hos geldın benım ızmırlı arkadasım
bende ızmırlıyım
allah hayırlı saglıklı dogum nasıp etsın
mrhb kızlar
Bende bir haziran annesiyim.ne kadar heyecan verici bir şeymiş.bebeğimi kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz.bu arda oğlum olacak:)))
Hamilelik boyunca 10 kilo aldım ve bacaklarımda çatlatklar oluşmaya başladı(ne kadar mustela,bebek yağı kullansamda.şimdi bio oil aldım bakalım gecirecek im?)
Ama bebeğimiz sağlıklı olsunda aldığımız kilolar önemli değil.Doğumdan sonra kolay veriliyor diyorlar.Bu arada bebeğimize Arın ismini verceğiz.
Çok alemsin yaaa
Foto foto
günaydın kızlar,
ya benim bebişim sabah akşam içeride tepişiyorresmen göbeğim bir sağa bir sola gidiyor sizde de durum aynı mı?
Günaydın kızlar...
Hepimize güzel bir gün ve haftasonu olsun...
Bu arada sırtım feci ağrıyor kızlar...sağ tarafımda nokta şeklinde bir ağrı var, böyle bir ağrı yaşayan var mı????
Yatarken veya yürürken çok hissetmiyorum ama bilgisayar başında ve tuvalete oturup kalkarken çok ağrıyor..
başta üşüttüm zannetmiştim ama sanırım hamilelikten
Tam sol göğsümün altındaki kaburga batması gibi ağrıya alışmışken bi de bu çıktı:))) Neyse sağlıklı olsunlar da biz bunlara da dayanırız:)))
ozgnmn bu ne güzellik böyle.çıtır hamile seni. ama kızııııımmm biz kahvaltı falan yapalım birlikte diyorduk da yok yoookkk seni aramıza alamayızsen benim bu fizikle şimdiden psikolojimi bozdun valla .minikussu da henüz görmedim ama senin yanında millet görse beni popişiyle güler bana valla.yarım dünya yarııııımmmm
Ya bu fotoğraf öyle göstermiş yok cnm bnmmm emin ol öyle zayıf bi hamile değilim gayet basenli popolu bir kız annesi hamilesi tipi var bende
Kahvaltıyı da yapalım ya bir an önce ben 30 nisan da Antalyaya gidiyorum doğum için ondan önce görüşelimmm
günaydın kızlarrrr:) uzun zamandır yazmıyordum..yaaa doktor beni yarın 32 haftalık oldum diye rapor vermek için çağırdı ama gitmiycem sıkıntı olur mu
Canım ben tavsiye üzerine bunu aldım. Sevi bebe çok fonksiyonlu yıkama minderi. Bunun sayesinde bebek suyun içinde duruyor, beli ve sırtı destekleniyor ve tek başına bile bebeği yıkayabiliyormuşsun.Banyo küveti kullanacak arkadaşlar ki sanırım hepimiz kullanacak içine file aldıysanız bir de küvetin en dibine konulan süngerlerden alın derim..
Geçen gün gittiğimiz eğitim de filenin yenidoğanın vücud ısısını kontrol edememesinden kaynaklı kullanılmaması gerektiğini söylediler..
Yani bebek suyun içinde değil yukarıda duruyor bu filelerle sıcak suyun içinde olmadığı için daha kolay hasta olabilir ısısını ayarlayamaz falan dediler..
Ben de file almıştım ama şimdi içine sünger de alıcam... Aklınızda olsun değerlendirmek isteyenler için aklıma gelmişken yazayım dedim
Artık insanlar vicdansız oldu galiba. Hamile bayana yer verilmez mi hiç.günaydın kızlarr
insanlardan nefret ediorm
bu kadar erdemsiz merhametsiz olmalarınada inanamıorm
sabah otobusteydım yıne cok sukur kı yer bulup oturdum 1 2 durak sonra 80 yaslarında amca bındı
bende otobusun en arkasındayım hemen hemen
1 allahın kuluda kalkıp yer vermedı ya
amca gel dedım ben kalkıp yer verdım ve bır tanesı bıle utanıp kızarmadı
neyse ıse kadar geldım amca ınerken bana saol dedı ya
ıste bu benım ıcın dunyanın en guzel mutlulugu
ya ben anlamıorm nıe boleler ben hep yer verdım buyuklerıme hos 80 yasındakı adama yer vermeyen
benım gıbı hamıleye yer vercek degıl ya
aynı canım aynı .dün akşam dedim içerde bir kazı çalışması falan yapıyor herhalde.yoksa bu kadar gayretli ne işi olabilir kibenim iki göğüs arası kaburgalarımın olduğu yer sanki dayak yemişim gibi bastırınca ağrıyor.doktora sordum iç tarafta bir zedelenme gibi bir şey hissediyorum dedim o da dedi ki çocuk doğum pozisyonunu almış ve ayaklarıyla sürekli aynı yere vurmaktan iç tarafı zedelemiş olabilir dedi.şaştım kaldım valla bacaksıza bak hele
cnm bence gitmelisin sonra izin sıkıntıya düşer valaaa , git git sengünaydın kızlarrrr:) uzun zamandır yazmıyordum..yaaa doktor beni yarın 32 haftalık oldum diye rapor vermek için çağırdı ama gitmiycem sıkıntı olur mu
ne güzel valala benimde ilk ama benden başka heyecanlı yok gibi geliyoo özelikle kayınvalidem daha bisey almadı bileeebu arada ben kadar annemde heyecanlı.annem gitmiş bebeğin bütün ihtiyaçlarını almış(kayınvalidem ne kadar son ay alırsın dese de bebeğin her şeyi tamam annem sayesinde:)))bizim ilk bebeğimiz.ve normal doğum düşünüyorum ama korkuyorum ya.epidural mı olsam diyorum?????siz ne düşünüyorsunuz kızlar doğum için?????
yaa bende de kasık ağrısı oluyoo , ksık ağrısı biyana kemiklerim ağrıyooo sanki yaaaa :26:bende de kasık ağrısı oluyordu, bahsettğin gibi oturup kalkarken, idrarımda kum çıkmıştı, dr kum döküyorsun, bol su iç dedi, ağrılar bundan kaynaklıymış benim..
Ya bu fotoğraf öyle göstermiş yok cnm bnmmm emin ol öyle zayıf bi hamile değilim gayet basenli popolu bir kız annesi hamilesi tipi var bende
Kahvaltıyı da yapalım ya bir an önce ben 30 nisan da Antalyaya gidiyorum doğum için ondan önce görüşelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?