ya cok zorlamıcaksa eger gıtme
ama malum hayat sartlarıda zor
3 kurus 5 kurus bı eksık daha alınıo bır aylık maasla
suda bı gercek hıcbısey saglıktan daha onemlı degıl
artık ııce bır hesap kıtap yap karar ver sende
Bende çok sıkıldım ama diyorum bu sefer ücretsiz izin alıcam hem sigortamda yatmayacak çalıştığım gün 1 ay daha eksik olursa ilerde 1 ay fazla çalışmam gerekecek.Şuan biraz daha tahammül ediyorum 15 yılımı doldurup biran önce evime kavuşmak istiyorum
(7 yılımı doldurdum) o 1 ayı ilerde 2 çocuğum varken değerlendirmek daha güzel geliyor bana.Dayan derim
Herkese selamlar;
Artik 32. Haftamizdayiz ve dun doktora giderek artik dogum oncesi iznine ayrilmis bulunuyorum. Cok sukur izni dort gozle bekliyordum, insallah iyi olacak.
Doktor kontrolumuz de cok iyiydi. Doktorumuz 1850gr 42 cm oldugumuzu soyledi. Artik 15 gunde bir gidicez kontrollere.
canım ben geçmişi okuyup yazana kadar sen kontrolden gelmişsinSelam kizlar cok sukur dr dan guzel haberlerle geldik
dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var
kizim 1040--ogluslarimda 1160--1300 olmuslar cok sukur simdilik sorun yok
gözün aydın, maşallah bebiişineHerkese selamlar;
Artik 32. Haftamizdayiz ve dun doktora giderek artik dogum oncesi iznine ayrilmis bulunuyorum. Cok sukur izni dort gozle bekliyordum, insallah iyi olacak.
Doktor kontrolumuz de cok iyiydi. Doktorumuz 1850gr 42 cm oldugumuzu soyledi. Artik 15 gunde bir gidicez kontrollere.
Herkese selamlar;
Selam kizlar cok sukur dr dan guzel haberlerle geldik
dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var
kizim 1040--ogluslarimda 1160--1300 olmuslar cok sukur simdilik sorun yok
göğüs kremi kullan canım, ben chicconun göğüs serumunu kullanıyorum, kullandığım sürece sorun yok ama iki gün ihmal etsem kaşınıyor. Bi iki haftaya ben de lansinoha geçeceğim. Sonra doğumdan sonra vs. ondan devam edeceğim.
BEBİŞİMOLSUN canım umarı bütün bebişlerin sağlıkla doğar, yatıp dinleniyorsun da eminim kontrolün çok iyi geçecek
Ahsennnn geçmiş olsun canım
kontrolleri güzel gelen bütün arkadaşlar, çok seviniyorum güzel haberlere. Çok şükür güzel gidiyor herkesin
kızlar k.valide muhabbetini açıyorum yineşimdi geçen ay bunlar abuk abuk davranmış bir de üstüne anlamsızca trip atmışlardı. Kaynım İstanbul'dan gelip herkesle tek tek konuştu-sağolsun. Bundan sonra veya benim bozuk çalmamdan da olabilir biraz, hatasını anlamış olacak ya k.validem bizle barışmış! Beni soruyormuş (ama bi telefon açmak yok, eşime fln) bi de çarşıya çıkıp alışveriş yapalım, bebeğe birşeyler alayım demiş. Açıkçası hiç bir şey almasını istemiyorum bebeğe, artık onunla çarşıya fln da çıkmak istemiyorum. Çünkü yapıp yapıp bi de üstüne trip atıyor ve sonra yeterince dikkat çektiğine kanaat getirip düzeliyor..Bu arada ben gecelerce uykusuz, stresli çocuğumu üzüyorum, tonla laf yiyorum, hep alttan almama rağmen dünyanın tribi atılıyor bana. Bu sefer alttan alasım yok hiç, çarşıya çıkasım da yok. Bu sefer görümceme göre ayarlamayacakmışız herşeyi, onu da getirmeyecekmiş (yani k.valide bi adım atmış sağolsun!) eşim nezaketen gidelim ayıp olur diyor. Ne yapayım sizce?
