2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bizim bir sonraki randevumuz 32. haftada
ondan sonrada 2 haftada bir olcakmış doktorumuz öle dedi
bazı arkadaşlar sormuştu
yani 32, 34, 36, 38. haftadan sonra da doğumda artıkım :)))

Henüz yıkamadım ama doğum yapan bir arkadaşım var makinesinde bebek programı var onda yıkıyormuş kıyafetleri ama hepsi bozulmuş.. Çünkü çok yüksek ısıda yıkıyormuş, otomatik program olduğu içinde müdahale edememiş..
Eksikler bizde de var benim de çantam hazır değil ama ben de garip bir umursamazlık var..

Bebisimolsun ben bir taneyi taşımakta zorlanırken üç tane birden taşıyorsun. Çok takdir ettim seni maşallah Bebeklerin zamanında doğsunlar sağlıkla

bazı arkadaşlar sormuştu

ay bunu okuyunca heyecanlandım
az kaldı yaa kızlar şaka gibi

Ben forumdan baktım. 30 derecede ön yıkamasız ve yumuşatıcı kullanmadan, dalinin sıvı deterjanıyla yıkayıp ütülüycem sonra dolabına yerleştireceğim inşallah

bebeğin suyunun az olması tehlikeli ama çok olması da mı tehlikeliymiş ?
ilk kez duyuyorum peki tedavisi falan yok mu az su içebilirsin dicem ama ne mümkün :26::26: ??

saol canım benim amin inşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız
pc başına çok oturamıyorum cnm ama telden girmeye çalışcam
sende durumlar nasıl bebeğin nasıl

Bebisimolsun ben bir taneyi taşımakta zorlanırken üç tane birden taşıyorsun. Çok takdir ettim seni maşallah Bebeklerin zamanında doğsunlar sağlıkla

saol canım aminnn inşallahh hepimizinkide

ben bu foruma gırınce sınırlerım cok yıpranıo

milletin dogumuna ne kalmıs surda ya
32. haftaya gırmıssınz
neden en son ben doguruorm kı :18::18::18::18:

yok canim senin bu gisile herkesden önce doguracaksin gbi geliyor banasaka saka insallah zamaninda dogar herkesinki saglili dogsunlarda gec olsun canim güc olmasinda :)))

neyse üzülme canim cana gelcegine mala gelsin. babasinin ve annesinin cani sagolsun yenisini alirsiniz artik. kapicada bir acayipmis cöp le paketti nasil karistirki insan..

Merhabalar, ben bebişimin kıyafetlerini yıkadım ve ütüledim, yani sonuçta bebek kıyafetleri yeni olduğu için ben 30 derecede yıkadım, bebek sabunu ile yıkadım zaten, ayrıca ütülediğim için de gayet hijyenik olduğunu düşünüyorum, benim de hastane çantam hazır değil, çünkü daha çanta almadım, inş. maaşı alınca eksikleri tamamlayacağız.

Son düzenleme:

Canım bizim bu çarşamba kurulumuz var aynı gün kontrol de olacak.. Heyecanla kurulu bekliyorum inşallah iyi bir haber alırız..
Benim kendi sağlık durumum iyi ama ruhsal durumum karmakarışık.. Ama idare ediyoruz..

kizlar hosgeldiniz her ikinizide cok merak ediyorduk. yoklugunuz fazlasiyla hissedildi burda. ikiniz icinde cok sevindim bebeklerinizde sizlerde cok iyisiniz bu kadar merakta birakmayin kizlar bir daha bizleri:))
AHSENN cnmm suyunun cok olmasinin tehlikeli olduugnu hic bilmiyordum bende ama doktorunda mutlaka birsey önermistir bunun icin sana . sanirim artik erken dogum riskinde kalmamis cok sevindim cnm bir dahada bu sorunlarii yasamazsin insallah. suyun azalmasi icin bir öneride bulunacam ne kadar ise yarar bilmiyorum ama belki bir cozum olur. birza fzala hareket etmeye calis bol bol yuruyus yapmaya calis cnm. suyu az olanlar icin doktor fazla hareketi ve yuruyusu yasakliyor. bundan yola cikarak bende tersini dusundum.

