2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kasılmalar benimde arttı idrarımda koku değilde 2 gündür su kaçağı var diye korkuyorum ya kaçırıyomuş gibi hissediyorum...

bnm oluyor tatlım epeydir var az bi enfeksiyon çıkmıştı 15 gün önce ama ileri boyutta değildi bnm ki.

Cnm benim idrarım da değişik kouyo ama sanırım ilaçlardan diye düşünüyorum çünkü daha 1 hafta önce idrar tahlili yaptım hiçbişey çıkmadı....

Teşekkürederim cnm o senin güzelliğin hamilelik öncesi ben şimdi arkadaşlarım panda gibi oldun diyolar ama olsun ben minik pandam için böyle oldum ne yapim

bir önceki hamile avatarından dolayı seni gözümde iri canlandırmışım sanırım ama hiçte öyle değilmişsingayet hoş görünüyorsun...

ya evet bugün paso kasılmalardan bahsedilmiş.ya ben 28. haftadayım ve hiç kasılmam olmadı.şimdi bende bunu dert edindim.bende bir acayiplikmi var herkeste olan bende niye yok diye.işim gereği ayakta bolca duruyorum.akşam eve geldiğimde karnım çok sertleşmiş oluyor.sabah kalktığımda düzeliyor.ama özel olarak anlık bie sertleşme ve bir yere toplanma falan olmadı.ya da olduda ben mi farketmedim acaba?kızım çok hareketli arada sırada karnımda dalgalanmalar bile oluyor.yoksa onlar mı kasılma ben bebek hareketi sanıyorum.yok yok olamaz ya o bariz kızımın hareketleri:44:

tatlım ayakta olman brzda avantaj biliyor musun.Bak ben kocam yürüyüşe çıkardığı günleri çok rahat geçiriyorum bulantısız kasılmasız.Ama birgün miskin miskin yiyim içim yatim karnım taş kesiliyor.Sen şmdi hareket halindesin ya avantaj brz bu.Ama o sertleşme dediğin şey kasılma kabul ediliyor zaten anlarsın bazen bebek ayağını fln sabitliyor ondada toplaştığı için sertleşme oluyor ama o çok kısa sürüyor bu kasılma denen şey 10-15 dk öyle kalıyor yine başlıyor spor ve su bunun çözümü olsa gerek bol yürüyüş lazım bize

bana diyonda sende 0 kilo anacım maşallah ne diyim bnm yine azcık basen yaptı snde o da yok haziran anneleri çok çıtır kızların dediği gibi sexi hamişler

saol canım base varda orda çıkmamış kiii..çıtır kızlar toplandık toplandık diyelim bariii

saol canım base varda orda çıkmamış kiii..çıtır kızlar toplandık toplandık diyelim bariii

ehehehehe :92::92::118::118: o yzden benim adam dio doğurduğunda inancam bu çocuğa diye bakıyo bakıyo hatunda bişi yok allahtan çocuk tekmişleri sallıoda tek tesellimiz o

ehehehehe :92::92::118::118: o yzden benim adam dio doğurduğunda inancam bu çocuğa diye bakıyo bakıyo hatunda bişi yok allahtan çocuk tekmişleri sallıoda tek tesellimiz o

valla bide doğumdan sonra koyalım göbişleri bakalım nasıl görünücez benim koca gayet farkında hamilelğimin oldum olası kiloyu sevmezdi 1 kilo alsam farkederdi farketmemesine imkan yokkk

dediğin gibi yürüyüş sağlıklı tabi ama benimki yürümekten çok sabit ayakta kalmak.öğretmenim.1. sınıf okutuyorum.ve masama oturduğum süre çok kısıtlı.ama 32. haftaya geliyim.izine çıktıktan sonra sabah yarım saat akşam yarım saat yürümeyi düşünüyorum.
bu arada sen taze evliydin dimi.resimleri görünce aklıma geldi.allah bir ömür bir yastıkta kocamayı nasip etsin inşallah...

valla bide doğumdan sonra koyalım göbişleri bakalım nasıl görünücez benim koca gayet farkında hamilelğimin oldum olası kiloyu sevmezdi 1 kilo alsam farkederdi farketmemesine imkan yokkk

bnm kociş kesin moral bozmamak için demiyor ama bnm özel bi çabam yokki kilo almim diye zaten minyon biriydim 5 ayıma kdr karnım yoktu annem her gittiğimde bakıp bakıp kız eciş bücüş bişi çıkarma diodu brz cnm sıkılıodu aslında ama şmdi çıkmış inanıo hrkes içimdeki stara

ALLAH kolaylık versin calışan annelere inş izin işiniz de hallolurda bebeklerinizle daha çok zaman geçirirsiniz çok dua ediyorum sizler için.Evet canım yeni evliyim ben kısmetse evlilik yıl dönümümde oğlumu kucağıma alıcam 4. ayımın başında hamile kalmıştım cümlemize rabbim bi yastıkta kocamayı nasip etsin sağolasın

Benim bildigim kadariyla izinde olmanla alakasi yok dogum yapmadan once yasanin cikmis olmasi gerekiyor yani sen 15 haziranda dogurdun yasa 17 de cikti eni kapsamiyor.

bnm kasılmalar yine başladı ağrım var az da çıkıp uzanalım brz kendinize iyi bakın kızlar göbişlere mukayet olun valla bu sıpalar aceleci mi ne allah korusun öpüldünüz

bir önceki hamile avatarından dolayı seni gözümde iri canlandırmışım sanırım ama hiçte öyle değilmişsingayet hoş görünüyorsun...
Aslında iriyim çünkü hamile kalmadan önce yaz tatilinde yedim içtim yattım derken kilo aldım ve kilolu hamile kaldım şuan irileştim yani inşallah hamilelikten sonra arkadaşlarımın tavsiyelerine uyup emzirme döneminde vermeyi planlıyorum yoksa üniformaya sığamam

Cnm o dediğin bebeğin hareketi, kasılmada karnının her tarafı taş kesiliyo ve biraz arkadaşında dediği gibi uzun sürüyo , avucunun içini karnına değdirdinde sertliği anlayabiliyosun...

Ayy ayy nasıl da sivri bebiş erkekti demi cnm karnın derli toplu onun içindekini yeyim ben

tatlım ssenin yaşında ne var maşallah 3. çocuk geliyor bizde görürüz inşallah o günleri bende 3 çocuk istiyorumda

yok canım benimki kızz ama herkes erkek sanıyoooo erkek gibi olucak herhalde:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…