2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ayniyiz canim ikimizde bende ilk 5 ayda( 3. Aydan sonra) 16-17 kilo aldim son 10 haftadir sadece 3 kilo.. Suan kendime nekadar moral versemde ertesi gün yine ayni malesef... Pilatesi bende yapiyordum suana kadar fakat son 1 haftadir rahmim sanirim tam vajina bölgesinde cok fena agrim var belli bir hareketten sonra takilip kaldigim icin biraktim simdilik... İnsallah yine bu dogumdan sonrada ayni sekilde kolaylikla verirsin yine kilolarini bende tabi :)
Bisiklet sürme düsüncesindeyim bu siralar zarari olurmu acaba :26:

Öhö öhö ben geldim iyi geceler kizlar ne var ne yok bakim masallAh aşağısı dolu 22 kisi görüyorum ama konuşan yok(

Kizlar ya sizde asiri duygusallak var mı yoksa benmi anormalim bugünlerde:)

evet canim o kzinin hareketleri kasilmafarkli birsey ve agrili birsey suan bende oldugu gibi: ((

masallahhhh senin de göbisin cok tatali duruyor tam ortadan sivrilmis yanlarda hic yok sanki eminsin dimi kizcen olcak senin

tatlım ssenin yaşında ne var maşallah 3. çocuk geliyor bizde görürüz inşallah o günleri bende 3 çocuk istiyorumda
yok canim artik ben kendimi yasli hissediyorumtabi isime gelirse isime gelmezse ben daha gencim diyorum ama tabiki 10 yil önceki halimle simdiki bir degil ozamnlar 2 cocuklar genc kiz gibi suzuluyordum gercektende oyleydim esim ve cocuklarla gezerken herkes bir bize birde cocuklara bakiyorlardi daha siz cok gencsiniz 2 cocugunuzmu var diyorlardi simdi eee artik yaslaniyorsun diyorlar
masallahhh tam isirmalik olmus senin kide parmagida agzinda ne guzel uyuyor ya

yok canim bencede hic fazlan yok senin hepsini deniz sadi almis

Öhö öhö ben geldim iyi geceler kizlar ne var ne yok bakim masallAh aşağısı dolu 22 kisi görüyorum ama konuşan yok(

Kizlar ya sizde asiri duygusallak var mı yoksa benmi anormalim bugünlerde:)

hosgeldin tatlim nasilsin, asagida suan okadar kisi yok ama olanlarda konusmuyor hala

Uyumaya calıs calıs beceremedım bı turlu oglum sagolsun dort koldan saldırıya gectı :)
Sag elım sısmıs bu arada sıkamıyorum suan acıyo neden acaba :S

hosgeldin tatlim nasilsin, asagida suan okadar kisi yok ama olanlarda konusmuyor hala

Hoş bulduk cnm benim iyiyim cok şükür sen nasılsın kizcen nasıllar bakim evet ya bugun kimse konuşmak istemiyor galiba yada gecmisi okuyup çıkıyorlar neyse herkes iyi olsun da sorun degil

Uyumaya calıs calıs beceremedım bı turlu oglum sagolsun dort koldan saldırıya gectı :)
Sag elım sısmıs bu arada sıkamıyorum suan acıyo neden acaba :S

sende hosgeldin canim ahhhahh gece uyuyamiyordum öncedende simdi hic yatamiyorum bile bende.( neden sistiki acaba elin üzerine flnmi yatmaya calistin acaba

Hoş bulduk cnm benim iyiyim cok şükür sen nasılsın kizcen nasıllar bakim evet ya bugun kimse konuşmak istemiyor galiba yada gecmisi okuyup çıkıyorlar neyse herkes iyi olsun da sorun degil

saol cnm bizde iyiz kizcemde iyi bugun cok sakin cok az hareket ediyor nedense keyfi yok sanirim bugun hic :)senin kizcen nasil napiyor. oyle cnm gecmise bakan kaciyor

Allah iyilikler versin cnm ara ara bizde de oluyor normaldir cnm ya yoruluyorlardir bizim bile anımız anımızı tutmuyor insallah yarın bol bol hareket eder bizimki de aksine bugun pek bı hareketliydi oyunlar oynadı durdu içerde kızım benim nasil mutlu oluyor insan icinde bir canlının kıpır kıpır etmesi anlatılmaz bir şey Rabbimin isleri ya

Ahsennn sende hosgeldin cnm ya burası uyuyamayanlarin yeri bak bizde aynı dertten muzdaripiz dikkat et cnm üzerine yatma ondan olmuştur belkim gecmis olsun

Deryaayhanzaten gececi buralarda ama sesi pek çıkmıyor dinlemeyi konuşmaktan daha cok seviyor sanırım

amin canim ecmain evet kesin dun cok yoruldu benim kizcemde o yuzden bugun sakinaman hareketli olsunlar olmadiklarindada insan endiyeleniyor

evet deryaerhan sessiz izleyicilerden

amin canim ecmain evet kesin dun cok yoruldu benim kizcemde o yuzden bugun sakinaman hareketli olsunlar olmadiklarindada insan endiyeleniyor

