2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benim kocam anlamz hiç bir işten saolsun bardağını bile götürmez o yüzden ondan ümidim yok allahtan ara sıra kadın geliyoo haftaya yine alırım doğumdan önce bende 2-3 gün temizlik olur zaten benim ev büyük duvarlar falan silinecek ayrıntılı temizlik baya sürer...

Allah kolaylık versin canım, benim evim küçük, lojmanda oturuyorum, bize yetiyor, temizliği zor olmuyor, şanslıyım bu nedenle..

Allah kolaylık versin canım, benim evim küçük, lojmanda oturuyorum, bize yetiyor, temizliği zor olmuyor, şanslıyım bu nedenle..

bencede çok şanslısın bende küçük evim olsun isterdim istanbulda annemlerin evi küçüktü mis gibi temizliği kolay tertemiz hergün temizle...

valla benım evde mınık bende zorlanmıorm temızlıkte
ama ıste cam cok
onları sıldırırım

biraz daha dursun bebeklerimiz allahtan baska bişey istemyorm sağ sağlım kucağıma alim oğlusumu baska hc bsey umrmda değil

canım çok geçmiş olsun.. Allahım korktuklarımızdan korusun cümlemizii.. dinlenmeye çalış, ayakta durma,kendini yorma.. yatak istirahati yapmak daha iyi olur.. Allahım esirgesin sizi.. akıllı uslu dursun yavrular yerlerinde,günlerini beklesinler..Allah'ın izniyle , sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı ..içini ferah tut annesi

sanırım bu olacak nasıl sizceee

kızlar çantalarınız hayırlı olsunn.. güle güle iyi günlerde kullanın.. çok şıklarr...
geniş olsun tabiki.. içini bayağı doldurmak gerekecek çünkü.. büyük olması çok iyi oluyorr..
bi evden çıkarken , yanımıza almamız gereken o kadar çok şey olacakkii..

Son düzenleyen: Moderatör:
şuanki konu ile pek alakalı olmasada bebek ve çocuk gelişimi için hangi kitapları okudunuz ve hangisini faydalı buldunuz.özellikle ayşe önerin kitabını okuyan var mı

slm kizlar nasilsiniz.. biz bugun cok keyifsisiz ( nedeni yok ama kandimi cok halsiz ve keyifsiz hissediyorum.

cantalariniz cok guzel cok SIK fakat bana biraz kucuk geldi resimlerdemi oyle duruyor acaba?
Benim aldigim canta valiz gibi duruyor bunlarin yaninda :))) birtek benmi buyuk aldim acaba diye dusunmeye basladim.
ama benim icin buyuk ve genis olmasi birinci secenekti. hastaneye onu hazirlayip göturecem bebek icin. birde tatile gidecegim icin
tiklik tiklim doldurmak zorunda kalcam ucakta hersey gerekebilcek.
normal gunler icinde bence buyuk olmasi gerekli beziyd kiyafetiydi oyuncagiydi battaniyesiydi derken yer kalmiyor mecbur buyuk gerekiyor sizede belki bunlarbir fikir olur diye yaZdim.:)))

kızlar ya agda ısını nasıl yapıosnz
ben gecen hafta sir e gittim ama canımdan can gitti
son 2 ay da yaptrcaz mı sir
bişi olur mu

Bende her zamanki kuaförüme gitmeye devam ediorum fakat
acısı dayanılmaz hal aldı..

Jilet vurmaya kıyamıyorum, vurmamda az kaldı bakalım 2 kere daha çeksek biter o müthiş acı
hayırlısıyla.

Adet olmuyoruz ya o nedenle bu kadar çok acıması sanırım.

şuanki konu ile pek alakalı olmasada bebek ve çocuk gelişimi için hangi kitapları okudunuz ve hangisini faydalı buldunuz.özellikle ayşe önerin kitabını okuyan var mı

Selam kızlar. Evet ben okudum Ayşe Öneri ve hala okuyorum canım,resimli olduğu için uygulama açısından yararlı buluyorum kitabı.

bu gece uykumda bilmiyorum kaçkere uyandım. her uyandığımda diğer yöne döndüm
ben sağ tarafımda hiç rahat uyuyamıyorum. sol tarafım da hep tutuluyor. sabah uyanınca aynada göbeğime bakıyorum haritadaki yollar nehirler gibi. derim kıpkırmızı olmuş.
ben de en çok sırt üstü rahat ediyorum. artık uyumak bana dinlenmek gibi değil çalışmak gibi geliyor.

