,Böyle nadir zamanları bu kadar hoyratça harcadığımız için bebeğimize her daim mahçup olacağımızı düşünüyorum canım beni asıl üzen bu.. Bu sorunlar bitebilir de ama bu vakitleri tekrar yaşayamayacağız.. hamilelik gibi güzel bir süreç hem bebeğim hem de benim için zor geçmiş olacak..
canım onun kasılma olduğundan emin misin?gaz+bebek hareketi gibi geldi tarife göre, gaz çok yanıltıcı olabiliyor bazen:44:Canlarım benim 3 gündür kasılmalarım var ağrım sancım çok şükür yok ama tortop oluyo karnım. Gündüz de oluyor ama daha çok bu saatlerde. Bu normal mi(
sarı kantaronu ben hamilelik öncesi mide için kullanıyordum hamilelikte önce düşük sonra erken doğum riskini arttırıyor o yüzden bıraktım, kullanma canımburada konuşulmuştu bende gidip sarı kantaron yağı aldım ama kullanmaya korkuyorum. bi zararı var mıdır
benim de oluyor, magnezyum desteği alıyorum bi de minderle yatıyorum..yatak minderden geçilmiyor, kocama yer kalmıyorsabah uyandığımda benimde baldırıma kramp giriyor yanızca sabahları oluyor bir kere fakat uzun süreli bir ağrısı olmuyo seninki neden böyle ağrılı oluyo bilemedim ben canım dr kontürülünde mutlaka söyle belki başka bir durumdur
canım, inşallah erken doğum olmaz ama olursa da şimdiki imkanlar eskisi gibi değil, bebeğini bakıma alırlar sonra da toparlar. Şimdi stres yapma diyeceğim ya ne zordur bilirim. Hep en olumluya odaklan olur mu? bebişin bir sürü şeyi gelişti artık, biraz da sen yatar dinlenirsin, doktor kontrolü fln derken atlatırsınız..senin ve bebeğin için dua ettimyoktu canım birden dün aksam basladı bugün çoğaldı
ben varimm hosgeldin cnm uzun zamandir yoktun nerelerdeydin. insallah hersey yolunda gitmisitr bebisin de sende iyisinizdir umarim
herzamanki gibi buradayım sessiz takip ediyorum sizi :)
İyiki varsın deryacim ama arada konuş var olduğunu belli et e mı nasılsın insallahherzamanki gibi buradayım sessiz takip ediyorum sizi :)
Günaydın annişler! güzel günler olsun hepinize!bende temizlik var bugün,kadın gelir birazdan bütün gün benim de bitmez işim kaçayım ben görüşürüsss [/QUOT
günaydınnnnnnnnnn kolay gelsın sizeeee .... darısıda benım bahar temızlıgının basına olsunnnnn en kısa sürede inşallahhhhh
geçmiş olsun canım hemen herkesde var ama ne güzel diyetle düşürmüşsün sen inşallah benimde diyetle düzene girer ewet haklısın diyeti bozmamak lazım bende bu sabah ölçüm cihazıyla ölçmeye başladım sabah açlık 94 kahvaltıdan sonra 1. saat 123 ve 2. saat de 100 çıktı şimdilik normal gözüküyo fakat 100 grlıkta neden bu kadar yüksek çıktı anlamadım
100 grlıkta
1. saat 207 150-180 arası olmalı
2.saat 169 70-140
3.saat 127 60-110
bende 10 gün dikkat edip gidicem hayırlısı olsun
geçmiş olsun canım 50 grlık mı böyle çıktı benim 174 çıktı ve dün 100 lük yapıldı ve değerlerim yukarda yazdığım gibi 10 gün diyet verdi ve evde ölçüm cihazıyla sabah öğle akşam karışık ölçümller yapıp gidecem
kızlar dünden beri hafif hafif sancılarım var yazmştım doktorumu aradım hemen gel dedi gittim nstye bağladılar alttan muayne etti 1 cm açıklık var sancı cıktı erken doğabilir yatırmamz lazm dedi çok korktm serum fln takıldıktan sonra eve yolladılar tansıyonum düşmedi panikten yarın sabah ciğer gelişimi için iğne yapılcak tekrar nstye bağlanck nolur dua edin bana dha çok erkenömrüm gitti aksamdan beri naparım ben ona bsey olursa :'(
cnm bende 3 hatfadır kendim yogurt mayalamaya başladım gerçekten çok kolay , bence makine falan alma çok gereksiz ayrıca bide yer sorunu oluyooo ilk yaptığımda bende beğenmemiştim ama sonra sonra güzel olmaya başladıyoğurt mayalamak çok kolay canım. ben sürekli mayalıyorum. yoğurdumun tadı o kadar güzel oldu ki artık hazır yoğurt canımız istemiyor bile. mayalana mayalana tadı güzelleşti. makine olayı beni kasıyor her yer makine bir de ona yer ara :) acemi annesin ama tecrübe edineceksin canım merak etme :) istersen 1 lt süt ile denemelere başla beğenmezsen ayran yaparsın çabuk biter :))
ben durup durup patlayanlardanım. sonra başım daha çok belaya girior :) off ne bilim. bu kredi olayı yıldırdı beni :) eşiminde düzgün bi işi yok ki. maaşı da benden düşük. ben çıksam onun maaşıyla idare edemeyiz. bu olayla çıkmanın bi ilgisi yok tabi ama bazen olaylar çok büyüyebiliyor. daha önce bi kere başıma gelmişti.
iş ortamında çok resmi olmak gerekior aslında. resmi , kurallı. uff neyse
kızlar dünden beri hafif hafif sancılarım var yazmştım doktorumu aradım hemen gel dedi gittim nstye bağladılar alttan muayne etti 1 cm açıklık var sancı cıktı erken doğabilir yatırmamz lazm dedi çok korktm serum fln takıldıktan sonra eve yolladılar tansıyonum düşmedi panikten yarın sabah ciğer gelişimi için iğne yapılcak tekrar nstye bağlanck nolur dua edin bana dha çok erkenömrüm gitti aksamdan beri naparım ben ona bsey olursa :'(
günaydın kızlar
cuma olsada evde kalsak
ben bır ay daha nasıl calısıcam kara kara onu dusunuorm
günaydın kızlar.. bugün okadar kötü uayandımki anlatamam gece belimin ağrısından hiç uyuyamadım sabah 6buçukta oğlum kalktı acıktım diyee... okadar sinirlerim bozulduki evim çok pisti temizlik gerekiyodu kadın olayındada geç kaldım bu hafta şimdi kalktım sinirden temizlik yapıyorum cam siliyodumki yağmur başlladı.... ya ben artık burda yalnız olmaktan bıktım kimsem yok belim ağrıyo bütün yatıp biriniin bana bakması gerekirken ben temizlik yapıyorum ama kimsem yok nefret ediyorum herkesten valla ya... şiştim ağlamaktan valla neyse ben temizliğe devam ediyim bari anca akşama biter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?