Ayniyiz canim ikimizde bende ilk 5 ayda( 3. Aydan sonra) 16-17 kilo aldim son 10 haftadir sadece 3 kilo.. Suan kendime nekadar moral versemde ertesi gün yine ayni malesef... Pilatesi bende yapiyordum suana kadar fakat son 1 haftadir rahmim sanirim tam vajina bölgesinde cok fena agrim var belli bir hareketten sonra takilip kaldigim icin biraktim simdilik... İnsallah yine bu dogumdan sonrada ayni sekilde kolaylikla verirsin yine kilolarini bende tabi :)
Bisiklet sürme düsüncesindeyim bu siralar zarari olurmu acaba :26:
YA KIZLAR ARANIZDA ŞU SİGORTA İŞLERİNDEN ANLAYAN YOK MUUVARSA TANIDIGINIZ FALAN ARAYIP Bİ SORUN
hastanenin bana yolladıgı kağıtta iş göremez raporu yazıyor.rapor başlangıç tarihi 04.04.2013 diyor. bitiş tarihi falan başka hiç bişi yok.
çalışma ve sosyal güvenlik için 170 i arayıp sordugumda da iş göremez raporu yazıyorsa izin başlamıştır diyor.
çalışabilir raporu için şu şahıs 37. haftaya kadar çalışabilir diye bir yazı olması gerekir diyorlar. iş yeri haklı galiba rapor başlamış mı oluyor bu durumda ben hiç bişi anlamadımm
merhaba haziran anneleri
siteye yeni üye oldum,paylaşımları okuyorum ama henüz yazamamıştım.
ben de 28+6 haftalık hamileyim yani 29.haftam bitiyor.izmirdenim.
herkese mutlu hamilelikler ve güzel bir doğum diliyorum..
evet canim o kzinin hareketleri kasilmafarkli birsey ve agrili birsey suan bende oldugu gibi: ((
masallahhhh senin de göbisin cok tatali duruyor tam ortadan sivrilmis yanlarda hic yok sankieminsin dimi kizcen olcak senin
yok canim artik ben kendimi yasli hissediyorumtabi isime gelirse isime gelmezse ben daha gencim diyorum ama tabiki 10 yil önceki halimle simdiki bir degil ozamnlar 2 cocuklar genc kiz gibi suzuluyordum gercektende oyleydim esim ve cocuklarla gezerken herkes bir bize birde cocuklara bakiyorlardi daha siz cok gencsiniz 2 cocugunuzmu var diyorlardi simdi eee artik yaslaniyorsun diyorlar
masallahhh tam isirmalik olmus senin kideparmagida agzinda ne guzel uyuyor ya
yok canim bencede hic fazlan yok senin hepsini deniz sadi almis
benim de 2-3 hafta önce yürüyüş sonrası bikaç kez oldu o kadarbeni de sardı bu dert niye benim rahmim hazırlık yapmıyo doğum için diye neyse artık çok kasılmasından iyidir heralde
Kızlar bu da benm göbişimmmEki Görüntüle 677067
Kızlar günaydın ne zamandır söylicem aklımda ataşehir memorial hastanesinde hamilelik yogası var ben epeydir gidiyorum telefonla sorunca yoğunluktan kayıt alamadıklarını söylüyorlar fakat çok yopun değil cumartesi günleri 10-11arası.birde gene ataşehir şifa hastanesi tam gün hamilelik eğitimi veriyor arayıp tarih seciyorsunuz benimki29mayısta ikiside ücretsiz katılmak isterseniz bilginize.
evet canim o kzinin hareketleri kasilmafarkli birsey ve agrili birsey suan bende oldugu gibi: ((
yok canim artik ben kendimi yasli hissediyorumtabi isime gelirse isime gelmezse ben daha gencim diyorum ama tabiki 10 yil önceki halimle simdiki bir degil ozamnlar 2 cocuklar genc kiz gibi suzuluyordum gercektende oyleydim esim ve cocuklarla gezerken herkes bir bize birde cocuklara bakiyorlardi daha siz cok gencsiniz 2 cocugunuzmu var diyorlardi simdi eee artik yaslaniyorsun diyorlar
masallahhh tam isirmalik olmus senin kideparmagida agzinda ne guzel uyuyor ya
sağol canım... bakalım biz 3 çocuktan sonra nasıl olcaz umarım aynı çıtırlıkta kalırız
Canım benim teşekkür ederiz teyzesi :))
İnşallah canım ya, umarım bir şeye gerek kalmaz hep yanımda kalır doğum sonrası..
