin araması istisnai bir durum olurdu zaten. Bu erkek tarafı araya kavga ya da soğukluk girince herkesten önce çekiyor kendini geriye. Hayırlısı olsun bakalım

Birkaç deneme yapıp duruma bakıcam artık. Daha pratik gibi görünürse ve yoğurdu beceremezsem makinesini alırım. Ben de sevmem öyle herşeye bir makine kullanmayı. Kalabalıktan başka bir işe yaramaz sonra

Geçmiş olsun. Bu haftalar erken olduğu için en kötü ihtimal sana iğne verip dinlenmeni önerir. İğneler zaten önlüyor erken doğumu. Kendini yormaz dinlenirsen bir şey olmaz Allah'In izniyle. Benim kardeşimde 24.haftada başladı erken doğum riski. İğne ve 15 gün kıpırdamadan yatarak ilk süreci geçirdi. Sonrasında sürekli iğne ile devam etti ve 40.haftada normal doğum yaptı

hülya, annenle ne tatlı sohbet olmuş öylee:))
canım sağına yatınca; bebek karaciğere bası yapıyor..çok rahatsız edici bi ağrısı oluyor artık büyüdülerde yavrular..bu zamandan sonra sırtüstü ve sağına yatmaktan kaçınmalısın.. bebişine maksimum kan akışı için soluna yatmalısın annesii sen yatmazsan o yatırtır bak

Ben üç gündür doğru dürüst uyuyamıyorum. Uykumda fena tuvaletim geliyor. Kalktığımda bebiş tepiniyor oluyor sıkışıyor sanırım. Sonra da çok tutmaktan böbreğim ağrıyor. Ondan sonra da uyuyamıyorum. Uyuyp uyanıyorum. Sabah ezanıyla da paşam tepiklemeye başlıyor. Yattığım yere gelecek şekilde derilerimi ittiriyor. Benim de sol kaburgama öyle bir baskı yapıyor ki ağlayacağım neredeyse. Ne yapacağımı şaşırıyorum. Bazen de gelip mesanemin üstüne oturuyor

Doğsun istiyorum artık. İçerde rahat değil gibi geliyor bana. Sürekli bir ittirme, gerilme var.

Ben soluma yatamıyorum artık çok canım yanıyor :26:. Uzun süre sağda yatıyorum arada bir pozisyon değiştiriyorum. Hatta sırtüstü yatıyorum rahatlamak için.

üzme kendini. bırak dağınık kalsın. sen benim evimi bi görsen

gölgen sen naptın, eşin iş buldu mu. ben aslında çalışmayı seviyorum ama bu şekilde çalışmak ağır gelior belki de. geçim derdi ve stres altında yaşamak zormuş. ailemleykende maddi açıdan çok rahat değildim, öğrenim kredimi ödemeye çalışıodum ozamanda. evlilikte zorlanmam diyordum ama evliyken çalışmak ve sorumluluk almak bi başka zormuş

valla canım bu böbrek ağrısıda olabilir hafif mide bulantısıda oldumu.... ayyy küçücükken sıkıştıramıyonda kıayamıyon ama büyyünce ara sıra sıkıştırılmak istiyolar...

büyüynce bakarız artık ama annem öyle deyince bi anda ay anneee olurmu öyle yazıkk falan dedim hoşuna gitti onunda =))

doktorum sırt üstü yatma sürekli yan yat mümkün oldugunca soluna yat diyor ama buda Can bacım hemen hemen soluma nası yatıyım .. yanlarım çürüdü vaLLa .. soluma uyusam sağımda uyanıyorum.. zaten öyle deliksiz uykuları unuttum çalar sat gibiyim saat başı rapor alıyor oğluşum

hiç deme canım, aynen öyle..birşeye takıldık gidiyoruz insanda stress yaratıyor ama muradımıza erince keyifler yerinde olacak inş, n'apalımm
şekerin ilk zamanlardaki değere göre düşmüş ama değilmi?beslenme de dikkatlisin ya,etkisi var sanırım..
yapılacak farklı bişey yok ama dimi..sen diyetine de çok özen gösteriyorsun zaten..daha istikrarlı olacaktır inş ölçümlerin..
o şekeri yükselten yemediğin şeylerede,doğumdan sonra bakar;acısını çıkartırsın artık.. kendinize iyi bakın annesii

ben savunmuyorum hiç. küçük yaşta araba camı sildircem ona yaptığı masrafı çıkarsın diyorum

