Kızlar bu da benm göbişimmmEki Görüntüle 677067
günaydın kızlarr
insanlardan nefret ediorm
bu kadar erdemsiz merhametsiz olmalarınada inanamıorm
sabah otobusteydım yıne cok sukur kı yer bulup oturdum 1 2 durak sonra 80 yaslarında amca bındı
bende otobusun en arkasındayım hemen hemen
1 allahın kuluda kalkıp yer vermedı ya
amca gel dedım ben kalkıp yer verdım ve bır tanesı bıle utanıp kızarmadı
neyse ıse kadar geldım amca ınerken bana saol dedı ya
ıste bu benım ıcın dunyanın en guzel mutlulugu
ya ben anlamıorm nıe boleler ben hep yer verdım buyuklerıme hos 80 yasındakı adama yer vermeyen
benım gıbı hamıleye yer vercek degıl ya
günaydın herkese.........
arkadaşlar bir süredir aktif yazmıyordum ama sanki merve'nin adını hiçbir yerde göremiyorum. ben mi yanıldım? haberi olan var m?
ozgnmn bu ne güzellik böyle.çıtır hamile seni. ama kızııııımmm biz kahvaltı falan yapalım birlikte diyorduk da yok yoookkk seni aramıza alamayızsen benim bu fizikle şimdiden psikolojimi bozdun valla .minikussu da henüz görmedim ama senin yanında millet görse beni popişiyle güler bana valla.yarım dünya yarııııımmmm
kızlar günaydın ; çok uykusuzum yaa , bütün gece uyuyamadım tam uyucakkken işe gelmek için kalkmak zorunda kaldım , bugun biran önce bitsin yaahayır bitürlü anlamadım o ne hareketti öyle bisağdan saldırdı bisoldan naptın oğlum bütün gece , içimde kesin insaata başladı velet
kızlar tartıya çıkmaya korkuyorum ben yaaaa , haftaya kontrolüm var o zamana kadar beklicemama iyice sistim artık kıyafet bile bulamıyorum işe gelirken uff
minikus iyi haberlerine çok sevindim cnm , hadi bakalım tombiş tombiş geliyooo sadi beyimiz
zeynooo tatlım izin konusunu bence de düzeltmeye çalısasan daha iyi olmaz mı kafan rahat olur
Göbek şov başlamış. Herkes ne kadar güzel öyleBoşuna 15 kilo aldım 20 kilo aldım demeyin. Gayet iyi görünüyorsunuz.
Bebeğim dün canıma okudu. İttirmekten gerilmekten karın derilerim mahvoldu. Ee iki gün usluydu çocuk şimdi şımarma zamanı
Canım ben tavsiye üzerine bunu aldım. Sevi bebe çok fonksiyonlu yıkama minderi. Bunun sayesinde bebek suyun içinde duruyor, beli ve sırtı destekleniyor ve tek başına bile bebeği yıkayabiliyormuşsun.
Eki Görüntüle 677081
Artık insanlar vicdansız oldu galiba. Hamile bayana yer verilmez mi hiç.
zeynooo tatlım izin konusunu bence de düzeltmeye çalısasan daha iyi olmaz mı kafan rahat olur
Evet dediğin gibi sadece göbiş canım, hani nerede aldığın o kilolar?? Çok merak ettik :)
Sanırım boyun var ve hiç göstermiyorsun gayet fit çıkmışsın maşallahSana da bebişine de..
Canım herkesten senin gibi merhametli olmasını bekleyemezsin ama çok sinir olduysan hamileler yaşlılar için ayrılan bölümden birini kaldırsaydın..
Canım Merve'nin annesi geldiği için şu aralar ona vakit ayırıyor alış veriş, temizlik falan kaptırmıştır bir kaç gündür yok..
Boyu uzun sanırım canım, göstermiyor kilo falan benim gibi cücük değil ki :) Ben de 14 kilo aldım ama basen ve göbeğim fırladı gitti.. albümde var benim fotolar ayrıca dün akşam göbek fotomuda paylaştım bakınız canım :)) Sen de eklesene fotonu nice çok kilo aldım diyenleri gördük burada kuş kadar çıktılar :)
Sağol canım, beni de uyutmadı tosun sıpam midem de kazınınca açlıktan kalktım uyuyamadım, ama çalışan anneler için daha zor keşke şu düzenlemeler çıksa da sizde azıcık rahat etseniz..
