2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
tamam canım çok sağolasın inşallah bişi olmaz,bende "aman dondurma bozulur mu nolcak" mantığıyla yedim ama sonradan yaa olursa diye endişelenmeye başladım,panik bir tipimde

rica ederim cnm ne yaptimki. dondurmada bozulur tabki sonucta sütten olucan bir madde, ama dedigim gibi bu kadar kisa surede birsey olcagini sanmiyorum bunun icin bir kac ay fln gecmesi gerek.ama panik yapcak birsey yok ortada biraz rahatla :)))

kızlar benim sabahları kahvaltıdan sonra tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum niyedir acaba korkmaya başladım
bundan 1 ay öncesine kadar falan aynı şey bendede ouyordu.son zamanlarda iyiyim şükür.gece boyunca aç kalıyorsun.kan şekerin düşüyor.birden kahvaltıyıda hızlı ve çokça yediysen o seni halsizleştirir.elin ayağın titrer.benim annem kız kardeşime hamileyken doğurana kadar sütle yaşadm resmen diyordu.ne zaman yemek yese fenalaşıyormuş.umarım seninde kısa sürede geçer.birde istersen önce süt bikaç ceviz falan yiyip biraz bekledikten sonra kahvaltı yapmaya başla.belki işe yarayabilir.
kansızlık tiroit aşırı kilo heyecan hepsi neden olabilir çarpıntıya.benimde zaman zaman nabzım coşuyor.normalde zaten 90-95 civarı.bazı zamanlarda 120 lere çıkabiliyor..ben bende daha önceden var olan panikataktan kaynaklandığını düşünüyorum bu durumun.
gözünaydın.umarım senin bebeğinde bu süreci kendi kendine düzelterek atlatır.
böyle bişeyde yalnız bizim ülkemizde olur zaten:)

Kızlar nisan annelerine baktım doğum yapanların çoğu erken doğurmuş üstelik bebişlerin çoğu 3 kilonun altında(

gecen gün bende bakmistim benimde dikkatimi cekmisti herkes erken dogurmus nerdeyse 33 haftalik fln dogmus benimde endiselerim artti artan kasilamalarla ya bende erken dogurursam diye valizimi hazirlamaya koyuldum ama cok eksigim var ortaya cikarinca fark ettim

Kızlar avatarımı değiştirdim bide profilime resim koydum , foto albümü oluşturmayı beceremedim nasıl yapılıyoki?

Kızlar avatarımı değiştirdim bide profilime resim koydum , foto albümü oluşturmayı beceremedim nasıl yapılıyoki?

daha yakindna cekilmis foton yokmuyud cnm bu biraz kücük kalmista :26:biliyorsun ben yasliyim gözlerim cok iyi secemiyor artikama görebildigim kadariyla cok tatli ve harikasinmasallahhh album nasil yapiliyor bende bilmiyorum yapabilenler anlatsada ögrensek bizde avtarinda cok guzel olmus ama eskisine alismistik yabanci geldi sandim bir an görunce

Cnm şimdi yeni bi profil resmi koydum bu daha anlaşılır ama keşkem şu foto albümü oluşturmayı bilen biri yardım etse zaten kısa süreliğine ekleyip kaldıracaktım ama yapamıyorum. ben de o eski avatardan sıkıldım niyeyse epeydir değiştirmek istiyodum, bu daha hoşuma gitti ama siz alışamazsanız eskisini koyarım yine

benim de daha çok eksiğim var . Bir geceliğim bile yok anlyor musun Allah yardımcımız olsun zamanında vaktinde sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.senin ilk bebeğinmiydi .

benim de daha çok eksiğim var . Bir geceliğim bile yok anlyor musun Allah yardımcımız olsun zamanında vaktinde sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.senin ilk bebeğinmiydi .

aynı dertten muzdaribim ne gecelik ne bişi çantam bile yok yaaa allhtan bebeğe hastane çıkışı aldım

oy maşallah :) tosuncuk bu belli :) bnm göbüş pek büyük değil temennim birden büyümesi
Kızlar nisan annelerine baktım doğum yapanların çoğu erken doğurmuş üstelik bebişlerin çoğu 3 kilonun altında(

haziran anneleri patlama yapıcak cnm mrk etme minnak bebiş olmıycak burda :)

haberler çok iyiymiş. çok sevindim. sorunsuz atlatacağını düşünüyorum. boyuna kilosuna maşallah.

cokkkkkk sekersinnn canimm polislik cok guzel yakismis sana harika gözukuyorsun gercekten de :)) keske bilen olsaydi cnm bende baktim bir daha bulamaidm. olurmu hic oyle sey sen nasil mutluysan o kalir cnmm alisiriz biz memrak etme bende degistim bak bir kac gun önce kimse farkina bile varmadi demeki dikkat cekmiyor okadar da önemli degil avatarlar

Teşekkürederim cnm o senin güzelliğin hamilelik öncesi ben şimdi arkadaşlarım panda gibi oldun diyolar ama olsun ben minik pandam için böyle oldum ne yapim

bende çıkmaz diyenlerdenim ama gene bi umut yanılırım diyordum ya. üzüldüm şimdi ama sen bakma onlara, işini sağlama al bence. ya tutarsa ?

ordaki memurun da ekstra bildiği bişi yok sonuçta. sen ben gibi. sen onu düzelttir zeynep. ihmal etme. belki iznimizin son günü çıkcak ve bizide kapsayacak. riske atma kendini

Son düzenleyen: Moderatör:

anliyorum canim bende hamileligim basinda 2 pjama almistim onlarla 2 emzirme sütyeni birde süt akmasin diye konulan seyden var. aaaaaaa benim hafiza cok kötu olmaya basladi ya dogru duzgun birseyin adini aklima getiremiyorum unutuyorum hemen (((( neyse iste bunlari attim simdi sadece kücük valize baska birsey yok bunlarida zamaninda almamis olsam onlarda yoktu yani. amin cnm insallah herkes bebegini sag saglim kucagina almak nasip olur, yok benim 3. bebis olcak canim

benim eşimde nazlıdır ya anasının tek oğlu olunca. :)

bakalım oğlum nasıl olacak. bi kere rüyamda görmüştüm çok nazlı bişiydi. gerçekte de öyle olursa yandım :)

Teşekkürederim cnm o senin güzelliğin hamilelik öncesi ben şimdi arkadaşlarım panda gibi oldun diyolar ama olsun ben minik pandam için böyle oldum ne yapim

hic sanmiyorum panda gibi oldugunu öyle diyenler hep citir hatunlar gibi duruyorkesin sende oylesinhemde haklisin olmusan bile minik panda iicin deger bencede

geçmişi okuya okuya geliyorum :)

kasılmalardan konuşulmuş. benim öncedende oluyorduda bugünküler daha bi farklıydı. bi başlıyor ben yürüyemez oluyorum. ayaktayken 4 kez falan oldu yürüyemedim. magnezyumum var içmiyorum. içsem iyi olacak.

birde benim idrarda çok koku oluyor. sizde de oluyor mu. idrar tahlili yaptırdım bugün. sonuçları daha göstermedim dr. a

benim göbeğimde bu kadar varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…