tamam canım çok sağolasın inşallah bişi olmaz,bende "aman dondurma bozulur mu nolcak" mantığıyla yedim ama sonradan yaa olursa diye endişelenmeye başladım,panik bir tipimde
bundan 1 ay öncesine kadar falan aynı şey bendede ouyordu.son zamanlarda iyiyim şükür.gece boyunca aç kalıyorsun.kan şekerin düşüyor.birden kahvaltıyıda hızlı ve çokça yediysen o seni halsizleştirir.elin ayağın titrer.benim annem kız kardeşime hamileyken doğurana kadar sütle yaşadm resmen diyordu.ne zaman yemek yese fenalaşıyormuş.umarım seninde kısa sürede geçer.birde istersen önce süt bikaç ceviz falan yiyip biraz bekledikten sonra kahvaltı yapmaya başla.belki işe yarayabilir.kızlar benim sabahları kahvaltıdan sonra tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum niyedir acaba korkmaya başladım
kansızlık tiroit aşırı kilo heyecan hepsi neden olabilir çarpıntıya.benimde zaman zaman nabzım coşuyor.normalde zaten 90-95 civarı.bazı zamanlarda 120 lere çıkabiliyor..ben bende daha önceden var olan panikataktan kaynaklandığını düşünüyorum bu durumun.kızlar selamlar
çok acil bir sorum olacak korkuyorum benim gibi olanlar var mı acaba?:26:
tansiyonum normal sınırlar içinde fakat bazen nabzım 125lere çıkıyor şimdide vücudum sarsılınca baktım 121 çıktı nabzımnormal mi acaba? benim gibi olanlar var mı kızlar? tansiyon aleti kolumda geziyorum :18:
gözünaydın.umarım senin bebeğinde bu süreci kendi kendine düzelterek atlatır.Hoşbulduk kuzum, ben sana mesaj atacaktım unuttum dimi? Eve saat akşam sekizde dönebildik ölü gibi attım kendimi koltuğa hiç kıpırdamadan öylece durdum..
Bir de ben de hamilelik hafızası çıktı kolay kolay bir şey hatırlamıyorum :)) Özür..
Kurula girdik arkadaşlar, 1,5 aylık aradan sonra.. 13 mm olmuş büyüme yani diğer aylara göre çok çok azalmış böbrek büyümesinin şiddeti, toplamdaki büyümeyle birlikte orta seviyeye düştük.. Normal doğum yapabilirsin dediler.. Rutin kontrollerim hariç artık kurula girmemize gerek kalmadı çünkü şimdilik acil bir durum yok.. Bu durumdaki her üç çocuktan ikisi süreci kendi kendine düzelerek atlatıyormuş sadece birinde operasyon gerekiyormuş.. Bizim hangisi olacağımız doğumdan sonra belli olacak.. Doğum sonrası hemen kontroller, tetkikler yapılacak.. Profesörle konuştum yeni doğan sünnetini ilk 6 ay- 1 yıldan önce önermediklerini söylediler..
Benim dumur olduğum şey ise bebeğimin kilosu; 2.135 gr olmuş.. doğumda ilk okul kıvanımda bir çocuk olacak diye korktum valla.. Şimdiye kadar ben 14 kilo civarı aldım ama bebeğimde boş durmamış :) 42,7 boyu :)
Yani sorunumuz devam ediyor ancak şimdilik daha sakin seyrediyor.. Artık doğumdan sonra belli olacak sonuçlar..
Bizden haberler böyle, bugün gündüz cevap yazmaya çalıştım ancak çok sancım vardı yazamadım..
Merak eden, etmeyen, duasını esirgemeyen herkese teşekkür ederiz..
böyle bişeyde yalnız bizim ülkemizde olur zaten:)canım az önce bişi ögrendik, idari işler zeynep bunlar senin iznini başlatmışlar şu anda izinli görünüyorsun dediissk yı aradık gercekten başlamış iznim.
iş yeride önemli degil geldikten sonraki günlerini dogum sonrasına aktarırız dediler. bende ya 6 ay çıkarsa yararlanamazsam dedim onuda sordu, ssk daki adam o yasanın çıkması şimdilik zor dedi
sistem gercekten degişmiş canım evrak falan gerekmiyormuş.. boşuna o kadar istedi evrak da evrak diye bizim kezbanalmana gerek yokk.. yok cnm doktora çıkmadım zaten direk yazı işleri ilgileniyor
minikuş canım haberlere çok sevindimm
Kızlar nisan annelerine baktım doğum yapanların çoğu erken doğurmuş üstelik bebişlerin çoğu 3 kilonun altında(
Kızlar avatarımı değiştirdim bide profilime resim koydum , foto albümü oluşturmayı beceremedim nasıl yapılıyoki?
daha yakindna cekilmis foton yokmuyud cnm bu biraz kücük kalmista :26:biliyorsun ben yasliyim gözlerim cok iyi secemiyor artikama görebildigim kadariyla cok tatli ve harikasin masallahhh album nasil yapiliyor bende bilmiyorum yapabilenler anlatsada ögrensek bizde avtarinda cok guzel olmus ama eskisine alismistik yabanci geldi sandim bir an görunce
gecen gün bende bakmistim benimde dikkatimi cekmisti herkes erken dogurmus nerdeyse33 haftalik fln dogmus benimde endiselerim artti artan kasilamalarla ya bende erken dogurursam diye valizimi hazirlamaya koyuldum ama cok eksigim var ortaya cikarinca fark ettim
Kızlar avatarımı değiştirdim bide profilime resim koydum , foto albümü oluşturmayı beceremedim nasıl yapılıyoki?
benim de daha çok eksiğim var . Bir geceliğim bile yok anlyor musunAllah yardımcımız olsun zamanında vaktinde sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.senin ilk bebeğinmiydi .
