Aslında iriyimçünkü hamile kalmadan önce yaz tatilinde yedim içtim yattım derken kilo aldım ve kilolu hamile kaldım şuan irileştim yani inşallah hamilelikten sonra arkadaşlarımın tavsiyelerine uyup emzirme döneminde vermeyi planlıyorum yoksa üniformaya sığamam
Cnm o dediğin bebeğin hareketi, kasılmada karnının her tarafı taş kesiliyo ve biraz arkadaşında dediği gibi uzun sürüyo , avucunun içini karnına değdirdinde sertliği anlayabiliyosun...
Ayy ayy nasıl da sivri bebiş erkekti demi cnm karnın derli topluonun içindekini yeyim ben
maaşallah canım pek güzelsiniz.... bayıldım göbüşüne...
aynen bende de durum bu canım çok şükür şu sıralar ne krampı biliyorum ne bel nede kasık ağrısını ama kasılmalar ömrümden ömür çalıyo sanki :18: bazen bir saat içinde 4 5 6 öyl gidiyo sonra akşam oluyo sabah oluyo hiiçbişey yok anlamadım gitti:44:sanırım dediğin gibi bebişlere göre bünyeye göre tepkilerde değişiyor.
ayy annesii yapsın da kandırık yapsın doğunca bol bol yersin totosunu ödeşmiş olursunuzaman aynen öyle canım vaktinde sağlıkla gelsinler de istemeyiz biz anneler başka bişey duydunuz mu minikleeeerrr
bende bi önceki doktorun travmasını atlatmaya çalışıyorum insan belim ağrıyo diyene magnezyum da mı vermez bi ilaca bakıyomuş meğer ağrılarım.doktor çoook önemli :26: bu doktorumuz çok daha ilgili ve memnunuz çok şükür bu psikoloji bile yetiyo insana.harici şu aralar tek sıkıntım şu kasılma durumları herkeste olması rahatlatıyor ama işte bi yerlerden de dürtüklüyor şeytan
1 yaş varmış aramızdaa katkısız çıtırmışız meğer
merhaba
bugün sabaha karşı rüya mı desem kabus mu desem uyandırdı beni
eşim almış başını beni terk etmiş. sonrada tatil mekanından amcamın kızı ve oğlu beni arayıp eşin bizim yanımızda diyorlar. ama eşim bana ya memlekete gideriz ya da ben dönemem deyip beni terk etmiş. ben bir uyandım beni neden bırakıp gidiyorsun diye ağlamaya başladım.eşim sarıldı ben nereye gitmişim diye. sonra bayağı bi rüyanın acısını yaşadım sanki olmuş gibi.
gece de güzel bir rüya gördüm. bebeğim doğmuş benim kuzum. ben bir kaç gün emzirememişim. sonra yalnız kaldığım bir zamanda kapıyı kilitleyip kimsenin yanımda olmasını istemediğim için tek başıma ilk denememi yapmışım. bebeğin başını kaldıracak olan kolum o kadar ağrıyor ki zor tutuyorum bebeği. sonunda başarıyorum emzirmeyi. ama bebeğin ağzından hemen çıkıyor tekrar veriyorum. yine çıkarıyor. ben süt geldiğini anlayınca nasıl rahatlıyorum ama nasıl mutlu oluyorum. rüyada bile bu kadar güzelse gerçeğini düşünemyorum
arkadaşlar az önce ilk defa hıçkırdığını hissettim ayy birden onu öyle hayal ettim çok komikti 15 dk.dır hıçkırıyor ne kadar çok yuttuysa artık..bana çekti herhalde mide kapasitesini zorlamaya meraklı
ayyyy masallahhh cok tatli gözukuyor deniz sadigercekten en büüyük göbise sahip sensin galiba simdiye kadar ekliyenlerde bukadar yok tu cok guzel druuyor göbisin de sende bu arada siz o kilolari nerenize aliyorsunuz acaba cok merak ediyorum cok kilo aldim diyenler bile citir hatun cikyor
bu da benim tosunum teyzeleriiii1kilo 200 gr olmuş boyuda 35 cm. doktor böyle giderse 3,5 kilonun üstünde doğar dedi herşey normal dedi, ben bir haftadır döndüğünü düşünüyordum ama dönmemiş yan yan yatıyor oğlum
canım ben çatı muayenesi yaptırmadım ama tahlil yaptırdım çatala oturdum doğum pozisyonunda, aslında çok utandım birde muayene eden bayan ebeydi, doktorum erkek ona nasıl açacağım ben oramı diye düşünmüyor değilim :26: aynen benimde orasının rengi koyulaştı ve acayip büyüdü sanki, ben biile bakamıyorum, bence totodaki tüylerde alınmalı sonuçta bir başkası görecek bari temiz olsunben de çok unutuyorum canım bu aralar ya
tam olarak nasıl yapılıyor çatı muaynesi anlatırmısın canım ya ?
