- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
bende senin gibiydim ikisindede en çok kiloyu ilk 6 ay alıyorum ama sonra duruluyorum ben.doğuma 65 le girdim 2 gün sonra 55tim 40 gün sonra 48 e düştüm.. özel bişi yapmadım emzirdim ve gereksiz hiç bişi yemedim bol bol su içtim sıvı tükettim sanada tavsiye ederim ayrıca morelini hiç bir zaman bozmaaa hep güzel olduğunu düşün doğumdan sonra için hazırlık yaparsan çabuk veririsin emin ol...hıı bide spor çok önemli tabiii bende başlamıştım ama ben aktif olarak 6 ay sonra başladım plates yapmaya ondanm önce ara sıra yapıyodum diyebilirm...bence sende kocan için alışveriş yappp bebeğinşle beraber onuda düşün onlarda çocuk gibi bazen kıskanıyolar doğumdan sonra söliyim...
ya evet bugün paso kasılmalardan bahsedilmiş.ya ben 28. haftadayım ve hiç kasılmam olmadı.şimdi bende bunu dert edindim.bende bir acayiplikmi var herkeste olan bende niye yok diye.işim gereği ayakta bolca duruyorum.akşam eve geldiğimde karnım çok sertleşmiş oluyor.sabah kalktığımda düzeliyor.ama özel olarak anlık bie sertleşme ve bir yere toplanma falan olmadı.ya da olduda ben mi farketmedim acaba?kızım çok hareketli arada sırada karnımda dalgalanmalar bile oluyor.yoksa onlar mı kasılma ben bebek hareketi sanıyorum.yok yok olamaz ya o bariz kızımın hareketleri:44:
masallahhhh senin de göbisin cok tatali duruyor tam ortadan sivrilmis yanlarda hic yok sanki
yok canim artik ben kendimi yasli hissediyorumtatlım ssenin yaşında ne var maşallah 3. çocuk geliyor bizde görürüz inşallah o günleri bende 3 çocuk istiyorumda
masallahhh tam isirmalik olmus senin kidebu da benim tosunum teyzeleriiii1kilo 200 gr olmuş boyuda 35 cm. doktor böyle giderse 3,5 kilonun üstünde doğar dedi herşey normal dedi, ben bir haftadır döndüğünü düşünüyordum ama dönmemiş yan yan yatıyor oğlum
Teşekkür ederiz teyzesi :) En büyük göbüş benim belliZaten oğlumda tontiş :) Valla ben 14 kilo falan aldım ama görenlerde o kadar almış görünmüyorsun diyorlar..
Sadece basen büyüdü ve görüldüğü üzere göbek kocaman:)
Benim de albümde var fotolar hatta geçen bir şey atıştırırken var göbek masanın altında kalmış fotoyu gören hamile olduğun belli olmuyor diyor ama bana kalırsa hiç öyle değil..
Hedeflediğimden çok daha fazla kilo aldım ama zaten kontrol etmek içinde bir şey yapmadım, salınca böyle oldu..
Öhö öhö ben geldim iyi geceler kizlar ne var ne yok bakim masallAh aşağısı dolu 22 kisi görüyorum ama konuşan yok(
Kizlar ya sizde asiri duygusallak var mı yoksa benmi anormalim bugünlerde:)
hosgeldin tatlim nasilsin, asagida suan okadar kisi yok ama olanlarda konusmuyor hala
Uyumaya calıs calıs beceremedım bı turlu oglum sagolsun dort koldan saldırıya gectı :)
Sag elım sısmıs bu arada sıkamıyorum suan acıyo neden acaba :S
Hoş bulduk cnm benim iyiyim cok şükür sen nasılsın kizcen nasıllar bakim evet ya bugun kimse konuşmak istemiyor galiba yada gecmisi okuyup çıkıyorlar neyse herkes iyi olsun da sorun degil
sende hosgeldin canim ahhhahh gece uyuyamiyordum öncedende simdi hic yatamiyorum bile bende.( neden sistiki acaba elin üzerine flnmi yatmaya calistin acaba
saol cnm bizde iyiz kizcemde iyi bugun cok sakin cok az hareket ediyor nedense keyfi yok sanirim bugun hic :)senin kizcen nasil napiyor. oyle cnm gecmise bakan kaciyor
Allah iyilikler versin cnm ara ara bizde de oluyor normaldir cnm ya yoruluyorlardir bizim bile anımız anımızı tutmuyor insallah yarın bol bol hareket eder bizimki de aksine bugun pek bı hareketliydi oyunlar oynadı durdu içerde kızım benim nasil mutlu oluyor insan icinde bir canlının kıpır kıpır etmesi anlatılmaz bir şey Rabbimin isleri ya
Ahsennn sende hosgeldin cnm ya burası uyuyamayanlarin yeri bak bizde aynı dertten muzdaripiz dikkat et cnm üzerine yatma ondan olmuştur belkim gecmis olsun
Deryaayhanzaten gececi buralarda ama sesi pek çıkmıyor dinlemeyi konuşmaktan daha cok seviyor sanırım
amin canim ecmain evet kesin dun cok yoruldu benim kizcemde o yuzden bugun sakinaman hareketli olsunlar olmadiklarindada insan endiyeleniyor
