- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Doktordan çıktık şimdi 1200 gr olmuş bebeğim 38 cm de boyu. Minik bir bebek olacak dedi
bugün kızım yerinde pek rahat değil galiba karnımda toplanmalar oluyo sabahtan beri nefes alamıyorum yaaa....
Kızlar fotoları göremedimmm nasıl görcemmm
bide bez alanlar ben daha hiç almadım , şu nasıl fiyatı filan?
https://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=3270942
Canım joker mağazalarında 20 lira civarı bu ürün. Oradan al. Almışken 2 numarasını da alırsın. Bu paket 1 hafta gidiyormuşKızlar fotoları göremedimmm nasıl görcemmm
bide bez alanlar ben daha hiç almadım , şu nasıl fiyatı filan?
https://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=3270942
Kızlar yavaş yavaş doğum yaklaşıyor korkularınız başladı mı? Çok aşırı olmasada ben doğumu düşünürken biraz geriliyorum. Normal doğum arzum daha ağır bassada hangisi bebeğim ve benim için hayırlıysa Allah'tan onu diliyorum tabi.
ii geceleer kızlaar canım çıktı, şaftııım kaydı,tipim kaydı işte aklınıza ne gelirseeee
bugün butun cicilerimizi,nevresimleri,kendi nevresimlerimi ,pijamalarımı yıkadım,
sonraaaa ütüledim bebişimin çantası hazıır benim eksiğim var hala
çoook yorulduum yaaallahım hazırlıklarımızı boşa çıkarmasın,
inşallah hastaneden gülerek mutlu bi şekilde çıkmayı evimize dönmeyi nasip etsin
ben geldim kızlar...
cumartesi nete elimi bile süremedim. pazar günü yazılanları okudum ama dermanım olmadı yazmaya.
cumartesi havuzluhana gittik. alışveriş yapıp mutsuz olan yegane kadınlardan biriyim sanırım. mutsuzum yahavuzluhandan bişi anlamadım. bir sürü eksiğim kaldı gene. güya o kadar araştırma falan yaptım ama hepsi uçtu gitti orda.
ayrıcada o gerekli mi , bu zararlı mı, şu pahalı mı düşüncesinden çok sıkıldım ya. çok zor geliyor bu iş bana. çok yönlü düşünmek gerekiyor bunaldım ya
valla bravo sana böyle pozitif hatunlara bayılıyorum
cok haklısın aslında Allah bizlere saglık sıhhat versin de gerisi boş ama
cok varlıklı olan kayınvalidem hem hiçbişey yapmayıp hemde durmadan karışmaya çalışıncada valla dayanamıyorum tepem atıyo
ama hiç bişey diyemiyosun tabi boşuna kendi kendimi yiyorumm
herseyimizi kendi annem yaptı
kayınvalidem ilk defa gecen hafta bi takım almış bide diyoki ben geliyimde annenin aldıklarını bi kontrol ediyim eksik neler var baklım bı
ölür müsün öldürür müsün
bu zaman kadar nerdeydin
birde devamlı diger torununa yaptıgını anlatıyo sunu aldım bunu aldım diye
bizimki torun değil
oyy oyyy
valla karışmaya gelince hep benm dediğim olsun ama icraate gelince bişey yok
ayyyy bide durup durup yüz örtüsü varmı diye soruyo çıldiricimmmm herşeyimiz tam yüz örtümüz kaldı
kızlar ne güzel çıkmışsınız,göbüşlü göbüşlü :)
valla bravo sana böyle pozitif hatunlara bayılıyorum
cok haklısın aslında Allah bizlere saglık sıhhat versin de gerisi boş ama
