2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

valla canım bu sıralar sana sadece yüzme ve yürüyüşü tavsiye ederimmm ben yüzmeyide çok seviyorum ama burada 2 tane havuz var biri iyi sayılır ama böbrek problemim çıkınca korktum bidaha enfeksiyon riski fazla diye senin böle bi şansın varsa yüz derim ve mutlka yürüyüş yappp ben hiç yürüyemesem yürüyüş bandına çıkıyorum arada...artık plates falan yapamassın zaten sadece nefes egzersizlerine devam edebilirsin allah seni bir nefeste kullansın inşallahta sonra güzelce ver kilolarını mis gib....

YA KIZLAR ARANIZDA ŞU SİGORTA İŞLERİNDEN ANLAYAN YOK MUU VARSA TANIDIGINIZ FALAN ARAYIP Bİ SORUN

hastanenin bana yolladıgı kağıtta iş göremez raporu yazıyor.rapor başlangıç tarihi 04.04.2013 diyor. bitiş tarihi falan başka hiç bişi yok.

çalışma ve sosyal güvenlik için 170 i arayıp sordugumda da iş göremez raporu yazıyorsa izin başlamıştır diyor.

çalışabilir raporu için şu şahıs 37. haftaya kadar çalışabilir diye bir yazı olması gerekir diyorlar. iş yeri haklı galiba rapor başlamış mı oluyor bu durumda ben hiç bişi anlamadımm

kızlar kilo alırken cildi nemlendirmeyi unutmayın.şimdi çatlağınız yoksa bile doğumdan sonra belli oluyormuş.ve bol su için diyorlar.son zamanlarda da bol yürüyüş.

minikuss ozgnmn kahvaltıyı biraz geç yapmış oluruz bizde ne olacak ki kızlar.zaten eşyaları hazırla patatesiydi biberiydi kızart derken saat 12 olur olsun nolucak.bir sefer de geç yapmış olalım kahvaltımızı ne olacak hem daha çok yeriz minikkussum annen kaçta gelicek??

Canım büyük ihtimalle rapor başlamış. Bende az önce müşavirlik büromuzdan bilgi aldım. Eğer çalışmaya devam etmek istersen ve sakıncası yoksa Şu tarihe kadar çalışabilir diye rapor veriyomuş. O tarih dolduktan sonra tekrar doktoruna gidip izne çıkabileceğine dair rapor alıyormuşsun.

merhaba haziran anneleri
siteye yeni üye oldum,paylaşımları okuyorum ama henüz yazamamıştım.
ben de 28+6 haftalık hamileyim yani 29.haftam bitiyor.izmirdenim.
herkese mutlu hamilelikler ve güzel bir doğum diliyorum..

hoşgeldinm canımm...sanada güzel bir doğum inşallah...

benim de 2-3 hafta önce yürüyüş sonrası bikaç kez oldu o kadar beni de sardı bu dert niye benim rahmim hazırlık yapmıyo doğum için diye neyse artık çok kasılmasından iyidir heralde

o zaman ben çokta heveslenmeyim bu kasılmalara.benim gibi panik biri için pekte hoş olmaz:)

Ben not aldım canım sağol, ama yogaya şimdi başlayamayız sanırım önceden yapıyor olmak gerek yanlış mı biliyorum?

Sen oldukça cesursun minikuş
ne badireler atlattın hamileliğinde ..dolayısıyla normal doğumu rahat rahat yaparsın bence

evet başlamış canmı keşke doktorunla b konuşsaydın daha önce şuanda başladığı çin değişme olanağıda olmaz

bende de kasık ağrısı oluyordu, bahsettğin gibi oturup kalkarken, idrarımda kum çıkmıştı, dr kum döküyorsun, bol su iç dedi, ağrılar bundan kaynaklıymış benim..

benim sırtımda o ağrı canım yaaa(( umarım geçer ama sanırım son güne kadar bu tarz ağrılar olacak...

evvetttt
kızlarrr 20 kılo almıs bulunmakla ve bu durumdan utanmakla bırlıkte Eki Görüntüle 677084 Eki Görüntüle 677084

yaa ama sen çoook tatlısın yaaa:))))) göbüşe bak...valla hiç 20 kilo almışşsın gibi durmuyorsun....
hatta biz seninle aynı boy ve kilodayız sanırım:)))))

zeynocum senin raporun başlamış canım bence onu düzelttir eger çok uğraşmayacaksan...
sonra gerekli olur izin falan sözle anlaşmaya güven olmaz hiçbir yerle sen al garanti olsun...eger çalışmaya devam edemezsen iznini o zaman başlatırsın canım...

sağol canım bende bundan alayım o zaman da mantıklı

Kızlar hepiniz iyisinizdir geceden beri inşallah, bugün enerji doluyum , güneşli bir İstanbul , ohh yaa sonuna kış bitti şimdi geçmişi okuyup geliyorum

inşallah canım çok sağol, hepimizinki sağlıkla gelsin kucağımıza

11 gibi cnm bana uygun olur ama annen de gelicek siz daha önce buluşursunuz bende 11 e doğru gelirim cnmm

Bence 11:00 gibi olsun işte, annem öğleden sonra 14:00-15:00 civarı gelir.. Yani vaktimiz olur kaynatmaya :)) Ne kadar erken buluşursak o kadar bol vaktimiz olur zaten eşim de 15:00 de işten çıkıyor o civarlarda ben dönmüş olurum.. Olar mı?

Evet arkadaşım senin raporun başlamış oluyor. Sana doktorunun yada gittiğin hastane 32. haftalık hamiledir ve37. haftaya kadar çalışabilir die bir yazı vermesi gerekiyordu çalışman için. Eğer sağlık sorunun yok ve çalışmaya devam etmek istiyosan bence bir an önce doktoruna ulaş ve raporunu düzelttir. Elindeki kağıtta bitiş tarihi yazmaz bitişi doğum yapınca yazar umarım istediğin gibi halledebilirsin işini Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…