2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Evet dediğin gibi sadece göbiş canım, hani nerede aldığın o kilolar?? Çok merak ettik :)
Sanırım boyun var ve hiç göstermiyorsun gayet fit çıkmışsın maşallah Sana da bebişine de..

Canım herkesten senin gibi merhametli olmasını bekleyemezsin ama çok sinir olduysan hamileler yaşlılar için ayrılan bölümden birini kaldırsaydın..

günaydın herkese.........

arkadaşlar bir süredir aktif yazmıyordum ama sanki merve'nin adını hiçbir yerde göremiyorum. ben mi yanıldım? haberi olan var m?

Canım Merve'nin annesi geldiği için şu aralar ona vakit ayırıyor alış veriş, temizlik falan kaptırmıştır bir kaç gündür yok..

Boyu uzun sanırım canım, göstermiyor kilo falan benim gibi cücük değil ki :) Ben de 14 kilo aldım ama basen ve göbeğim fırladı gitti.. albümde var benim fotolar ayrıca dün akşam göbek fotomuda paylaştım bakınız canım :)) Sen de eklesene fotonu nice çok kilo aldım diyenleri gördük burada kuş kadar çıktılar :)

Sağol canım, beni de uyutmadı tosun sıpam midem de kazınınca açlıktan kalktım uyuyamadım, ama çalışan anneler için daha zor keşke şu düzenlemeler çıksa da sizde azıcık rahat etseniz..

bende sevi bebenin straforlu filesini tavsiye üzerine aldım...

zeynooo tatlım izin konusunu bence de düzeltmeye çalısasan daha iyi olmaz mı kafan rahat olur

canım o işler çok karıştıı dünden beri başım agrıyor zatenn

hastane hayır siz şu an 37. haftaya kadar çalışabilir görünüyorsunuz bir sorun yok diyor, iş yerii de hayır rapor başlamış diyor

napcagımı şaşırdım vallaaa :44:

Evet cnmm galiba boy olduğu için kurtarıyor olabilirim biraz Ne zaman buluşuyoruz bu arada????

ben kendım ıcın degıl de amca ıcın sıkılkdım
bu arada haberlerını aldım
hayırlısıyla evladın saglıcakla gelcek

ama senin ayın 1 de gözüküyor doğumun benim 15nde..37. haftada mecbur ayrılacağım işten.yani 2 hafta erken ayrılmış olacağım..kendi nöbeti ayın 6sında diye o tarihi verdi bana bence.çünkü bide 26 nisanda cumartesi nöbetçiymişş..

minikuuuussss duydun mu hadi kahvaltı yapalım artık ya :) bak ozgnmn de isyan etti.

Evet yapalım canım ben de çok istiyorum ama siz çalışıyorsunuz diye üstelemek istemedim bu hafta sonu annem geliyor ama sanırım cumartesi sabahı boşum piknik tarzı bişiler yapalım derim sahilde ayaklarımız toprağa basar hem de ne dersiniz?

evvetttt
kızlarrr 20 kılo almıs bulunmakla ve bu durumdan utanmakla bırlıkte Eki Görüntüle 677084 Eki Görüntüle 677084

hully kız sen hiç olmazsa ilan edebildin ben tartıya bile cıkamıyorum , en son yememem gereken bisey yerken annem dedi kızım o sana kilo yapar dediğinde amannnn dedim isterseee 100 kg olayım hiç umurumda değil dedim doğumdan sonra veririz elbilriği ileee bebişler gelsin yeterrr
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize. Bugün adet sancısı gibi ağrım var. Aranızda bunu yaşayan var mı

az evel bende de öyle biağrı oldu yaaaa ama geçti sankiii , neden olur acabaaaa :26:

Bizde bundan aldık ama henüz içini görmedim. Gerek varmı acaba başka bir şeye:44:

Bu cumartesi ben kahvaltıdan sonra katılabilirim size ama bana uyar

Canım eğitimde yıkama süngeri demişlerdi ama önemli olan bebeğin suyun içinde durması üşümemesi bu file onu sağlıyorsa iş görür tabiki, benim aldığım daha basit birşeydi o yüzden ben bir de sünger almayı düşünüyorum..

evvetttt
kızlarrr 20 kılo almıs bulunmakla ve bu durumdan utanmakla bırlıkte Eki Görüntüle 677084 Eki Görüntüle 677084

ben kendım ıcın degıl de amca ıcın sıkılkdım
bu arada haberlerını aldım
hayırlısıyla evladın saglıcakla gelcek

Teşekkür ederim canım, bence hiçbir şeyin aşırı durmuyor fotoda, ayrıca aldım dediğin kilolar kof kilo sanırım yani sen emzirmeye başlayıp bebeğinle ilgilenmeye başladığında vereceksin hatta önemli bir kısmı doğumla gidecek diye düşünüyorum..
Sevsinler göbeğini, içindeki bebişini, maşallah

Kızlar günaydın ne zamandır söylicem aklımda ataşehir memorial hastanesinde hamilelik yogası var ben epeydir gidiyorum telefonla sorunca yoğunluktan kayıt alamadıklarını söylüyorlar fakat çok yopun değil cumartesi günleri 10-11arası.birde gene ataşehir şifa hastanesi tam gün hamilelik eğitimi veriyor arayıp tarih seciyorsunuz benimki29mayısta ikiside ücretsiz katılmak isterseniz bilginize.

benim sıpada hep kanamalı bölgeyi tepeliyordu ayağıyla doktor amcası kızdı ona ama şimdi napıyo bilemiyorum.. :) allahım ya veletlere bak ne gücü var ki diyoruz ama işte... hepsine maaşallah

evvetttt

gayet güzelsin canım kilolu durmuyorsun hiç.. aman zaten kiloları takmayın allah gününde sağlıklı evlatlar versin.. hepsi gider güzeller...

Bizde bundan aldık ama henüz içini görmedim. Gerek varmı acaba başka bir şeye:44:

valla bende tam emin olamadım canım yaa..

günaydın kızlarrrr:) uzun zamandır yazmıyordum..yaaa doktor beni yarın 32 haftalık oldum diye rapor vermek için çağırdı ama gitmiycem sıkıntı olur mu

Arkadaşım İlla İlla doktorunun gel dediği gün gitmesende 32 haftan dolmadan muhakkak git çünkü doğum izni ve parası alacaksan kii çalışıyosun anladığım kadarıyla ^^32 haftalık hamile ^^ yazısı çok önemli ben muhasebeciyim de çok sıkıntıya giriyolar sonra o kağıdı aldıktan sonra evde bile doğum yapsan sorun olmuyormuş

ayy
dur kız gaza geldim bugün bi foto da ben koyayım da dostlar yarım dünya bir hamile görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…