Ben de gebelik şekeri de çıkmadı nasıl bu kadar büyüdü anlamadım ama bir süredir söyleniyordum ben bu çocuğu taşıyamıyorum çok ağır diye :)))
Aslında bu kilo gözümü korkutmadı değil ben sağlıklı olsun diyordum ama normal doğum yapmayı düşünüyordum çünkü ikisenden de korkuyorum ama sezeryandan daha çok korktuğuma karar verdim:)) kilosu böyle giderse normal doğum yapamam diye korkuyorum bu sefer de:))
Çok korkak olmuşum anlaşılan :)
Hepimizin bebeklerine Allah sağlık versin..
YA KIZLAR ARANIZDA ŞU SİGORTA İŞLERİNDEN ANLAYAN YOK MUUVARSA TANIDIGINIZ FALAN ARAYIP Bİ SORUN
hastanenin bana yolladıgı kağıtta iş göremez raporu yazıyor.rapor başlangıç tarihi 04.04.2013 diyor. bitiş tarihi falan başka hiç bişi yok.
çalışma ve sosyal güvenlik için 170 i arayıp sordugumda da iş göremez raporu yazıyorsa izin başlamıştır diyor.
çalışabilir raporu için şu şahıs 37. haftaya kadar çalışabilir diye bir yazı olması gerekir diyorlar. iş yeri haklı galiba rapor başlamış mı oluyor bu durumda ben hiç bişi anlamadımm
evvetttt
kızlarrr 20 kılo almıs bulunmakla ve bu durumdan utanmakla bırlıkte Eki Görüntüle 677084 Eki Görüntüle 677084
bende de kasık ağrısı oluyordu, bahsettğin gibi oturup kalkarken, idrarımda kum çıkmıştı, dr kum döküyorsun, bol su iç dedi, ağrılar bundan kaynaklıymış benim..
evvetttt
kızlarrr 20 kılo almıs bulunmakla ve bu durumdan utanmakla bırlıkte Eki Görüntüle 677084 Eki Görüntüle 677084
sağol canım bende bundan alayım o zaman da mantıklıEki Görüntüle 677056 Canım banyo süngeri böyle bir şey aldığın banyo küvetinin içine seriyorsun bebeği de içine yatırıyosun, bebek yukarıda değil banyo küvetinin içinde kalıyor yani suyun içinde kalıyor.. Küvetin sert kısımlarının bebeğe değmesini engelliyor sıcak suyu da tuttuğu için bebek daha az üşüyor..
Teşekkür ederiz teyzesi :) O kilolar nasıl alınıyor hiç belli değil ama ben anladım içimde tosuncuk taşıyorum oda durmak bilmeden büyüyor mecbur alıyoruz.. Ben de 14 kilo almışım, aç kaldığım gün bile aldıysam yapacak bir şey kalmıyor..
günaydın kızlar..
doğrusu bana gün ayamadı ben hala alışmadım bu yeni saatlere sanki hiç uyumamış gibiyim :100:
maşallah tatlım bebişin çok tatlıtosuncuk annesine sağlıkla kavuşur inş.
11 gibi cnm bana uygun olur ama annen de gelicek siz daha önce buluşursunuz bende 11 e doğru gelirim cnmm
minikuss ozgnmn kahvaltıyı biraz geç yapmış oluruz bizde ne olacak ki kızlar.zaten eşyaları hazırla patatesiydi biberiydi kızart derken saat 12 olur olsun nolucak.bir sefer de geç yapmış olalım kahvaltımızı ne olacak hem daha çok yerizminikkussum annen kaçta gelicek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?