Kızlar selam..Bebişlerin kıyafetlerini yıkadınız mı?
Yıkadıysanız kac dercede ve ön yıkamalı mı?
Ya benim aldığım alttan cıtcıtlı badilerde bile 30 derce yazıyor ama hijyenik olur mu kibilemedim.
Bu arada bende 31. haftanın içindeyim ama hala birsürü eksiğim var Hastane çantamda hazır değil.
bizim bir sonraki randevumuz 32. haftada
ondan sonrada 2 haftada bir olcakmış doktorumuz öle dedi
bazı arkadaşlar sormuştu
yani 32, 34, 36, 38. haftadan sonra da doğumda artıkım :)))
Ben forumdan baktım. 30 derecede ön yıkamasız ve yumuşatıcı kullanmadan, dalinin sıvı deterjanıyla yıkayıp ütülüycem sonra dolabına yerleştireceğim inşallahKızlar selam..Bebişlerin kıyafetlerini yıkadınız mı?
Ya benim aldığım alttan cıtcıtlı badilerde bile 30 derce yazıyor ama hijyenik olur mu kibilemedim.
Bu arada bende 31. haftanın içindeyim ama hala birsürü eksiğim var Hastane çantamda hazır değil.
Canım hepimiz merak ettik seni.. Haber alamayınca doğum mu yaptı acaba diye düşündük..
Çok geçmiş olsun yine.. Umarım sağlıkla vaktinde alırsın bebeklerini kucağına..
Arayı bu kadar açma merak ediyoruz seni ve miniklerini..
Bebisimolsun ben bir taneyi taşımakta zorlanırken üç tane birden taşıyorsun. Çok takdir ettim seni maşallahBebeklerin zamanında doğsunlar sağlıkla
ben bu foruma gırınce sınırlerım cok yıpranıo
milletin dogumuna ne kalmıs surda ya
32. haftaya gırmıssınz
neden en son ben doguruorm kı :18::18::18::18:
selam annişler! çok şükür geldim evime dünya varmış..İstanbuldaydım haftasonu abimin nişanı vardı,doktor rapor verdi sağolsun uçağa binebilmem için ama yinede çokk yoruldummmmanladım artık doğuma kadar fazla kıpırdamak yok,olmadık yerde fenalık basıyor,tansiyonum oynuyor bi de baş ağrısı eklendi, en güzeli evde oturmak döndüğümüzde yorgunluktan kapının önünde bi paketimizi bırakmışız bizim kapıcı da çöp diye atmış birileri de almış götürmüş çöpten ağlaya ağlaya bi oldum..çok güzel hamile çamaşırları almıştım,bikaç hediye vardı bebişime ve eşimle ayakkabılarımız hepsine güle güle dedik neyse sonra sağlık olsun dedim,kısmet değilmiş giymek ama içim gitti böyle işte annişler benden tavsiye evinizden fazla uzağa gitmeyin öptük siziii
.........
saol canım benim amin inşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız
pc başına çok oturamıyorum cnm ama telden girmeye çalışcam
sende durumlar nasıl bebeğin nasıl
saol canımaminnn inşallahh hepimizinkide
Yaklaşık iki haftadır internet mağduru olduğumuzdan dolayı giremedik topicimize ama şimdi sizlerleyiz inş bundan sonrabaya gelişmeler olmuş eksikler alınmış herşey tamamlanmış çok geçmişe gidemedik ama az buçuk okuduk bişeyler aldıklarınızı minik bebişlerinizle güle oynaya kullanın inş .. en son baya sorunluyduk erken doğum riskimiz antika doktorumuz derken bunalım bi dönem geçirdik ama atlattık çok şükür doktoru değiştirincee akabinde herşey değişti..farklı sorunlar çıktı ama tedavi iyi geldi çok şükür oğlumda bende hiç olmadığımız kadar iyiyiz ... sizlere tavsiyem bi doktora bağlı kalmayın arada bir kere dahi olsa başka doktora görünün resmen bizim doktor hayati bi sorunu bile farkedememiş günlerce ağladık çok üzüldük sizler yaşamayın bunları böbreklerimde büyüme varmış artı bebeğimin suyu 1buçuk kat fazlaymış doktorumuz şekerden şüphelendi ama şeker de çıkmadı var mı böyle bi durumu yaşayan ??
