2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
,

canim benim bebegin her nekadar olanlari hissetsede asla bunlar hatirlamiyacak o yüzden ona mahscup oldugunu fln dusunme. bugunler gececek bir gün mutlaka hersey yoluna gircek dilerim bu cok uzun sürmez kisa zamanda esinöe araniz düzelir, ve ve cok mutlu olursunuz iste ozaman bugunleri hatirlamazsin bile insallah. suan yasiyamadiklarinizida bebek dogtuktan sonra yasarsiniz cnm

Canlarım benim 3 gündür kasılmalarım var ağrım sancım çok şükür yok ama tortop oluyo karnım. Gündüz de oluyor ama daha çok bu saatlerde. Bu normal mi(
canım onun kasılma olduğundan emin misin?gaz+bebek hareketi gibi geldi tarife göre, gaz çok yanıltıcı olabiliyor bazen:44:

burada konuşulmuştu bende gidip sarı kantaron yağı aldım ama kullanmaya korkuyorum. bi zararı var mıdır
sarı kantaronu ben hamilelik öncesi mide için kullanıyordum hamilelikte önce düşük sonra erken doğum riskini arttırıyor o yüzden bıraktım, kullanma canım

benim de oluyor, magnezyum desteği alıyorum bi de minderle yatıyorum..yatak minderden geçilmiyor, kocama yer kalmıyor

yoktu canım birden dün aksam basladı bugün çoğaldı
canım, inşallah erken doğum olmaz ama olursa da şimdiki imkanlar eskisi gibi değil, bebeğini bakıma alırlar sonra da toparlar. Şimdi stres yapma diyeceğim ya ne zordur bilirim. Hep en olumluya odaklan olur mu? bebişin bir sürü şeyi gelişti artık, biraz da sen yatar dinlenirsin, doktor kontrolü fln derken atlatırsınız..senin ve bebeğin için dua ettim

ben varimm hosgeldin cnm uzun zamandir yoktun nerelerdeydin. insallah hersey yolunda gitmisitr bebisin de sende iyisinizdir umarim

Günaydın guzel annişler ve tatli bebişler Hayirli guzel bir gün diliyorum

Tesekkur ederim cnm cok şükür iyiyiz bı aksilik yok kızıma birşeyler örüyorum o yüzden kk ya giremedim örgü aski sardı beni ya öğrenmeye çalışıyoruz bı elbise ordum internetten baka baka oda küçük oldu ya oyuncak bebeğe anca olur:)) sen nasılsın topikte be car ne yok gecmisi okuyamadık cok gecmiste kalmışım ben:))

herzamanki gibi buradayım sessiz takip ediyorum sizi :)

Sedaak ; cnm cok gecmis olsun yat dinlen doktorun ne dediyse yap insallah erken dogum olmaz dua edelim Rabbim ikinizinde yardımcısı olsun

Minikuss cnm yeni gördüm kusura bakma yoktum gecmisi de okuyamadık cok şükür iyi gecmis doktor kontrolunuz insallah kuzun cok iyidir ve hep iyi olmaya devam et bu arada eşinle aran iyi değilmiş herseyin hayırlısı kendini ve bebeğini fazla uzme hersey olacağına varır hersey gönlünde ve guzel olur insallah

herzamanki gibi buradayım sessiz takip ediyorum sizi :)
İyiki varsın deryacim ama arada konuş var olduğunu belli et e mı nasılsın insallah

Sedaak ; cnm cok gecmis olsun yat dinlen doktorun ne dediyse yap insallah erken dogum olmaz dua edelim Rabbim ikinizinde yardımcısı olsun

Minikuss cnm yeni gördüm kusura bakma yoktum gecmisi de okuyamadık cok şükür iyi gecmis doktor kontrolunuz insallah kuzun cok iyidir ve hep iyi olmaya devam et bu arada eşinle aran iyi değilmiş herseyin hayırlısı kendini ve bebeğini fazla uzme hersey olacağına varır hersey gönlünde ve guzel olur insallah

Bugun ben mı cok erkenciyim yoksa siLer mı geç kaldınız kizlar topik de bı ben carim neyse Bismillah deyip topiği acayım bereketli olsun guzel haberler alalım insallah:)

günaydınlar güzel anneler ve minnakları, umarım güzel bir gün geçer ben bigeçmişi okuyup geleyim

Günaydın annişler! güzel günler olsun hepinize! bende temizlik var bugün,kadın gelir birazdan bütün gün benim de bitmez işim kaçayım ben görüşürüsss

Günaydın kızlar.. Bizim babamız dün gece 1'de geldi. Oğluşum özlemiş olacakki babasını sesini duyar duymaz tepiş tepiş kabına sığamadı uyutmadı babasınıda beni de..

