elis23 bebeğinin odası çok şık olmuş.
hgorgulu kızın çok tatlı. Kız bebek aşkım depreşti bak şimdi
Ben haftasonu çantaları hazırlayayım diyorum. Geceliklerimi yıkadım. Bebeğinkini de ilk başta lazım olacakları (hastane çıkışı, yedek zıbın-body-alt, battaniye, ağız mendili) yıkayıp ütüleyip koyayım diyorum. Malum 32. haftam bitmek üzere. Hazır dursun köşede. Eksiklerimi aldıkça çantaya yerleştiririm
Çantaya konulacaklara bakıyorum da koy koy bitmiyor. Muayeneye gidince hastanede ne lazım olacağını soracağım. Neleri onlar veriyormuş bir öğreneyim. Ona göre listemi azaltır ya da artırırım
Canım bu krem sıkılaştırıcı özellikte değil. Göğüs ucunu yumuşatıp göğüs ucunun çatlamasını ve yara olmasını önlüyor. 8.aydan itibaren kullanın diyorlar.Doğum sonrası çatlaklara iyi gelen birşeyi öncesinde sürmen yanlış değil mi?Çünkü şu an cildini esnetecek, esnerken çatlatmayacak kremler kullanmalısın, sonrasında sertleştirip, sıkılaştıran.
Şuan sıkılaştrıcı birşey sürersen çatlama olasılığını arttırırsın gibi geliyor bana.
Evet 32. haftamın içindeyim 31+2 haftalık. Ultrasona göre bebeğim bir hafta önde yani 33.haftasında. Hatta bazı ölçümleri daha da ilerde:) sen 32. haftada mısın :) ay hepimize 32. haftayı devirmeyi nasip etsin tabi 37. haftayı görelim en güzeli öylesi ama yinede 32. hafta krıtik dönemi tamamladın demektir.
Sabırsızlıkla bekliyorum 33. haftayı, daha rahat bir oh çekicem.
Doğum sonrası çatlaklara iyi gelen birşeyi öncesinde sürmen yanlış değil mi?Çünkü şu an cildini esnetecek, esnerken çatlatmayacak kremler kullanmalısın, sonrasında sertleştirip, sıkılaştıran.
Şuan sıkılaştrıcı birşey sürersen çatlama olasılığını arttırırsın gibi geliyor bana.
Günaydınn kızlarrr bakın buda benim berenimin odası :)
Eki Görüntüle 674136 Eki Görüntüle 674137 Eki Görüntüle 674138
valla cnm benımde calısmam gereklı ama dayanamıorm
su bı gercek eger aldıım paraya gercekten deyseydı ınan kı bende 1 hazırana kadar devam ederdım calısmaya
ama aldıım paraya ınan bu kadar yorgunluk deymıo o yuzden ozellıkle bırakıcam
saka bı yana cok masraf bebek ıstıorm kı kenarda para olsun bebıs ıcın
e bısı alıosn dunya para gıdıo
hepımız ıcın boyle bu
yınede cok sukur kı allah bebelerımızı verdı bıze
calıssakda calısmasakda zaman gecıck
Günaydınn kızlarrr bakın buda benim berenimin odası :)
selam kızlar
bayıldım odanıza çook güzel olmuş, güle güle kullanın. bizde aldık oğlumun odasını ama mayıs ayında kurmayı düşünüyorum. önce bi temizlik yaptırmalıyım
bende bugün bu konuyu düşünüp duruorum bir ay daha dayanamıcam burda saçma sapan insanların kahrını çekmeye . ama maddi yönden bir ay eksik maaş düşündürüyorbugün bi hesap kitap yapıp ona göre karar vericem. kendimi hep 1 haziran da izne çıkıcam die şartlandırmıştım şimdi 1 mayıs olması ihtimali bile süper bi huzur verdi
canım burda arkadaşlar göğüs ucu kaşıntısından bahsetmişler
kaşıntının nedeni kuruluktan..ben daha önce doğum yaptığım için
emzirmenin ve göğüs ucu yarasının nasıl bir acı olduğunu iyi bilenlerdenim
hamilelik boyunce büyümüş gerilmiş ve kurumuş bir meme ucunda bütün gün
süt bekleyen bir bebeğin emmesi kii çok güçlü çekiyolar
bende daha hastaneden taburcu olmadan tahrişe neden olmuştu
bu yüzden en azından bu kuruluğu önleyip şimdiden esnetmek gayet mantıklı
selam kızlar
bayıldım odanıza çook güzel olmuş, güle güle kullanın. bizde aldık oğlumun odasını ama mayıs ayında kurmayı düşünüyorum. önce bi temizlik yaptırmalıyım
bende bugün bu konuyu düşünüp duruorum bir ay daha dayanamıcam burda saçma sapan insanların kahrını çekmeye . ama maddi yönden bir ay eksik maaş düşündürüyorbugün bi hesap kitap yapıp ona göre karar vericem. kendimi hep 1 haziran da izne çıkıcam die şartlandırmıştım şimdi 1 mayıs olması ihtimali bile süper bi huzur verdi
saç beyazlaması malesef bendede var.hep diyorum 30 yaşında hamile kalırsan olacağı bu.ama içime sinmediği için boyatmıyorum.doğumdan sonra boyatıcaam.ama hastanede resim olayları falan olacak.fotoshop yapsınlar artık:)geçenlerde watsonda gördüm.rimel gibi saç beyazı kapatıcıları.doğumdan sonra hastanede kullanılabilir.bir araştır istersen ben düşünüyorum şahsen.
Nasıl gittiniz başvur falan nasıl yapılıyor? Detayları verirsen bende denemek isterim canım..
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ve minnoşuna..
Göğüslerini kaşıma bile erken doğumu tetikliyor biliyorsun bir de bu kadar erken yara yapma onları sonradan zaten olacak..
Kantaron iyi geliyor ben bugün yağlandım güreşçi gibi.. Kantaronu sür canım yara bile olsa iyileştirir..
Maşallah kızına takvimiyle uyumlu gidiyor:))
Kalkık burun yuvarlak yüz dolgun dudaklar valla işiniz zor canım fıstık gibi bir kızın olacak :))
ya en zoruda ıse gelmek benım ıcın
nefret edıorm
o kadar uykum var kı su an anlatamam
1 mayısa da daha cok var
hey allahım
bakarsın dr erken ızın verr
hully sen ne iş yapıodun
Selam kizlar cok sukur dr dan guzel haberlerle geldik
dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var
kizim 1040--ogluslarimda 1160--1300 olmuslar cok sukur simdilik sorun yok
canım benim işte tamam 36. haftadan sonra daha 40. haftaya kadar 10 gün değil 4 hafta var arada onu napcaz4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay
bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar
bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33
haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son
aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta
bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da
40 hafta eder.
saol canım... kaşıntıya yapıcak bişi bulabilirsen banada söle benimde acayip kaşınıyo yaaa ben hemen yıkıyorum anca onunla çözüm bulabiliyorum neden oluyo bu kaşıntı bilmiyorum ya..
Selam kizlar cok sukur dr dan guzel haberlerle geldik
dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var
kizim 1040--ogluslarimda 1160--1300 olmuslar cok sukur simdilik sorun yok
göğüs kremi kullan canım, ben chicconun göğüs serumunu kullanıyorum, kullandığım sürece sorun yok ama iki gün ihmal etsem kaşınıyor. Bi iki haftaya ben de lansinoha geçeceğim. Sonra doğumdan sonra vs. ondan devam edeceğim.kızlar göğsümün kahverengi kısmı çok kaşınıyor ya. kaşırken kanattım. bu kantaron yağını sürsem ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?