himmmm sende eklede görelim o halde varmi yokmu bakalimbenim göbeğimde bu kadar varrr
geçmişi okuya okuya geliyorum :)
kasılmalardan konuşulmuş. benim öncedende oluyorduda bugünküler daha bi farklıydı. bi başlıyor ben yürüyemez oluyorum. ayaktayken 4 kez falan oldu yürüyemedim. magnezyumum var içmiyorum. içsem iyi olacak.
birde benim idrarda çok koku oluyor. sizde de oluyor mu. idrar tahlili yaptırdım bugün. sonuçları daha göstermedim dr. a
kasılmalardan konuşulmuş. benim öncedende oluyorduda bugünküler daha bi farklıydı. bi başlıyor ben yürüyemez oluyorum. ayaktayken 4 kez falan oldu yürüyemedim. magnezyumum var içmiyorum. içsem iyi olacak.
birde benim idrarda çok koku oluyor. sizde de oluyor mu. idrar tahlili yaptırdım bugün. sonuçları daha göstermedim dr. a
Teşekkürederim cnm o senin güzelliğinhamilelik öncesi ben şimdi arkadaşlarım panda gibi oldun diyolar ama olsun ben minik pandam için böyle oldum ne yapim
ya evet bugün paso kasılmalardan bahsedilmiş.ya ben 28. haftadayım ve hiç kasılmam olmadı.şimdi bende bunu dert edindim.bende bir acayiplikmi var herkeste olan bende niye yok diye.işim gereği ayakta bolca duruyorum.akşam eve geldiğimde karnım çok sertleşmiş oluyor.sabah kalktığımda düzeliyor.ama özel olarak anlık bie sertleşme ve bir yere toplanma falan olmadı.ya da olduda ben mi farketmedim acaba?kızım çok hareketli arada sırada karnımda dalgalanmalar bile oluyor.yoksa onlar mı kasılma ben bebek hareketi sanıyorum.yok yok olamaz ya o bariz kızımın hareketleri:44:
bana diyonda sende 0 kilo anacımmaşallah ne diyim bnm yine azcık basen yaptı snde o da yok haziran anneleri çok çıtır kızların dediği gibi sexi hamişler
saol canım base varda orda çıkmamış kiii..çıtır kızlar toplandık toplandık diyelim bariii
ehehehehe:92::92::118::118: o yzden benim adam dio doğurduğunda inancam bu çocuğa diye bakıyo bakıyo hatunda bişi yok allahtan çocuk tekmişleri sallıoda tek tesellimiz o
dediğin gibi yürüyüş sağlıklı tabi ama benimki yürümekten çok sabit ayakta kalmak.öğretmenim.1. sınıf okutuyorum.ve masama oturduğum süre çok kısıtlı.ama 32. haftaya geliyim.izine çıktıktan sonra sabah yarım saat akşam yarım saat yürümeyi düşünüyorum.tatlım ayakta olman brzda avantaj biliyor musun.Bak ben kocam yürüyüşe çıkardığı günleri çok rahat geçiriyorum bulantısız kasılmasız.Ama birgün miskin miskin yiyim içim yatim karnım taş kesiliyor.Sen şmdi hareket halindesin ya avantaj brz bu.Ama o sertleşme dediğin şey kasılma kabul ediliyor zaten anlarsın bazen bebek ayağını fln sabitliyor ondada toplaştığı için sertleşme oluyor ama o çok kısa sürüyor bu kasılma denen şey 10-15 dk öyle kalıyor yine başlıyor spor ve su bunun çözümü olsa gerek bol yürüyüş lazım bize
valla bide doğumdan sonra koyalım göbişleri bakalım nasıl görünücezbenim koca gayet farkında hamilelğimin oldum olası kiloyu sevmezdi 1 kilo alsam farkederdi farketmemesine imkan yokkk
dediğin gibi yürüyüş sağlıklı tabi ama benimki yürümekten çok sabit ayakta kalmak.öğretmenim.1. sınıf okutuyorum.ve masama oturduğum süre çok kısıtlı.ama 32. haftaya geliyim.izine çıktıktan sonra sabah yarım saat akşam yarım saat yürümeyi düşünüyorum.
bu arada sen taze evliydin dimi.resimleri görünce aklıma geldi.allah bir ömür bir yastıkta kocamayı nasip etsin inşallah...
bende çıkmaz diyenlerdenim ama gene bi umut yanılırım diyordum ya. üzüldüm şimdiama sen bakma onlara, işini sağlama al bence. ya tutarsa ?
ordaki memurun da ekstra bildiği bişi yok sonuçta. sen ben gibi. sen onu düzelttir zeynep. ihmal etme. belki iznimizin son günü çıkcak ve bizide kapsayacak. riske atma kendini
Aslında iriyimbir önceki hamile avatarından dolayı seni gözümde iri canlandırmışım sanırım ama hiçte öyle değilmişsingayet hoş görünüyorsun...
Cnm o dediğin bebeğin hareketi, kasılmada karnının her tarafı taş kesiliyo ve biraz arkadaşında dediği gibi uzun sürüyo , avucunun içini karnına değdirdinde sertliği anlayabiliyosun...ya evet bugün paso kasılmalardan bahsedilmiş.ya ben 28. haftadayım ve hiç kasılmam olmadı.şimdi bende bunu dert edindim.bende bir acayiplikmi var herkeste olan bende niye yok diye.işim gereği ayakta bolca duruyorum.akşam eve geldiğimde karnım çok sertleşmiş oluyor.sabah kalktığımda düzeliyor.ama özel olarak anlık bie sertleşme ve bir yere toplanma falan olmadı.ya da olduda ben mi farketmedim acaba?kızım çok hareketli arada sırada karnımda dalgalanmalar bile oluyor.yoksa onlar mı kasılma ben bebek hareketi sanıyorum.yok yok olamaz ya o bariz kızımın hareketleri:44:
Ayy ayy nasıl da sivri bebiş erkekti demi cnm karnın derli toplu
bendede cok fazla oluyor hele bugun baya bir cok oldu bir kac gunde boyle devam ederse doktora gitmem gerekecek sanirim gunde 10 kereden fazla olmasi riski sayiliyor biz bugun coktan astik bu sayiyi ama kac kez oldu saymaidm hic:26:
evet canim kaldirmistim 2.kez ekledim isterseniz daha sonra yine ekleyeblirim
masallahhhhhhh haziran anneleri cok citir ve guzel bayanlar gercektenn cok gencsin canim sende ve tabiki cok guzelsin allah nazardan sakinsin hepinizi insallahbende o yaslarda okadar citirdim gerci hihh
sabret canim sende ögrenirsin daha bende yeni ögrendim senin gibi en son ögrendigimde 300 gr yoktu simdi 2 kilo ya yaklasmis
tebrik ederim canim senide artik yavs yavs herkes 30 lu haftayi buluyordarisi 36 38 li haftalara insallah
Aslında iriyimçünkü hamile kalmadan önce yaz tatilinde yedim içtim yattım derken kilo aldım ve kilolu hamile kaldım şuan irileştim yani inşallah hamilelikten sonra arkadaşlarımın tavsiyelerine uyup emzirme döneminde vermeyi planlıyorum yoksa üniformaya sığamam
Cnm o dediğin bebeğin hareketi, kasılmada karnının her tarafı taş kesiliyo ve biraz arkadaşında dediği gibi uzun sürüyo , avucunun içini karnına değdirdinde sertliği anlayabiliyosun...
Ayy ayy nasıl da sivri bebiş erkekti demi cnm karnın derli topluonun içindekini yeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?