Sabahta erkenden atladık arabamıza yollarda tın tın tın dolana dolana işimize geldik :)

Aşağıda yazan hamilelik takvimi anladığım kadarı ile 1 hafta önden gidiyor ben bugün Allah'ın izniyle 29.haftama girdim.

Herkese hayırlı haberler dolu özellikle Minikkuss' umuza günler diliyorum.

günaydın annişler güzel bir gün diliyorum herkese

Saol canım sana da geçmiş olsun. Evet 50 gr lık böle çıktı maalesef. şimdi 2 hafta diyet sonra 100 lük test yapılacak. dr un verdiği diyet listesini görünce asıl ben bunları yersem şekerim fırlar dedim biraz daha azaltcam listedekileri. herkes pirinç ve patates yasak dior benim listede hafta 1 er kere var. onları yemicem mesela. dün akşam yemek hazırladım diyete göre sonra oturdum ağadım ben bunlarla nasıl doycam bebeğim aç kalcak die. bugün biraz daha iyiyim alışcaz gün geçtikçe

canım okuyunca ben bile panik yaptım birden. ama korkma gönlünü ferah tut dr önlemini almış. bundan sonra bol bol dinlen. inş 40. hafta yı bile görürsünüz allahın izniyle.

günaydın kızlar
cuma olsada evde kalsak
ben bır ay daha nasıl calısıcam kara kara onu dusunuorm

cnm bende 3 hatfadır kendim yogurt mayalamaya başladım gerçekten çok kolay , bence makine falan alma çok gereksiz ayrıca bide yer sorunu oluyooo ilk yaptığımda bende beğenmemiştim ama sonra sonra güzel olmaya başladı

cnm seni çok iyi anlıyorum benim işimde çok stresli , maalum eş durumundan bende çalısmak zorundayım kredi flaan bende de aynı dertler , allah bize güç kuvvet sabır versin ki su süreci atlatalım ama en önemlisi moral sanırım

sedak'cm umarım hersey yolundadır , inş erken doğum olmaz cnm , hayırlı haberlerle gelirsin aramıza

minikuss yaşadıkların gercekten ders cıkarılacak cinsten,insan başına gelmeyince bilemiyor çoğu seyi ,ama güçlü olmaya calışmanı taktir ediyorum , bebek bekleyen bir kadına da bu yakısır, sen hiç merak etme , herseyin hayırlsıını dile allahtan , sana tek yardımcı olacak kişi allahın izninle sensin , gün doğmadan neler doğar merak etme inş hersey düzelecek

hully hayırdır tatlım son zamanlarda fazla göremez oldum seni , iyimisin kilo durumları ne alemde

Golgen, lahinis, Esmerim, MMM41, birdgirl hullyy ve diger kizlar sizlerede gunaydinlar hoş geldiniz iyisinizdir insallah Hayirli guzel günleriniz olsun

Hullycim cnm bir hafta nedir ki sayılı gün gecer çabucak az daha sabret:)

Günaydın kızlar

Sedaak canım geçmiş olsun.Yat dinlen güzelce.Doktorunda doğumu bir süre durdurucaktır.İçini ferah tut

Kızlar feci bacak ağrılarım var.Sanki ayağımı incitmişim gibi.Akşam eve gidince resmen basmakta zorluk çekiyorum.Normalde huzursuz bacak sendromum var ama bu o değil..Magnezyumda kullanıyorum.

günaydın kızlar.. bugün okadar kötü uayandımki anlatamam gece belimin ağrısından hiç uyuyamadım sabah 6buçukta oğlum kalktı acıktım diyee... okadar sinirlerim bozulduki evim çok pisti temizlik gerekiyodu kadın olayındada geç kaldım bu hafta şimdi kalktım sinirden temizlik yapıyorum cam siliyodumki yağmur başlladı.... ya ben artık burda yalnız olmaktan bıktım kimsem yok belim ağrıyo bütün yatıp biriniin bana bakması gerekirken ben temizlik yapıyorum ama kimsem yok nefret ediyorum herkesten valla ya... şiştim ağlamaktan valla neyse ben temizliğe devam ediyim bari anca akşama biter...

anladım canım geçmiş olsun dualara inan bol bol dua et dilerim herşey güzel olur bebeğin herşeye rağmen çok güçlü bir bebek olucak bak görrr...önemli olan seninde onun kadar güçlü durabilmen...kendine dikkat et...

canım çalışmıyorsun anladığım kadarıyla..Öncelik senin sağlığın önce belinin ağrısı geçsin temizlik yapacaksan sonra yavaş yavaş yap..

Ayrıca kimsem yok diye üzülme evinden dışarıdaki insanların yararı olmuyor malesef.Ben kendi ailemle aynı apartmanda oturuyorum.Çalışıyorum birde geçen hafta sonu temizlik yaptım hala kendime gelemedim.Kimsede yardım edelim demedi..Gerçi ne demişler ağlarsa anam ağlar..Oda bende yok malesef..Üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…