2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
şaka gibi yaaa sadece 4 kilomu ağlıcam ya.....nasıl beceriyonuz arkadaşlar bunu bi sırrı varmı lütfen söleyin...

Yok saka diiil gercek kiz aslında birsey yapmıyorum istahsizim ve tatli ile hic aram yok ve ben iki 3 ay hep çıkardım yeni yeni yiyorum daha dogrusu yemek icin çabalıyorum. Ağzımın tadi hala yok mecburiyetten yiyorum sanırım istemeyerek yediğim icin fazla kılı almıyorum bebişlerinizin canı sagolsun kiloyu dert etmeyin doğumdan sonra veririz artık:))

evet canım adet sancısı gibi eğer sıklaşırsa kesnlikle ara doktorunu erkenden tedbirlerimizi alalım inşallah zmanında gelir baska hiç bi istegm yok oğlumu sağlıklı bi seklde alim kucama

ah şu ağzımın tadı benimde olmasada ya elbette veririz de işte takmadan duramıyoo neyse bende sabahı bekliyim bari denizkızı gibi aç durıyım yaaa....

evet canım adet sancısı gibi eğer sıklaşırsa kesnlikle ara doktorunu erkenden tedbirlerimizi alalım inşallah zmanında gelir baska hiç bi istegm yok oğlumu sağlıklı bi seklde alim kucama
canım korkma ya inan bak herşey yoluna giricek oğlun sana şaka yapıyo bekler ozamanını benim arkadaşım 26 haftada erken doğum diye yattı hastaneye 1 ay yattı sonrada evde yattı 38e girdiği gün doğurdu hemde sapasağlam topak gibi çocuk 4 kiloya yakın çok dikkat et yatttt rahat ol stres yapma

çok sağolun canm çok moral verdiniz iyi geldi sizinle konusmak

yoktu canım birden dün aksam basladı bugün çoğaldı

allah allah.yaramaza bak ya.dursun durduğu yerde.ama doktorlar durdururlar inşallah ilaçlarla falan.bizde dua edelim arkadaşlarla.sende umarım güzel haberlerle gelirsin.

canım hangi şehşrdesin bilmiyorum ama ebebek mağazalarında var..ben burada bakmıştım..

canım 2-5 kg en iyisi başlangıç için ama arkadaşlarında dediği gibi çoklu paket alma sakın..

ben kızımda hep molfix kullanmıştım hem türk malı olduğu için..hemde dokusu çok yumuşak primadan bile daha iyi geldi bana..

canım uzmanlar 2-4 yaş arası kesinlikle yaptırmayın diyorlar..çocuk bedenini yeni tanıyormıuş bu dönemde..ve çocuk ergenlik dönem olduğu için çok sakıncalıymış..ya 2 yaştan önce yada 4 yaştan sonra olmalıymış..
canım çok geçmiş olsun..aman dikkat et kendine yat dinlen..neden böyle olmuş bişey söyledimi doktor?

Gececiler burda mı acaba parmakları görelim :)))

cok gecmis olsun canim insallah erken dogmaz zamanini bekler. senin icin hepimiz duaci olacagiz cnm hem korkma bukadar erken dogsa bile yasam sansi yok yuksek, insallah erken dogmaz yinede gununde dogar :)))))

MINIKKUS bugun bebeginin kontrolu guzel gecmis cok sevindim sende benim gibi kilosunu bilmeyenlerdensin hala

saglikli olsunda kilosunuda nasilsa ögreniriz, hic olmadi dogunca ögrenriz cnm .neden senin haftada bir cagirmaya basladiki artik daha buna zaman var saniirm son aylarda fln bunu yapmasi gerek ama her doktor degisebiliyor turkiyede:)))
esinin aramamasina yine hic sasirmadim ama cok üzüldüm keske artik arasaydi en azindan bugun aramasini cok isterdim bebegini sormak icin ama dedimya babalar ancak bebek dogduktan sonra baba oluyorlar daha öncesinde hic brsey hissetmiyor onlar bu yuzden senin gibi hissetmesini dusunmesinide beklemek gerekir. üzme kendini sakin bunlari kafaya takip anneni ziyarete geldin ve kafa dinliyorsun okadar cnm

Tam olarak şundan kaynaklı bu oldu diyemem canım bu bir süreçti ve bu noktaya geldik tabikii arada hatırı sayılır bazı şeyler var ama bunları anlatmak sadece o bana şunu dedi o bana bunu yaptı demenin ötesine geçmez..
Bilmiyorum ailesi bu konuda ne düşünüyor ya da durumun farkındalar mı.. Evde olmadığımın farkında bile olmayabilirler..

Boşvermeye boşveriyorsun da derin yaralar iz bırakıyor canım ya.. Bugün mesela unutmam mümkün olmayacak.. Sorunu benimle bebeğimizle değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…