- 11 Nisan 2012
- 521
- 132
- 123
üzme kendini. bırak dağınık kalsın. sen benim evimi bi görsen
gölgen sen naptın, eşin iş buldu mu. ben aslında çalışmayı seviyorum ama bu şekilde çalışmak ağır gelior belki de. geçim derdi ve stres altında yaşamak zormuş. ailemleykende maddi açıdan çok rahat değildim, öğrenim kredimi ödemeye çalışıodum ozamanda. evlilikte zorlanmam diyordum ama evliyken çalışmak ve sorumluluk almak bi başka zormuş
cnm bende 3 hatfadır kendim yogurt mayalamaya başladım gerçekten çok kolay , bence makine falan alma çok gereksiz ayrıca bide yer sorunu oluyooo ilk yaptığımda bende beğenmemiştim ama sonra sonra güzel olmaya başladı
Cnm çok geçmiş olsun okuyunca aklım çıktı dün gece gözümden kaçmış görmemişim yazdıklarını kusura bakmainşallah bebişin biraz daha sabreder ve aceleci davranmaz, acaba ağır bir yükmü kaldırdın neden açılma oldu ki? cnm sen bol bol istirahat et herkes aynı şeyi söyler şimdi sana ama yapılacak tek şey bu bide ayaklarını yükseğe kaldırarak yat bu bebeğin çok aşağı inmesini önlüyomuş sanırım , benimde kasıklarım ağrıyodu ama açılma yoktu Allahtan oyüzden ilaç vermedi sadece magnezyuma devam dedi. Tekrar geçmiş olsun. 34. haftayı görücez demişsin ozaman korkma hiç baya gelişmiş olur bebişin cnm..
Cnm Havuzluhana biz cumartesi gittik saat 3tü çıkarken de saat 6 olmuştu ve dükkanlar toparlanıp kapatmaya başlamışlardı sanırım 6-6buçuk gibi kapanıyo ama pazar günü açıkmı bilmıyorum.
sanada geçmiş olsun cnm geçer inşallah masaj yap , zeytinyağı veya rahatlatıcı yağlarla masaj iyi gelebilir.
Cnm hamilelikten çok duygusalız bende bazen duygu patlamaları yaşıyorum ben de ailemden uzaktayımgeçen geldiler annemler azıcık kalıp yine gttiler ama anladımki anneden gerisi yalan bitek o güzelce bakabiliyo yardım ediyo sana, annemler gidince baya bi zaman ve hala bişeyler yaparken ağlıyorum annem olsaydı yaptırmazdı diyorum. Bidaha sakın cam silme , hem sürekli yağmur yağıyo hem tehlikeli bi iş sen daha kolay günlük işleri yap, ne bilim evde yavaş yavaş toz al, bulaşık , yemek, çamaşırları as topla derken zaten insanın pestili çıkıyo, he evi de sen süpürme beline yüklenme
Ama ben sırt üstü yatınca rahat ediyorum sırt üstü yatınca ne oluyormuşki
Selam kızlar yine geçmişi okuyamadım bu sayfadan başladım
Ağrılar gece uykuları aynen bendede öle artık deliksiz uykum yok hele 3 gündür ne tarafıma yatarsam yatıyım ağrıyla uyanıyorum. öteki tarafa dönmeye çalışıyorum çalışıyorum çünkü dönerkende karnım ağırıyor kasıklarımda ağrılar başladı doğum için mi genişliyorlar bilemiyorum ama ağrılar bendede var bişey söliyim mii en rahat sırt üstü oluyorum ama doktorum sırt üstü yatma dedi neden :44::44: Bebişime bir zararımı var artık oturarak yatarız sorun olursadaaa napıyım hiiçç sabaha kadar uzun oturdum derizzz
doktorum kesinlikle sırt üstü yatma diyor sürekli tembihliyor.. neden siye sorunca bebek için sağlıklı değil deiyor okadr.. öğrendiğim kadarıyla bebek kordonuna dolanabilirmiş bide kordondan besleniyo ya beslenmesini engellermiş falanmış filanmış.. ben sırtüstü deilde yüzüstü yatmak istiyorum .. burnumu yastığa gömüp hiç uyanmadan sabah olsun istiyorum .. hep öyle yapardım bacağımın birinide aacık çekerdim kendime ohh misss.. Allahım çok özledim yüzüstü yatmayı.. benim kocam daha 5 haftalıkken (yani yeni öğrendiğimizde ) yasakladı yüzüstü görürse gece uyandırıyodu çeviriyordu.. o daha fasulye kadar diyordum dinlemiyordu .. vay bee kızlar fasulyelerimiz kocaman oldular hatta şimdiden kafa tutar oldular .. Allahım nerden nereye geldik biz yaaa...