cok varlıklı olan kayınvalidem hem hiçbişey yapmayıp hemde durmadan karışmaya çalışıncada valla dayanamıyorum tepem atıyo
ama hiç bişey diyemiyosun tabi boşuna kendi kendimi yiyorumm
herseyimizi kendi annem yaptı
kayınvalidem ilk defa gecen hafta bi takım almış bide diyoki ben geliyimde annenin aldıklarını bi kontrol ediyim eksik neler var baklım bı
ölür müsün öldürür müsün
bu zaman kadar nerdeydin
birde devamlı diger torununa yaptıgını anlatıyo sunu aldım bunu aldım diye
bizimki torun değil
oyy oyyy
valla karışmaya gelince hep benm dediğim olsun ama icraate gelince bişey yok
ayyyy bide durup durup yüz örtüsü varmı diye soruyo çıldiricimmmm herşeyimiz tam yüz örtümüz kaldı
Ben çok rahatım hiç korkum yok..Hatta bugün kuzenim doğum yaptı.Çok ağrısı vardı bağırıyordu resmen.Ama yinede korkmadım.İlerki zamanlarda ne olur bilmiyorum ama
üzülme tatlım minyon tipli olabilr olsun ne olacak önemli olan sağlığı,bende 28. haftada kontrole gittim 1200 kg ve 35 cm ydi ve tombiş bir bebek olacak dedi 3500 kilonun üstünde doğar dediki aramızda sadece bir hafta var, hiiç üzülme hem belli olmazki son aylarda kilo alabilir boyuda uzar sen hiiçç dert etme
Bu toplanma dediğin kasılma gibi bişey mi. Bi duş al istersen belki iyi gelir...
canım annem....
dün babamla geldiler izmirden.bebeğe neler almışlar.bak bak doyamıyorum.birde para verdiler bize bebeğin beşiğini arabasını alın diye.kız anası olmak başka onu anladım.hala ne eksik varsa gidip alalım diyorlar.ördüklerini kendi de beğenmesede bir sürü yelek ceket örmüş.hepsini de giydircem valla.o kadar emek vermiş.
aynen canım bizimkilerinde öyle alışverişe falan niyetleri yok kayınvalidem durmadan harıl harıl yelek örüyor aman oğlum haziran ayında yeleksiz kalır üşür falan Allah muhafazaör diyorum bende başka bişey yapacağı yok onla bari vakit geçirsin
Canım bende öyle çok güzel bir gün geçirdim mutlu mutlu eve geldim, eşime kardeşime sizi anlattım onlar da ne güzel ya dediler.
minikus, denizkızı, bdamlagozbebegim, ozgnmn[/B] kızlar resimlere bayıldım çok tatlısınızz
Günaydın herkese. Kızlar resimlerinizi göremedim. Minikuss sana arkadaşlık isteği yolladım :)
Cumartesi kontrolümüz vardı Kızım maşallah iyiydi. 2100 gr olmuş. Gelişimi hala 1 hafta önde. Ultrason cihazında muhtemel doğum tarihi 21.mayıs çıkıyor. Doktorumuz 18 Mayısdan sonra beklemeye başlayın dedi. Kocaman olmuş görünce şaşırdım.
Dün çok kötü sancım vardı, sağ tarafım da kalçam, belim çok ağrıdı. Bu yalancı doğum sancısı ise gerçeği nasıl acaba diye düşünmeden edemedim. Çok fenaydım. Bugün iyiyim çok şükür. Sadece sağ kasığımda hafif bir sancı var.
Bu arada kızım normal doğum pozisyonu almış. Normal doğum yapmamda şimdilik hiç bir sakınca görünmüyor.
Doktordan çıktık şimdi 1200 gr olmuş bebeğim 38 cm de boyu. Minik bir bebek olacak dedi
günaydınnn güzel arkadaşlarımm
c.tesi kontrolümüz vardı artık raporu almış bulunmaktayım işyerine bu gün verdim bu ayın sonunda bırakıyorum işi.
