insanda biraz utanma olur yaa, benim kv ne yaptı bugün hemen anlatayım, getirmiş bir çuval kara lahana böcekli sinekli yıkadı haşladı onlarıki ben hiiç kara lahana yapmadım yapmayı bilmiyorum yemiyorumda, neymiş komşuyla birlikte ben onları saracakmışım doğum ziyaretine gelenlere ikram edecekmişim, ben sabahtan beri tansiyon problemi yaşıyorum eğilemiyorum göbeğimden dolayı birde oturup sarma saracağım, komşunla sar dediği kadında çarşıya gitti biraz önce akşama anca gelir ben o kadına nasıl diyeyim gel sarma saralım diye zaten kolundanda rahatsız kadın, kv bıraktı gitti evine, hiiç bir işi yok madem o kadar önemli bu sarma gel birlikte saralım ne diye başkasından istiyoruz hemde rahatsız bir kadından, valla mutfaktaki bütün lahanaları kaldırıp çöpe atasım var şu an bu ne yaa mutfağımıda mahvetti gitti lahana haşlayacağım diye halıma damlattı heryer yeşil yeşil oldu nokta nokta, dahada yeni silmiştim şu an silme imkanım yok çok rahatsızım offf çıldırmasam iyidir bugün
Bebek hıçkırırken aynı noktaya üstüste birkaç kez vuruyor. hatta 7-8 kez vurduğu oluyor. Bu vuruşlar da o kadar sert değil, aynı ritimde ve aynı sıklıkta. Bu şekilde ayırt edebilirsiniz.
Bebeğin kafasının aşağıda olduğunu ben hissedemedim ilk başta ama artık çok rahat hissediyorum çünkü mesaneme kafa atıp duruyor. Özellikle yürürken kafayı gömüyor, altıma edicem diye korkuyorum. Adım sidikliye çıkacak bu oğlan yüzünden
vaaavvv bütün kızlar toplanmışızherkes burdayken sorayım pamuk bebek yorganı makinede yıkanır mı yıkanırsa kaç derecede ?
Ben hamileliğimin ilk zamanlarında doğururum hem de normal doğururum diyordum acayip bir cahil cesareti vardı..
Ama belki de yaşadığım pek çok şeyden etkilenip nasıl doğum yaparım diye düşünüyorum, başıma gelecekler konusunda endişeliyim belki de kendimi güvende hissetmediğimdendir..
Rica ederim canım, yorumun için teşekkürler..
Ben özellikle son 3-4 haftadır hissediyorum hıçkırıkları, artık daha net anlaşılıyor 10-15 dk sürüyor, ilk zamanlar damar atıyordu sanki pıt pıt, şimdi resmen göbeğim inip çıkıyor çat çut :) Eşim karşı koltuktan oturduğu yerden görebiliyor..
Benim ki doğum posizyonu almış canım tabii son anda dönmezse.. kafası aşağıda olunca baskı hissediyorum, zaten acayip sık idrara çıkıyorsun özellikle de oynarken, bir de sanki vajinaya doğru elektrik çarpmış gibi bir his oluyor o da oynarken genelde..
Ederse ne demek canım benim, istekleri görür görmez ekliyorum :)
Benim paşa o kadar sık hıçkırmıyor o kadar uzun da sürmüyor. Senin haftan daha küçük belki içerde dönüp duruyordur daha yerleşmemiştir. Önemli olan son haftalarda doğum pozisyonu almış olması. Bir de hıçkırırken tüm vucudu hareket ediyor aslında ama neresi değerse orayı hissediyor insan. Seninki ayaklarını çarpıyor olabilirya tatlim benim oglan neredeyse iki günde bir kesin en az 10 dk ritmik olarak hickiriyor bazan hizli bazan yavas ve ben bunu tamamen altkismim da hissediyorum resmen vajinaya 2 parmak yukarda falan fakat sabahi doktora gidiyoruz basi yukar da dönmemis diyor.. ya benim oglan benle kafami buluyor ne aksam olunca asagi sabah olunca yukari kafasi :26::26::26:
Fırsatçı :))) Bana kalırsa her şey makine de yıkanabilir :)) Üzerinde etiketi yok mu genelde yazıyor..
aaa bende bu dediklerinin hepsi oluyor ama ne çat çutları hıçkırık ne de baskıları sık idrarları dönmüş olacağını düşünmemiştim :26: ama bunların hepsi bende akşamları oluyor özellikle tam uyumak üzereykenbakalım p.tesi doktorumuza soralım cidden dönmüş mü kandırık mı yapıyo yoksa
vaaavvv bütün kızlar toplanmışızherkes burdayken sorayım pamuk bebek yorganı makinede yıkanır mı yıkanırsa kaç derecede ?
Fırsatçı :))) Bana kalırsa her şey makine de yıkanabilir :)) Üzerinde etiketi yok mu genelde yazıyor..
Bu haftalarda pozisyon değiştiriyorlar canım, dönmek için hala yeterli yerleri var çünkü, doktor bana şimdilik aşağıya dönmüş pozsiyonunu almış ama tekrar dönebilir demişti.. Sanırım birkaç hafta sonra aldıkları posizyon daha kalıcı olacak..
Benim paşa o kadar sık hıçkırmıyor o kadar uzun da sürmüyor. Senin haftan daha küçük belki içerde dönüp duruyordur daha yerleşmemiştir. Önemli olan son haftalarda doğum pozisyonu almış olması. Bir de hıçkırırken tüm vucudu hareket ediyor aslında ama neresi değerse orayı hissediyor insan. Seninki ayaklarını çarpıyor olabilir
anam kendi niye sarıp getirmemiş o zaman misafire vermek okadar öenmliyse amannn hepsi aynı boşver takmaaa komşuda yok deee otursun sarsıın ala ala ala yaaa
seninki artık korur pozisyonunu minikusscum normal düşünüyosan şanslısın...
yok ya kocamın bebeklik yorganı hatıra diye kullancam 30 yıllık bi şekilde temizlemem lazım
Daha zamanı var merak etme döner inşallah. İçerde yer varken şımarsın gönlünce. Sonra sıkışıp kalacak yavrularımızdoktor bizimkinin 2-3 hafta önde gittigini ve haftasindan erken dogabilecegini söyleyip duruyor buarada...bende zannediyorum ki basi neredeyse orda hissederim hic aklima gelmedi suana kadar vücudunun neresi carpiyorsa orayi hissediyor olmam :44::44:en son gördügümüz de yan yatiyordu sirti sag tarafta 5 haftamiz var 5 haftaya kadar dönemezse sezeryan randevusu vericek hastane biran önce döner insallah..
Canım şimdi eşimin ikeadan aldığı yorganı çıkardım baktım..
%65 polyester %35 pamukmuş kumaşı ve çekme payı %4 diyor
yıkama talimatında da 60 derecede makine de yıkanabilir yazıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?