Doktor hafta geçtikten sonra sıkıntı oluyor, mutlaka ayın 6 sında rapor için gel demişti bana. Bende yarın gidicem. Zaten normal muayne günümde yarın. Eğer çalışmaya devam edeceksende çalışabilir raporu verecek sana.
minikuuuussss duydun mu hadi kahvaltı yapalım artık ya :) bak ozgnmn de isyan etti.
evvetttt
kızlarrr 20 kılo almıs bulunmakla ve bu durumdan utanmakla bırlıkte Eki Görüntüle 677084 Eki Görüntüle 677084
evvetttt
kızlarrr 20 kılo almıs bulunmakla ve bu durumdan utanmakla bırlıkte Eki Görüntüle 677084 Eki Görüntüle 677084
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize. Bugün adet sancısı gibi ağrım var. Aranızda bunu yaşayan var mı
Bizde bundan aldık ama henüz içini görmedim. Gerek varmı acaba başka bir şeye:44:günaydın kızlar hayırlı cumalar...
ben oğluma saraylı beşik dedikleri şeyden aldım içinden 3 parmak kalınlığında sert bir sünger çıktı ama benim tam içime sinmiyor benim gibi bundan alanlar nasıl yatıracaksınız başka birşey yaptırmayı düşünen var mı?
Eki Görüntüle 677083 Eki Görüntüle 677083
Evet yapalım canım ben de çok istiyorum ama siz çalışıyorsunuz diye üstelemek istemedim bu hafta sonu annem geliyor ama sanırım cumartesi sabahı boşum piknik tarzı bişiler yapalım derim sahilde ayaklarımız toprağa basar hem de ne dersiniz?
Göbek şov başlamış. Herkes ne kadar güzel öyleBoşuna 15 kilo aldım 20 kilo aldım demeyin. Gayet iyi görünüyorsunuz.
Bebeğim dün canıma okudu. İttirmekten gerilmekten karın derilerim mahvoldu. Ee iki gün usluydu çocuk şimdi şımarma zamanı
Canım ben tavsiye üzerine bunu aldım. Sevi bebe çok fonksiyonlu yıkama minderi. Bunun sayesinde bebek suyun içinde duruyor, beli ve sırtı destekleniyor ve tek başına bile bebeği yıkayabiliyormuşsun.
Eki Görüntüle 677081
Artık insanlar vicdansız oldu galiba. Hamile bayana yer verilmez mi hiç.
evvetttt
ben kendım ıcın degıl de amca ıcın sıkılkdım
bu arada haberlerını aldım
hayırlısıyla evladın saglıcakla gelcek
Bu cumartesi ben kahvaltıdan sonra katılabilirim size ama bana uyar
Kaç gibi katılabilirsin saatle ilgili sıkıntın varsa sana göre ayarlayalım canım..
aynı canım aynı .dün akşam dedim içerde bir kazı çalışması falan yapıyor herhalde.yoksa bu kadar gayretli ne işi olabilir kibenim iki göğüs arası kaburgalarımın olduğu yer sanki dayak yemişim gibi bastırınca ağrıyor.doktora sordum iç tarafta bir zedelenme gibi bir şey hissediyorum dedim o da dedi ki çocuk doğum pozisyonunu almış ve ayaklarıyla sürekli aynı yere vurmaktan iç tarafı zedelemiş olabilir dedi.şaştım kaldım valla bacaksıza bak hele
evvetttt
Bizde bundan aldık ama henüz içini görmedim. Gerek varmı acaba başka bir şeye:44:
günaydın kızlarrrr:) uzun zamandır yazmıyordum..yaaa doktor beni yarın 32 haftalık oldum diye rapor vermek için çağırdı ama gitmiycem sıkıntı olur mu
Evet dediğin gibi sadece göbiş canım, hani nerede aldığın o kilolar?? Çok merak ettik :)
Sanırım boyun var ve hiç göstermiyorsun gayet fit çıkmışsın maşallahSana da bebişine de..
Canım herkesten senin gibi merhametli olmasını bekleyemezsin ama çok sinir olduysan hamileler yaşlılar için ayrılan bölümden birini kaldırsaydın..
Canım Merve'nin annesi geldiği için şu aralar ona vakit ayırıyor alış veriş, temizlik falan kaptırmıştır bir kaç gündür yok..
Boyu uzun sanırım canım, göstermiyor kilo falan benim gibi cücük değil ki :) Ben de 14 kilo aldım ama basen ve göbeğim fırladı gitti.. albümde var benim fotolar ayrıca dün akşam göbek fotomuda paylaştım bakınız canım :)) Sen de eklesene fotonu nice çok kilo aldım diyenleri gördük burada kuş kadar çıktılar :)
Sağol canım, beni de uyutmadı tosun sıpam midem de kazınınca açlıktan kalktım uyuyamadım, ama çalışan anneler için daha zor keşke şu düzenlemeler çıksa da sizde azıcık rahat etseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?