ayyyy nasıl tatlıdır o şimdiiii yumuş yumuşşş...göbişinde pek hoşşş...
geçmişi okuyordum da belki çok geç oldu cevap için ama ben 20. haftalardan beri, hergün hatta her saat en az 5er kere kasılıyorum..stresliyken daha sık, rahatken daha az.. ''ne zamandır kasılmadım'' veya ''eyvah şimdi kasılacak'' diye düşündüğümde bile kasılıyorum. doktoruma da söyledim, daha öncesinde (ilk kasılmalar zamanı) 1 saatte 20den fazla olunca acie de gittim nst ye de bağlandım, sorun yok dediler. ben de napim o günden beri rahat olmaya çalışıyorum.. diyeceğim şu ki, herkeste farklı belirtiler oluyor mesela bu kadar çok bacak krampı yaşayan varken bende de o yok, bel-sırt ağrısı yok, uykusuzluk yok ama bütün gün bu kramplar var. hepimizin bebişi farklı triplerde anlayacağın :))
Hele bir doğsun göstericem ben ona kandırık yapmayı :)) Ömrümden ömür gitti daha hala doğuramadım ona yanıyorum :)
Neyse zamanında sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah..
Sen de iyisin dimi?
sağol canımm hepimiz güzeliz hepimiz çıtırız24 yaşındayım
Eki Görüntüle 676587 Eki Görüntüle 676588 Eki Görüntüle 676589 Eki Görüntüle 676590
31+4'de içimdeki Deniz Sadi :)
2.135 gr sadece kendisi halimi düşünün :)
İnşallah canım ya böyle tatlı olsunlar keşke..
Aldım mesajı hatta cevapta yazdım gelmedi mi? Yoksa başkasına mı gönderdim? Kontrol edeyim hemen..
Eki Görüntüle 676587 Eki Görüntüle 676588 Eki Görüntüle 676589 Eki Görüntüle 676590
merhaba
bugün sabaha karşı rüya mı desem kabus mu desem uyandırdı beni
eşim almış başını beni terk etmiş. sonrada tatil mekanından amcamın kızı ve oğlu beni arayıp eşin bizim yanımızda diyorlar. ama eşim bana ya memlekete gideriz ya da ben dönemem deyip beni terk etmiş. ben bir uyandım beni neden bırakıp gidiyorsun diye ağlamaya başladım.eşim sarıldı ben nereye gitmişim diye. sonra bayağı bi rüyanın acısını yaşadım sanki olmuş gibi.
gece de güzel bir rüya gördüm. bebeğim doğmuş benim kuzum. ben bir kaç gün emzirememişim. sonra yalnız kaldığım bir zamanda kapıyı kilitleyip kimsenin yanımda olmasını istemediğim için tek başıma ilk denememi yapmışım. bebeğin başını kaldıracak olan kolum o kadar ağrıyor ki zor tutuyorum bebeği. sonunda başarıyorum emzirmeyi. ama bebeğin ağzından hemen çıkıyor tekrar veriyorum. yine çıkarıyor. ben süt geldiğini anlayınca nasıl rahatlıyorum ama nasıl mutlu oluyorum. rüyada bile bu kadar güzelse gerçeğini düşünemyorum
gözun aydin tatlim bol bol hasret gider annenle, iyi olmaniza sevindim bizde iyiz topikcek cok sükür önemli bir sorunu olan yok herkes adina mektup yaziyor gibi hissedim kendimi birdenannem geldii.. yaşasınnn ... onunla daha çok zaman geçirmek için giremiyorum kızlar.. biz çok iyiyz herkes iyidir umarım.. hepinizi öpüyorum ... bu arada babalarada süt izni verceklermiş hemde 4 ay .. bilginize
anlamadim canim sorun ne ortada simdi bir kac haftadir derin donduruca olmasimi. sanki marketlere hergun tazemi geliyor:44:kızlar ya bişi sorcam,çok canım çekti dayanamadım derin dondurucuda 2-3 hafta önce aldığımız dondurma vardı azcık kalmıştı onu yedim bişi olur mu acaba?yedim am şimdide pişman oldum keşke yemeseydim diyee off offf...tadında bi değişiklik yoktu ama ne bileyim
adını açık yazmak zorunda kaldım soru soruyorum diye kusura bakmayın nolur
merhaba
bugün sabaha karşı rüya mı desem kabus mu desem uyandırdı beni
eşim almış başını beni terk etmiş. sonrada tatil mekanından amcamın kızı ve oğlu beni arayıp eşin bizim yanımızda diyorlar. ama eşim bana ya memlekete gideriz ya da ben dönemem deyip beni terk etmiş. ben bir uyandım beni neden bırakıp gidiyorsun diye ağlamaya başladım.eşim sarıldı ben nereye gitmişim diye. sonra bayağı bi rüyanın acısını yaşadım sanki olmuş gibi.
