2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydınn annişler! 30. haftaya girdik çok şükür bugün oğluşumu görmeye gidicem çok mutluyum

mrhb kızlar

Bende bir haziran annesiyim.ne kadar heyecan verici bir şeymiş.bebeğimi kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz.bu arda oğlum olacak:)))
Hamilelik boyunca 10 kilo aldım ve bacaklarımda çatlatklar oluşmaya başladı(ne kadar mustela,bebek yağı kullansamda.şimdi bio oil aldım bakalım gecirecek im?)
Ama bebeğimiz sağlıklı olsunda aldığımız kilolar önemli değil.Doğumdan sonra kolay veriliyor diyorlar.Bu arada bebeğimize Arın ismini verceğiz.

günaydın kızlarrrr:) uzun zamandır yazmıyordum..yaaa doktor beni yarın 32 haftalık oldum diye rapor vermek için çağırdı ama gitmiycem sıkıntı olur mu

aramıza hoşgeldin canım arın ismi daha önce hiç duymamıştım ama kulağa çok hoş geliyor ismi gibi bahtı da güzel olsun inş.

günaydın kızlar,
ya benim bebişim sabah akşam içeride tepişiyor resmen göbeğim bir sağa bir sola gidiyor sizde de durum aynı mı?

Çok alemsin yaaa
Foto foto

ozgnmn bu ne güzellik böyle.çıtır hamile seni. ama kızııııımmm biz kahvaltı falan yapalım birlikte diyorduk da yok yoookkk seni aramıza alamayız sen benim bu fizikle şimdiden psikolojimi bozdun valla .minikussu da henüz görmedim ama senin yanında millet görse beni popişiyle güler bana valla.yarım dünya yarııııımmmm

kızlar günaydın ; çok uykusuzum yaa , bütün gece uyuyamadım tam uyucakkken işe gelmek için kalkmak zorunda kaldım , bugun biran önce bitsin yaa hayır bitürlü anlamadım o ne hareketti öyle bisağdan saldırdı bisoldan naptın oğlum bütün gece , içimde kesin insaata başladı velet

kızlar tartıya çıkmaya korkuyorum ben yaaaa , haftaya kontrolüm var o zamana kadar beklicem ama iyice sistim artık kıyafet bile bulamıyorum işe gelirken uff

minikus iyi haberlerine çok sevindim cnm , hadi bakalım tombiş tombiş geliyooo sadi beyimiz

zeynooo tatlım izin konusunu bence de düzeltmeye çalısasan daha iyi olmaz mı kafan rahat olur

günaydın kızlar,
ya benim bebişim sabah akşam içeride tepişiyor resmen göbeğim bir sağa bir sola gidiyor sizde de durum aynı mı?

aynı canım aynı .dün akşam dedim içerde bir kazı çalışması falan yapıyor herhalde.yoksa bu kadar gayretli ne işi olabilir ki benim iki göğüs arası kaburgalarımın olduğu yer sanki dayak yemişim gibi bastırınca ağrıyor.doktora sordum iç tarafta bir zedelenme gibi bir şey hissediyorum dedim o da dedi ki çocuk doğum pozisyonunu almış ve ayaklarıyla sürekli aynı yere vurmaktan iç tarafı zedelemiş olabilir dedi.şaştım kaldım valla bacaksıza bak hele

bende de kasık ağrısı oluyordu, bahsettğin gibi oturup kalkarken, idrarımda kum çıkmıştı, dr kum döküyorsun, bol su iç dedi, ağrılar bundan kaynaklıymış benim..

bu arada ben kadar annemde heyecanlı.annem gitmiş bebeğin bütün ihtiyaçlarını almış(kayınvalidem ne kadar son ay alırsın dese de bebeğin her şeyi tamam annem sayesinde:)))bizim ilk bebeğimiz.ve normal doğum düşünüyorum ama korkuyorum ya.epidural mı olsam diyorum?????siz ne düşünüyorsunuz kızlar doğum için?????

Ya bu fotoğraf öyle göstermiş yok cnm bnmmm emin ol öyle zayıf bi hamile değilim gayet basenli popolu bir kız annesi hamilesi tipi var bende
Kahvaltıyı da yapalım ya bir an önce ben 30 nisan da Antalyaya gidiyorum doğum için ondan önce görüşelimmm

minikuuuussss duydun mu hadi kahvaltı yapalım artık ya :) bak ozgnmn de isyan etti.

günaydın kızlarrrr:) uzun zamandır yazmıyordum..yaaa doktor beni yarın 32 haftalık oldum diye rapor vermek için çağırdı ama gitmiycem sıkıntı olur mu

Doktor hafta geçtikten sonra sıkıntı oluyor, mutlaka ayın 6 sında rapor için gel demişti bana. Bende yarın gidicem. Zaten normal muayne günümde yarın. Eğer çalışmaya devam edeceksende çalışabilir raporu verecek sana.

Göbek şov başlamış. Herkes ne kadar güzel öyle Boşuna 15 kilo aldım 20 kilo aldım demeyin. Gayet iyi görünüyorsunuz.

Bebeğim dün canıma okudu. İttirmekten gerilmekten karın derilerim mahvoldu. Ee iki gün usluydu çocuk şimdi şımarma zamanı

Canım ben tavsiye üzerine bunu aldım. Sevi bebe çok fonksiyonlu yıkama minderi. Bunun sayesinde bebek suyun içinde duruyor, beli ve sırtı destekleniyor ve tek başına bile bebeği yıkayabiliyormuşsun.

Artık insanlar vicdansız oldu galiba. Hamile bayana yer verilmez mi hiç.

amaniinn şimdiki bebişler çok hiperaktif maşallah, arkalarından çok koşturcaz gibi geliyor

günaydın kızlar hayırlı cumalar...
ben oğluma saraylı beşik dedikleri şeyden aldım içinden 3 parmak kalınlığında sert bir sünger çıktı ama benim tam içime sinmiyor benim gibi bundan alanlar nasıl yatıracaksınız başka birşey yaptırmayı düşünen var mı?

cnm bence gitmelisin sonra izin sıkıntıya düşer valaaa , git git sen
ne güzel valala benimde ilk ama benden başka heyecanlı yok gibi geliyoo özelikle kayınvalidem daha bisey almadı bileee
bende de kasık ağrısı oluyordu, bahsettğin gibi oturup kalkarken, idrarımda kum çıkmıştı, dr kum döküyorsun, bol su iç dedi, ağrılar bundan kaynaklıymış benim..
yaa bende de kasık ağrısı oluyoo , ksık ağrısı biyana kemiklerim ağrıyooo sanki yaaaa :26:

ufffffffff bende kız annesi gibiyim göbüş biyandan basen biyandan gidiyoo ayrı bicumhuriyet sanki aldı basını gidiyooo

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize. Bugün adet sancısı gibi ağrım var. Aranızda bunu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…