2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sanırım bu olacak nasıl sizceee

canım aynısı ben aldım hatta dün geldi. unnado dan 70 tl ye (aldım kargo dahil) çooook geniş hatta biraz fazlamı büyük acaba diye düşünüm. :44: gayet kullanışlı. yalnız bebek arabasına takabileceğin bi klipsi fln yok.

sanırım bu olacak nasıl sizceee

gölgencım bu cantayı bende gördum sıtede begendım ama ıcı nasıl kullanıslımı bılemedıgım ıcın almadım
bıde daha önce hıc böle canta da ıncelememıştım ama alsammı bılemedım yaaa bendee buyuk gıbı duruyoo ama :)

kızlar ben gunduzlerı super dadı dıye bır program var trt1 de
saat 13,30 da baslıyor .. cocuk bakımı ve dısıplınlı bır sekılde aıle ortamının kurulması ıle ılgılı
cok faydalı
ızleyıp akşam esımede anlatıyorum
deneyın mutlaka bırkaç bölumde olsa..

Kasilma, erken dogum riski, kasik agrisi, sancisi ceken butun arkadaslara gecmis olsun.

Tokoyay; kramp girdigi zaman yaninda hic kimse yoksa ve elinle ulasamiyorsan ayak parmaklarina, kramp giren bacagin dedil, obur bacaginin ayak topuguyla kramp giren ayagindaki parmaklari geriye dogru cek. 2-3 saniyede acilir.

Benim yine sekerle basim dertte. Gecen hamileligimde de diyabet cikmisti, belki bu defa cikmaz diye umitleniyordum. Maalesef seker yuklemesi bile yapmaya gerek kalmadi. Evdeki seker olcum aletimle takip ettim, dikkat etmezsem 170'lere kadar ckiyor 1. saat. Anlayacaginiz 2 haftadir ot gibi yasiyorum. Herseyde gozum kaliyor. Ama gecen hamileligimden antrenmanliyim, bu kaar saglikli beslenince daha bir fit ve guzel oluyor anne adayi. :) 2 haftadir 1,5 kg verdim ( zaten totalde 2,6 kg almistim. ) Gecen hamileligimdeki gibi 1-1,5 kg ile bitirebilirim bu gidisle cunku bu beslenmeyle vucuttaki yaglar gidiyor.

Seker problemi yasayan arkadaslar; eminim biliyorsunuz ama hatirlatayim istedim. Dun bir haber aldim ve hem cok sinirlendim, hem de cok strese girdim. Sekerim 200'e cikti ve actim!!! Sakin olmak gerekiyor. Bir de sekerinizin yuksek oldugunu gordugunuz an makinede, hareket etmeye baslayin. Yuruyus en guzeli o an, ama olmuyorsa oturdugunuz yerde elinizi, ayaginizi kullanarak jimnastik yapin 5-10 dk, dusuyor.

Merhaba Arkadaşlar

Ben bu nst bağlanma olayını pek bilmiyorum bu nst nedir birde belli bir dönemden sonra doktor mu söylüyo girmemizi bunun bi zamanı varmı ?

geçmiş olsun bende de şeker çıktı şimdi diyetteyim. bi önceki hamileliğinde diyet yaparak düşmüşmüydü şekerin. yani diyet yemekler yediğinde en fazla kaç çıkıodu şekerin. sanki diyet işe yaramıyacakmış gibi gelio bana çünkü ben zaten tatlı hamur işi fln uzak duruodum :26: yinede yüksek çıktı şekerim

Merhabalar;
İlk hamileleiğinde de aynı durumu yaşadığın için soruyorum .Doğumu yaptıktan sonra şeker kaldımı sende ?Bir de kilo olarak ne güzel ki çok az almışın ama asıl önemli soru kaç kilo ile hamile kaldın :)

benım aldıım canta usttekı
onun fıyatı sanırım 57.90 fln dı
hatta bu gun bakarken senın aldıın cantanın daha ıyı oldugunu dusunuom
gule gule kullan

Cnm karyolan güzelmiş güle güle kullan , ben bi yakınımdan almıştım karyola ve yatağı ben almadım ama yatağı kalın ve sert aynı bizim kendi karyolamızdaki yataklardan , yastığını ebebekten boğulmayı önleyici yastık aldım , bide ananemiz yastık yaptıracak, yorganı da bebek uyku seti takımlarından alıcam bitane.

golgen
cnm evdesin dimi dinlenmişsindir valaaa ne güzel evde de yorma kendini bariii

Evet cnm evdeyim dinlenmek iyi geldi bugün daha iyiyim saol

benım aldıım canta usttekı
onun fıyatı sanırım 57.90 fln dı
hatta bu gun bakarken senın aldıın cantanın daha ıyı oldugunu dusunuom
gule gule kullan

kızlar aldım valllaa umarım pişman olmam ay cok sevindim valaaaa bayadır bisey almamıştım sağolun kızlar