Ama ben sırt üstü yatınca rahat ediyorum sırt üstü yatınca ne oluyormuşki

Selam kızlar yine geçmişi okuyamadım bu sayfadan başladım

Ağrılar gece uykuları aynen bendede öle artık deliksiz uykum yok hele 3 gündür ne tarafıma yatarsam yatıyım ağrıyla uyanıyorum. öteki tarafa dönmeye çalışıyorum çalışıyorum çünkü dönerkende karnım ağırıyor kasıklarımda ağrılar başladı doğum için mi genişliyorlar bilemiyorum ama ağrılar bendede var bişey söliyim mii en rahat sırt üstü oluyorum ama doktorum sırt üstü yatma dedi neden :44::44: Bebişime bir zararımı var artık oturarak yatarız sorun olursadaaa napıyım hiiçç sabaha kadar uzun oturdum derizzz

agrın varsa dikkat et benimde 2 haftadır agrılarım vardı.dün biraz suyum geldi serum flan yedim.nts cihazındada sancılarım çıktı gözüktü erken dogum riskin var yatcaksın dedi.agrılarınızı hafife almayın bende genişliyordur dedim ama rahim duvarı çok incelmiş meger

Ben soluma yatamıyorum artık çok canım yanıyor :26:. Uzun süre sağda yatıyorum arada bir pozisyon değiştiriyorum. Hatta sırtüstü yatıyorum rahatlamak için.

yaa bende sırtüstü, yüzüstü yatmayı severim normalde ama.. soluma yatmaktanda sıkıldım,kolum uyuşuyor ama ne olsun yatıyorum yinede,vicdan yaparım yoksa bende deliksiz uyuyamıyorum.. gece hep uykum kaçıyor zaten.. vücut alıştırma yapıyor, gelecek uykusuz gecelerimiz için,antrenmandayız yani sırtüstü yatmayı denemiyorum, ilk hamilelikte öyle bi pozisyona farkında olmadan gelmişim gece, bacaklarımın uyuştuğunu hissettim uyandım; gözlerimi açtım ama bayılacam sanmıştım,gözüm karardı.tırstım,hiç sırtüstü yatmayı denemedim o yüzden:26:

Cnm çok geçmiş olsun okuyunca aklım çıktı dün gece gözümden kaçmış görmemişim yazdıklarını kusura bakmainşallah bebişin biraz daha sabreder ve aceleci davranmaz, acaba ağır bir yükmü kaldırdın neden açılma oldu ki? cnm sen bol bol istirahat et herkes aynı şeyi söyler şimdi sana ama yapılacak tek şey bu bide ayaklarını yükseğe kaldırarak yat bu bebeğin çok aşağı inmesini önlüyomuş sanırım , benimde kasıklarım ağrıyodu ama açılma yoktu Allahtan oyüzden ilaç vermedi sadece magnezyuma devam dedi. Tekrar geçmiş olsun. 34. haftayı görücez demişsin ozaman korkma hiç baya gelişmiş olur bebişin cnm..

annemlerle gitcez. onlarda çalışıyor o gün. onlar gelene kadar 3 olur saat en erken. kaçta kapanır ki orası
Cnm Havuzluhana biz cumartesi gittik saat 3tü çıkarken de saat 6 olmuştu ve dükkanlar toparlanıp kapatmaya başlamışlardı sanırım 6-6buçuk gibi kapanıyo ama pazar günü açıkmı bilmıyorum.

sanada geçmiş olsun cnm geçer inşallah masaj yap , zeytinyağı veya rahatlatıcı yağlarla masaj iyi gelebilir.

Cnm hamilelikten çok duygusalız bende bazen duygu patlamaları yaşıyorum ben de ailemden uzaktayım geçen geldiler annemler azıcık kalıp yine gttiler ama anladımki anneden gerisi yalan bitek o güzelce bakabiliyo yardım ediyo sana, annemler gidince baya bi zaman ve hala bişeyler yaparken ağlıyorum annem olsaydı yaptırmazdı diyorum. Bidaha sakın cam silme, hem sürekli yağmur yağıyo hem tehlikeli bi iş sen daha kolay günlük işleri yap, ne bilim evde yavaş yavaş toz al, bulaşık , yemek, çamaşırları as topla derken zaten insanın pestili çıkıyo, he evi de sen süpürme beline yüklenme

Ama ben sırt üstü yatınca rahat ediyorum sırt üstü yatınca ne oluyormuşki

alıntı yaptım canım, şöyle yazıyor..

Hamilelikte sırtüstü yatmak:
Gebeliğin özellikle son aylarında sırt üstü yatmaktan kaçınmak gerekir. Bu pozisyonda rahim bütün ağırlığıyla büyük kan damarlarına, omurgaya, sırt kaslarına ve barsaklara baskı yapar. Bu da bel ağrılarına ve hemoroide (basur) neden olabilir. Sırt üstü yatmak kan basıncında düşmeye neden olabilir, bazen anne adayları bu şekilde baş dönmesi, halsizlik gibi şikayetler hissederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…