- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
kızlar ya bişi sorcam,çok canım çekti dayanamadım derin dondurucuda 2-3 hafta önce aldığımız dondurma vardı azcık kalmıştı onu yedim bişi olur mu acaba?yedim am şimdide pişman oldum keşke yemeseydim diyee off offf...tadında bi değişiklik yoktu ama ne bileyim
adını açık yazmak zorunda kaldım soru soruyorum diye kusura bakmayın nolur
evet 2 hafta önden gidiyor demişti doktor.ama bugünde konuşuldu ya çok kilolu bebekte iyi değil.ben normal doğum düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.bebek zayıf olursa kendini itemiyormuş şişman olursada çok zor doğum oluyor ki 4 kilo üstünü sezaryenle alıyorlar.en ideali 3,5 falan olsunlar
Eki Görüntüle 676869
Yarin bizde bu hatun gibi olurmuyuzbenimki kiloyu hic sevmiyor benim o yandan hic sansim da yok
evet canım bende normal doğum istiyoum 3,5 ideal gibi inşallah istediğimiz gibi olurlar, boyu 35 cm normal mi acaba dr bişey demedi ama geçmişi okuyorum bir taraftan sanki normale göre biraz kısa gibi, benim boyum 1.70, eşimde 1.78 eşime çekerse biraz kısa olması normalmiki :26:
Allah bagislasin canim yerim onun yüzüne kapattigi minicik ellerini nasilda tatli kuzum :))
Allahin izniyle bende yarin 12 gibi görücem oglusumu
valla ben oğlanı benzettim ama kızdan hiç umudum yokkk.neyse bende bi oğlan daha doğururumm hahaha
Cnm güzel haberlerini okudum çok sevindim gözünüzaydın, Deniz Sadi beyefendiye de maaşallahtosun paşa olmaya niyetli , göbüşünde pek şirin top gibi ve Deniz Sadi ben burdayım diyo ordan ...
Buarada park yatağın da güzelmiş ben sormamıştım yada hatırlamıyorum ama güzel kullanışlı yeter bence ben de kızıma ilk zamanlarında yanımda yatırmak ve memlekete annemlere gittiğimde kullanmak için küçük portatif mini beşik aldım (109tl gittigidiyor.com dan)...
Kızlaaaaaaaaaaaar ben bugün eve dönerken bi migrosa uğrayayım dedim bebk ürünlerine bakarken bezlere kaydı gözüm prima 2,5-5 kg yenidoğan x 50 li paketi aldım 18.90tl ye sizce nasıl fiyatı uygunmu almışım? ama o bebek bezini almak bana herşeyi daha bi gerçekçi gösterdi sanki bi değişik hissettimBebek bezi alınca sevinende bi ben varımdır heralde . 2 gün önce de Civilden son eksiklerimizi aldım, mini damladan bebe havlumuzu, kundak için düz beyaz pazen battaniye, 2 çift alt pijama, 2 iç zıbın (ben hep atlet almışım, ilk günler için iç zıbın gerekli dediler) , 3 yazlık cicili bicili elbise , bana göğüs pedi, roxy dalan bebe deterjanımız, banyo süngeri....
bebişinin kilosunu boyunu öğrenen güzel haberler alan herkese tebrikler. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. b
biz de bugün doktordaydık kızım 42,5 cm ve 1885 gram.
başı aşağı dönmüş.
bir arkadaş sormuştu çalışabilir raporunu. 17 nisanda 32+0 olucam ogün raporumu almaya gidicem
gözünaydın.umarım senin bebeğinde bu süreci kendi kendine düzelterek atlatır.
oy maşallah :) tosuncuk bu belli :) bnm göbüş pek büyük değil temennim birden büyümesi
haziran anneleri patlama yapıcak cnm mrk etme minnak bebiş olmıycak burda :)
haberler çok iyiymiş. çok sevindim. sorunsuz atlatacağını düşünüyorum. boyuna kilosuna maşallah.
