Bizler için temizlik işi çok zor oluyor, hamilelikten önce çalıştığım için c.tesileri temizliğe ayırırdım, bir başladım mı hiç durmaksızın bitirirdim tüm işleri, pazar günü de gezerdim, şimdi zaten iş yapmam yasak, o yüzden hafif işleri yapıyorum onda bile zorlanıyorum, azıcık birşey yapsam nefes nefese kalıyorum, fazla ayakta kalamıyorum, eşim sağolsun çok yardımcı oluyor, çok güzel evi çektirir, toz alır, yemek işini beceremez, onu ben hallediyorum, tuvalet banyoyu da temizler ancak onda da çok iyi sayılmaz, her yeri su içinde bırakıyor çünkü, yinede sağolsun idare ediyoruz şimdilik, tabii havalar biraz ısınınca doğumdan bir ay önce falan büyük temizlik için bir kadın tutacağım, doğumda gelenler olacak evim pırıl pırıl olmalı...
benim kocam anlamz hiç bir işten saolsun bardağını bile götürmez o yüzden ondan ümidim yok allahtan ara sıra kadın geliyoo haftaya yine alırım doğumdan önce bende 2-3 gün temizlik olur zaten benim ev büyük duvarlar falan silinecek ayrıntılı temizlik baya sürer...
Allah kolaylık versin canım, benim evim küçük, lojmanda oturuyorum, bize yetiyor, temizliği zor olmuyor, şanslıyım bu nedenle..
biraz daha dursun bebeklerimiz allahtan baska bişey istemyorm sağ sağlım kucağıma alim oğlusumu baska hc bsey umrmda değil
Eki Görüntüle 670564
canım bu benım aldıım canta
sanırım bu olacak nasıl sizceee
canım aynısı ben aldım hatta dün geldi. unnado dan 70 tl ye (aldım kargo dahil) çooook geniş hatta biraz fazlamı büyük acaba diye düşünüm. :44:gayet kullanışlı. yalnız bebek arabasına takabileceğin bi klipsi fln yok.
kızlar ya agda ısını nasıl yapıosnz
ben gecen hafta sir e gittim ama canımdan can gitti
son 2 ay da yaptrcaz mı sir
bişi olur mu
şuanki konu ile pek alakalı olmasada bebek ve çocuk gelişimi için hangi kitapları okudunuz ve hangisini faydalı buldunuz.özellikle ayşe önerin kitabını okuyan var mı
büyüynce bakarız artık ama annem öyle deyince bi anda ay anneee olurmu öyle yazıkk falan dedim hoşuna gitti onunda =))
doktorum sırt üstü yatma sürekli yan yat mümkün oldugunca soluna yat diyor ama buda Can bacım hemen hemen soluma nası yatıyım .. yanlarım çürüdü vaLLa .. soluma uyusam sağımda uyanıyorum.. zaten öyle deliksiz uykuları unuttum çalar sat gibiyim saat başı rapor alıyor oğluşum
Selam kızlar yine geçmişi okuyamadım bu sayfadan başladım
Ağrılar gece uykuları aynen bendede öle artık deliksiz uykum yok hele 3 gündür ne tarafıma yatarsam yatıyım ağrıyla uyanıyorum. öteki tarafa dönmeye çalışıyorum çalışıyorum çünkü dönerkende karnım ağırıyor kasıklarımda ağrılar başladı doğum için mi genişliyorlar bilemiyorum ama ağrılar bendede var bişey söliyim mii en rahat sırt üstü oluyorum ama doktorum sırt üstü yatma dedi neden :44::44: Bebişime bir zararımı var artık oturarak yatarız sorun olursadaaa napıyım hiiçç sabaha kadar uzun oturdum derizzz
bu gece uykumda bilmiyorum kaçkere uyandım. her uyandığımda diğer yöne döndüm
ben sağ tarafımda hiç rahat uyuyamıyorum. sol tarafım da hep tutuluyor. sabah uyanınca aynada göbeğime bakıyorum haritadaki yollar nehirler gibi. derim kıpkırmızı olmuş.
ben de en çok sırt üstü rahat ediyorum. artık uyumak bana dinlenmek gibi değil çalışmak gibi geliyor.
geçmiş olsun bende de şeker çıktı şimdi diyetteyim. bi önceki hamileliğinde diyet yaparak düşmüşmüydü şekerin. yani diyet yemekler yediğinde en fazla kaç çıkıodu şekerin. sanki diyet işe yaramıyacakmış gibi gelio bana çünkü ben zaten tatlı hamur işi fln uzak duruodum :26: yinede yüksek çıktı şekerim
Merhabalar;
İlk hamileleiğinde de aynı durumu yaşadığın için soruyorum .Doğumu yaptıktan sonra şeker kaldımı sende ?Bir de kilo olarak ne güzel ki çok az almışın ama asıl önemli soru kaç kilo ile hamile kaldın :)
slm kizlar nasilsiniz.. biz bugun cok keyifsisiz( nedeni yok ama kandimi cok halsiz ve keyifsiz hissediyorum.
cantalariniz cok guzel cok SIK fakat bana biraz kucuk geldi resimlerdemi oyle duruyor acaba?
Benim aldigim canta valiz gibi duruyor bunlarin yaninda :))) birtek benmi buyuk aldim acaba diye dusunmeye basladim.
ama benim icin buyuk ve genis olmasi birinci secenekti. hastaneye onu hazirlayip göturecem bebek icin. birde tatile gidecegim icin
tiklik tiklim doldurmak zorunda kalcam ucakta hersey gerekebilcek.
normal gunler icinde bence buyuk olmasi gerekli beziyd kiyafetiydi oyuncagiydi battaniyesiydi derken yer kalmiyor mecbur buyuk gerekiyor sizede belki bunlarbir fikir olur diye yaZdim.:)))
şuanki konu ile pek alakalı olmasada bebek ve çocuk gelişimi için hangi kitapları okudunuz ve hangisini faydalı buldunuz.özellikle ayşe önerin kitabını okuyan var mı
Kızlar bi sorum olacak,druma magnezyumu içemiorum midem kalkıyor dedim bu arada markası magvitaldi o da tamam madem içme omega 3 al dedi,marincapı tavsiye etti.geçen kayınvalideminde magnezyum içtiğini öğrendim magnorm onunkinin adı ve banada içirdi tadı güzel.acaba magnorm ve marincapı bi arada kullanabilir miyim?çünkü kalçalarımdan acayip kemik çatırdamaları ve çatur çutur sesler geliyor.magnezyumun iyi geleceğini düşünüyorum,dra gitmemize de daha çok var.omega 3 ve magnezyumu bi arada kullanan var mı kızlar?
omega 3 için ne kullanıyosun ben kullanmıyorum ya doktorunmu verdi sana ... kusura bakma sen soru sordun bende sana soru sordum ama...
Marincap adı canım dr verdi.magnezyumu içemiorum diye verdi.
Ben açık sütle ve ev yapımı yoğurtla mayalıyorum..Hazır yoğurtla denedim mayalanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?