2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
doktordan geldikkkk teyzoşlarrr
27+5 günlük kızım 35 cm ve 1140 gr olmuş doğum pozisyonu için dönmüş başımız aşağıda
benim sürekli başı diye sevdiğim yer meğer poposuymuş
ayrıca ayakları alnındaydı nasıl becerdiyse

ama demir hapı her gün içmeme rağmen demir 10.6 çıktı zaten çok halsizdim
benim doğum tarihim 2 temmuz çıkıyo ama doktorum sezeryan için haziranın son haftası alabiliriz dedi
yani 38. haftada almayacak yine 40. haftada oluyoruz iyice büyür tontoşum

bizde böyle işte....

ikizler burcu tanıdığım çok yok. doğum bu belli olmaz burcuda belli olmaz, ama ben ikizler olmasını daha çok istiyorum.

yusuf emir ismi güzel.

zeynoo aldıklarında uygunmuş gerçekten. özellikle küvet baya uygun geldi bana. ben almıştım onu.

yarım yarım aklımda kalanlara cevap verim dedim

Yaklaşık iki haftadır internet mağduru olduğumuzdan dolayı giremedik topicimize ama şimdi sizlerleyiz inş bundan sonra baya gelişmeler olmuş eksikler alınmış herşey tamamlanmış çok geçmişe gidemedik ama az buçuk okuduk bişeyler aldıklarınızı minik bebişlerinizle güle oynaya kullanın inş .. en son baya sorunluyduk erken doğum riskimiz antika doktorumuz derken bunalım bi dönem geçirdik ama atlattık çok şükür doktoru değiştirincee akabinde herşey değişti..farklı sorunlar çıktı ama tedavi iyi geldi çok şükür oğlumda bende hiç olmadığımız kadar iyiyiz ... sizlere tavsiyem bi doktora bağlı kalmayın arada bir kere dahi olsa başka doktora görünün resmen bizim doktor hayati bi sorunu bile farkedememiş günlerce ağladık çok üzüldük sizler yaşamayın bunları böbreklerimde büyüme varmış artı bebeğimin suyu 1buçuk kat fazlaymış doktorumuz şekerden şüphelendi ama şeker de çıkmadı var mı böyle bi durumu yaşayan ??

bide sizi çoook özledik burdan ayrı kalınca çok eksik hissettik kendimizi teselliler ne çok iyi geliyormuş bize onu çok iyi anladık

Maşallah bebeğine Kocaman olmuş.. Alemsin :) Ha totosu ha başı fark etmez gerçi ama çok hoş olmuş sizin ki, ben daha anlamıyorum neresi nerede.. Her taraftan güm güm vuruyor :)

ahsenn çok geçmiş olsun. iyi bir dr. bulmana sevindim.

selam,hoşgeldin öncelikle... seninle oğullarımızın aynı gün olması dolayısıyla ve yaşadığın erken doğum riski sebebiyle Seni çok merak etmiştim.Acaba bişi mi oldu diye..Ama çok sevindim sorun olmadığına :)

selam güzel anneler nasılsınız
beni merak edenler olmuş sağolun epeydir gelemedim kızlar arasıra telden girdim ama buraya yazma fırsatım olmadı kusura bakmayın
henüz doğurmadım:)))) şaka bir yana 2 hafta önce gittiğimde ağrılarım çok olduğu için nstye girdim ve ufak sancılar çıktı drum nidilat diye bi ilaç verdi onu içiyorum kritik zamanlardasın heran beklemede ol doğum için ve mümkünse hep yat dedi şuan hep yatıyorum sadece wc ve yemek için kalkıyorum
gerçi rahimde açılma yok çok şükür suyun da iyi dedi başlarıda yukarda dedi ama tedbirli ol doğum için dedi
yarın kontrol var inşallah sancı çıkmaz açılma yoktur suyu iyidir bebiişlerim 2 hafta önce 1 er kiloydu inşallah sağlıkları iyidir kilo almışlardır
henüz çok erken dayanın kuzucuklarım diye hep konuşuyorum onlarla inşallah bu ayı da atlatırsak iyi olacak
dua edin kızlar çok erken gelmesin yavrularım
zamanında sağlıkla dünyaya gelsin hepimizin bebişleri inş.
bende durumlar böyle inş. herkes iyidir