ah canım kim süpürcek hergün eviii kocamda iş yok benimm... oğalan desen dağınık babası kılıklı mecbur yapıyorum ama cam için kadın tutuyorum bugün çok sinirliydim çıngar yapmak için akşam kocama sildimahhh hamile olmayaydım... annemi çok özlüyorum sabahtan beri aramadımki patlamıyım diye....
hazır sütle mi yapıyorsun açık mı alıyorsun canım?
sırtüstü yattığımız zaman bebek kandolaşımını sağlayan ana damarlara baskı yapar ve oda bebeğe pompalanan kanı azaltır o yüzden yatılmaması öneriliyor ama ben gece hiç farketmiyorumkiii bazen yatıyorumdur özelliklede sağıma aynen bende yüzüstü yatıp günlerce uyumak istiyorum...valla canım fasulyeler sırık fasulye olma yolunda allah elimize almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle....ben çok korkuyorum bu sefer bi terslik olucak diye ya bebeğimde bi problem varsa diye...
sedaak, geçmiş olsun canım. Bol istirahat et. Kalkma yerinden. Doktorun önlemini de almış bebişin için. 32 haftadan sonra rahatlarsın iyice. Bir şey kalmamış zaten.Bak ben canlı kanlı örneğim 31 haftalık olarak dünyaya gelip turp gibi olan.
Cnm çok geçmiş olsun okuyunca aklım çıktı dün gece gözümden kaçmış görmemişim yazdıklarını kusura bakmainşallah bebişin biraz daha sabreder ve aceleci davranmaz, acaba ağır bir yükmü kaldırdın neden açılma oldu ki? cnm sen bol bol istirahat et herkes aynı şeyi söyler şimdi sana ama yapılacak tek şey bu bide ayaklarını yükseğe kaldırarak yat bu bebeğin çok aşağı inmesini önlüyomuş sanırım , benimde kasıklarım ağrıyodu ama açılma yoktu Allahtan oyüzden ilaç vermedi sadece magnezyuma devam dedi. Tekrar geçmiş olsun. 34. haftayı görücez demişsin ozaman korkma hiç baya gelişmiş olur bebişin cnm..
evet canm sanırım biraz benm sucum hafta sonu temizlik yapalım biraz dedik aslında oyle çokta yorulmadm ama yapmamak gerekiyomuış demekki biraz dha büyüse bebeğim çok kucuk smdi 1 kilocuk
benim evim müstakil kocaman bi balkonum var ..balkona geliyo bi sürü kedi .. ikisi hamile .. ay bi dertleşiyorum onlarla çokta iyi dinleyiciler :1
ayy çok tatlı yaaaa öldüm gülmekten kendine gebeş arkadaşlar mı buldun sen bakimmm
Günaydın kızlar, nasılsınız ben bugün daha iyiyim çok ağrım yok, belkide birazcık yukarı çıkmıştır kızım. şimdi bi geçmişi okuyim gelim..