BEBISIMOLSUN . cnmm bebisin kilosu gayet iyi gibi geldi bana sonucta tek bebek degiler 3 bebisi var icerde ve biliyorusn 3.ler cok kilolu dogmazlar kilosuna takilma canim sag saglim dogsunlar insallah gununde. herzaman dua ederiz canim bir aksilik cikmasin erken dogmasin diye :)) uzun sure göremeyince bende seni erken dogurdugunu dusunmeye baslamistim
iyikide öyle bir durum olmamis cok sevindim canim insallah bebisler bir ay daha dayanir :)))

aynı anda 3 bebişşşşş :111::111::111: allahım sen ne büyüksünnn

Ben forumdan baktım. 30 derecede ön yıkamasız ve yumuşatıcı kullanmadan, dalinin sıvı deterjanıyla yıkayıp ütülüycem sonra dolabına yerleştireceğim inşallah

Sağolun cvplar icin bende otuzda yıkayım madem.uzun bi programda..Burda persilin bebek icin sıvı detarjanı var ben onu kullanıcam.bu arada birden fazla alıntı yapmayı beceremedim ben diğer cvp yazan arkadaşlar kusura bakmasın

MINIKKUS en son yorum yazmak icin seni biraktim cunku yazdigin seye cok kizdim.ne demek dogurmak istemiyorsun bebisi birsey soyleyimmi. valla sen ister iste istersen isteme o bebek dogacak icinde tutamiyacaksin asla onla öyle birseyi kafandan sil at bence. hadi tutun diyelim kac gun tutabilceksinki o cikacak bir yol bulur nasilsa ya sezeryan ya normal dgum bir sekilde cikar dunyaya gelir alcak nefes varsa yasiyacak ömrü varsada sen ne yaparsan yap ona engel olamazsin asla senin nasil bir ikilem yasadigini, ruhsal yönden cok cöktügünü hissedebiliyorum ne kadar guclu olmaya calisanda bunu basarmakta gucluk cekiyorsun canim seni ben cok iyi anliyorum. dogurmuyacam söyle olcak böyle olcak diye dusunmee bebisin sag saglim dogacak insallah ve senin yuzunude guldurecek . onu ve kndini üzme canim bebisin dogacagi gune hazirla kendini, bak ne guzel lavanta kesesi yapmisin annesi oglusun cok guzel olmus böyle seylerle ugrasmaya devam etki kafan dagilsin baska birsey düsünüpte hem kendini hem bebisi üzme. hem sen terapiye fln gitmiyormusun gitmiyorsan mutlaka gitmelisin bence :)))

Biz geldiiiiikkkkk doktordaydık bgn bebişimi gördüm bıcırık nasıl tepikliodu doktorun makinesini Ben büyümüyor sanarken bnm sıpa maşallah 1.300 gr olmuş 1 hafta ilerde dedi.Kasılmaların var mı diye sordu doktor nadir oluyor ddm ama rahatsızlık derecesinde değil ddm.Mide yanman oluyor mu dedi.!0 gündür acı acı su geliyo gırtlağıma resmen ddm yatmadan 2 saat önce yeme bişey dedi yastığını yüksek tut dedi.Önerileri dinliycez inş durabilirsek.63 kiloymuşum bnde vuuuu şişios sankimmmm sonuç olarak mutluyussss

Eskiler cidden en doğrusunu biliyorlar tecrübe yani 6 bebek maşallah.üşümelerine çok şaşırdım hemen sarmalim oğluşumu

sarmala annişi.Atletsiz gezme ben koca kış atletsiz gezdim annem azarladı fena valla:18: şmdi havalar ısındı yine atletim içimdedir gecede minik bi havlu karnıma koyuyorum oğluş çok soğuk oluyo ya sarmaladığım halde bazen karnım buz gibi oluyo üşümesinler

mide bulantısı kusma hala var bende :) 3-5 günde 1 şaşmaz valla cicilere de ayrıca bayıldım yani bgn hastanede bi kız bebekler vardı allahm ddm yaa ısırmamak için zor tuttum kendimi

oyh iyileşmedi mi kuzu ya :s yazık sanada iki canınla koşturuosun

Son düzenleme:

zaten kirli değiller cnm 30 derecede dalin sabunlar var sıvı onla yıkasan sorun olmaz çok çektirme yıkarken ben valla erkenden hazırlamıycam çanta falan o psikolojiye grmek istemiyorum erken doğurcak gibi olmasın.Son ayında hazırlıycam ben en mantıklısı bu gibi ben öyle düşünüyorum

bazı arkadaşlar sormuştu

.. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay bu yorumu okuyunca kalbim değişik atmaya başladı :))) çok heyecanlandım :)) çünkü bizimde kontrolümüz 32. haftada :)) Allahııııııııım az kalmıııııııış :)) Allahın izniyle hepimiz sağ salim bebeklerimizi sağlıklı olarak kucağımıza alalım inşallaaaaaah :)

bilmiyorum canım ama öğrenicem ve çok kızıcam onadepend hasta bezi olarak kullanılabilirmi yaaa öleyse bende alıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…