2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

olsun veririz doğumdan sonra bebeklerin peşinden koşarken.bende bebek hareketi diye düşünüyorum kasılma olsa çok hassasımdır anlarım aradaki farkı.kızım içerde napıyorsa artık kıpır kıpır 5 dk durmuyor yerinde.doğduğundada böyle olursa iğne ipliğe dönerim

maaşallah canım pek güzelsiniz.... bayıldım göbüşüne...

Teşekkür ederiz canım :) o göbüş de beni bayıltıyor taşımak o kadar zor ki :) Eşim sabret az kaldı diyor:)

Sen yine iyisin değiştirip kurtulmuşsun ben ne yapayım o kadar ağrım var, her gittiğimde denk gelen doktora söylüyorum ne magnezyum ne başka bir şey olur öyle hamilelikte diyip yolluyorlar.. Psikolojik yaklaşımdan bahsetmiyorum bile..

Hayırlara vesile olur inşallah canım.. Hamilelikteki rüyalar çok gerçekçi oluyor..

Hıçkırıklar çok tatlı oluyor gerçekten pıt pıt ritmik bir şekilde hafifçe atıyor, ben de hissedince gülüyorum kendi kendime, bazen ikimizi birlikte tutuyor hıçkırık daha da komedi oluyor:)

bu da benim tosunum teyzeleriiii 1kilo 200 gr olmuş boyuda 35 cm. doktor böyle giderse 3,5 kilonun üstünde doğar dedi herşey normal dedi, ben bir haftadır döndüğünü düşünüyordum ama dönmemiş yan yan yatıyor oğlum

Eklentiler

• $2013-04-04 19.05.42.webp
    11 KB · Görüntüleme: 40

Teşekkür ederiz teyzesi :) En büyük göbüş benim belli Zaten oğlumda tontiş :) Valla ben 14 kilo falan aldım ama görenlerde o kadar almış görünmüyorsun diyorlar..
Sadece basen büyüdü ve görüldüğü üzere göbek kocaman:)
Benim de albümde var fotolar hatta geçen bir şey atıştırırken var göbek masanın altında kalmış fotoyu gören hamile olduğun belli olmuyor diyor ama bana kalırsa hiç öyle değil..
Hedeflediğimden çok daha fazla kilo aldım ama zaten kontrol etmek içinde bir şey yapmadım, salınca böyle oldu..

maşşallah tosununa resmide çok güzel çıkmış.senle bir gün varmış aramızda benim kızımda bu kadar olmuştur o zaman.

canım ben çatı muayenesi yaptırmadım ama tahlil yaptırdım çatala oturdum doğum pozisyonunda, aslında çok utandım birde muayene eden bayan ebeydi, doktorum erkek ona nasıl açacağım ben oramı diye düşünmüyor değilim :26: aynen benimde orasının rengi koyulaştı ve acayip büyüdü sanki, ben biile bakamıyorum, bence totodaki tüylerde alınmalı sonuçta bir başkası görecek bari temiz olsun

canım benim allah bağışlasın çok tatlı oğluşun....

ne güzel haberler maşallah Rabbim yarım edecek annesi hersey güzel olacak..Bu arada oğlusunun kiosuna da 41 kere masallah

valla canım gayet ideal ve güzel görünüyosun göbüşünde çok güzel bence...sallaya sallaya gezelim göbüşlerimizi...

canım çok sevindim iyi olmanıza inşallah gittikçe düzelerek devam eder biz iyi haberlerinizi bekliyoruz hepp

bu arada canım fotolarına baktım ama yazmak nasip olmadı gerçekten çok hoşsun allah mutluluğunuzuda daim etsin inşallahbebişinde sana benzesin

sağol canımm doktor bugün oğlun aynı babası dedi sana hiç bnezemiyor dedi, hayır dedim tıpkı ben olsun kocama benzesin napiimm bende sonra birde kız doğururum onu kendime benzetirim

Allah bagislasin canim yerim onun yüzüne kapattigi minicik ellerini nasilda tatli kuzum :))
Allahin izniyle bende yarin 12 gibi görücem oglusumu

sağol canımm doktor bugün oğlun aynı babası dedi sana hiç bnezemiyor dedi, hayır dedim tıpkı ben olsun kocama benzesin napiimm bende sonra birde kız doğururum onu kendime benzetirim

valla ben oğlanı benzettim ama kızdan hiç umudum yokkk.neyse bende bi oğlan daha doğururumm hahaha

çtır çıtır doğuralım ne güzelll

bakalım kaç kilo olmuş olacak son gittiğindede iyiymiş kilosu canım iyi haberlerini alacağız inşallah

evet 2 hafta önden gidiyor demişti doktor.ama bugünde konuşuldu ya çok kilolu bebekte iyi değil.ben normal doğum düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.bebek zayıf olursa kendini itemiyormuş şişman olursada çok zor doğum oluyor ki 4 kilo üstünü sezaryenle alıyorlar.en ideali 3,5 falan olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…