cnm evdesin dimi dinlenmişsindir valaaa ne güzel evde de yorma kendini bariii
[HulyaErdem
ağrı konusunda bende gecen gece aynı sey oldu sağ tarafıma fazla yatmışım felaket biağrı ile uyandım ovalaya ovalalaya hal oldum valaa sonra çok sükür geçti sanırım aynı yere fazla yatmayı sevmiyoo yumurcaklar, telas yapma sende ama
hully sen bu cantayı mı almıştın sizce kızlar nasıl yaa karar vermedim ben
http://www.............../urundetay/2423/2396/180467/anne-bebek-cantasisiyah40x35x25-cm
http://www.............../urundetay/2423/2396/180469/anne-bebek-cantasisiyah40x30x30-cm
benim evim müstakil kocaman bi balkonum var ..balkona geliyo bi sürü kedi .. ikisi hamile .. ay bi dertleşiyorum onlarla çokta iyi dinleyiciler :1
ayy çok tatlı yaaaa öldüm gülmekten kendine gebeş arkadaşlar mı buldun sen bakimmm
cnm evdesin dimi dinlenmişsindir valaaa ne güzel evde de yorma kendini bariii
[HulyaErdem
ağrı konusunda bende gecen gece aynı sey oldu sağ tarafıma fazla yatmışım felaket biağrı ile uyandım ovalaya ovalalaya hal oldum valaa sonra çok sükür geçti sanırım aynı yere fazla yatmayı sevmiyoo yumurcaklar, telas yapma sende ama
hully sen bu cantayı mı almıştın sizce kızlar nasıl yaa karar vermedim ben
http://www.............../urundetay/2423/2396/180467/anne-bebek-cantasisiyah40x35x25-cm
http://www.............../urundetay/2423/2396/180469/anne-bebek-cantasisiyah40x30x30-cm
canım lınk acılmıo goremıorm hangısını begendıgını
benım aldıgım canta stello marka fena degıl elıme ulastı benım
bu gun sanırım butık bebede vare yıne ondan
ben bebek cantalarını sevmıorm dıe bole bısı tercıh ettım
emınım daha severek kullanıcam
ah anam olaydıı.... valla daha bitmedi temizlik bi oturuyom bi kalkıyom yapıyom bişiler işte evde han gibi aman bitmiyooo...
insanın hayatta biçok şey beklediği gibi olmuyo canım oyüzden beklentileri hep küçük tutmak lazım sanırım benimde öle oldu çünkü maddi açıdan hayatımın hiç bir evresinde sıkıntı yaşamadım ama evlilikte benimde beklediğim gibi olmayan okadar çok şey varki ah aha....
canım beşiğiniz çok hoş,güle güle kullanın..kızlar merhaba,sonunda bebişime bir karyola alabildik.inşallah sorunsuzda teslim alabiliriz.belisten aldık.sallanıyor,ve asansörlü.Eki Görüntüle 670539
karyola alan arkadaşlarım sizler nasıl bir yatak aldınız içine?nerden ve ne kadara?birde yorgan ve yastık aldınız mı?
belisin yatakları var,kararsız kaldım onu mu alsam içine diye.iyi olur mu bilemedim.çok önemli mi?dışarda satılanlarda azıcık pahalı geldi.
yok tatlım beee adamcağızın da morali bozuluyoo bu duruma napcaz bilmem artık , allahtan başka kimseden de dilemiyorum artık napim , biçaresi bulunur diyorum ama bakalım napıcaz , evin derdi , kredi , bebekti derken bisürü ek borc oldu uamrım tek başıma altından kalkarımüzme kendini. bırak dağınık kalsın. sen benim evimi bi görsen
vallaaa bende önemsemiyorum eskisi kadar , napim izine ayrılınca annem gelir toparlar diyorum
gölgen sen naptın, eşin iş buldu mu. ben aslında çalışmayı seviyorum ama bu şekilde çalışmak ağır gelior belki de. geçim derdi ve stres altında yaşamak zormuş. ailemleykende maddi açıdan çok rahat değildim, öğrenim kredimi ödemeye çalışıodum ozamanda. evlilikte zorlanmam diyordum ama evliyken çalışmak ve sorumluluk almak bi başka zormuş
cnm ben herhafta acık sütle yapıyorum çokta güzel oluyooo üzerinde güzelde bikaymak tutuyooo vallaaaa süperhazır sütle mi yapıyorsun açık mı alıyorsun canım?
cicim güle güle kullanırsınız inş ,evet yataklar pahalı gercekten , işbir ve yataş arasında kaldım bende , inan mobilyayı bile çok ucuza kapattım ben,en son paraya kıyıp yataştan aldım bebek gelişimi için yatak önemliymiş yataş agu modeliydi sanırımkızlar merhaba,sonunda bebişime bir karyola alabildik.inşallah sorunsuzda teslim alabiliriz.belisten aldık.sallanıyor,ve asansörlü.Eki Görüntüle 670539
karyola alan arkadaşlarım sizler nasıl bir yatak aldınız içine?nerden ve ne kadara?birde yorgan ve yastık aldınız mı?
belisin yatakları var,kararsız kaldım onu mu alsam içine diye.iyi olur mu bilemedim.çok önemli mi?dışarda satılanlarda azıcık pahalı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?