2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben kış boyu yedim canım eşim kıza kıza alıyordu ama ne yapsın o almazsa ben kendim gidip alıyorum dolaba stok yapıyorum stoklar bazen bayat gibi oluyodu ama bişey olmadı ama sen bi daha öyle yeme canın çekince tazesini al

evet canım bende normal doğum istiyoum 3,5 ideal gibi inşallah istediğimiz gibi olurlar, boyu 35 cm normal mi acaba dr bişey demedi ama geçmişi okuyorum bir taraftan sanki normale göre biraz kısa gibi, benim boyum 1.70, eşimde 1.78 eşime çekerse biraz kısa olması normalmiki :26:

benimde son ölçümlerde boyu şu aşağıdaki takvimden kısa çıkmıştı.bodur piliç diyorum bende kızıma.hem şişman hem kısayok ya bence ultrasonla falan belli olmaz daha gelecekteki boyu kilosu falan...

Teşekkür ederiz :) Sizin beşik de çok güzel ben kırmızı rengi seviyorum oğlumun arabasını da kırmızı almıştım.. Beşiğinizde de çok şık durmuş canım.. Güle güle kullanın

Aldıklarınızı iyi günlerde sağlıkla kullanın canım.. Ben daha bebek bezi almadım, araştırmaya bile başlamadım ama sanırım prima alırım..

Maşallah bebişine Seninki de kocaman olmuş..

gözünaydın.umarım senin bebeğinde bu süreci kendi kendine düzelterek atlatır.

Teşekkür ederiz inşallah o günleri de görürüz..

oy maşallah :) tosuncuk bu belli :) bnm göbüş pek büyük değil temennim birden büyümesi

haziran anneleri patlama yapıcak cnm mrk etme minnak bebiş olmıycak burda :)

Sorma hem de ne tosun :) büyümesin canım ya bebeğin sağlıklı olsun da taşımak gerçekten zor kocaman göbekle paytak paytak yürüyorum..

haberler çok iyiymiş. çok sevindim. sorunsuz atlatacağını düşünüyorum. boyuna kilosuna maşallah.

Teşekkür ederim canım, inşallah sorunsuz atlatırız.. Nazlı erkek pek çekilmiyor yahu :) Anne karnında bile çektiriyor baksana :)

Teşekkürederim cnm o senin güzelliğin hamilelik öncesi ben şimdi arkadaşlarım panda gibi oldun diyolar ama olsun ben minik pandam için böyle oldum ne yapim

Çok hoş fotoğrafın üniformada pek yakışmış :))

Gerçekten erkek bebek göbeği gibi :) Maşallah Sana da içindeki bebişine de :)

Maşallah bir tosuncuk daha:) bizimki dönmüş baş aşağı duruyor değişmezse iyi böyle dedi doktorumuz.. Ama o kadar kıpırdıyor ki kestiremiyorum böyle kalırmı diye..

ne güzel haberler maşallah Rabbim yarım edecek annesi hersey güzel olacak..Bu arada oğlusunun kiosuna da 41 kere masallah

Sağol canım, inşallah hepimizin bebekleri güzel güzel gelir sağlıkla..

valla canım gayet ideal ve güzel görünüyosun göbüşünde çok güzel bence...sallaya sallaya gezelim göbüşlerimizi...

Teşekkür ederim canım, karnımı gören doğum ne zaman diyor :)) Fiziğime göre çok iri duruyor :) Sallaya bilsem keşke penguen gibiyim :)

canım çok sevindim iyi olmanıza inşallah gittikçe düzelerek devam eder biz iyi haberlerinizi bekliyoruz hepp

Ben de iyi haber vermek için hevesleniyorum hep umarım böyle de gider ve herkeslerden de iyi haberler alırız.. Teşekkür ederiz..

benim kocam bana 3 ay verdiii mutlka vermem lazımmm....ağustosta vermiş olucam söz verdim kendimeee

