2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
minikkuuuuuuşşşş minnakkuşuuummm gelmişsin geçmişi okuyorsun sanırım. nasılsın bugün bakalım

ah anam olaydıı.... valla daha bitmedi temizlik bi oturuyom bi kalkıyom yapıyom bişiler işte evde han gibi aman bitmiyooo...

insanın hayatta biçok şey beklediği gibi olmuyo canım oyüzden beklentileri hep küçük tutmak lazım sanırım benimde öle oldu çünkü maddi açıdan hayatımın hiç bir evresinde sıkıntı yaşamadım ama evlilikte benimde beklediğim gibi olmayan okadar çok şey varki ah aha....

hazır sütle mi yapıyorsun açık mı alıyorsun canım?

ah canım kim süpürcek hergün eviii kocamda iş yok benimm... oğalan desen dağınık babası kılıklı mecbur yapıyorum ama cam için kadın tutuyorum bugün çok sinirliydim çıngar yapmak için akşam kocama sildimahhh hamile olmayaydım...annemi çok özlüyorum sabahtan beri aramadımki patlamıyım diye....

Ama ben sırt üstü yatınca rahat ediyorum sırt üstü yatınca ne oluyormuşki

doktorum kesinlikle sırt üstü yatma diyor sürekli tembihliyor.. neden siye sorunca bebek için sağlıklı değil deiyor okadr.. öğrendiğim kadarıyla bebek kordonuna dolanabilirmiş bide kordondan besleniyo ya beslenmesini engellermiş falanmış filanmış.. ben sırtüstü deilde yüzüstü yatmak istiyorum .. burnumu yastığa gömüp hiç uyanmadan sabah olsun istiyorum .. hep öyle yapardım bacağımın birinide aacık çekerdim kendime ohh misss.. Allahım çok özledim yüzüstü yatmayı.. benim kocam daha 5 haftalıkken (yani yeni öğrendiğimizde ) yasakladı yüzüstü görürse gece uyandırıyodu çeviriyordu.. o daha fasulye kadar diyordum dinlemiyordu .. vay bee kızlar fasulyelerimiz kocaman oldular hatta şimdiden kafa tutar oldular .. Allahım nerden nereye geldik biz yaaa...

sırtüstü yattığımız zaman bebek kandolaşımını sağlayan ana damarlara baskı yapar ve oda bebeğe pompalanan kanı azaltır o yüzden yatılmaması öneriliyor ama ben gece hiç farketmiyorumkiii bazen yatıyorumdur özelliklede sağıma aynen bende yüzüstü yatıp günlerce uyumak istiyorum...valla canım fasulyeler sırık fasulye olma yolunda allah elimize almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle....ben çok korkuyorum bu sefer bi terslik olucak diye ya bebeğimde bi problem varsa diye...

işin ucundan tutulsun biraz canım , iki canlısın sendee..benimde oğlum çok dağıtıyor
vallahi bende dağınıklığa sinir oluyorum;düzenli aralıklarla akşamları söyleniyorum ortaya..sonra bişeylerin ucundan tutmaya başlıyorlar..

kızlar merhaba,sonunda bebişime bir karyola alabildik.inşallah sorunsuzda teslim alabiliriz.belisten aldık.sallanıyor,ve asansörlü.

karyola alan arkadaşlarım sizler nasıl bir yatak aldınız içine?nerden ve ne kadara?birde yorgan ve yastık aldınız mı?

belisin yatakları var,kararsız kaldım onu mu alsam içine diye.iyi olur mu bilemedim.çok önemli mi?dışarda satılanlarda azıcık pahalı geldi.

evde yoğurt mayalamak aslında çok kolay ve daha sağlıklı .. asla hazır yoğurtla mayalamayın sünük sünük oluyor çok kötü oluyor.. makinayı hiç denemedim ama gereksiz bencede.. ben mayalıyorum ilk başlarda tutmuyordu ama artık alıştım.. hazır yoğurt çok sağlıksız.. sağlıklı oolsn diye yoğurt yiyoruz.. kaş yaparken göz çıkarmaya gerek yok...

Allah korusun canım yaa.. kötüyü çağırma.. inşallah sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza ...

çok tesekkür ederim canım verdiğiniz moraller için

canım yorma kendini boşver..üstün körü yap geç..zaten yakında bahar temizliği yaparız hem doğum temizliğide çıkmış olur aradan..
Biz boyacıyı ayarladık nisan 15 gibi gelecek..eşime camları kapıları ve mutfak dolaplarını sildiririmde ince temizlikler beni bekliyor...şimdilik kendimi yoracak şeyler yapmıyorum..bugün evi süpürürsem yarın toz alıyorum..öyle gidiyor..bol bol dinlen..bir daha bu günleri bulamayacaksın

canım beşiğiniz çok hoş,güle güle kullanın..

yok tatlım beee adamcağızın da morali bozuluyoo bu duruma napcaz bilmem artık , allahtan başka kimseden de dilemiyorum artık napim , biçaresi bulunur diyorum ama bakalım napıcaz , evin derdi , kredi , bebekti derken bisürü ek borc oldu uamrım tek başıma altından kalkarım düşünmek bile istemiyorum aksini , artık hayırlsıı valaaa , evli olmak bekar olmaktan çok çoookkk zormuş bunu anladım , hele bide bebek olunca bakalım napcaz
hazır sütle mi yapıyorsun açık mı alıyorsun canım?
cnm ben herhafta acık sütle yapıyorum çokta güzel oluyooo üzerinde güzelde bikaymak tutuyooo vallaaaa süper günlük hazır sütlerden de oluyomuş diye duymuştum ama nasıl olur bilmiyorum
cicim güle güle kullanırsınız inş ,evet yataklar pahalı gercekten , işbir ve yataş arasında kaldım bende , inan mobilyayı bile çok ucuza kapattım ben,en son paraya kıyıp yataştan aldım bebek gelişimi için yatak önemliymiş yataş agu modeliydi sanırım

hullycm ;

offf link ismi cıkmıyoo yaa sinir oldum , evet butik bebede siyah olan 67,90 tl stylo

bende sen beğenmiştin diye hatırlıyorum 67,90 tl mıydı sen aldığında da ...

Son düzenleme:
sanırım bu olacak nasıl sizceee

Eklentiler

• $36prodbir13643745077.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…