2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
çantalarını hazırlayan arkdaslar neler koydunuz bizde fikir edinmiş olalım

valla duşa girdim çıktım ama aynı altta bi sancım yok ama kasılma var anlamadım niye oldum gece uyuyamadım bulantımda vardı bi değişiğim yani anlamdım...

Canım geçen hafta bendede şiddetli kasılmalar oldu hatta ağrılarımda vardı oturup kalkmakta zorlanıyodum. Dayanamadım günümden erken kontrole gittim ntsye bağlandım falan çok şükür sancı cıkmadı. Sonra hafifledi zaten. Seninde daha zamanın var büyük ihtimalle vücudun doğuma hazırlanıyor. Kendini çok fazla zorlama dinlenmeye çalış geçer inşallah.. Ya da doktorunun numarası varsa, hastane numarasından bağlanabiliyosan falan bi sor istersen...

evet canm sorma
insan söylemeye utanır bunu
annem hastane cıkısının birini organiklerden almış
gitmiş bakmış nasıl diye bide burun kıvırıyomus eltime renksiz fln diye begenmemiş
e sen daha iyisini alsaydın o zaman

çantalarını hazırlayan arkdaslar neler koydunuz bizde fikir edinmiş olalım

yaaa bu canta sıkıntısı benıde sardı bu ara
ben annemle bırlıkte yapmak ıstıyorum yıkama utuleme işini ama farklı sehırlerdeyız malesef
mayısda gelebilcek anca geçmi kalmış olurum mayısta hazırlasam

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de çok keyifli bir gündü :) En güzeli hiç yabancılık çekmeden kaynaşmak oldu :)

baYILDIMMM sizee 4 hamiş nede tatlı olmuşsunuz keşke bizde olsaydık ama istanbulda yaşamak bir ayrıcalık ne güzel buşuştunuz tanıştınız inşallah birgün tanışırız bizde sizlerle ve diğer kk haziran anneleriyle

oyyyy ne dedikodu yapasım varmış içinde tut tut çatlıcaktım valla
döküldüm rahatladm

bende mayıs sonunda hazırlarım dıye dusunuyodum ama canım sıpaların ısı bellı olmuyor :) oyuzden ufak tefek hazırlamak gereklı sankı

Ben çok rahatım hiç korkum yok..Hatta bugün kuzenim doğum yaptı.Çok ağrısı vardı bağırıyordu resmen.Ama yinede korkmadım.İlerki zamanlarda ne olur bilmiyorum ama

Ben hamileliğimin ilk zamanlarında doğururum hem de normal doğururum diyordum acayip bir cahil cesareti vardı..
Ama belki de yaşadığım pek çok şeyden etkilenip nasıl doğum yaparım diye düşünüyorum, başıma gelecekler konusunda endişeliyim belki de kendimi güvende hissetmediğimdendir..

Rica ederim canım, yorumun için teşekkürler..
Ben özellikle son 3-4 haftadır hissediyorum hıçkırıkları, artık daha net anlaşılıyor 10-15 dk sürüyor, ilk zamanlar damar atıyordu sanki pıt pıt, şimdi resmen göbeğim inip çıkıyor çat çut :) Eşim karşı koltuktan oturduğu yerden görebiliyor..
Benim ki doğum posizyonu almış canım tabii son anda dönmezse.. kafası aşağıda olunca baskı hissediyorum, zaten acayip sık idrara çıkıyorsun özellikle de oynarken, bir de sanki vajinaya doğru elektrik çarpmış gibi bir his oluyor o da oynarken genelde..

kızlar fotolarınızı merak ediyorum sanırım mınikusun albümündeler ekledim kabul ederse bakıcam :)

Ederse ne demek canım benim, istekleri görür görmez ekliyorum :)

valla duşa girdim çıktım ama aynı altta bi sancım yok ama kasılma var anlamadım niye oldum gece uyuyamadım bulantımda vardı bi değişiğim yani anlamdım...

Canım bebişin döndümü bilmiyorum ama bazılarında miğde bulantısıyla dönüyor bende öyle oldu ve yaşayan birkaç arkadaşımdA var.

bende mayıs sonunda hazırlarım dıye dusunuyodum ama canım sıpaların ısı bellı olmuyor :) oyuzden ufak tefek hazırlamak gereklı sankı

evet evet kızlar kesinlikle hazırlayın köşenizde dursun garanti olsun.bizim minik erken havalarına girdi de bi ara hop oturdum hop kalktım hiçbişey hazır değil diye hazırlayın kafanız rahat olsun

insanda biraz utanma olur yaa, benim kv ne yaptı bugün hemen anlatayım, getirmiş bir çuval kara lahana böcekli sinekli yıkadı haşladı onlarıki ben hiiç kara lahana yapmadım yapmayı bilmiyorum yemiyorumda, neymiş komşuyla birlikte ben onları saracakmışım doğum ziyaretine gelenlere ikram edecekmişim, ben sabahtan beri tansiyon problemi yaşıyorum eğilemiyorum göbeğimden dolayı birde oturup sarma saracağım, komşunla sar dediği kadında çarşıya gitti biraz önce akşama anca gelir ben o kadına nasıl diyeyim gel sarma saralım diye zaten kolundanda rahatsız kadın, kv bıraktı gitti evine, hiiç bir işi yok madem o kadar önemli bu sarma gel birlikte saralım ne diye başkasından istiyoruz hemde rahatsız bir kadından, valla mutfaktaki bütün lahanaları kaldırıp çöpe atasım var şu an bu ne yaa mutfağımıda mahvetti gitti lahana haşlayacağım diye halıma damlattı heryer yeşil yeşil oldu nokta nokta, dahada yeni silmiştim şu an silme imkanım yok çok rahatsızım offf çıldırmasam iyidir bugün

ahaha
oyyyy ne dedikodu yapasım varmış içinde tut tut çatlıcaktım valla
döküldüm rahatladm

bi seninmi hepimizin dedikodu yapası varmış canım benmmm kustukkk resmen yaaa

bende az önce sigorta işlerine bakan bayanla ssk ya gittim, izin başlamamış çalışabilir görünüyormuşum hastane haklı çıktı boşuna o kadar gerildim.. bu akşam 1 kilo tatlı alim de gidip özür dilim barii o kadar cırladım kızlaraaa

anam kendi niye sarıp getirmemiş o zaman misafire vermek okadar öenmliyse amannn hepsi aynı boşver takmaaa komşuda yok deee otursun sarsıın ala ala ala yaaa

saol canm kabul ettiğin için çok tatlısınız bayıldım size göbüşlerinizi sevsinler :)

vaaavvv bütün kızlar toplanmışız herkes burdayken sorayım pamuk bebek yorganı makinede yıkanır mı yıkanırsa kaç derecede ?

gözünaydın canım kendini boşa gerdin neyse hallettin en azından sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…