Kızım ,2200 gram olmuş boyuda 42 cm göbekli bir bebeğin var dedi bolbol yürüyüşünü çoğalt artık dedi bebeğinin göbeğinide erit dedi çok güldüm amabebeğimin eşide kaymış normal doğum posizyonunda dedi doğum inş normal olucak
baktım fotolarınıza :) bi garip geldi.sürekli yazıştığımız kişilerin yüzlerini görmek bi tuhaf hissettirdi bana ben hep avatara baktığım için alışmışım. avatarı siz sanıp kanıksamışım sanırım, gerçek insan görünce garip oldu
Minikuss um sağolsun arkadaşlık teklifimi kabul etmiş ve resimlerinizi görmüş oldum kızlar...çok tatlı görünüyorsunuz,hepinizin eller göbüşlerdemaşallaah
haklısın canım teşekkür ederim...ben susucam artık annesini mutlu etmek bizim huzurumuzdan daha önemliyse sonuçlarına katlansın yapıcak birşey yok..zormuş ya gerçekten zormuş kendini ifade etmeye çalışmak evlilikte,daha doğrusu karşı tarafa..anlamaya niyetleri olmadığı için de sonuca varamıyorsun..en güzeli susmalı..
kızlar ne güzel çıkmışsınız,göbüşlü göbüşlü :)
valla zeyyyno'cum üzülmekte haklısın
hully her zamanki gibi pozitif taraftan bakıyor ama ıster ıstemez ınsan beklentı ıcıne gırıyor.
yanı ınsan torunu olucak dıye sevınmez mı yahu
bızımkılerde durum su; cok sevınıyorlar, ben onlara gıdınce kırılacak vazoymusum gıbı davranıyorlar
amaaaa
8. aydayız su an, sımdıye dek bı tane corap almadı kv.
bır gun de ne gorumce ne annesı su kız da hamıle, bı gun yemege alalım, demedi
bız genelde gıttıgımızde cok onceden haber vermeyız, ugrasmasın bı daha dıye de ozellıkle tok gıdıyoruz
ama ınsan bı gun de ozel cagırır dı mı,
onlar ayrıca cagırmadıgı gıbı ben hem ablası hem kv gıllerı evıme yemege aldım bu halımle
ınsan barı onun uzerıne çağırır
geleceklerı zaman 3-4 cesıt yemektır, tatlısı, meyvesıdır, sofra duzenıdır ben asırı ozenırım
onlarda bu ozenı zaten hıc bır zaman gormedım
kotu laf etmezler, can sıkmazlar, son derece saygılı ve ozenlıdırler amaaa
bu bana yetmıyor acıkcası
benım torunum olsa cıldırırım herhalde, herkesten once carsıya kosar
ne lazımsa ufak ufak alırım, alırken de fıkrını sorarım gelınımın
kı annem mesela duyar duymaz basladı alısverıse;
ordugu hırka-yelek-patık-pantolonun sayısını ben unuttum
bebeğin karyolasını vs annem aldı
genelde erkek tarafı soguk oluyor sanırım
ama acıkcası benım annem erkek kardesımın cocuguna da aynı bu sekılde bır suru sey ördü
çarşıya her cıktıgında mutlaka bırseyler aldı
mevlut sekerlerı ıcın kendı ellerıyle 60 tane mınık patıklerden ördü
e o da gelın ıcın erkek annesıydı
demek kı bu bıraz da gorguyle, bılgıyle ve karakterle de alakalı
maddi durumu iyi olur kötü olur o ayrı;
herkes kendı butcesıne gore bırseyler yapabılır
bu bence mazeret değil
ılle arabasını besıgını al demiyoruz ama bi çorap alsınlar ya o bile yok
el gibi bebeği görmeye gelince bi altın takar herhalde
amaaaa
kızlar ben bu konuyu lisan-i münasiple söylicem
cunku bu durum beni üzüyor;
ayıp ediyorlar ve böyle yaparlarsa torunlarını zor görürler
zaten evlerı yeterınce hıjyenık degıl, ben bebegımı o eve goturemem
havasız, tozlu..
anam bu kv ler hep mı aynıııı_??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?