2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

:) sen 32. haftada mısın :) ay hepimize 32. haftayı devirmeyi nasip etsin tabi 37. haftayı görelim en güzeli öylesi ama yinede 32. hafta krıtik dönemi tamamladın demektir.
Sabırsızlıkla bekliyorum 33. haftayı, daha rahat bir oh çekicem.

Canım bu krem sıkılaştırıcı özellikte değil. Göğüs ucunu yumuşatıp göğüs ucunun çatlamasını ve yara olmasını önlüyor. 8.aydan itibaren kullanın diyorlar.

Evet 32. haftamın içindeyim 31+2 haftalık. Ultrasona göre bebeğim bir hafta önde yani 33.haftasında. Hatta bazı ölçümleri daha da ilerde Artık doğsa bile bebek açısından risk azmış. Bakalım bebeğim kaç hafta daha bekleyecek

canım burda arkadaşlar göğüs ucu kaşıntısından bahsetmişler
kaşıntının nedeni kuruluktan..ben daha önce doğum yaptığım için
emzirmenin ve göğüs ucu yarasının nasıl bir acı olduğunu iyi bilenlerdenim
hamilelik boyunce büyümüş gerilmiş ve kurumuş bir meme ucunda bütün gün
süt bekleyen bir bebeğin emmesi kii çok güçlü çekiyolar
bende daha hastaneden taburcu olmadan tahrişe neden olmuştu
bu yüzden en azından bu kuruluğu önleyip şimdiden esnetmek gayet mantıklı

selam kızlar

bayıldım odanıza çook güzel olmuş, güle güle kullanın. bizde aldık oğlumun odasını ama mayıs ayında kurmayı düşünüyorum. önce bi temizlik yaptırmalıyım

bende bugün bu konuyu düşünüp duruorum bir ay daha dayanamıcam burda saçma sapan insanların kahrını çekmeye . ama maddi yönden bir ay eksik maaş düşündürüyor bugün bi hesap kitap yapıp ona göre karar vericem. kendimi hep 1 haziran da izne çıkıcam die şartlandırmıştım şimdi 1 mayıs olması ihtimali bile süper bi huzur verdi

Günaydınn kızlarrr bakın buda benim berenimin odası :)

eliscim odaya bayıldımmm çok güzel olmuşşş

kızlar bizde bugun işe gitmedik, şu an evde boya badana yapılıyor, annem durcaktı başlarında ama eserikli ben rahat edemedim..

illa ki burnumu sokmam gerekiyor

bugun itibariyle en büyük işim hallaolmuş oluyor çok mutluyummmmmmmmmmmm

ya cok zorlamıcaksa eger gıtme
ama malum hayat sartlarıda zor
3 kurus 5 kurus bı eksık daha alınıo bır aylık maasla
suda bı gercek hıcbısey saglıktan daha onemlı degıl
artık ııce bır hesap kıtap yap karar ver sende

Daha önce yazılanları okumadım, meme ucu gibi algılamadım meme etrafında oluşan çatlaklar gibi düşündüm sanırım bu ara ona taktım etrafı çatlayacak diye o yüzden ...Bende aldım meme ucu için böyle bir ürün 1 ay öncesinden falan kullanmaya başlarım..

Bende çok sıkıldım ama diyorum bu sefer ücretsiz izin alıcam hem sigortamda yatmayacak çalıştığım gün 1 ay daha eksik olursa ilerde 1 ay fazla çalışmam gerekecek.Şuan biraz daha tahammül ediyorum 15 yılımı doldurup biran önce evime kavuşmak istiyorum
(7 yılımı doldurdum) o 1 ayı ilerde 2 çocuğum varken değerlendirmek daha güzel geliyor bana.Dayan derim

Teş.ederim canım, evet araştıracağım, şimdi idare ediyorum pek fazla evden çıkmıyorum diye, en azından doğumdan sonra hastanede iyi görüneyim biraz dimi ama?[/QUOTE]

kına zararlımıdır acaba. dr. na sorsan. hint kınası yada normal kına

aile danışmanı için kadın ve aile sağlığı merkezini aradım randevu aldım. 153 den randevu alınıyor yanlış hatırlamıyorsam. biz sonunu getiremedik ama bir kere gitmenin bile baya faydasını görmüştüm. önce tek olarak benle görüştü psikolog. sonra ben çift kabul etmiyorum dedi çift kabul eden başka yakın bir merkezden randevu aldı benim için. o randevuya da eşimle gittik.

göğsü kaşımanın erken doğuma sebep olabileceğini bilmiyordum. kantaronu burdan duyup aldım ama sürmeye korktuğum için henüz kullanmadım.

