annelerimiz ah hakları ödenmez gerçekten.Bnmde kayınvalidem doğuma gelicek memleketten yanımda kalıcak 2 ay snra gidicek anneme ddm o arada sen gelme o oturur sen yemek yaparsın edersin btn gn ezilirsin bana bebeğe bakmaya geliosa destek olsun ddm ezdirmem annemi asla kaynanam gidince de o gelir brz kalır yanımda bncede anneni getirme temizliğe kaynanan yapsın nie tutuosun ki temizlikçi görümcen fln yok mu cnm cam çerçeve çok iş var evde doğuma hazırlık için
kayınvalidem 68-69 yaşlarında. büyük temizliği yapamaz. yapsada benim istediğim gibi yapamaz. eşim tek çocuk benim. kimseleri yok. bi kayınvalidem var erkek tarafından
bebeklerinizee değişik ciciler,hediyeler düşünürseniz sayfama beklerim..
face...k üzerinden rüzgar keçe desing ten veya burdan mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz..
ben annemle uzakta olsa aynı şehirdeyim ama onu çağırmayacam temizlik için. hem çalışıyor yormak istemiyorum. hem de ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum ya, annemin gelip yapması zoruma gider :) bütçem ne kadar dar da olsa büyük temizlik için birini çağırmaya çalışcam. inş tabi
yok ben büyük temizlik için annemi zaten yormam ben sadece onu yanımda olsun istiyom aman bitti zaten yaptın herşeyimi yemeğeimide yedim ohhh mis gibi oldu....e seninkide doğru kayınvaliden yapamıcaksa yanında annende yapmasın zaten ne alaka olur sen yine bişilerden kıss çağır birini tabi orda fiyatları bilmiyorum zorlarmı ama...
günaydın kızlar.. bugün okadar kötü uayandımki anlatamam gece belimin ağrısından hiç uyuyamadım sabah 6buçukta oğlum kalktı acıktım diyee... okadar sinirlerim bozulduki evim çok pisti temizlik gerekiyodu kadın olayındada geç kaldım bu hafta şimdi kalktım sinirden temizlik yapıyorum cam siliyodumki yağmur başlladı.... ya ben artık burda yalnız olmaktan bıktım kimsem yok belim ağrıyo bütün yatıp biriniin bana bakması gerekirken ben temizlik yapıyorum ama kimsem yok nefret ediyorum herkesten valla ya... şiştim ağlamaktan valla neyse ben temizliğe devam ediyim bari anca akşama biter...
evet canım adet sancısı gibi eğer sıklaşırsa kesnlikle ara doktorunu erkenden tedbirlerimizi alalım inşallah zmanında gelir baska hiç bi istegm yok oğlumu sağlıklı bi seklde alim kucama
Canım nasıl oldun? iyimisin şimdi? Umarım herşey yolundadır, ben bugün doktora gittim, kasıklarımın ağrıdığını söyledim, nst.ye bağladılar, sancı çıkmadı,sorun yokmuş, ancak bebeğin eşi önden geliyor dedi büyük ihtimal sezeryan dedi, birde açlık ve tokluk kan şekerime bakıldı, o da düşük çıktı, problem yok, onun için çok mutluyum, diyet kesinlikle işe yarıyor, üç haftadır da kilo almamışım, bebek kilo almış, çok çok mutluyum, darısı herkesin başına...
yok ben büyük temizlik için annemi zaten yormam ben sadece onu yanımda olsun istiyom aman bitti zaten yaptın herşeyimi yemeğeimide yedim ohhh mis gibi oldu....e seninkide doğru kayınvaliden yapamıcaksa yanında annende yapmasın zaten ne alaka olur sen yine bişilerden kıss çağır birini tabi orda fiyatları bilmiyorum zorlarmı ama...
bende çok fiyatları bilmiorum. ilk kez çağırcam. bakalım o gün gelsinde. izne ayrılınca temizlik işlerine bakayım diorum. sonrada korkuyorum ya erken doğurursam ev pis pis kalırsa diye :)
bende çok fiyatları bilmiorum. ilk kez çağırcam. bakalım o gün gelsinde. izne ayrılınca temizlik işlerine bakayım diorum. sonrada korkuyorum ya erken doğurursam ev pis pis kalırsa diye :)
ofsss ya ne bu herkeste bi erken doğum riski su azalma durumu korkmaya başlıorum iyice aman dkkt et kendine tut tuabildiğince yavrunu daha çok küçükler
biraz daha dursun bebeklerimiz allahtan baska bişey istemyorm sağ sağlım kucağıma alim oğlusumu baska hc bsey umrmda değil
ofsss ya ne bu herkeste bi erken doğum riski su azalma durumu korkmaya başlıorum iyice aman dkkt et kendine tut tuabildiğince yavrunu daha çok küçükler
biraz daha dursun bebeklerimiz allahtan baska bişey istemyorm sağ sağlım kucağıma alim oğlusumu baska hc bsey umrmda değil
aynen öyle gelip başkası yapmayacağına göre ağla ağla otur yerine dedim bende dün kendime Allah kolaylık versin bize, hamileliğin verdiği bir duygusallık sanırım 3 ay daha sabır...
aynen öyle gelip başkası yapmayacağına göre ağla ağla otur yerine dedim bende dün kendime Allah kolaylık versin bize, hamileliğin verdiği bir duygusallık sanırım 3 ay daha sabır...
valla canım benim vücudum normalde 20 günde bir ağda ister ama hamile kaldığımdan beri 2 defa gittim ağdaya birde haftaya gideceğim o derece aaldı ve yavaş uzuyor, ben doğuma kadar gitmeyi düşünüyorum çünkü geçen kendim yapmayı denedim özellikle genital bölgede takıldım kaldım, hem göremedim hem ayakta duramadım, komşumunda 2. hamileliği ilkindede doğum yapana kadar gitmiş ayda bir, göbeğini falanda aldırmış hep,şimdide gidiyor ağdaya her ay
Bizler için temizlik işi çok zor oluyor, hamilelikten önce çalıştığım için c.tesileri temizliğe ayırırdım, bir başladım mı hiç durmaksızın bitirirdim tüm işleri, pazar günü de gezerdim, şimdi zaten iş yapmam yasak, o yüzden hafif işleri yapıyorum onda bile zorlanıyorum, azıcık birşey yapsam nefes nefese kalıyorum, fazla ayakta kalamıyorum, eşim sağolsun çok yardımcı oluyor, çok güzel evi çektirir, toz alır, yemek işini beceremez, onu ben hallediyorum, tuvalet banyoyu da temizler ancak onda da çok iyi sayılmaz, her yeri su içinde bırakıyor çünkü, yinede sağolsun idare ediyoruz şimdilik, tabii havalar biraz ısınınca doğumdan bir ay önce falan büyük temizlik için bir kadın tutacağım, doğumda gelenler olacak evim pırıl pırıl olmalı...