evet deryaerhan sessiz izleyicilerden
Eder eder annesi merak etme sen endiselenmede daha küçücük onlar yoruluyorlardir hem küçücük yerde kolay mı:)) cnm benim Musa'dan varsa ben vikim keyfim kaçtı hic yazasın kalmadı uyumak istiyorum kusura bakma yalnız bırakıyorum ama seni istersen sende yat bugun cuma zaten Hayirli Cuma'lar olsun şimdiden kendine ve kızına iyi bak yarın görüşmek üzere Rabbime emanet olun :)
ya evet bugün paso kasılmalardan bahsedilmiş.ya ben 28. haftadayım ve hiç kasılmam olmadı.şimdi bende bunu dert edindim.bende bir acayiplikmi var herkeste olan bende niye yok diye.işim gereği ayakta bolca duruyorum.akşam eve geldiğimde karnım çok sertleşmiş oluyor.sabah kalktığımda düzeliyor.ama özel olarak anlık bie sertleşme ve bir yere toplanma falan olmadı.ya da olduda ben mi farketmedim acaba?kızım çok hareketli arada sırada karnımda dalgalanmalar bile oluyor.yoksa onlar mı kasılma ben bebek hareketi sanıyorum.yok yok olamaz ya o bariz kızımın hareketleri:44:
Allah iyilikler versin cnm ara ara bizde de oluyor normaldir cnm ya yoruluyorlardir bizim bile anımız anımızı tutmuyor insallah yarın bol bol hareket eder bizimki de aksine bugun pek bı hareketliydi oyunlar oynadı durdu içerde kızım benim nasil mutlu oluyor insan icinde bir canlının kıpır kıpır etmesi anlatılmaz bir şey Rabbimin isleri ya
Ahsennn sende hosgeldin cnm ya burası uyuyamayanlarin yeri bak bizde aynı dertten muzdaripiz dikkat et cnm üzerine yatma ondan olmuştur belkim gecmis olsun
Deryaayhanzaten gececi buralarda ama sesi pek çıkmıyor dinlemeyi konuşmaktan daha cok seviyor sanırım
heo burdayım ama sesim çıkmıyor doğru diyorsunuz bakıyorum size sizi dinliyorum :) yse madem öyle bende paylaşim birşeyler :) en son26+2 de doktoa ghittim kızım 1057 gr 35 cm yarın gene gidicem bakalım ne kadar oldu miniğim yüzünü görmeyi çok istiyorum yazarım burada :) birde yarın bebek alışverişimizi yapabildiğimiz kadarıını yapıcaz park yatağını felan alıcaz :) cicilerini alıcaz kızımızın :)amin canim ecmain evet kesin dun cok yoruldu benim kizcemde o yuzden bugun sakinaman hareketli olsunlar olmadiklarindada insan endiyeleniyor
evet deryaerhan sessiz izleyicilerden
çtır çıtır doğuralım ne güzelll
canım benimde kafamı karıştırıyordu bu file, çocuk üşür suyun dışında diye aklımdan geçmişti, sünger nasıl bişey çocuğu sudamı tutuyor :26:
Günaydın kızlar
Ne kadar çok geçmiş birikmiş
Şoyle hızlıca bir göz gezdirdim
Minikkuş cnmm benm herşey çok güzel ilerliyoru maşallah çok sevindim.Bu arada bebişine de maşallah kocaman olmnş.
Bende bu hafta pazartesiden beri 1 kilo almışımNasıl alıyorum anlamıyorum yaaa çok ta dikkat edioyurmmm Çok hızlandı benm kilo alımım toplamda 10 kilo almış oldum şimdiye kadar
Günaydın herkese. Umarım herkes iyidir. O kadar çok koptumki geçmişe bakmam imkansız. Ama biraz baktım genelde iyi şeyler gördüm. Minikuss sende de herşey yolunda sanırım çok sevindim.
Bizde kızımla iyiyiz. Kızım o kadar çok hareket ediyorki karnım deniz dalgası gibi sürekli. Dar bir şey giyemiyorum, dışarıdan belli oluyor :) Bu aralar sancılarım kasılmalarım başladı. Arada belime doğru sancı vuruyor. Normalde önümüzdeki haftadan itibaren doğum iznine çıkmam gerekiyor. Yani bugün son iş günüm olması gerekiyor. Ama şirkette yerime gelecek yeni eleman krizi yüzünden bir süre daha çalışmak zorunda kaldım. Yarın doktor kontrolümüz var bakalım çalışmaya devam etmeme izin verecekmi. İçimden bir ses kızımın erken geleceğini söylüyor. Günde bir kaç sefer sancı yaşıyorum.
Kilomda 56 oldu. Her ay düzenli 1 kilo aldım. Ama bu son 2 ayda biraz daha fazla almak istiyorum. Doğumdan sonra 3 kilo falan kalsın istiyorum. Zaten emzirirkende çok kilo veriliyormuş, ama çok çabuk acıkılıyormuş.
Bu arada geçen hafta sonu kızımın bütün cicilerini aldık. Pazartesi oda takımı gelecek. Anneannesi de yatak odası için bambu beşiklerden aldı. O da bugün gelecek. Ufak tefek önemsiz ayrıntılar kaldı. Fırsat bulursam hepsinin resmini paylaşıcam sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?