2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Benimde doktorum 11 Haziran diyor doğum tarihine.Hatta izin içinde ona göre çağırdı..Bu konuda benimde kafam çok karışık

bencede yaniiii boşver canım taktığına değmez çok istiyosa sarsın...allahım yaaa biz kendimize yetemiyoruzz...bu arada canım acayip sarma istedi sahraaa...neyse ben seni daha fazla kızdırmıyım...
kara lahana yedinmi bilmiyorum canım ama yemediysen canın istemez bence çünkü hiç güzel deil, ama yaprak sarmasına bayılırım bendeee, yok canım kızmam içimi döktüm rahatladım valla kocacımda aradı beni güldürdü biraz kredi kartının 500 tl borcu varmış ödememişsin beni aradılar dedi aaaaa dedim ciddimiii ben en iyisi kart limiti arttırayım dedi yoook dedim bu bile fazla ben elime kartı aldımmı valla durdurmıyorum kendimi bebişde geliyor biyerde dur demek lazım

benim de SAT 15 eylül..
bana 2 hafta önce 2-3 gün ilerde demişti sadece.bakalım bekleyip göreceğizzzz:))))

yok canım öyle bişey demiyor ama bazen böyle düşüncesizlikler yapıyor,kendiside çok çekmiş kayınvalidesinden o yüzden bana zorla bişey yaptıramaz yapmamda zaten ama tuhaf bir kadın bazen bakıyorsun melek gibi olmuş bazende o halinden eser yok, birde ben ne zaman rahatsız olsam mutlaka birden o da rahatsızlanır benim ne şikayetim varsa aynısı ondada beliriverir hemencik, kıskanç olanı gördümde hastalığı kıskanan bir kayınvalidemi gördüm tuhaf kadın...

selam hanımlar :) umarım hepinizin bebişleri ve keyifleri iyidir.. biz de iyiyiz çok şükür..

bizim kızda 2 hafta önden gidiyor aylardır bakalım ne olacak.. erken doğum hikayeleri duyuyorum sürekli inş. zamanında gelir bebişlerimiz sağlıklı sırhatli olurlar..

kızlarrrrrrrr öldüm gülmekten , depand hasta bezi numunesi istemiştim gecen hafta , güvenliğe bırakmışlar simdi adamcağız diyoki size karton numunesi bıraktılar , cıkarken alırmısınız diyeee o ne yaaa diye düşürken jeton düştü birden neyse aksama deniyim bakim totoma olacak mı , doğum sonrası kilot yerine bunu alın diyolr yaaa fikrimi sizinle de paylaşıırm artık

aman canım bende sevmem karalahanayı benim canımda yaprak çekti zaten ahhh ahhh biri gelsede sarsabenm kart limitimde 1 milyar her ay dolduruyorum oyüzden kocam korkuyooo ve yükseltmiyooovalla bende kalktım yemek yaptım rahatladım şimdiii keşke bişi olsa hepinize göndersem yaptıklarımdan ne güzel olur dimi

aaaa bende numune siparişi vermiştim ama henüz gelen giden yok valla sen hatırlatmasan aklımda yoktu, kargo gelincede afallardım ben bişey almadım diye hatırlattığın iyi oldu dene bakaslım olacamı

ama benn yerimmkiiii bunlarıdaa kızınıdaaa, çookk güzelleerrr Allah sağlıkla huzurla büyümeyi nasip etsin bu odada çookk güzelll,bu arada hello kity yazan ne canım onu çözemedim
canim cok tsk ederim daha allah razi olsun cümlemize nasip etsin insallahh iyisi bebisin olsun olsun insallah..hello kityy olan sey alt degistirme minderi canim altinda tahtadan olusan bir platform var ( insallah ismini dogru yazmisimdir ) onun üzerinde minder var. aslinda o yataginin üzerine konulmasi gerekiyor ama yataktan önce aldigim icin buyuk geldi degisememde artik cok gec kaldim bende sifonyerin uzerinde idare etcem artik :))

buna bayıldım ben yaa çok güzel olmuş canım güle güle kullansın kızın inşallah...