Eki Görüntüle 676587 Eki Görüntüle 676588 Eki Görüntüle 676589 Eki Görüntüle 676590
31+4'de içimdeki Deniz Sadi :)
2.135 gr sadece kendisi halimi düşünün :)
Kızlar nisan annelerine baktım doğum yapanların çoğu erken doğurmuş üstelik bebişlerin çoğu 3 kilonun altında(
Maşallah canım, sende esmer güzeliymişsin...
Hoşbulduk kuzum, ben sana mesaj atacaktım unuttum dimi? Eve saat akşam sekizde dönebildik ölü gibi attım kendimi koltuğa hiç kıpırdamadan öylece durdum..
Bir de ben de hamilelik hafızası çıktı kolay kolay bir şey hatırlamıyorum :)) Özür..
Kurula girdik arkadaşlar, 1,5 aylık aradan sonra.. 13 mm olmuş büyüme yani diğer aylara göre çok çok azalmış böbrek büyümesinin şiddeti, toplamdaki büyümeyle birlikte orta seviyeye düştük.. Normal doğum yapabilirsin dediler.. Rutin kontrollerim hariç artık kurula girmemize gerek kalmadı çünkü şimdilik acil bir durum yok.. Bu durumdaki her üç çocuktan ikisi süreci kendi kendine düzelerek atlatıyormuş sadece birinde operasyon gerekiyormuş.. Bizim hangisi olacağımız doğumdan sonra belli olacak.. Doğum sonrası hemen kontroller, tetkikler yapılacak.. Profesörle konuştum yeni doğan sünnetini ilk 6 ay- 1 yıldan önce önermediklerini söylediler..
Benim dumur olduğum şey ise bebeğimin kilosu; 2.135 gr olmuş.. doğumda ilk okul kıvanımda bir çocuk olacak diye korktum valla.. Şimdiye kadar ben 14 kilo civarı aldım ama bebeğimde boş durmamış :) 42,7 boyu :)
Yani sorunumuz devam ediyor ancak şimdilik daha sakin seyrediyor.. Artık doğumdan sonra belli olacak sonuçlar..
Bizden haberler böyle, bugün gündüz cevap yazmaya çalıştım ancak çok sancım vardı yazamadım..
Merak eden, etmeyen, duasını esirgemeyen herkese teşekkür ederiz..
Cnm şimdi yeni bi profil resmi koydum bu daha anlaşılır ama keşkem şu foto albümü oluşturmayı bilen biri yardım etse zaten kısa süreliğine ekleyip kaldıracaktım ama yapamıyorum. ben de o eski avatardan sıkıldım niyeyse epeydir değiştirmek istiyodum, bu daha hoşuma gitti ama siz alışamazsanız eskisini koyarım yine
canım az önce bişi ögrendik, idari işler zeynep bunlar senin iznini başlatmışlar şu anda izinli görünüyorsun dediissk yı aradık gercekten başlamış iznim.
iş yeride önemli degil geldikten sonraki günlerini dogum sonrasına aktarırız dediler. bende ya 6 ay çıkarsa yararlanamazsam dedim onuda sordu, ssk daki adam o yasanın çıkması şimdilik zor dedi
sistem gercekten degişmiş canım evrak falan gerekmiyormuş.. boşuna o kadar istedi evrak da evrak diye bizim kezbanalmana gerek yokk.. yok cnm doktora çıkmadım zaten direk yazı işleri ilgileniyor
minikuş canım haberlere çok sevindimm
benim de daha çok eksiğim var . Bir geceliğim bile yok anlyor musunAllah yardımcımız olsun zamanında vaktinde sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.senin ilk bebeğinmiydi .
Sağol canım benim, inşallah dediğin gibi olur..
Benim oğlum çok nazlı, ben topikteki kız bebeklerde bile bu kadar naz görmedim düşünüyorum nasıl başa çıkarım :) baba nazlı oğlu nazlı :)
Sağol canım, inşallah bekleyen herkese güzel haberler nasip olur..
İyi de sen şimdi çalışabilecek durumdayken hatta bunu isterken izinli mi oldun, bari haber verselermiş..
Teşekkürederim cnm o senin güzelliğinhamilelik öncesi ben şimdi arkadaşlarım panda gibi oldun diyolar ama olsun ben minik pandam için böyle oldum ne yapim
ayyyy masallahhh cok tatli gözukuyor deniz sadigercekten en büüyük göbise sahip sensin galiba simdiye kadar ekliyenlerde bukadar yok tu cok guzel druuyor göbisin de sende bu arada siz o kilolari nerenize aliyorsunuz acaba cok merak ediyorum cok kilo aldim diyenler bile citir hatun cikyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?