Herkese selamlar;
GÜNAYDINNNNNN
herkese ıyı gunlerrrrrrrrrrrrrrrr
ya kızlar benım ayaklar bır sısıokı sormayın ya
sızdede oluomu ole
yarın dr kontrolum var bakalım oglum ne kadar buyumus
Günaydınn kızlarrr bakın buda benim berenimin odası :)
Eki Görüntüle 674136 Eki Görüntüle 674137 Eki Görüntüle 674138
Cok zor oluyo canim penguen gibi paytak paytak yurumeye calisiyorumay masallahhh
kız sen nası hareket edıosn kı
bı gobısını koysana ya
Aminn canim ins. tekmeler herbir yandan geliyo esimle bu hangisi acaba yaa diyoruz cok komikleroyyy biz biriyle baş edemiyoruz kemiklerim ağrıo artık tekmelerdenallah yardımcın olsun tatlım bi avazda üçünüde çıkar inş
Saol tatlim kuzucuklarim buyuyo teyzesicanım ben geçmişi okuyup yazana kadar sen kontrolden gelmişsinkzına maşallah, narin ,zarif..oğluşların da maşallahı var Vallahi çok güzel gidiyor kiloları, ağzın kulaklarındadır şimdi Herkeslerin kontrolleri güzel geçsin inşallah
Amin cok saol hepimize ins.41 kere masallah.Allah sağlıkla kucanığa almayı nasip etsin
Tesekkur ederiz teyzesi evet ya ne ileri ne geri tam haftası ile uyumlu cok şükür he ya benim değilde babasının ısı var valla zaten kıskanç arada ben kalırım hadi hayırlısı sen nasılsın tatlim oğlun nasil eşinle aranızda bı gelişme var mı
Talliacim sagol tatlim evet 5 kilo aldım şimdiye kadar ama yinede dikkat et dedi iyi oldu ya yoksa giderdi böyle bu 5 kiloyu 1.5 ayda aldım valla kuzu geç kaldın bugun yorulduk biz uykumda gelmişti uyumaya gittik sen gelene kadar:)))
büyük kızımın resmi...Bakalım küçük adam nasıl olacak?
uzun zamandır yazmıyorum ama sizi her daim takip etmekteyim :) aynı ayda olunca telaşlar da şikayetler de aynı gidiyor. baya baya şiştik
biz ne yaptık oğluşumla haftamızı yanlış hesapladık :)) okul idaresine dedim pazartesi gelmiyorum. cumartesi doktora gittim izne ayrılabilirim artık. doktor dedi yoooo1 haftan daha var. dedim olmaz çalışamam. başka rapor yaz yerime öğretmen gelicek dedim. bi hafta istrahat raporu aldım şu an evdeyim.. beni tebrik edin arkadaşlar( her gün de buraya bakıyorum kaçncı haftada olduğum yazıyo ama işte akıl...) amaan çok yoruluyodum zaten iyi oldu
K.validen hatasını anlayıp aranızı düzeltmek istiyorsa nezaketen de olsa gitsen iyi olur bence. Böyle durumlarda hep eşler arada kalıyor. acıyorum valla onlara da. Bir tarafta eşi bir tarafta annesi. İkisini de idare etmek zor.kızlar k.valide muhabbetini açıyorum yineşimdi geçen ay bunlar abuk abuk davranmış bir de üstüne anlamsızca trip atmışlardı. Kaynım İstanbul'dan gelip herkesle tek tek konuştu-sağolsun. Bundan sonra veya benim bozuk çalmamdan da olabilir biraz, hatasını anlamış olacak ya k.validem bizle barışmış! Beni soruyormuş (ama bi telefon açmak yok, eşime fln) bi de çarşıya çıkıp alışveriş yapalım, bebeğe birşeyler alayım demiş. Açıkçası hiç bir şey almasını istemiyorum bebeğe, artık onunla çarşıya fln da çıkmak istemiyorum. Çünkü yapıp yapıp bi de üstüne trip atıyor ve sonra yeterince dikkat çektiğine kanaat getirip düzeliyor..Bu arada ben gecelerce uykusuz, stresli çocuğumu üzüyorum, tonla laf yiyorum, hep alttan almama rağmen dünyanın tribi atılıyor bana. Bu sefer alttan alasım yok hiç, çarşıya çıkasım da yok. Bu sefer görümceme göre ayarlamayacakmışız herşeyi, onu da getirmeyecekmiş (yani k.valide bi adım atmış sağolsun!) eşim nezaketen gidelim ayıp olur diyor. Ne yapayım sizce?
Maşallah bebişineHerkese selamlar;
elis23 bebeğinin odası çok şık olmuş.
hgorgulu kızın çok tatlı. Kız bebek aşkım depreşti bak şimdi
Ben haftasonu çantaları hazırlayayım diyorum. Geceliklerimi yıkadım. Bebeğinkini de ilk başta lazım olacakları (hastane çıkışı, yedek zıbın-body-alt, battaniye, ağız mendili) yıkayıp ütüleyip koyayım diyorum. Malum 32. haftam bitmek üzere. Hazır dursun köşede. Eksiklerimi aldıkça çantaya yerleştiririm
Çantaya konulacaklara bakıyorum da koy koy bitmiyor. Muayeneye gidince hastanede ne lazım olacağını soracağım. Neleri onlar veriyormuş bir öğreneyim. Ona göre listemi azaltır ya da artırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?