bide sizi çoook özledik burdan ayrı kalınca çok eksik hissettik kendimizi teselliler ne çok iyi geliyormuş bize onu çok iyi anladık
selam güzel anneler nasılsınız
beni merak edenler olmuş sağolun epeydir gelemedim kızlar arasıra telden girdim ama buraya yazma fırsatım olmadı kusura bakmayın
henüz doğurmadım:)))) şaka bir yana 2 hafta önce gittiğimde ağrılarım çok olduğu için nstye girdim ve ufak sancılar çıktı drum nidilat diye bi ilaç verdi onu içiyorum kritik zamanlardasın heran beklemede ol doğum için ve mümkünse hep yat dedi şuan hep yatıyorum sadece wc ve yemek için kalkıyorum
gerçi rahimde açılma yok çok şükür suyun da iyi dedi başlarıda yukarda dedi ama tedbirli ol doğum için dedi
yarın kontrol var inşallah sancı çıkmaz açılma yoktur suyu iyidir bebiişlerim 2 hafta önce 1 er kiloydu inşallah sağlıkları iyidir kilo almışlardır
henüz çok erken dayanın kuzucuklarım diye hep konuşuyorum onlarla inşallah bu ayı da atlatırsak iyi olacak
dua edin kızlar çok erken gelmesin yavrularım
zamanında sağlıkla dünyaya gelsin hepimizin bebişleri inş.
bende durumlar böyle inş. herkes iyidir
Ben forumdan baktım. 30 derecede ön yıkamasız ve yumuşatıcı kullanmadan, dalinin sıvı deterjanıyla yıkayıp ütülüycem sonra dolabına yerleştireceğim inşallah
Eskiler cidden en doğrusunu biliyorlar tecrübe yani 6 bebek maşallah.üşümelerine çok şaşırdım hemen sarmalim oğluşumu
kızlar bu sabah berbat bir mide bulantısıyla uyandım ve çıkardım :120:
şu an da kasıklarım çok ağrıyor hele sol tarafıma bıçak saplanıyor gibi :105:
neyse sabah kızıma internetten nevresim takımı, pike ve bebek çantası aldım.
Eki Görüntüle 673386 Eki Görüntüle 673387 Eki Görüntüle 673388
günaydın kızlarrr bugün uzun zamandır olduğu gibi kötü başladı oğlum gece yine ateşlendi sabah onu doktora götürdüm bir sürü tahlil falan sonra eve geld
k öğrendimki doktorum başka hastaneye gidiyomuş kayseriyeee moralim acayip bozuk şu anda burda başka iyi doktorda yok napıcam ben off canım çok sıkkın kızlarrr
bu arada geçmişi okumaya çalıştım biraz güzel şeyler almışsınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın...
bizim bir sonraki randevumuz 32. haftada
ondan sonrada 2 haftada bir olcakmış doktorumuz öle dedi
bazı arkadaşlar sormuştu
yani 32, 34, 36, 38. haftadan sonra da doğumda artıkım :)))
ben kayserideyim acaba hangi hastaneye geliyooo
bu saatten sonra dr. değiştirmek çok kötüü olur inşallah karşına ii bi dr. çıkar..
benimde çantam hazır değil daha ya çantam bilem yoook , pijama takımım eksik, bide deterjanımı alıp hepsini yıkıyıp ütüleyim hazırlaması kolay
hasta bezi ben şunu aldım canım bedenine göre alırsın denedim rahat bel ve karın kısmı bayaaaa açılıyo lastikli
Eki Görüntüle 673602
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?