2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben 3 sene kadar çalışmayı düşünmüorum ysmc cim zaten çoktan göze aldım primlerimin eksik olmasını. günümü doldurduktan sonra her çocuk için 2 yıl erken emeklilik durumu var ya prim tutarını yatırıyosun sadece öyle yaparım die düşünüorum.

buay eksiklerini tamamlıcam bebeğimin inş. eğer doğum masrafında da hastane çok fark çıkarmassa (doktorumu ssk karşılamıcak çünkü artık) izne 1 mayısta çıkarım inş. :44::44:

Herkese selamlar;
Artik 32. Haftamizdayiz ve dun doktora giderek artik dogum oncesi iznine ayrilmis bulunuyorum. Cok sukur izni dort gozle bekliyordum, insallah iyi olacak.
Doktor kontrolumuz de cok iyiydi. Doktorumuz 1850gr 42 cm oldugumuzu soyledi. Artik 15 gunde bir gidicez kontrollere.

ay allahımmmm darısı benım basıma ınsallahh
ne guzel
kılosuda 1850 mıs
ısı bıraktın dımı sımdı
bugun calısmıosn

Selam kizlar cok sukur dr dan guzel haberlerle geldik
dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var
kizim 1040--ogluslarimda 1160--1300 olmuslar cok sukur simdilik sorun yok
canım ben geçmişi okuyup yazana kadar sen kontrolden gelmişsin kzına maşallah, narin ,zarif..oğluşların da maşallahı var Vallahi çok güzel gidiyor kiloları, ağzın kulaklarındadır şimdiHerkeslerin kontrolleri güzel geçsin inşallah

gözün aydın, maşallah bebiişine ee neler yapacaksın bakalım

maşallah kocaman olmuş bebeğin aramızda ilk izne çıkan sensin galiba darısı başımıza

Selam kizlar cok sukur dr dan guzel haberlerle geldik
dr rahim iyi suyun iyi esikleri temiz bi problem yok dedi ilaclara dinlenmeye devam dedi.30.haftada tekrar kontrol var
kizim 1040--ogluslarimda 1160--1300 olmuslar cok sukur simdilik sorun yok

41 kere masallah.Allah sağlıkla kucanığa almayı nasip etsin

ay okurken dedim ki demek tek tripçi kaynana benimki değilmiş
bende görümce yok eşimin erkek kardeşleri var ama kaynanam sağolsun küsmeleriyle tripleriyle iki görümceye bedel
valla bence de sırf ayıp olmasın diye bile olsa git
ne görümceni ne kaynananı sevmek zorunda değilsin ama kocalar için katlanmak lazım
yani en azından ben öyle yapıyorum
sevmesem de yüzüne gülüyorum, triplerine gülüp geçiyorum, üstelemiyorum işte ne bileyim sonuçta benim için önemli olan eşim, onu çok seviyorum, kaynanam da ne kadar olsa sevdiğim adamın annesi, onu büyütmüş bu yaşa getirmiş

düşünüyorum da benim annem de böyle bir insan olabilirdi. o zaman annemi kenara mı atacaktım ? hayır...
yani anne bu. nasıl bir insan olursa olsun kıymetliler.
bize kendi annelerimiz nasıl kıymetliyse kocalara da kendi anneleri kıymetli işte

yani demem o ki bence git, bir şey kaybetmezsin emin ol
hatta kocanın takdirini kazanırsın

maşallah bebişine ben de cumayı iple çekiyorum rapor alacağım bir haftalık, sonra da izinnn. darısı bütün iznine gün sayan annelerimizin başına

GÜNAYDINNNNNN
herkese ıyı gunlerrrrrrrrrrrrrrrr
ya kızlar benım ayaklar bır sısıokı sormayın ya
sızdede oluomu ole
yarın dr kontrolum var bakalım oglum ne kadar buyumus

Benim ayaklarımda fil ayağı gibi oldu ki çalışmayıp evde olmama rağmen dışarı çıkıp gelsem daha da beter oluyor ama sadece ayak bileğime kadar var ellerim falan normal gibi ne olur ne olmaz diye genelde yüzüklerimi takmıyorum zaten..

kızlar bugün bi arkadaş artık iznin 6 ay olduğunu söyledi, kesinleşmiş mi acaaba ya
ben hala bilmiyorum.

ay masallahhh
kız sen nası hareket edıosn kı
bı gobısını koysana ya
Cok zor oluyo canim penguen gibi paytak paytak yurumeye calisiyorum
Foto koyarim cnm cekiyimde

oyyy biz biriyle baş edemiyoruz kemiklerim ağrıo artık tekmelerden allah yardımcın olsun tatlım bi avazda üçünüde çıkar inş
Aminn canim ins. tekmeler herbir yandan geliyo esimle bu hangisi acaba yaa diyoruz cok komikler

Saol tatlim kuzucuklarim buyuyo teyzesi evet valla endiseliydim keyfim yerine geldi sukur

41 kere masallah.Allah sağlıkla kucanığa almayı nasip etsin
Amin cok saol hepimize ins.

İyiyiz şimdilik canım bir sonraki krize kadar :)
Oğlumun yarın kurulu var canım, yarın belli olacak bakalım ne diyecekler umarım iyi bir haber alırım bu sefer böbrekte ki büyüme durmuş deseler kafi.. Aynı gün kuruldan sonra kontrolüm var malum ben artık haftada bir gidiyorum sanırım tüm gün hastanede oluruz yine..

uzun zamandır yazmıyorum ama sizi her daim takip etmekteyim :) aynı ayda olunca telaşlar da şikayetler de aynı gidiyor. baya baya şiştik
biz ne yaptık oğluşumla haftamızı yanlış hesapladık :)) okul idaresine dedim pazartesi gelmiyorum. cumartesi doktora gittim izne ayrılabilirim artık. doktor dedi yoooo 1 haftan daha var. dedim olmaz çalışamam. başka rapor yaz yerime öğretmen gelicek dedim. bi hafta istrahat raporu aldım şu an evdeyim.. beni tebrik edin arkadaşlar( her gün de buraya bakıyorum kaçncı haftada olduğum yazıyo ama işte akıl...) amaan çok yoruluyodum zaten iyi oldu

o zamann 32 yi doldurunca mı ayrılıyoruz canım? sen nerde hata yapmışsın?

K.validen hatasını anlayıp aranızı düzeltmek istiyorsa nezaketen de olsa gitsen iyi olur bence. Böyle durumlarda hep eşler arada kalıyor. acıyorum valla onlara da. Bir tarafta eşi bir tarafta annesi. İkisini de idare etmek zor.

Maşallah bebişine Benim bebek de bu aralar bu kiloda mı acaba. Ben de haftaya gideceğim bakalım ne alemde.

İzne de ayrılmışsın. Artık dinlenerek doğuma hazırlanırsın. Ben iznimi aktarabilmek için 37.haftaya kadar çalışacağım

Ben de başlasam diyorum gerçi evdeki bir çantayı hastane çantası yaptım içine geceliklerimi falan koydum ama yalandan :)
Daha yıkayıp ütülemedim sadece çantanın içine attım.. Eksiklerimde var daha..
Zaten artık haftada bir kontrole çağırıyorlar beni erken doğum ihtimalim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…