ben de çok hassasım acır diye korkuyorum, daha evvel hiç yaptırmadım, azcık utanıyorum da :18:
ama bu gidişimde yaptrmak da istiyorum.
bide orası çok çirkin gibi geliyor, ben kendim tahammül edemiyorum, doktorun da midesi bulanır mı?
hamile olalı bi rengi koyulaştı sanki, çirkinleşti iyice ya
ay çok açık konuştum ama bu konuları konuşabilceğim kimse yok başka
bide totonuzun orda da tüyler var mı sizin, benm var hiç almadım daha önce ama çatı muaynesinde alınması gerekir artık dimi
bu da benim tosunum teyzeleriiii1kilo 200 gr olmuş boyuda 35 cm. doktor böyle giderse 3,5 kilonun üstünde doğar dedi herşey normal dedi, ben bir haftadır döndüğünü düşünüyordum ama dönmemiş yan yan yatıyor oğlum
maşşallah tosununa resmide çok güzel çıkmış.senle bir gün varmış aramızda benim kızımda bu kadar olmuştur o zaman.
Hoşbulduk kuzum, ben sana mesaj atacaktım unuttum dimi? Eve saat akşam sekizde dönebildik ölü gibi attım kendimi koltuğa hiç kıpırdamadan öylece durdum..
Bir de ben de hamilelik hafızası çıktı kolay kolay bir şey hatırlamıyorum :)) Özür..
Kurula girdik arkadaşlar, 1,5 aylık aradan sonra.. 13 mm olmuş büyüme yani diğer aylara göre çok çok azalmış böbrek büyümesinin şiddeti, toplamdaki büyümeyle birlikte orta seviyeye düştük.. Normal doğum yapabilirsin dediler.. Rutin kontrollerim hariç artık kurula girmemize gerek kalmadı çünkü şimdilik acil bir durum yok.. Bu durumdaki her üç çocuktan ikisi süreci kendi kendine düzelerek atlatıyormuş sadece birinde operasyon gerekiyormuş.. Bizim hangisi olacağımız doğumdan sonra belli olacak.. Doğum sonrası hemen kontroller, tetkikler yapılacak.. Profesörle konuştum yeni doğan sünnetini ilk 6 ay- 1 yıldan önce önermediklerini söylediler..
Benim dumur olduğum şey ise bebeğimin kilosu; 2.135 gr olmuş.. doğumda ilk okul kıvanımda bir çocuk olacak diye korktum valla.. Şimdiye kadar ben 14 kilo civarı aldım ama bebeğimde boş durmamış :) 42,7 boyu :)
Yani sorunumuz devam ediyor ancak şimdilik daha sakin seyrediyor.. Artık doğumdan sonra belli olacak sonuçlar..
Bizden haberler böyle, bugün gündüz cevap yazmaya çalıştım ancak çok sancım vardı yazamadım..