Eder eder annesi merak etme sen endiselenmede daha küçücük onlar yoruluyorlardir hem küçücük yerde kolay mı:)) cnm benim Musa'dan varsa ben vikim keyfim kaçtı hic yazasın kalmadı uyumak istiyorum kusura bakma yalnız bırakıyorum ama seni istersen sende yat bugun cuma zaten Hayirli Cuma'lar olsun şimdiden kendine ve kızına iyi bak yarın görüşmek üzere Rabbime emanet olun :)

insallah eder cnm saol .bazi yazdigin seyi anlamadim :44:neyse saol cnm bende cikiyorum artik zaten sabah islerim var grs iyi geceler allah rahatlik versin . tsk ederim cnm sana ve diger arkadaslarada hayirli cumalar. hoscakalll

benim de 2-3 hafta önce yürüyüş sonrası bikaç kez oldu o kadar beni de sardı bu dert niye benim rahmim hazırlık yapmıyo doğum için diye neyse artık çok kasılmasından iyidir heralde

heo burdayım ama sesim çıkmıyor doğru diyorsunuz bakıyorum size sizi dinliyorum :) yse madem öyle bende paylaşim birşeyler :) en son26+2 de doktoa ghittim kızım 1057 gr 35 cm yarın gene gidicem bakalım ne kadar oldu miniğim yüzünü görmeyi çok istiyorum yazarım burada :) birde yarın bebek alışverişimizi yapabildiğimiz kadarıını yapıcaz park yatağını felan alıcaz :) cicilerini alıcaz kızımızın :)

Günaydın kızlar

Ne kadar çok geçmiş birikmiş

Şoyle hızlıca bir göz gezdirdim

Minikkuş cnmm benm herşey çok güzel ilerliyoru maşallah çok sevindim.Bu arada bebişine de maşallah kocaman olmnş.

Bende bu hafta pazartesiden beri 1 kilo almışım Nasıl alıyorum anlamıyorum yaaa çok ta dikkat edioyurmmm Çok hızlandı benm kilo alımım toplamda 10 kilo almış oldum şimdiye kadar

Günaydin... Herkese hayirli bol kazancli ve bereketli cumalar.. Kuzularimiza kavusmaya birgün daha yaklastik allahin izniyle

Günaydın herkese. Umarım herkes iyidir. O kadar çok koptumki geçmişe bakmam imkansız. Ama biraz baktım genelde iyi şeyler gördüm. Minikuss sende de herşey yolunda sanırım çok sevindim.

Bizde kızımla iyiyiz. Kızım o kadar çok hareket ediyorki karnım deniz dalgası gibi sürekli. Dar bir şey giyemiyorum, dışarıdan belli oluyor :) Bu aralar sancılarım kasılmalarım başladı. Arada belime doğru sancı vuruyor. Normalde önümüzdeki haftadan itibaren doğum iznine çıkmam gerekiyor. Yani bugün son iş günüm olması gerekiyor. Ama şirkette yerime gelecek yeni eleman krizi yüzünden bir süre daha çalışmak zorunda kaldım. Yarın doktor kontrolümüz var bakalım çalışmaya devam etmeme izin verecekmi. İçimden bir ses kızımın erken geleceğini söylüyor. Günde bir kaç sefer sancı yaşıyorum.

Kilomda 56 oldu. Her ay düzenli 1 kilo aldım. Ama bu son 2 ayda biraz daha fazla almak istiyorum. Doğumdan sonra 3 kilo falan kalsın istiyorum. Zaten emzirirkende çok kilo veriliyormuş, ama çok çabuk acıkılıyormuş.

Bu arada geçen hafta sonu kızımın bütün cicilerini aldık. Pazartesi oda takımı gelecek. Anneannesi de yatak odası için bambu beşiklerden aldı. O da bugün gelecek. Ufak tefek önemsiz ayrıntılar kaldı. Fırsat bulursam hepsinin resmini paylaşıcam sizinle.

canım benimde kafamı karıştırıyordu bu file, çocuk üşür suyun dışında diye aklımdan geçmişti, sünger nasıl bişey çocuğu sudamı tutuyor :26:

Canım banyo süngeri böyle bir şey aldığın banyo küvetinin içine seriyorsun bebeği de içine yatırıyosun, bebek yukarıda değil banyo küvetinin içinde kalıyor yani suyun içinde kalıyor.. Küvetin sert kısımlarının bebeğe değmesini engelliyor sıcak suyu da tuttuğu için bebek daha az üşüyor..

Teşekkür ederiz teyzesi :) O kilolar nasıl alınıyor hiç belli değil ama ben anladım içimde tosuncuk taşıyorum oda durmak bilmeden büyüyor mecbur alıyoruz.. Ben de 14 kilo almışım, aç kaldığım gün bile aldıysam yapacak bir şey kalmıyor..

Günaydın canım, evet bizde şimdilik kötü haber yok iyi gibi teşekkür ederiz..
Kilona da maşallah
Alışverişiniz hayırlı olsun güle güle kullanın cicilerinizi, büyük parçaları halletmişsiniz ne güzel..
Umarım izine ayrılabilirsin de fotolarıda paylaşırsın bizimle..
İyi olmanıza çok sevindim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…