Benimki en gec 1 sene icin dr toparlanmani istiyorum tabi bende destek olucam elimden geldigi kadar diyor..
3 ay cok az degilmi canim kac kilo aldin toplam 20 e yakinsa 3 ayda zor gibi..
Nasil verecegiz bilmiyorum hic ama esim sanki hep oldugu kadar ilgili olmayacakmis bana gibi cok moralimi bozuyorum bu aralar

demi canım ya haklısın dert etmeye gerek yok

şimdilik 13 kilo ama 20yle bitiririm sanırım ilkinde vermiştim 40 gün geçtiğinde vermiştim ve 18 kilo almıştım emin ol sende veririsin önemli olan emzirme döneminde almaman...zaten onun ilgisine ayırıcak zamanın olmıcak ilk dönem o döönemde verirsen sen kendine geldiğinde oda sana yeniden aşık olmuş olur zatenyemek yemeyi emziriyorum diye abartmassak problem yok emin ol...ben şimdiden doğum sonrası için güzel alışverişlere başladım kocama sürprizler yapıcam..

canım profilinden albüm oluştura gir sonra başlık ve açıklama kısmına birer kelimelik bişey yaz sonra değişiklikleri kaydet de, bu albümde resim bulunmuyor yazısı çıkıyor, sağ taraftada resim yükle kısmı var ordan yükleyebilirsin topiğe foto ekler gibi, ben böyle yaptım dün

canım daha önce bahsetmişmiydin bilmiyorum ama geçmişi arayarak uğraşmaktansa direk sorayım dedim, diğerlerini normal mi doğum yaptın?

insallah canim ya ama ben henüz simdiden tam 20 kilo aldim.. İlk 3 ay bile bulanti oldugu halde 4-5 kilo almistim 25 le girersem yine iyi doguma aslinda bugüne kadar basladigim diyeti hedefe ulasmadan hic birakmamis biriyim vermek istedigim de hep verdim kiloyu ama ilk defa bukadar cok kilo alinca kendime güvenimi kaybediyorum artik yavas yavas resmen... Spor ve düzenli beslenmek tek care gibi simdilik..
Ne güzel kocisine süprizler hazirliyorsun simdiden demek ben gece kiyafetlerine falan okadar düskün biriyken simdi biyerde görünce aglayacak gibi oluyorum

18 kilo 40 günde harika canim özel birsey yaptinmi bu kilolari vermek icin ozaman?

Banyo küveti kullanacak arkadaşlar ki sanırım hepimiz kullanacak içine file aldıysanız bir de küvetin en dibine konulan süngerlerden alın derim..
Geçen gün gittiğimiz eğitim de filenin yenidoğanın vücud ısısını kontrol edememesinden kaynaklı kullanılmaması gerektiğini söylediler..
Yani bebek suyun içinde değil yukarıda duruyor bu filelerle sıcak suyun içinde olmadığı için daha kolay hasta olabilir ısısını ayarlayamaz falan dediler..
Ben de file almıştım ama şimdi içine sünger de alıcam... Aklınızda olsun değerlendirmek isteyenler için aklıma gelmişken yazayım dedim

bende senin gibiydim ikisindede en çok kiloyu ilk 6 ay alıyorum ama sonra duruluyorum ben.doğuma 65 le girdim 2 gün sonra 55tim 40 gün sonra 48 e düştüm.. özel bişi yapmadım emzirdim ve gereksiz hiç bişi yemedim bol bol su içtim sıvı tükettim sanada tavsiye ederim ayrıca morelini hiç bir zaman bozmaaa hep güzel olduğunu düşün doğumdan sonra için hazırlık yaparsan çabuk veririsin emin ol...hıı bide spor çok önemli tabiii bende başlamıştım ama ben aktif olarak 6 ay sonra başladım plates yapmaya ondanm önce ara sıra yapıyodum diyebilirm...bence sende kocan için alışveriş yappp bebeğinşle beraber onuda düşün onlarda çocuk gibi bazen kıskanıyolar doğumdan sonra söliyim...

canım benimde kafamı karıştırıyordu bu file, çocuk üşür suyun dışında diye aklımdan geçmişti, sünger nasıl bişey çocuğu sudamı tutuyor :26:

cicişler ben yatıyorum hepinize ii gecelerrr... bu arada sevi bebenin banyo filesi ayrıca sünger gibide kullanılabiliyooo.. yani küvetin altına konabiliyo ve acayip güzel bi dokusu var içinde küçük toplar var gibi bilginiz olsun öptüm sizleri ii geceler....

sağol canım şimdi anladım süngerin nasıl bişey olduğunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…