Teşekkürederim cnm o senin güzelliğinhamilelik öncesi ben şimdi arkadaşlarım panda gibi oldun diyolar ama olsun ben minik pandam için böyle oldum ne yapim
bu da benim tosunum teyzeleriiii1kilo 200 gr olmuş boyuda 35 cm. doktor böyle giderse 3,5 kilonun üstünde doğar dedi herşey normal dedi, ben bir haftadır döndüğünü düşünüyordum ama dönmemiş yan yan yatıyor oğlum
ne güzel haberler maşallah Rabbim yarım edecek annesi hersey güzel olacak..Bu arada oğlusunun kiosuna da 41 kere masallah
valla canım gayet ideal ve güzel görünüyosun göbüşünde çok güzel bence...sallaya sallaya gezelim göbüşlerimizi...
canım çok sevindim iyi olmanıza inşallah gittikçe düzelerek devam eder biz iyi haberlerinizi bekliyoruz hepp
benim kocam bana 3 ay verdiii mutlka vermem lazımmm....ağustosta vermiş olucam söz verdim kendimeee
benimde son ölçümlerde boyu şu aşağıdaki takvimden kısa çıkmıştı.bodur piliç diyorum bende kızıma.hem şişman hem kısayok ya bence ultrasonla falan belli olmaz daha gelecekteki boyu kilosu falan...
Benimki en gec 1 sene icin dr toparlanmani istiyorum tabi bende destek olucam elimden geldigi kadar diyor..
3 ay cok az degilmi canimkac kilo aldin toplam 20 e yakinsa 3 ayda zor gibi..
Nasil verecegiz bilmiyorum hic ama esim sanki hep oldugu kadar ilgili olmayacakmis bana gibi cok moralimi bozuyorum bu aralar
şimdilik 13 kilo ama 20yle bitiririm sanırım ilkinde vermiştim 40 gün geçtiğinde vermiştim ve 18 kilo almıştım emin ol sende veririsin önemli olan emzirme döneminde almaman...zaten onun ilgisine ayırıcak zamanın olmıcak ilk dönem o döönemde verirsen sen kendine geldiğinde oda sana yeniden aşık olmuş olur zaten yemek yemeyi emziriyorum diye abartmassak problem yok emin ol...ben şimdiden doğum sonrası için güzel alışverişlere başladım kocama sürprizler yapıcam..
canım daha önce bahsetmişmiydin bilmiyorum ama geçmişi arayarak uğraşmaktansa direk sorayım dedim, diğerlerini normal mi doğum yaptın?
şimdilik 13 kilo ama 20yle bitiririm sanırım ilkinde vermiştim 40 gün geçtiğinde vermiştim ve 18 kilo almıştım emin ol sende veririsin önemli olan emzirme döneminde almaman...zaten onun ilgisine ayırıcak zamanın olmıcak ilk dönem o döönemde verirsen sen kendine geldiğinde oda sana yeniden aşık olmuş olur zaten yemek yemeyi emziriyorum diye abartmassak problem yok emin ol...ben şimdiden doğum sonrası için güzel alışverişlere başladım kocama sürprizler yapıcam..
insallah canim ya ama ben henüz simdiden tam 20 kilo aldim.. İlk 3 ay bile bulanti oldugu halde 4-5 kilo almistim 25 le girersem yine iyi dogumaaslinda bugüne kadar basladigim diyeti hedefe ulasmadan hic birakmamis biriyim vermek istedigim de hep verdim kiloyu ama ilk defa bukadar cok kilo alinca kendime güvenimi kaybediyorum artik yavas yavas resmen... Spor ve düzenli beslenmek tek care gibi simdilik..
Ne güzel kocisine süprizler hazirliyorsun simdiden demek ben gece kiyafetlerine falan okadar düskün biriyken simdi biyerde görünce aglayacak gibi oluyorum
18 kilo 40 günde harika canim özel birsey yaptinmi bu kilolari vermek icin ozaman?
Banyo küveti kullanacak arkadaşlar ki sanırım hepimiz kullanacak içine file aldıysanız bir de küvetin en dibine konulan süngerlerden alın derim..
Geçen gün gittiğimiz eğitim de filenin yenidoğanın vücud ısısını kontrol edememesinden kaynaklı kullanılmaması gerektiğini söylediler..
Yani bebek suyun içinde değil yukarıda duruyor bu filelerle sıcak suyun içinde olmadığı için daha kolay hasta olabilir ısısını ayarlayamaz falan dediler..
Ben de file almıştım ama şimdi içine sünger de alıcam... Aklınızda olsun değerlendirmek isteyenler için aklıma gelmişken yazayım dedim
cicişler ben yatıyorum hepinize ii gecelerrr... bu arada sevi bebenin banyo filesi ayrıca sünger gibide kullanılabiliyooo.. yani küvetin altına konabiliyo ve acayip güzel bi dokusu var içinde küçük toplar var gibi bilginiz olsun öptüm sizleri ii geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?