valla duşa girdim çıktım ama aynı altta bi sancım yok ama kasılma var anlamadım niye oldum gece uyuyamadım bulantımda vardı bi değişiğim yani anlamdım...
ayyy eskiler doğru söylemiş kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı diye yaa birde annenin aldıklarını kontrol edecek sanki kendi bişey yapmışda tepem attı haaavalla kendi annen gibisi yok lafa gelince kendi kızımla aynı derler ama icraatta yoklar annelerimizin tırnağı kadar olamazlar
çantalarını hazırlayan arkdaslar neler koydunuz bizde fikir edinmiş olalım
Bence de çok keyifli bir gündü :) En güzeli hiç yabancılık çekmeden kaynaşmak oldu :)
yaaa bu canta sıkıntısı benıde sardı bu ara
ben annemle bırlıkte yapmak ıstıyorum yıkama utuleme işini ama farklı sehırlerdeyız malesef
mayısda gelebilcek anca geçmi kalmış olurum mayısta hazırlasam
Ayy ben 30. haftama girmisim gülsemmi aglasammi bilemedim simdi
Ben çok rahatım hiç korkum yok..Hatta bugün kuzenim doğum yaptı.Çok ağrısı vardı bağırıyordu resmen.Ama yinede korkmadım.İlerki zamanlarda ne olur bilmiyorum ama
Bebişimin cicilerini attım makineye mis olmak üzereler bikaç güne çantamız hazır olcak inş kendimi çok mutlu hissediyorum bişyler ortaya çıktıkçaabide bebişimin ortaya çıkma vakti gelseydi
Minikuss isteğimi kabul etmişsin tşk ederim canım bende baktım resimlere hepiniz çok güzelsiniz muhteşem göbişlerinizlee
Merak ettiğim bişeyler var kızlar bebişleri hıçkıranlar bunu ilk ne zaman hissettiniz ve nasıl olduğunu tarif eder misinizz
Ve bebişleri doğum pozisyonunda olanlar bunu doktora gitmeden hissetmişmiydiniz verdiği herhangi bir rahatsızlık var mııı? biraz meraklı günümüzdeyiz sanırım sizden duymak güzel oluyo nete bakıp araştırma havasında değilizz
kızlar fotolarınızı merak ediyorum sanırım mınikusun albümündeler ekledim kabul ederse bakıcam :)
valla duşa girdim çıktım ama aynı altta bi sancım yok ama kasılma var anlamadım niye oldum gece uyuyamadım bulantımda vardı bi değişiğim yani anlamdım...
bende mayıs sonunda hazırlarım dıye dusunuyodum ama canım sıpaların ısı bellı olmuyor :) oyuzden ufak tefek hazırlamak gereklı sankı
evet canm sorma
insan söylemeye utanır bunu
annem hastane cıkısının birini organiklerden almış
gitmiş bakmış nasıl diye bide burun kıvırıyomus eltime renksiz fln diye begenmemiş
e sen daha iyisini alsaydın o zaman
evet canm sorma
insan söylemeye utanır bunu
annem hastane cıkısının birini organiklerden almış
gitmiş bakmış nasıl diye bide burun kıvırıyomus eltime renksiz fln diye begenmemiş
e sen daha iyisini alsaydın o zaman
ahahaoyyyy ne dedikodu yapasım varmış içinde tut tut çatlıcaktım valla
döküldüm rahatladm
insanda biraz utanma olur yaa, benim kv ne yaptı bugün hemen anlatayım, getirmiş bir çuval kara lahana böcekli sinekli yıkadı haşladı onlarıki ben hiiç kara lahana yapmadım yapmayı bilmiyorum yemiyorumda, neymiş komşuyla birlikte ben onları saracakmışım doğum ziyaretine gelenlere ikram edecekmişim, ben sabahtan beri tansiyon problemi yaşıyorum eğilemiyorum göbeğimden dolayı birde oturup sarma saracağım, komşunla sar dediği kadında çarşıya gitti biraz önce akşama anca gelir ben o kadına nasıl diyeyim gel sarma saralım diye zaten kolundanda rahatsız kadın, kv bıraktı gitti evine, hiiç bir işi yok madem o kadar önemli bu sarma gel birlikte saralım ne diye başkasından istiyoruz hemde rahatsız bir kadından, valla mutfaktaki bütün lahanaları kaldırıp çöpe atasım var şu an bu ne yaa mutfağımıda mahvetti gitti lahana haşlayacağım diye halıma damlattı heryer yeşil yeşil oldu nokta nokta, dahada yeni silmiştim şu an silme imkanım yok çok rahatsızım offf çıldırmasam iyidir bugün
Kızlar ne güzel çıkmışsınız fotolarda göbüşlü göbüşlü:)))))
saol canm kabul ettiğin için çok tatlısınız bayıldım size göbüşlerinizi sevsinler :)Ben hamileliğimin ilk zamanlarında doğururum hem de normal doğururum diyordum acayip bir cahil cesareti vardı..
Ama belki de yaşadığım pek çok şeyden etkilenip nasıl doğum yaparım diye düşünüyorum, başıma gelecekler konusunda endişeliyim belki de kendimi güvende hissetmediğimdendir..
Rica ederim canım, yorumun için teşekkürler..
Ben özellikle son 3-4 haftadır hissediyorum hıçkırıkları, artık daha net anlaşılıyor 10-15 dk sürüyor, ilk zamanlar damar atıyordu sanki pıt pıt, şimdi resmen göbeğim inip çıkıyor çat çut :) Eşim karşı koltuktan oturduğu yerden görebiliyor..
Benim ki doğum posizyonu almış canım tabii son anda dönmezse.. kafası aşağıda olunca baskı hissediyorum, zaten acayip sık idrara çıkıyorsun özellikle de oynarken, bir de sanki vajinaya doğru elektrik çarpmış gibi bir his oluyor o da oynarken genelde..
Ederse ne demek canım benim, istekleri görür görmez ekliyorum :)
bende az önce sigorta işlerine bakan bayanla ssk ya gittim, izin başlamamış çalışabilir görünüyormuşumhastane haklı çıktı boşuna o kadar gerildim.. bu akşam 1 kilo tatlı alim de gidip özür dilim barii o kadar cırladım kızlaraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?