Bence 11:00 gibi olsun işte, annem öğleden sonra 14:00-15:00 civarı gelir.. Yani vaktimiz olur kaynatmaya :)) Ne kadar erken buluşursak o kadar bol vaktimiz olur zaten eşim de 15:00 de işten çıkıyor o civarlarda ben dönmüş olurum.. Olar mı?
Sen oldukça cesursun minikuş
ne badireler atlattın hamileliğinde ..dolayısıyla normal doğumu rahat rahat yaparsın bence
Kızlar hepiniz iyisinizdir geceden beri inşallah, bugün enerji doluyum, güneşli bir İstanbul , ohh yaa sonuna kış bitti şimdi geçmişi okuyup geliyorum
Bence 11:00 gibi olsun işte, annem öğleden sonra 14:00-15:00 civarı gelir.. Yani vaktimiz olur kaynatmaya :)) Ne kadar erken buluşursak o kadar bol vaktimiz olur zaten eşim de 15:00 de işten çıkıyor o civarlarda ben dönmüş olurum.. Olar mı?
Olur kızlar bana uyar benm eşimde evde beni beklicek bende çok geç kalmamış olurum 14:30 gibi falan bende dönerim.Nerde buluşuyoruz şimdi??
Ohh ohh toplanın bakalım. Ne yapalım biz İzmir de oturmuyoruz ki
Arkadaşım İlla İlla doktorunun gel dediği gün gitmesende 32 haftan dolmadan muhakkak git çünkü doğum izni ve parası alacaksan kii çalışıyosun anladığım kadarıyla ^^32 haftalık hamile ^^ yazısı çok önemli ben muhasebeciyim de çok sıkıntıya giriyolar sonra o kağıdı aldıktan sonra evde bile doğum yapsan sorun olmuyormuş
Ohh ohh toplanın bakalım. Ne yapalım biz İzmir de oturmuyoruz ki
günaydın herkese.........
arkadaşlar bir süredir aktif yazmıyordum ama sanki merve'nin adını hiçbir yerde göremiyorum. ben mi yanıldım? haberi olan var m?
valla yaaa kahvaltılar kızartmalar afiyettt olsun kızlarrr..bizde bakarız size bari foto moto bişiler koyunda bakalım bariii
Biz de İzmir'de oturmuyoruz ki :) İstanbul da Maltepe ve civarındayız ayrıca özelden konuşmuyoruz ki yakında olan gelmek isteyen herkes gelsin diye biz de ilk kez görüşücez..
Katılmak isteyen herkes gelebilir, bekleriz çok da seviniriz..:))
Tabiki şekerim :) Ben fotoğraf makinesini şimdiden atayım çantama :))
Aaa nedense İzmir diye kalmış aklımda
niğdeye yolunuz düşerse bende beklerim sizi kahvaltıya....fotolar unutulmasın lütfennnn istanbulu özledim zaten... size afiyet olsun canım..
Beğendiğine sevindim cnm internetten alırken ya güzel gelmezse diye çok endişe etmiştim, ama güzel minik şirin bir kırmızı beşik geldiTeşekkür ederiz :) Sizin beşik de çok güzel ben kırmızı rengi seviyorum oğlumun arabasını da kırmızı almıştım.. Beşiğinizde de çok şık durmuş canım.. Güle güle kullanın.Aldıklarınızı iyi günlerde sağlıkla kullanın canım.. Ben daha bebek bezi almadım, araştırmaya bile başlamadım ama sanırım prima alırım...
canım profilinden albüm oluştura gir sonra başlık ve açıklama kısmına birer kelimelik bişey yaz sonra değişiklikleri kaydet de, bu albümde resim bulunmuyor yazısı çıkıyor, sağ taraftada resim yükle kısmı var ordan yükleyebilirsin topiğe foto ekler gibi, ben böyle yaptım dün
Canım büyük ihtimalle rapor başlamış. Bende az önce müşavirlik büromuzdan bilgi aldım. Eğer çalışmaya devam etmek istersen ve sakıncası yoksa Şu tarihe kadar çalışabilir diye rapor veriyomuş. O tarih dolduktan sonra tekrar doktoruna gidip izne çıkabileceğine dair rapor alıyormuşsun.
evet başlamış canmı keşke doktorunla b konuşsaydın daha önce şuanda başladığı çin değişme olanağıda olmaz
zeynocum senin raporun başlamış canım bence onu düzelttir eger çok uğraşmayacaksan...
sonra gerekli olur izin falan sözle anlaşmaya güven olmaz hiçbir yerle sen al garanti olsun...eger çalışmaya devam edemezsen iznini o zaman başlatırsın canım...
Evet arkadaşım senin raporun başlamış oluyor. Sana doktorunun yada gittiğin hastane 32. haftalık hamiledir ve37. haftaya kadar çalışabilir die bir yazı vermesi gerekiyordu çalışman için. Eğer sağlık sorunun yok ve çalışmaya devam etmek istiyosan bence bir an önce doktoruna ulaş ve raporunu düzelttir. Elindeki kağıtta bitiş tarihi yazmaz bitişi doğum yapınca yazar umarım istediğin gibi halledebilirsin işini Allah kolaylık versin
zeynocum bu izin konuları hakkında hiç bir bilgim yok o yüzden yardımcı olamıyorum kusuruma bakma...
Hoşbulduk kuzum, ben sana mesaj atacaktım unuttum dimi? Eve saat akşam sekizde dönebildik ölü gibi attım kendimi koltuğa hiç kıpırdamadan öylece durdum..
Bir de ben de hamilelik hafızası çıktı kolay kolay bir şey hatırlamıyorum :)) Özür..
Kurula girdik arkadaşlar, 1,5 aylık aradan sonra.. 13 mm olmuş büyüme yani diğer aylara göre çok çok azalmış böbrek büyümesinin şiddeti, toplamdaki büyümeyle birlikte orta seviyeye düştük.. Normal doğum yapabilirsin dediler.. Rutin kontrollerim hariç artık kurula girmemize gerek kalmadı çünkü şimdilik acil bir durum yok.. Bu durumdaki her üç çocuktan ikisi süreci kendi kendine düzelerek atlatıyormuş sadece birinde operasyon gerekiyormuş.. Bizim hangisi olacağımız doğumdan sonra belli olacak.. Doğum sonrası hemen kontroller, tetkikler yapılacak.. Profesörle konuştum yeni doğan sünnetini ilk 6 ay- 1 yıldan önce önermediklerini söylediler..
Benim dumur olduğum şey ise bebeğimin kilosu; 2.135 gr olmuş.. doğumda ilk okul kıvanımda bir çocuk olacak diye korktum valla.. Şimdiye kadar ben 14 kilo civarı aldım ama bebeğimde boş durmamış :) 42,7 boyu :)
Yani sorunumuz devam ediyor ancak şimdilik daha sakin seyrediyor.. Artık doğumdan sonra belli olacak sonuçlar..
Bizden haberler böyle, bugün gündüz cevap yazmaya çalıştım ancak çok sancım vardı yazamadım..
Merak eden, etmeyen, duasını esirgemeyen herkese teşekkür ederiz..
tosuncuğuna maşallah canım :) aynı haftadayız geçen hafta bugün muayenemiz vardı 1500 gr 37cm di. seninki iri gidiyor maşallah maşallah
hadi bakalım artık kara günler geride aydınlık günler önünde olacaktır Allah ın izni ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?