2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Doktordan çıktık şimdi 1200 gr olmuş bebeğim 38 cm de boyu. Minik bir bebek olacak dedi

üzülme tatlım minyon tipli olabilr olsun ne olacak önemli olan sağlığı,bende 28. haftada kontrole gittim 1200 kg ve 35 cm ydi ve tombiş bir bebek olacak dedi 3500 kilonun üstünde doğar dediki aramızda sadece bir hafta var, hiiç üzülme hem belli olmazki son aylarda kilo alabilir boyuda uzar sen hiiçç dert etme

bugün kızım yerinde pek rahat değil galiba karnımda toplanmalar oluyo sabahtan beri nefes alamıyorum yaaa....

Kızlar yavaş yavaş doğum yaklaşıyor korkularınız başladı mı? Çok aşırı olmasada ben doğumu düşünürken biraz geriliyorum. Normal doğum arzum daha ağır bassada hangisi bebeğim ve benim için hayırlıysa Allah'tan onu diliyorum tabi.

Kızlar gününüz çok güzel geçsinnnn...umarım herkes iyidir...
biz bebeğimle iyiyiz ama şu sırt ağrısı öldürecek beni(((

Taliaaa bebisinin yatağına bayıldım duvar rengiyle çok güzel olmuş:))))

Minikuss ben de ben de sizleri gormek istiyorummmm:)

Bu arada bu haftadan sonra doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum kızlar. Aslında 10 senelik doktorumdu benim ama
hamilelik dönemindeki tavırları ve ilgisi hiç hoşuma gitmedi(( Bu saatten sonra değiştirmek de biraz garip olacak ama bilemiyorum günlerdir bu konuyu kafama takmış durumdayım...bi de kara kara nasıl bırakacağımı söylesem diye düşünüyorum((((

Ben çok rahatım hiç korkum yok..Hatta bugün kuzenim doğum yaptı.Çok ağrısı vardı bağırıyordu resmen.Ama yinede korkmadım.İlerki zamanlarda ne olur bilmiyorum ama

offffffff bende hazırlamak istiyorum artık bu haftasonu ancak gardolabımı elden geçirdim , artık giyecek kıyafet bulmakta zorlanıyorum ne güzel sen bitirdin kurtuldun darısı bizlereee
[

bende gitmek istiyodum ama elimde nakit para olmalı önce , hoş gitsemde memnun kalırmıyım bilemiyorum
QUOTE=zeyyyno;29768558]eminim durumu iyi olmayan ailelerden kimse bişi beklemiyordur ama elde varken de yabancı gibi izlemelerini pek anlayamıyorum açıkçası. [/QUOTE]

arzu-mu ; kızlarrrr valaaa kayınvaldieler ne düşünüyolar bilmiyourm ama tek bildiğim bizimkinde de aynı durum geçerli ,daha biçorap almadı hatunn , hoş durumu yok desem o da değil , dün bize geldiler görümcemle , neymiş ağız silme mendili almışmıyım onu soruyoalr bi o kaldı diyecektim neyse diyip geçtim yok anacığım bunlar bicinsiler valaaaa

kızlar ne güzel çıkmışsınız,göbüşlü göbüşlü :)

fatoşcum , artun ismi çok hoş benceeee

gelelim kahvaltıcı kızlaraaaa yaaa ben sizi çok kıskandım vlalaaaa çokta güzel çıkmışsınız canım , hiçte bile çok kilolu falan değilsiniz özellikle denizkızı abartma istersen ama ozgnmn kız vlaaaa hamile taklidi yapıyosun sen o ne öyle yawww sizin ki bebek se bizimki ne ben aldım kendimi gidiyorummmm zatenn

taliaaa oda süper olmuş cnm sizi görünce hazırlıkları hızlandırmak lazım valaaa

ayyy eskiler doğru söylemiş kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı diye yaa birde annenin aldıklarını kontrol edecek sanki kendi bişey yapmışda tepem attı haaa valla kendi annen gibisi yok lafa gelince kendi kızımla aynı derler ama icraatta yoklar annelerimizin tırnağı kadar olamazlar

Dilca canım şimdi yine baktım da fiyatı değiştirip 23 tl yapmış. Sen yine de marketlere falan bak. 24 tl ye her yerde var prima. İndirimde değil yani

Ben çok rahatım hiç korkum yok..Hatta bugün kuzenim doğum yaptı.Çok ağrısı vardı bağırıyordu resmen.Ama yinede korkmadım.İlerki zamanlarda ne olur bilmiyorum ama

Ne güzel... Bende genelde gündüz cesaretli gece korkağım tuhafmıyım neyim

Kuzenimin bebeğine bir doktor 2400 gr,diğer dokto 3400 demişti..3900 doğdu bebek resmen tosun..Yanaklaı bile tombiş

Bu toplanma dediğin kasılma gibi bişey mi. Bi duş al istersen belki iyi gelir...

valla duşa girdim çıktım ama aynı altta bi sancım yok ama kasılma var anlamadım niye oldum gece uyuyamadım bulantımda vardı bi değişiğim yani anlamdım...