Maşallah bebeğine Kocaman olmuş.. Alemsin :) Ha totosu ha başı fark etmez gerçi ama çok hoş olmuş sizin ki, ben daha anlamıyorum neresi nerede.. Her taraftan güm güm vuruyor :)

aslında doktor gösterene kadar neresi nerde bende bilmiyordum
karnımda sürekli dalgalanmalar ve çıkıntılar olup geçiyodu
eşim bebeğin bu kadar kaslarının güçlü olabileceğine inanmıyordu
meğer zayıf olduğum için dışardan belli oluyormuş

bizde oğlumla konuşuyoduk acaba merak etmiş midir teyzeler bizi diye şimdi çook mutlu olduk teşekkür ederiz canım..
riskimiz hala var ama doktorumuz bu kadar takılma şu vakitten sonra erken doğum olayı herkes için geçerli vaktinde de doğabilir erken de doğabilir dedi.ilaçlarımızı kullanıcaz kendimizi yormycaz bekleyip görcez Allah hakkımızda hangi vakti hayırlı kılmış :44:senin bebiş nasıl canım sen nasılsın ağrı sızı durumları var mı?

Işte cicişlerimiz teyzoşlar

çok güzel bunlaaar :) Allah giymesini nasip etsin inşallaaaah :) ay bende çok heveslendim şimdi. ben henüz hiç bir şey almadım kızıma. toplu olarak yapıcam alışverişimizi. gerçi teyzesi, halası, anneannesi,babaannesi sürekli alıyorlar ama ben herşeyimiz tammışta sanki bir lohusa tacımız eksikmiş gibi lohusa tacı aldım :)))))))))))))))

Canım çok geçmiş olsun, çocuklar hasta olunca çok kötü oluyor, allah yardımcın olsun

Benim de söyle bir sorun oldu...25 Haftalığa kadar gittiğim doktor ordan ayrıldı.benim de yeni bir doktor bulmam gerekti.yeni bir doktor buldum ama ilk randevum yarın a.5 haftadır görmüyorum bebişimi hareket ettiği içim rahat ama yine de detaylı incelenmediği için içim huzursuz.Bir de şeker çıkmıştı bende 5 haftadır diyet yapıyorum .5 haftadır hiç kilo almadım..şekerim de düştü fakat en merak ettiğim bu süreçte bebek normal kilosunu aldımı?? Yani allahın izniyle yarın akşam tüm sorularım cevap bulacak inşallah :)

bana da depend önerdiler marketlerde hep görüyorum

valla benim bugüne kadar külot şeklinde hasta bezi olduğundan haberim bile yoktu canım
nisan anneleri çok kullanışlı demişler hep, ağrıdan kalkamadıklarında beze yapıyorlarmış atıyorlarmış çok pratikmiş
hastane çantam için alıcam mutlaka depend olandan

Canım hepimiz merak ettik seni.. Haber alamayınca doğum mu yaptı acaba diye düşündük..
Çok geçmiş olsun yine.. Umarım sağlıkla vaktinde alırsın bebeklerini kucağına..
Arayı bu kadar açma merak ediyoruz seni ve miniklerini..

Kızlar selam..Bebişlerin kıyafetlerini yıkadınız mı?
Yıkadıysanız kac dercede ve ön yıkamalı mı?
Ya benim aldığım alttan cıtcıtlı badilerde bile 30 derce yazıyor ama hijyenik olur mu ki bilemedim.
Bu arada bende 31. haftanın içindeyim ama hala birsürü eksiğim var Hastane çantamda hazır değil.

Çok geçmiş olsun canım, iyi olmanıza sevindim.. Ben yaşamadım ama fazla olan suyu alıp rahatlamanı sağlıyorlar amniyosentez ile aynı yöntemle ama hangi haftalarda yapılıyor bilmiyorum..
Ayrıca risk oluyor böyle durumlarda doktorun yönlendirmediyse böyle bir işlem için gerek yok demektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…