2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Olur kızlar bana uyar benm eşimde evde beni beklicek bende çok geç kalmamış olurum 14:30 gibi falan bende dönerim.Nerde buluşuyoruz şimdi??

allahım nasıl bir geçmiş oku oku bitmiyooo bu arada zeynocum bu izin konuları hakkında hiç bir bilgim yok o yüzden yardımcı olamıyorum kusuruma bakma...

bu arada kızlar ben dün akşamdan beriii acayip kaşınıyorum özelliklede kollarım kabarık kabarık oluyooo bişimi dokunuyoki ya anlmadım kolum yine kabardı kaşımaktan..:26:

Sen oldukça cesursun minikuş
ne badireler atlattın hamileliğinde ..dolayısıyla normal doğumu rahat rahat yaparsın bence

Canım çok teşekkür ederim desteğin için bana o kadar faydası oluyor ki,
Benim tek düşündüğüm nokta bebek zaten iri yapı olarak, kafa ölçümü de iri, kilolu da olacak gibi ben de ufak tefeğim normal doğuma izin vermezler diye düşündüm ya da izin verseler bile çok zorlanırım sanki.. Tek endişem bu..

Kızlar hepiniz iyisinizdir geceden beri inşallah, bugün enerji doluyum , güneşli bir İstanbul , ohh yaa sonuna kış bitti şimdi geçmişi okuyup geliyorum

günaydın canım hoşgeldinnn..valla burda hava kötü yağmurlu kapalı benmde enerjim çekilmiş durumdaa okuda gel bari...

Ohh ohh toplanın bakalım. Ne yapalım biz İzmir de oturmuyoruz ki

ama daha ben 32. haftada olmadım kiiii erken vermiş oluyo raporu ama

Ohh ohh toplanın bakalım. Ne yapalım biz İzmir de oturmuyoruz ki

Biz de İzmir'de oturmuyoruz ki :) İstanbul da Maltepe ve civarındayız ayrıca özelden konuşmuyoruz ki yakında olan gelmek isteyen herkes gelsin diye biz de ilk kez görüşücez..
Katılmak isteyen herkes gelebilir, bekleriz çok da seviniriz..:))

günaydın herkese.........

arkadaşlar bir süredir aktif yazmıyordum ama sanki merve'nin adını hiçbir yerde göremiyorum. ben mi yanıldım? haberi olan var m?

mervenin annesi gelecekti sanırım.bahar temizliği falan yapıcaklardı.yoğundur galiba.kötüye yormayalım...

Aaa nedense İzmir diye kalmış aklımda

Aaa nedense İzmir diye kalmış aklımda

İlahi sen :)) Valla olsa oraya da giderim ben bu halimle gezmek olsun yeter ki :)) Ne de olsa oradan arkadaşlar da var :))

niğdeye yolunuz düşerse bende beklerim sizi kahvaltıya....fotolar unutulmasın lütfennnn istanbulu özledim zaten...size afiyet olsun canım..

Sağol canım keşke olsa da uğrasak ne güzel nereye yolumuz düşse uğrayacak arkadaş var forum sayesinde :))

Beğendiğine sevindim cnm internetten alırken ya güzel gelmezse diye çok endişe etmiştim, ama güzel minik şirin bir kırmızı beşik geldi

Cnm çoook saol tarifine göre kolayca ekledim resimleri, arkadaşlar kısa süreliğine ben de resimlerimi ekledim sonra silicem, ben hala geçmişi okumaya devam buarada

Kızlar tamam mıyız?
Yarın saat 11:00'de sahilde Migros önünde toplanıyoruz..
Evde birşeyler hazırlar getiririz, onları da özelden paylaşalım derim..

evet başlamış canmı keşke doktorunla b konuşsaydın daha önce şuanda başladığı çin değişme olanağıda olmaz

zeynocum bu izin konuları hakkında hiç bir bilgim yok o yüzden yardımcı olamıyorum kusuruma bakma...

tşkler kızlar bu akşam kendi doktoruma gidicem bakalım nolcakk

tosuncuğuna maşallah canım :) aynı haftadayız geçen hafta bugün muayenemiz vardı 1500 gr 37cm di. seninki iri gidiyor maşallah maşallah
hadi bakalım artık kara günler geride aydınlık günler önünde olacaktır Allah ın izni ile.

Allah'im...
Sen seni anlatan dilleri
Seni anlatan halleri
Ugrunda gecen günleri
Sevginle dolup tasan aydinlik kalpleri ; ihsan eyle...
Ilahi iman verdin ; daim eyle
Ihsan verdin ; kaim eyle... Bu mesaji okuyan kulunu "Cennetinle, cemalinle müserref eyle" (Amin)hayirli cumalar

Teşekkür ederim canım, size de maşallah
Bizde pazar gecesi 33. haftaya giriyoruz.. Gözüm korkuyor valla canavar gibi çocuk olacak :) Normal gitmesini tercih ederdim ama şükür diyorum..
İnşallah canım, bir doğurup kucağıma alsam ohh derim herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…