Sen böyle yazınca kendi annem aklıma geldi.. Hafta sonu bendeydi yine eksik neler var onun peşindeydi.. Bebek için hazırladığım lavanta keselerinin malzemesine kadar almaya çalıştı, kaç yaşındayım evlenene kadar çalışıp hep destek oldum, şimdi o bana harçlık falan vermeye çalışıyor, anneden anneye ne çok fark ediyor bu işler..

Ay alemsin. benim kayınvalide de öyle sürekli yün hırka ve yelek örüyor yazın lazım olacak ya :) Ben hiç karışmıyorum valla benimle ilgilenmeyene ben de ilgi göstermiyorum artık çünkü çok kendimden vermişim kendimi yormuşum..

Canım bende öyle çok güzel bir gün geçirdim mutlu mutlu eve geldim, eşime kardeşime sizi anlattım onlar da ne güzel ya dediler.

Eşimde diyor ki akşam foruma yaz yaz, yorumlara bak diğer arkadaşların merak etmiştir şimdi :))

minikus, denizkızı, bdamlagozbebegim, ozgnmn[/B] kızlar resimlere bayıldım çok tatlısınızz

Teşekkürler canım.. Sizleri de bekleriz..

Canım geçmiş olsun, iyiymişsin şükür, Kızına da maşallah Kocaman olmuş :)
Benim de Mayıs 15'den sonra doğum ihtimalim var daha erken gelmezse şayet, hatta doğum günüm 21 Mayıs belki bana sürpriz yapar en güzel hediye olur bana :)

Doktordan çıktık şimdi 1200 gr olmuş bebeğim 38 cm de boyu. Minik bir bebek olacak dedi

Üzülme bence ölçümleri çok geri de değil ayrıca ben tercih ederdim minik bir bebeği doğumun daha kolay olur çünkü sonrasında hepsi toparlıyor canım, doğumdan bir kaç ay sonra benim ki gibi tosun bebekleri bile geçebilir bebeğin.. Ayrıca doktorun yorumuna göre de değişiyor bu tür durumlar, başka bir doktor ortalam bir bebek sorun yok da diyebilirdi..

Maşallah canım bebeğine Ölçümleri neredeyse benim oğlumla aynı :)

Biz aslında yoğuuzzzz :))

Minikuss um sağolsun arkadaşlık teklifimi kabul etmiş ve resimlerinizi görmüş oldum kızlar...çok tatlı görünüyorsunuz,hepinizin eller göbüşlerde maşallaah

Rica ederim canım, fotoları tüm haziran anneleri için ekledim, haziran annelerine özel olsun diye de herkese açık yapmadım hiç bizi bilmeyen insanlar gereksiz yorumlar yapabilir diye.. O yüzden bakmak isteyen herkese istek gönderirim, gönderenleri de mutlaka kabul ederim.. Ayrıca çok teşekkür ederim...

Mutlaka her şeyi susup yutmalısın demiyorum, kendini de ifade edebilmelisin ama bunu sakın hırsla kavga ile sert bir şekilde dile getirme bazen tatlı tatlı söylenen bir kaç laf bile çok güzel yerini bulabiliyor..
Diyeceksin ki sen yapabiliyor musun, ben de önemli bir kısmını yeni yeni tecrübe edip yapmaya çalışıyorum, en azından tavizsiz olduğumu anladılar ve onlar bana açıklama yapma isteği duyuyorlar..

kızlar ne güzel çıkmışsınız,göbüşlü göbüşlü :)

Teşekkürler canım, keşke daha da kalabalık olarak tekrar toplansak, biz ilik girişimi yaptık umarım gerisi de gelir..

canım bazı istisnalar dışında hepsi aynı, bizde de öyle daha bir çorapları nasip olmadı ve aynen senin gibi kv gidince cam vazo gibi davranıyor ama sofraya 2 çeşit yemek koyar genelde kuru şeylerdir ve ben yiyemem hiç bir zaman yöresel yemekler yaptığı için alışamadım,birde her seferinde 2 kaşık olsun al tadına bak diye ısrar kıyamet oluyor bende yiyemiyorum napiimm ben üzmemek için elimden geleni yapıyorum ama bazen çıldırtıyor ve söylüyorum lafımı o zaman üzülüyor ama 2 gün sonra yine aynı şeye devam edyor huyu böyle diyorum sinir olduğumla kalıyorum işte bende

Bebişimin cicilerini attım makineye mis olmak üzereler bikaç güne çantamız hazır olcak inş kendimi çok mutlu hissediyorum bişyler ortaya çıktıkçaa bide bebişimin ortaya çıkma vakti gelseydi
Minikuss isteğimi kabul etmişsin tşk ederim canım bende baktım resimlere hepiniz çok güzelsiniz muhteşem göbişlerinizlee

Merak ettiğim bişeyler var kızlar bebişleri hıçkıranlar bunu ilk ne zaman hissettiniz ve nasıl olduğunu tarif eder misinizz

Ve bebişleri doğum pozisyonunda olanlar bunu doktora gitmeden hissetmişmiydiniz verdiği herhangi bir rahatsızlık var mııı? biraz meraklı günümüzdeyiz sanırım sizden duymak güzel oluyo nete bakıp araştırma havasında değilizz

kızlar fotolarınızı merak ediyorum sanırım mınikusun albümündeler ekledim kabul ederse bakıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…