canim gece nsohbet etmsi cok güzel ve rahat oluyor o yüzden bundna sonra seni düüsnüp az yazariz zetn en cok cenesi dusuk olan benim galiba bu arada besigim icin yazdiklarin icinde cok tsk ederim cnm hepimizin bebisi güle güle kullansin insallah aldiklairmi:))

TALIAA odaya bayıldım ben de katalog sandım güle güle kullansın bebişin ayy çok heveslendim son sayfalarımı da okuyim ben de oda hazırlamaya başlıyım bari

talia tatlım bebişinin odasına bayıldım, renkler çok uyumlu, raflara bayıldımm iyi günlerde eskisin inşş .

çok güzel olmuşşş.pembelere bayılırım zaten.iyi günlerde yatsın kızın inşallah

Talıaa tek kelimeyle bayıldım ya gerçekten o kadar güzel olmuşki bebek odası kataloglarındaki resimler gibi bebişin güle güle kullansın inşallah

çok çok güzel canım güle güle kullanın inşallah...

TALIAA
canım bayıldım odanızaa :) çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin allah inş

evet cnm oyleymis merve aydinlatti sagolsun gece cok iyi yapmisin cnm . biz burda hastandeki olanlari kullaniyoruz giysine varana kadar herseyini biz kendimiz giydirsen hastaneninkilelrle karisabilir hemsire degisiyor ustunu altini gece ve sabahlari o yuzden kullanilmiyor .bizde :) ay cnm insallah degidin gibi cok akilli ve uysal bir bebek olur mor renginin öyle bir lzelliig oldugunu bilmiyordum sayende ögrenmis oldum.:))

ayy harika maşallah bayıldım herşeyine bebişkonun güle güle kullanın inşallah canımm

hello kıtyci kızlarrrrrrrrrrr evim.nette indirim var bilginizeee

ayyy kız odaları da bir farklı tatta oluyor yahu :)
canlarim benim hepimize ayri ayri cok tsk ederimmm herkese ayri yorum yazamdim kusura bakmayin lütfen. beni cokk mutlu ettiniz valla cok sevidim ne guzel yorumlar yapmissiniz, özelikle katalog zannedenler cok hosuma gitti :26:daha iyisi sizin bebisleriniz olsun insallah herkes aldiklarini ve alacaklarini güle güle kullansin insallah saglikli mutlu günlerde kullanmak nasip olsun insallah.

Hanımlar bu hafta göbeğim tatlı tatlı kaşınmaya başladı. Bu kaşıntılar çatlamanın habercisi mi? 29. haftamın içindeyim erken mi başladım kaşınmaya. Hayallah sizde durumlar nasıl?

benim limit 1 dende fazla ama borcumu ödeyip kapatasım var çünkü gerçekten kendime dur diyemiyorum ve bir bankacı olarak beceremiyorum kendimi frenlemeyi benimde yemeğim yok akşama,yapasımda yok ne olacak bilmiyorum 1 saate kocişde gelir sen gönder bize yaptıklarından

o zaman benim oğlan hala sabitlemedi kendini çünkü her an heryerde olabiliyo belli bi yeri yok ki afacanın

Hanımlar bu hafta göbeğim tatlı tatlı kaşınmaya başladı. Bu kaşıntılar çatlamanın habercisi mi? 29. haftamın içindeyim erken mi başladım kaşınmaya. Hayallah sizde durumlar nasıl?

canım ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kaşınıyorum, kaşınıyosan çatlar dediler haala kaşınıyor ama henüz çatlak yok inşallah olmaz

canm benm valla çok iyyi olurrrr...smile için kusura bakma olum ben koycam diye tutturduda neyse şaka biyana takılıyorum yaaa size konuşun tabi keşke bende osaatlere kadar dayanabilsem ama nerdeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…