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay
bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar
bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33
haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son
aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta
bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da
40 hafta eder.

Selam kizlar cok sukur dr dan guzel haberlerle geldik
dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var
kizim 1040--ogluslarimda 1160--1300 olmuslar cok sukur simdilik sorun yok

dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var

ay masallahhh
kız sen nası hareket edıosn kı
bı gobısını koysana ya

canım benim işte tamam 36. haftadan sonra daha 40. haftaya kadar 10 gün değil 4 hafta var arada onu napcaz
yine 10. ayı bitiriyoruz sizin hesabınıza göre

saol canım... kaşıntıya yapıcak bişi bulabilirsen banada söle benimde acayip kaşınıyo yaaa ben hemen yıkıyorum anca onunla çözüm bulabiliyorum neden oluyo bu kaşıntı bilmiyorum ya..

geridönüşüm ve hkn canlarım sadece göğsün bi kısmı büyümiycek sonuçta kahverengi kısımda genişlicek bebek renkli kısmından memenin ucunu bulurmuş görerek ora esniycek büyücek o kısım bnm henüz eskisi gibi ama bnmde kaşınıyor rahatsızlık derecesinde değil zaten ufak göğüslerim vardı normalde pek bi büyüdüler sayılmaz tek umudum son ayda şişer süt dolar diolar inş öyle olur

selam kızlar nasılsınız? benim artık ayaklarım şişiyor haftasonu kontrolümüz var,bakalım paşamız nasıl,geçen ay yüzünü göstermedi,foto alamadık.sol tarafıma yatmakta zorlanıyorum,her uyandığımda sırt üstü yatıyor oluyorum off ( ama maşallah hareketli bizimki

oyyy biz biriyle baş edemiyoruz kemiklerim ağrıo artık tekmelerden allah yardımcın olsun tatlım bi avazda üçünüde çıkar inş

kızlar göğsümün kahverengi kısmı çok kaşınıyor ya. kaşırken kanattım. bu kantaron yağını sürsem ne olur
göğüs kremi kullan canım, ben chicconun göğüs serumunu kullanıyorum, kullandığım sürece sorun yok ama iki gün ihmal etsem kaşınıyor. Bi iki haftaya ben de lansinoha geçeceğim. Sonra doğumdan sonra vs. ondan devam edeceğim.

BEBİŞİMOLSUN canım umarı bütün bebişlerin sağlıkla doğar, yatıp dinleniyorsun da eminim kontrolün çok iyi geçecek

Ahsennnn geçmiş olsun canım

kontrolleri güzel gelen bütün arkadaşlar, çok seviniyorum güzel haberlere. Çok şükür güzel gidiyor herkesin

kızlar k.valide muhabbetini açıyorum yine şimdi geçen ay bunlar abuk abuk davranmış bir de üstüne anlamsızca trip atmışlardı. Kaynım İstanbul'dan gelip herkesle tek tek konuştu-sağolsun. Bundan sonra veya benim bozuk çalmamdan da olabilir biraz, hatasını anlamış olacak ya k.validem bizle barışmış! Beni soruyormuş (ama bi telefon açmak yok, eşime fln) bi de çarşıya çıkıp alışveriş yapalım, bebeğe birşeyler alayım demiş. Açıkçası hiç bir şey almasını istemiyorum bebeğe, artık onunla çarşıya fln da çıkmak istemiyorum. Çünkü yapıp yapıp bi de üstüne trip atıyor ve sonra yeterince dikkat çektiğine kanaat getirip düzeliyor..Bu arada ben gecelerce uykusuz, stresli çocuğumu üzüyorum, tonla laf yiyorum, hep alttan almama rağmen dünyanın tribi atılıyor bana. Bu sefer alttan alasım yok hiç, çarşıya çıkasım da yok. Bu sefer görümceme göre ayarlamayacakmışız herşeyi, onu da getirmeyecekmiş (yani k.valide bi adım atmış sağolsun!) eşim nezaketen gidelim ayıp olur diyor. Ne yapayım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…