bu aylar genelde kız zaten, bizim topikten bol prenses çıkacakcanım napalım tayin işi birden olunca ve araya bayram tatili girince hemen bitirip gelelim dedik ve acayip yoruldum 2 gün içinde evi topla eşyayı gönder ilişiğini kes derken olan bebişime oldu herhalde..birde kaza işi eklenince acayip moralim bozuldu...ama dinleneceğim şu 10 günlük tatilde bol bol...
benimde hepsinde kız görünüyor rus çin takviminde inşallah duyulur 10 gün sonra..
ah bu anneler ah, canım eskiden ultrasonlar farklı idi, bebeğe zararlı olabiliyorlardı. Şimdiki teknoloji ile ultrasonlar değişti, ses dalgaları ile çalışıyor ve hiç bir zararı yok. Cep telefonu ve şu başında oturduğumuz bilgisayarlarla karşılaştırıldığında ultrasonlar radyo gibi epey masum kalıyor şu anTabi ki gidip gitmemek senin kararın ama ben hep erken takip yanlısıyım. Bayramdan sonra git mutlaka canım,folik asit içiyorsun değil mi?
öyle canım yarın pek almak istemiyorum zaten yorgunum nasipse bayramdan sonraya kalsın ama progestan uyku yapıyor ya bende szde kullanan var mı yoksa bende mi bir anormallik oldu ilacı içtim bie saat sonra uykudan gözlerimi açamaz hale geldim..
valla kız olsun kız sonra da gelsin iphone5'imbu aylar genelde kız zaten, bizim topikten bol prenses çıkacakah ah sağlıklı olsun da hepsi kabulümüz tabi ki ama bunları düşünmek ve konuşmak da ayrı bir keyif. Duyulur canım, sen içini ferah tutmaya çalış. Benim dr. dedi ki fazla kaygı ile adrenalin salgılarsın ve bebeğin gelişmez düşük doğum ağırlıklı olur. Şimdi sana ne dense az gelir, biliyorum daha dün aynı haldeydim ama elinden geldiğince olumlu düşünmeye çalış, içini ferahlatmaya çalış ki rahat rahat gelişsin bebiş
git canım sen bende folik asit kullandım 1 ay önce folbiol alıyodum günde bir kere şimdi doktor folik plus al günde 3 kere dedi testler falan yaptı için rahat eder hembayramdan snra gidim ben o zaman cnm dinlicem seni
git canım sen bende folik asit kullandım 1 ay önce folbiol alıyodum günde bir kere şimdi doktor folik plus al günde 3 kere dedi testler falan yaptı için rahat eder hem
bende de olmamıştı yerleşme kanaması ama kese kenarında hafif bir kanama var tedbir olsun diye verdi.herhalde şu iki gündür acayip yoruldum benim tahminimce bu yorgunluktan kaynaklandı...cnm daha kontrole gtmedim progestan verirmi bilmem ama uyku yaptığı duydum benim yerleşme kanamam bile olmadı iyi tutundu sanırım değerimde çok yksekti zaten hayırlısı bakalım
Iphone5 mi?eşin mi söz verdi öyle bakim? benim eşim de kız istiyor, diyor ki kız olursa babacı olurmuş, bilmiyor ki kız da olsa erkek de olsa anneci olacakvalla kız olsun kız sonra da gelsin iphone5'imDoğru diyorsun sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil...Ben sakinim canım doktoruma güveniyorum. Korkulacak birşey yok diyorsa yoktur önlemini falan önceden alıyor. 10 gün sonra gittiğimde tahlil isteyecekmiş aç karnına gel dedi. bakalım.. Doktorum benden de heyecanlı bende ikiz olma ihtimali var ama kesinlik kazanmıyor bir türlü...
benim eski görev yerimde yaptılar kaydımı ama nasip olmadı tayin çıktı. doktorum dedi bana da 10 gün sonra geldiğinde aç karnına gel tahlil yapılacak dedi.Sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı kızlar
Ben kan testimi sağlık ocağında yaptırmıştım.Pazartesi aç karnına gel dediler.Testlerini yapalım,kaydınızıda yapalım dediler
bende de olmamıştı yerleşme kanaması ama kese kenarında hafif bir kanama var tedbir olsun diye verdi.herhalde şu iki gündür acayip yoruldum benim tahminimce bu yorgunluktan kaynaklandı...
Sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı kızlar
Ben kan testimi sağlık ocağında yaptırmıştım.Pazartesi aç karnına gel dediler.Testlerini yapalım,kaydınızıda yapalım dediler
kesinlikle canımkesinlikle gidicem cnm önerin için sağol göbeğim çatladı bunu yapana kdr zaten üstüne düşim bari
bende testelerimi sağlık ocagına yaptırdım gebelik kesinleşince kayıt ettilerSağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı kızlar
geçmiş olsun canım dikkat kendine yorulma kesenin etrafında kan mı çıktı bende bu bir haftadır kendimi çok yordum ya bişey olmuş mudur acababenim eski görev yerimde yaptılar kaydımı ama nasip olmadı tayin çıktı. doktorum dedi bana da 10 gün sonra geldiğinde aç karnına gel tahlil yapılacak dedi.
valla öyle oldu kızlara çok düşkün bakalım ne olacak bir kız bir erkek olursa bende ona alacağım...bende erkek çocukları çok seviyorum..Kayınvalidem pekmez getirmiş sabah aç karnına al dedi kan yapsın onları tüketirim bol bol...İki gündür tuhafım fazlasıyla eşim sende ne biçim mide var diyor.. bir yandan baklava bir yandan turşu yiyebiliyorumIphone5 mi?eşin mi söz verdi öyle bakim? benim eşim de kız istiyor, diyor ki kız olursa babacı olurmuş, bilmiyor ki kız da olsa erkek de olsa anneci olacaktestleri ben yaptırdım. Azıcık kan yapan şeyler ye bi kaç gün, 3-4 tüp kan alınıyor çünkü. İki kız olursa iki Iphone5 mi alacaksın pekiii ay maşallah ya
eee öyle oldu napalım birden olunca acele oldu yorduk kendimizi ama geldim evime ya şimdi yavaş yavaş yaparım dinlenirim... benimde ev almış başını gitmiş toz içinde 2 haftadır gelmemiştim de toz içinde her taraf..tabi gttn ağır kaldırdın yordun kendini ondan oldu dayanamıos işte kadın olmak böle bişey bnde 3 gün annemde kaldım geldim adam dağıtmış temzlk yaptım yemek yaptım akşama pert olmuştum ama napim oturamam öle o da mikrio kaptırır insana dayanamıos anlıycağın allahm esirgesin ne diyim
yok canım olmamıştır ben çünkü sabah 6 da kalkıyordm gece 12 ye kadar ayaktayım ve sürekli hareket halindeydim eşya taşı bayağı yordu beni..Sende birşey yoktur korkma..geçmiş olsun canım dikkat kendine yorulma kesenin etrafında kan mı çıktı bende bu bir haftadır kendimi çok yordum ya bişey olmuş mudur acaba
Kızlar sürekli karın ağrım var..Gece sağlıklı uyuyamıyorum..Doktor PKO yüzünden dedi ağrıların..Sürekli ağrı olunca tedirgin oluyorum..Sizlerde böyle bir sıkıntı varmı
canım senin süper çıkmış ya:)..canım benim de sabahları kalktıgımda oluyo..bazen bulanır gibi oluo ama sükür ciddi bişey yok..safra suyuda neymiş:) bende pazartesi kalp atışı için gideceminş
dün kocam doktora çin takvimini sordu, o da yok öyle bişey saçmalık o dedi
bu arada ben özellikle son 1 hafta-10 gündür deli gibi rüya görüyorum,
ama aralıksız hergün.
hepsi de hikaye gibi, baya senaryo,film gibi resmen.
bazen aşk filmi gibi oluor, bazende korku filmi gibi,
korkarak uyanıorum son 2 gündür.
dün gece de sayıklamışım hatta.
sizde de oluyor mu böyle şeyler?
Sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?