Merak eden, etmeyen, duasını esirgemeyen herkese teşekkür ederiz..
Teşekkür ederiz teyzesi :) En büyük göbüş benim belliZaten oğlumda tontiş :) Valla ben 14 kilo falan aldım ama görenlerde o kadar almış görünmüyorsun diyorlar..
Sadece basen büyüdü ve görüldüğü üzere göbek kocaman:)
Benim de albümde var fotolar hatta geçen bir şey atıştırırken var göbek masanın altında kalmış fotoyu gören hamile olduğun belli olmuyor diyor ama bana kalırsa hiç öyle değil..
Hedeflediğimden çok daha fazla kilo aldım ama zaten kontrol etmek içinde bir şey yapmadım, salınca böyle oldu..
canım benim allah bağışlasın çok tatlı oğluşun....
senin kontrol ne zman canım
Canım benim teşekkür ederiz teyzesi :))
İnşallah canım ya, umarım bir şeye gerek kalmaz hep yanımda kalır doğum sonrası..
Ben de gebelik şekeri de çıkmadı nasıl bu kadar büyüdü anlamadım ama bir süredir söyleniyordum ben bu çocuğu taşıyamıyorum çok ağır diye :)))
Aslında bu kilo gözümü korkutmadı değil ben sağlıklı olsun diyordum ama normal doğum yapmayı düşünüyordum çünkü ikisenden de korkuyorum ama sezeryandan daha çok korktuğuma karar verdim:)) kilosu böyle giderse normal doğum yapamam diye korkuyorum bu sefer de:))
Çok korkak olmuşum anlaşılan :)
Hepimizin bebeklerine Allah sağlık versin..
bu arada canım fotolarına baktım ama yazmak nasip olmadı gerçekten çok hoşsun allah mutluluğunuzuda daim etsin inşallahbebişinde sana benzesin
15 nisanda canım.tam 29 haftayı bitirdiğimde gidiyorum.bakalım kaç gr çıkacak.en son 24. haftada 820 grdı.
maşallah annesi bütün kiloyu deniz sadi almış zaten, sende bişey yokEki Görüntüle 676587 Eki Görüntüle 676588 Eki Görüntüle 676589 Eki Görüntüle 676590
31+4'de içimdeki Deniz Sadi :)
2.135 gr sadece kendisi halimi düşünün :)
sağol canımmdoktor bugün oğlun aynı babası dedi sana hiç bnezemiyor dedi, hayır dedim tıpkı ben olsun kocama benzesin napiimm bende sonra birde kız doğururum onu kendime benzetirim
aynen bende de durum bu canım çok şükür şu sıralar ne krampı biliyorum ne bel nede kasık ağrısını ama kasılmalar ömrümden ömür çalıyo sanki :18: bazen bir saat içinde 4 5 6 öyl gidiyo sonra akşam oluyo sabah oluyo hiiçbişey yok anlamadım gitti:44:sanırım dediğin gibi bebişlere göre bünyeye göre tepkilerde değişiyor.
ayy annesii yapsın da kandırık yapsın doğunca bol bol yersin totosunu ödeşmiş olursunuzaman aynen öyle canım vaktinde sağlıkla gelsinler de istemeyiz biz anneler başka bişey duydunuz mu minikleeeerrr
bende bi önceki doktorun travmasını atlatmaya çalışıyorum insan belim ağrıyo diyene magnezyum da mı vermez bi ilaca bakıyomuş meğer ağrılarım.doktor çoook önemli :26: bu doktorumuz çok daha ilgili ve memnunuz çok şükür bu psikoloji bile yetiyo insana.harici şu aralar tek sıkıntım şu kasılma durumları herkeste olması rahatlatıyor ama işte bi yerlerden de dürtüklüyor şeytan
1 yaş varmış aramızdaa katkısız çıtırmışız meğer
bakalım kaç kilo olmuş olacak son gittiğindede iyiymiş kilosu canım iyi haberlerini alacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?