gece de güzel bir rüya gördüm. bebeğim doğmuş benim kuzum. ben bir kaç gün emzirememişim. sonra yalnız kaldığım bir zamanda kapıyı kilitleyip kimsenin yanımda olmasını istemediğim için tek başıma ilk denememi yapmışım. bebeğin başını kaldıracak olan kolum o kadar ağrıyor ki zor tutuyorum bebeği. sonunda başarıyorum emzirmeyi. ama bebeğin ağzından hemen çıkıyor tekrar veriyorum. yine çıkarıyor. ben süt geldiğini anlayınca nasıl rahatlıyorum ama nasıl mutlu oluyorum. rüyada bile bu kadar güzelse gerçeğini düşünemyorum
arkadaşlar az önce ilk defa hıçkırdığını hissettim ayy birden onu öyle hayal ettim çok komikti 15 dk.dır hıçkırıyor ne kadar çok yuttuysa artık..bana çekti herhalde mide kapasitesini zorlamaya meraklı
anlamadim canim sorun ne ortada simdi bir kac haftadir derin donduruca olmasimi. sanki marketlere hergun tazemi geliyor:44:
kesin ben anladim derdini canim kusura bakma. ama takildigin buysa bukadarda cok ayrintilya takilmayin derim sonucta bir kac hafta olmus uzun sayilmaz bu bence
bebişinin kilosunu boyunu öğrenen güzel haberler alan herkese tebrikler. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. b
biz de bugün doktordaydık kızım 42,5 cm ve 1885 gram.
başı aşağı dönmüş.
bir arkadaş sormuştu çalışabilir raporunu. 17 nisanda 32+0 olucam ogün raporumu almaya gidicem
Kızlaaaaaaaaaaaar ben bugün eve dönerken bi migrosa uğrayayım dedim bebk ürünlerine bakarken bezlere kaydı gözüm prima 2,5-5 kg yenidoğan x 50 li paketi aldım 18.90tl ye sizce nasıl fiyatı uygunmu almışım? ama o bebek bezini almak bana herşeyi daha bi gerçekçi gösterdi sanki bi değişik hissettimBebek bezi alınca sevinende bi ben varımdır heralde . 2 gün önce de Civilden son eksiklerimizi aldım, mini damladan bebe havlumuzu, kundak için düz beyaz pazen battaniye, 2 çift alt pijama, 2 iç zıbın (ben hep atlet almışım, ilk günler için iç zıbın gerekli dediler) , 3 yazlık cicili bicili elbise , bana göğüs pedi, roxy dalan bebe deterjanımız, banyo süngeri....
daha önce açılmış olduğu için kutu tereddüt ettim.hamile olunca insan herşeyden korkuyor bebişi için ama dayanamadım canım çekti yiyince de pişman oldum.:100:
yani daha önceden alınıp ilk kez açsaydım kutuyu zaten tereddüt etmezdim kuzum.zaten dediğin gibi marketlerde kaç ay duruyor dolaplarda...
anladim simdi canim ama yinede endiselenme derim birsey olcagini dusunmuyoruum cok durmamis yinede .:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?