doktordan geldikkkk teyzoşlarrr
27+5 günlük kızım 35 cm ve 1140 gr olmuş doğum pozisyonu için dönmüş başımız aşağıda
benim sürekli başı diye sevdiğim yer meğer poposuymuş
ayrıca ayakları alnındaydı nasıl becerdiyse
ama demir hapı her gün içmeme rağmen demir 10.6 çıktı zaten çok halsizdim
benim doğum tarihim 2 temmuz çıkıyo ama doktorum sezeryan için haziranın son haftası alabiliriz dedi
yani 38. haftada almayacak yine 40. haftada oluyoruz iyice büyür tontoşum
bizde böyle işte....
selam,hoşgeldin öncelikle... seninle oğullarımızın aynı gün olması dolayısıyla ve yaşadığın erken doğum riski sebebiyle Seni çok merak etmiştim.Acaba bişi mi oldu diye..Ama çok sevindim sorun olmadığına :)Yaklaşık iki haftadır internet mağduru olduğumuzdan dolayı giremedik topicimize ama şimdi sizlerleyiz inş bundan sonrabaya gelişmeler olmuş eksikler alınmış herşey tamamlanmış çok geçmişe gidemedik ama az buçuk okuduk bişeyler aldıklarınızı minik bebişlerinizle güle oynaya kullanın inş .. en son baya sorunluyduk erken doğum riskimiz antika doktorumuz derken bunalım bi dönem geçirdik ama atlattık çok şükür doktoru değiştirincee akabinde herşey değişti..farklı sorunlar çıktı ama tedavi iyi geldi çok şükür oğlumda bende hiç olmadığımız kadar iyiyiz ... sizlere tavsiyem bi doktora bağlı kalmayın arada bir kere dahi olsa başka doktora görünün resmen bizim doktor hayati bi sorunu bile farkedememiş günlerce ağladık çok üzüldük sizler yaşamayın bunları böbreklerimde büyüme varmış artı bebeğimin suyu 1buçuk kat fazlaymış doktorumuz şekerden şüphelendi ama şeker de çıkmadı var mı böyle bi durumu yaşayan ??
bide sizi çoook özledik burdan ayrı kalınca çok eksik hissettik kendimizi teselliler ne çok iyi geliyormuş bize onu çok iyi anladık
ahsenn çok geçmiş olsun. iyi bir dr. bulmana sevindim.
izne ayrıldın mı canım?
Maşallah bebeğineKocaman olmuş.. Alemsin :) Ha totosu ha başı fark etmez gerçi ama çok hoş olmuş sizin ki, ben daha anlamıyorum neresi nerede.. Her taraftan güm güm vuruyor :)
selam,hoşgeldin öncelikle... seninle oğullarımızın aynı gün olması dolayısıyla ve yaşadığın erken doğum riski sebebiyle Seni çok merak etmiştim.Acaba bişi mi oldu diye..Ama çok sevindim sorun olmadığına :)
Işte cicişlerimiz teyzoşlar
günaydın kızlarrr bugün uzun zamandır olduğu gibi kötü başladı oğlum gece yine ateşlendi sabah onu doktora götürdüm bir sürü tahlil falan sonra eve geld
k öğrendimki doktorum başka hastaneye gidiyomuş kayseriyeee moralim acayip bozuk şu anda burda başka iyi doktorda yok napıcam ben off canım çok sıkkın kızlarrr
bu arada geçmişi okumaya çalıştım biraz güzel şeyler almışsınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın...
anladım canım marka tavsiyen de çok iyi oldu ondan alayım ben de çok teşekkür ederim
bizde oğlumla konuşuyoduk acaba merak etmiş midir teyzeler bizi diye şimdi çook mutlu oldukteşekkür ederiz canım..
riskimiz hala var ama doktorumuz bu kadar takılma şu vakitten sonra erken doğum olayı herkes için geçerli vaktinde de doğabilir erken de doğabilir dedi.ilaçlarımızı kullanıcaz kendimizi yormycaz bekleyip görcez Allah hakkımızda hangi vakti hayırlı kılmış :44:senin bebiş nasıl canım sen nasılsın ağrı sızı durumları var mı?
bana da depend önerdiler marketlerde hep görüyorum
selam güzel anneler nasılsınız
beni merak edenler olmuş sağolun epeydir gelemedim kızlar arasıra telden girdim ama buraya yazma fırsatım olmadı kusura bakmayın
henüz doğurmadım:)))) şaka bir yana 2 hafta önce gittiğimde ağrılarım çok olduğu için nstye girdim ve ufak sancılar çıktı drum nidilat diye bi ilaç verdi onu içiyorum kritik zamanlardasın heran beklemede ol doğum için ve mümkünse hep yat dedi şuan hep yatıyorum sadece wc ve yemek için kalkıyorum
gerçi rahimde açılma yok çok şükür suyun da iyi dedi başlarıda yukarda dedi ama tedbirli ol doğum için dedi
yarın kontrol var inşallah sancı çıkmaz açılma yoktur suyu iyidir bebiişlerim 2 hafta önce 1 er kiloydu inşallah sağlıkları iyidir kilo almışlardır
henüz çok erken dayanın kuzucuklarım diye hep konuşuyorum onlarla inşallah bu ayı da atlatırsak iyi olacak
dua edin kızlar çok erken gelmesin yavrularım
zamanında sağlıkla dünyaya gelsin hepimizin bebişleri inş.
bende durumlar böyle inş. herkes iyidir
Yaklaşık iki haftadır internet mağduru olduğumuzdan dolayı giremedik topicimize ama şimdi sizlerleyiz inş bundan sonrabaya gelişmeler olmuş eksikler alınmış herşey tamamlanmış çok geçmişe gidemedik ama az buçuk okuduk bişeyler aldıklarınızı minik bebişlerinizle güle oynaya kullanın inş .. en son baya sorunluyduk erken doğum riskimiz antika doktorumuz derken bunalım bi dönem geçirdik ama atlattık çok şükür doktoru değiştirincee akabinde herşey değişti..farklı sorunlar çıktı ama tedavi iyi geldi çok şükür oğlumda bende hiç olmadığımız kadar iyiyiz ... sizlere tavsiyem bi doktora bağlı kalmayın arada bir kere dahi olsa başka doktora görünün resmen bizim doktor hayati bi sorunu bile farkedememiş günlerce ağladık çok üzüldük sizler yaşamayın bunları böbreklerimde büyüme varmış artı bebeğimin suyu 1buçuk kat fazlaymış doktorumuz şekerden şüphelendi ama şeker de çıkmadı var mı böyle bi durumu yaşayan ??
bide sizi çoook özledik burdan ayrı kalınca çok eksik hissettik kendimizi teselliler ne çok iyi geliyormuş bize onu çok iyi anladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?