Teyzelerii bakın buda bizim kapı süsümüzz nasıl sizcee el emeği göz nuru

Kızlar selammm herkesee

Sancıları olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun lütfen dikkat edin kendinize

uconn

Evet cnm benim kız kordonu bırakmış kendiyle oynuyor çok şükür
Çok tuhaf pozisyonlarda yakalıyoruz hanımefendiyi geçen kontroldede kendi kendine dolandığı için hiçbirşey görememiştik
3 haftada 340 gr falan almış biraz ona kafayı taktımm şimdi beslenmeye yüklenmeye çalışıyorum 2 hafta sonraki kontrolde ne kadar almış olacak acaba?:18:

ofsss ya ne bu herkeste bi erken doğum riski su azalma durumu korkmaya başlıorum iyice aman dkkt et kendine tut tuabildiğince yavrunu daha çok küçükler

mtlaka anlatıcam bgn iç açıcı şeyler okumadım zaten stres ettim valla inş büyümüştür cnm dediğn gibi :18::18:

cnm iştahın varken ye ya ben öyle iştasızım ki zorla yiorum resmen kilo doğumdan snra gider bebiş beslenio erteleme yemek işini bu arada kivi çok faydalıymış anne karnında ki bebeğe de anneye de günde 1 kiviyi yiyin mtlaka ben 1 aydır düzenli yiorum zorlada olsa

arkadaşlar 28.haftamızdayım 57 kilo ile başladım şuan 66 kiloyum 9 kilo aldım siz kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız?Ayrıca bebişleriniz kaç gr oldu?
55 ile hamile kaldım ben 5 kilo verdim ilk 3 ay kusmalardan 3 ayın sonunda tekrar 55 oldum geçen ay 58 idim dün 61 olmuştum istikrarlı gidio gibi ama bu aydan snra daha çok alırmışız öyle diolar bebiş büyüsünde kilo sorun değil cnm ya bnm en son 3 margarş kdrdı epeydir görmedim yaklaşık 25 gündür 1 nisanda bakalım ne kdr oldu sıpa

Bende 28. Hastanesini ve 67 ile hamile kaldım suan 71 kiloyum ve 4 kilo almişim

Selam Hayirli geceler kizlar nasilsiniz 1 haftadır girmiyordum 89'a dusmusum cok sevindirik oldum ya:)))
iyi cnm valla herkes kuzularıyla uğraşıo işte :) yoktun evet bayağıdır bi aksilik yok inş kib datlum

şaka gibi yaaa sadece 4 kilomu ağlıcam ya.....nasıl beceriyonuz arkadaşlar bunu bi sırrı varmı lütfen söleyin...

cnm ranana kusma ve bulantılarıyla acaip başı belada olan bi arkadaşımızdı :) kızışı onu çok zorladı bnde öyle mesela hala kusmalarım oluyor kilom yok pek

Ama ben sırt üstü yatınca rahat ediyorum sırt üstü yatınca ne oluyormuşki

tatlım hamileliğin ilk gününden itibaren sola yatmayı 4 ayından snra sağlı sollu önerio doktorlar ilk aylar kan dolaşımı hızlı oluyormuş soldan snraları ise bebek rahat besleniomuş yan uyuyunca düz uyumak sağlıklı değilmiş

ya aynı sıkıntı bende de vardı ben normalde ömrü hayatım boyunca sırt üstü yada yan uyumamışımdır yüz üstü ellerimi yastığın altına sokarım bide ayklarımı fln havaya dikerim böle manyak uyuyan biriyim hamile kalınca ama öyle bişey ki annelik alışkanlıklarından vazgeçirtiyor seni ama bi doğurim varya yastıklara gömücem kafamı

güle güle yatsın miniğin bnm beşiğin bi küçüğü tatlım güzel bi beşikmiş ben aldığım yerde yatağıda hediyeydi ne denli kalitelidir blmem ama annem incecik bi yatak yapıcak yine içine güvenemiyoruz yataklara işbir yatağa bi bak istersen her fiyata yatak var zaten küçük bi mekan yatak alıcaksın yastık daha almadım ben işbirden kusma önleyici getirtiyorum daha gelmedi yani annemde yün yastık yapıcakmış küçük yeter 2 tane herhalde

Son düzenleme:

sen içini ferah tut canım rahat olmaya çalış biliyosun bebişin etkilenmemesi için senin sakin olman gerekiyor haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle...

ben sürekli sırt üstü yatıyorum aksi türlü yatamıyorum ama

ben annemle uzakta olsa aynı şehirdeyim ama onu çağırmayacam temizlik için. hem çalışıyor yormak istemiyorum. hem de ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum ya, annemin gelip yapması zoruma gider :) bütçem ne kadar dar da olsa büyük temizlik için birini çağırmaya çalışcam. inş tabi

annelerimiz ah hakları ödenmez gerçekten.Bnmde kayınvalidem doğuma gelicek memleketten yanımda kalıcak 2 ay snra gidicek anneme ddm o arada sen gelme o oturur sen yemek yaparsın edersin btn gn ezilirsin bana bebeğe bakmaya geliosa destek olsun ddm ezdirmem annemi asla kaynanam gidince de o gelir brz kalır yanımda bncede anneni getirme temizliğe kaynanan yapsın nie tutuosun ki temizlikçi görümcen fln yok mu cnm cam çerçeve çok iş var evde doğuma hazırlık için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…