2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Benimde tam tersi geceleri ağrım artıyor..Gündüz neyseki çok yoğun değil..Çalışıyorum çünkü..

Bende adet sancısı çok çektim.Meğer hamileymişim..Takmak istemiyorum kafama ama insan korkuyor..Bebeğime bişey olacak diye

3bursalı var demekki bende ahmet beye gidiyorum neden özlem hanıma geçtin ahmet beyden memnun kalmadınmı
iyi bi doktor aslında ahmet bey ama ben hamile kalmadan önce adetimin 3. günü gittim bebek için hiç test falan istemdi 15 gün sonra kanamam oldu tekrar gittim normal adet olmuşşun dedi stresten dedi 15 gün sonra da hamiile oldugumu ögrendim özlem hanıma gittim o kanamanın yumurtlama kanaması oldugunu söledi gerçekten ölemiş çünkü çok azdı ve 3 gün sürdü bunu ahmet bey anlamadı bide bazı sorularımda istediğim gibi cvp alamadım topikte de bazı hamilleler gidiyomuş hiç test istememiş falan diye duydum bıraktım bende özlem hanımdan çok memnum şu an ama ahmet bey de iyi bi doktor

yok cnm bayramdan snra gtcem görmeye kısmetse kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor

Canım 6+0 dan itibaren duyuluyor genelde kalp atışları. Ama erken döllenmeye geç döllenmeye göre değişiyor.

Benim ilk kontrolüm 5+2 deydi yolk kesemle bebeği gördüm nokta kadar kalp atışı falan yoktu.
İkinci kontrol 7+1 deydi. Kalp atışımızı gördük. Bebeğimizde iyice çıkmış meydane :) 1 cm olmuş teyzesi. Ama benim doktorum ilk 3 ay vajinal ultrasonla bakıyor. Karından ne kadar zamanda görülür bunlar bilmiyorum canım.

Son düzenleme:

test derken gebelik testimi canım ben hastaneye bi kere gittim 2yıl önce hep muayenehanesine gittm cok ilgili sakin bi doktor seviyorum aradığımda hep ulasıyorum yarın aksam gidicem bakalım ne diyck bebeğimi görecekmiyim suan kac haftalıksın

ne kadar çok yazmışsınızoku oku bitiremedim :) benim de anne tarafım bursalı hemşolara selam ols<un :) benim de acaip yoğun kasık ağrılarım oluyo tedirgin edici yoğunlukta hem de ama ilk gebeliğimden tecrübe ettiğim için bunların rahimin değişimi ve büyümeye hazırlığıyla ilgili olduğunu biliyorum.. hoş, ne kadar bilsem de huzursuz da olmuyo dğilim. benim sat 15 eylül dü ve 10 ekimde kahverergi lekelenmem beni hamilelik şüphesine düşürdü ertesi gün testle öğrenmiş oldum.. sanırım erken döllenme çünkü gayet net bi ikinci çizgiydi zaten onun ertesinde de yaptırdığım kan testimde 800 değer çıktı... Rabbim yardımcımız olsun bebişlerimizi korusun inş. ( amin)

kızlar slm bişi sorucam canlarım.İçimi korku kapladı ya idrarda 5 testle çıktı gebeliğim kandada adetime 4 gün varken 114 çıktı buraya kdr normal.Ama bnm kafamı kurcalayan şey daha ultrasona grmedim dış gebelik yada boş gebelik olma ihtimali var mıdır kötü belirtilerimde yok herkeste olan ama ne bilim evham yaptım stres oldum fena halde şu keseyi görsem bi oh çekicem ya :18::18::18:

maalesef ultrason takibine girmeyen herkezde aynı risk söz konusu.. yani bu bi ihtimal .. seni çok iyi anlıyorum geçen gün bende aynı şekilde
kendi kendime bi panik yaptım ciddi anlamda! dr. kontrolüne gidip ulturasonla görmedikçe de zaman zaman kaygılanmamız norma.. dediğim gibi her gebelik de
aynı risk var ama kanama flan en büyük belirtisi.. çok yoğun sancı da oluyormuş ilerleyen süreçte.. Allahın izniyle hepimiz iyi haberler alıcaz.. sadece biraz daha sabır :)
sen de benim gibi Rabbim sana sığınıyorum bu karnımdaki minik mucizemi de sana sığındırıyorum sen esirge diye dua et :) rahatlatıyo

dış gebelikte canım ağrın çok fazla olurmuş ve kanaman olurmuş benim dış gebelik şüphesi olduğu için ilk başta bayağı bir araştırmıştım ağrıdan duramazmışsın....Zaten kan değerlerin normal artıyorsa iki kat meselesi sıkıntı yok doktorum öyle demişti. birde rahim duvarına baktı kalınlığına normal gebelik dedi. boş gebelik ise keseyi gördükten sonra doktor daha net konuşuyo...Boş gebelikte kesenin şeklinde anormallik oluyormuş ....şekil bozukluğu...

off cnm snle aynı zamanlardayız sendemi görmedin daha miniği çok korkuorum ya gitsem bile görünmicek daha küçük ama bi ihtimal görülebilir diorum erken döllendi bnm ki 9 günlükken kandada idrardada öğrendik ama ne bilim korkuorum ağrım yok kanamam hiç olmadı yerleşme bile olmadı bnde yinede endişeliyim beslenmemede dkkt ediorum yoğurt süt tüketiorum bolca folik asitimide içiorum allahım esirge ben kendimden sakınıorum nazar etmim die ne zaman gtcen cnm sen görmeye

ben 2.kez değerime baktırmadım çok iyi dediler değerin iyi katlanırsa çoğul bile olabilir dediler ama ben çoğulunda fln değilim bnm miniğim sağlıklı olsun göstersin kendini gecikmeden çok korkuorum bişiler okudum demin ondan mıdır nedir değerleri normal idrardada çıkıo ama dış gebelik yada kese var bebek yok nasıl değeri oluo anlamıorum ya allaha şkr ne ağrım var ne kanamam akıntım var az o kdr o da normal

akıntın olması zaten normal canım birde idrara çıkmada fazla bir artış olur...Bir ikinci kanı ver istersen ben 8 defa verdim. benim rahimde kitle çıktığı için dış gebelikten şüphelenildi...ama çok şükür o kitle kayboldu anlamadım bende ama nasıl kaybolduğunu...Bende de şu son iki haftadır aynı takıntı vardı ya boş gebelikse diye. Ama doktorumuz kesenin şekli gayet güzel sakın boş gebelik mi diye düşünme.İçin rahatlayacaksa alttan muayene edeyim kalp atışlarını duy dedi ama kabul etmedim nedense...Sende fazla kafana takma ben ne senaryolar çizdim anlatsam gülersiniz...Ama bende aksi olan bir durum var... herkes hamilelikte kuruluk kabız oluyormuş ama bende ise tam tersi ishal oluyorum sürekli

ishalde olunuo cnm kimisi kabızlık kimisi ishal sıvı çok tüketiosundur bnm ilk başlarda idrara çıkmam daha çoktu şmdilerde eskiye göre az gazım çok oluyor bnm geceleri özellikle kendimi kasıorum eşimin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…