2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bebek hıçkırırken aynı noktaya üstüste birkaç kez vuruyor. hatta 7-8 kez vurduğu oluyor. Bu vuruşlar da o kadar sert değil, aynı ritimde ve aynı sıklıkta. Bu şekilde ayırt edebilirsiniz.

Bebeğin kafasının aşağıda olduğunu ben hissedemedim ilk başta ama artık çok rahat hissediyorum çünkü mesaneme kafa atıp duruyor. Özellikle yürürken kafayı gömüyor, altıma edicem diye korkuyorum. Adım sidikliye çıkacak bu oğlan yüzünden

canim bosver bu halinle birde sarmami saracakmissin haslamasini bende yapardim birak tencereye haslansin durdugu yerde zor olan kismini sana biraksin gitsin iyiymis... ben senin yerinde olsam biraktigi gibi orda kalir hic dokunmam gelirse de agrim vardi dersin olur biter.. ben gecen hafta tek basima yapayim dedim inan belim koptu sararken ayni pozisyon da durmaktan gecesinde de agrisini devam cektim..

yine sen bilirsin tabi ama madem tansiyondan dolayi da rahatsizligin var ben olsam dokunmazdim bile geldigi zaman da birsey diyecek olursa okadar cok düsünüyorsan beni sen sar bizahmet anne derdim...

ya tatlim benim oglan neredeyse iki günde bir kesin en az 10 dk ritmik olarak hickiriyor bazan hizli bazan yavas ve ben bunu tamamen altkismim da hissediyorum resmen vajinaya 2 parmak yukarda falan fakat sabahi doktora gidiyoruz basi yukar da dönmemis diyor.. ya benim oglan benle kafami buluyor ne aksam olunca asagi sabah olunca yukari kafasi :26::26::26:

aaa bende bu dediklerinin hepsi oluyor ama ne çat çutları hıçkırık ne de baskıları sık idrarları dönmüş olacağını düşünmemiştim :26: ama bunların hepsi bende akşamları oluyor özellikle tam uyumak üzereyken bakalım p.tesi doktorumuza soralım cidden dönmüş mü kandırık mı yapıyo yoksa

Benim paşa o kadar sık hıçkırmıyor o kadar uzun da sürmüyor. Senin haftan daha küçük belki içerde dönüp duruyordur daha yerleşmemiştir. Önemli olan son haftalarda doğum pozisyonu almış olması. Bir de hıçkırırken tüm vucudu hareket ediyor aslında ama neresi değerse orayı hissediyor insan. Seninki ayaklarını çarpıyor olabilir

Bu haftalarda pozisyon değiştiriyorlar canım, dönmek için hala yeterli yerleri var çünkü, doktor bana şimdilik aşağıya dönmüş pozsiyonunu almış ama tekrar dönebilir demişti.. Sanırım birkaç hafta sonra aldıkları posizyon daha kalıcı olacak..

vaaavvv bütün kızlar toplanmışız herkes burdayken sorayım pamuk bebek yorganı makinede yıkanır mı yıkanırsa kaç derecede ?

senden alıntı yapıcağıma minikuss dan yapmışım yaa neyse yorganı yıkıyorum ama sen yine yıkama kuraşllarına uy üstünde yazıyodur mutlaka..

seninki artık korur pozisyonunu minikusscum normal düşünüyosan şanslısın...

doktor bizimkinin 2-3 hafta önde gittigini ve haftasindan erken dogabilecegini söyleyip duruyor buarada...bende zannediyorum ki basi neredeyse orda hissederim hic aklima gelmedi suana kadar vücudunun neresi carpiyorsa orayi hissediyor olmam :44::44:en son gördügümüz de yan yatiyordu sirti sag tarafta 5 haftamiz var 5 haftaya kadar dönemezse sezeryan randevusu vericek hastane biran önce döner insallah..

vaaavvv bütün kızlar toplanmışız herkes burdayken sorayım pamuk bebek yorganı makinede yıkanır mı yıkanırsa kaç derecede ?

Canım şimdi eşimin ikeadan aldığı yorganı çıkardım baktım..
%65 polyester %35 pamukmuş kumaşı ve çekme payı %4 diyor
yıkama talimatında da 60 derecede makine de yıkanabilir yazıyor..

anam kendi niye sarıp getirmemiş o zaman misafire vermek okadar öenmliyse amannn hepsi aynı boşver takmaaa komşuda yok deee otursun sarsıın ala ala ala yaaa

valla ben hiiç saramam komşu kadına gel sar diyemem kendi biliirrr, sarmazsa doğru çöpe zaten yıkayamamış hep böcekli, insanlar buraya sarma yemeye gelecek sanki, gelenlere hiç bişey yapamasam annem gelecek o yapar, o da yapamazsa gider fırında alırım 2 tepsi börek tamam, ne gerek var sıkıntı yapmaya hemde rahatsızım yani

yok ya kocamın bebeklik yorganı hatıra diye kullancam 30 yıllık bi şekilde temizlemem lazım

canım onu makinede yıkayamassın küvetin varsa küvete ısla üstünde tepin yada banyona ser suyu dök üstünü temiz lifle güzelce yıka ben sabun tercih ediyorum ama deterjanda kullanabilirsin sonra iyice durla mis gibi yadaaaa en kısa yolu kurutemizleme yada yorgan yıkamacıları var onlara gönder yorucu olmaz....bitirdim sonundaaa

Daha zamanı var merak etme döner inşallah. İçerde yer varken şımarsın gönlünce. Sonra sıkışıp kalacak yavrularımız

Bugün benim görüş günüm var kızlar, bebişimle bakışıcaz inşallah

Canım şimdi eşimin ikeadan aldığı yorganı çıkardım baktım..
%65 polyester %35 pamukmuş kumaşı ve çekme payı %4 diyor
yıkama talimatında da 60 derecede makine de yıkanabilir yazıyor..

benim tamamen pamuk 30 40 da falan yıkayayım o zaman çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…