bende en çok sırt üstü yatıorum. 5 dk. falan yan yatıorum sonra muhakkak sırt üstü dönüyorum. zararlarını okuyunca üzüldüm.

kızlar ben birde eğilirken falan dikkat etmiorum. bana eğilme, sıkıştırma çocuğu diolar. eğilmenin ne gibi zararları var

Diyet yaptıgım surece limitlerin uzerine çıkmadı. Tatlı, hamur işi yemk yememekle alakası yok diyabet cıkmasının. Tahlil sonucu sana diyor ki eğer diyabet diyetine uygun beslenmezsen, bu vücut bununla başa cıkamıyor hamileyken, sekerin yükseliyor. Cunku tahlilde sana seker yukleniyor. Diyetine uyarsan bence duser canım.

Ama ben burda hep şunu okuyorum, sanki sınavda ogretmen kandırır gibi 1-2 hafta dikkat edeyim diyete de dusuk cıksın, ama sonra gelsin yiyecekler. Tahlil geçilecek sınav, onu bir gectikten sonra limitsiz beslenmeye dönulebilirmiş gibi, ama maalesef oyle degil. Bu meret cıktıysa doguma kadar dikkat etmemiz gerekiyor.

Hayır, doğumdan sonra diyabetli olmadım Allah'a çok şükür.

Ben kilolu hamile kaldım, 72 kg'yla. Zaten ideali kg almamam, vücudum da yardım eiyor sağolsun bana şeker iyeti yaptıraak kilo almamam için. :)

valla canım bugün bende çok kötü başladım ve şu anda inanılmaz yorgunum hayırdır senin neyine var neden keyifsiz bir gün...

ya ben hastaneye sürmeli küçük boy valiz götürmeyi düşünüyorum abartmışmı olurum ayrı koymıcam bbekle eşyalarımı...

Mehmet Öz :Siz bebeginizi beklerken hamilelik dönemini güzel anlatıyo bence keyifli bi kitaptı

Bebeginizi Beklerken Sizi Neler Bekler buda hamilelik dönemini cok ayrıntılı anlatan bı kitap daha cok saglık ansiklopedis tarzında cok begendım ben aklıma takıan bısey oldugu zaman hemen elime alıyorummm tüm ayrıntılar var. Bu kitabı cok begendıgım ıcın dogum sonrası ıcın
Bebeginizin İlk Yılında Sizi Nelr Bekleride aldım buda dogru bakım uzerıne yıne cok guzel
Ute Glaser ın- Anne Babanın Sihirli Sandığı
Adem Güneşin -Cocuk eğitiminde Pozitif İletişim
Ahmet Bildirenin-Üstün Yetenekeli cocuklar

Bu 3 kitabıda guzel dıye aldık ama daha bıtırmedım
bırde eşimin okudugu bir kitap var bebek ve cocuk pskolojısıyle alakalı coook begenmıs surelı anlatıyo ama adını hatırlayamadım sımdı:26:

Kızlar bi sorum olacak,druma magnezyumu içemiorum midem kalkıyor dedim bu arada markası magvitaldi o da tamam madem içme omega 3 al dedi,marincapı tavsiye etti.geçen kayınvalideminde magnezyum içtiğini öğrendim magnorm onunkinin adı ve banada içirdi tadı güzel.acaba magnorm ve marincapı bi arada kullanabilir miyim?çünkü kalçalarımdan acayip kemik çatırdamaları ve çatur çutur sesler geliyor.magnezyumun iyi geleceğini düşünüyorum,dra gitmemize de daha çok var.omega 3 ve magnezyumu bi arada kullanan var mı kızlar?

omega 3 için ne kullanıyosun ben kullanmıyorum ya doktorunmu verdi sana ... kusura bakma sen soru sordun bende sana soru sordum ama...

Ben açık sütle ve ev yapımı yoğurtla mayalıyorum..Hazır yoğurtla denedim mayalanmadı

ilk mayamda ev yapımı yoğurdum olmadığı için hazır ile başladım 2-3 mayalamadan sonra tadı düzeldi :) aslında açık süt kimisi sağlıksız diyor ama güzelce taşırmadan kaynattığım için içime siniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…