ne bileyim canim kendi doktorum 2 hafta hastane de 3 hafta önde gidiyor deyince bende öyle bekliyorum haliyle.. son adet tarihim 16 eylül dü benim... dogum tarihi de 23 haziran gözüküyor ama haziran basi gelebilir diyor bizim doktor iste
bencede yaniiii boşver canım taktığına değmez çok istiyosa sarsın...allahım yaaa biz kendimize yetemiyoruzz...bu arada canım acayip sarma istedi sahraaa...neyse ben seni daha fazla kızdırmıyım...
ne bileyim canim kendi doktorum 2 hafta hastane de 3 hafta önde gidiyor deyince bende öyle bekliyorum haliyle.. son adet tarihim 16 eylül dü benim... dogum tarihi de 23 haziran gözüküyor ama haziran basi gelebilir diyor bizim doktor iste
canim senin kayinvalide de gelin hamileyken genelde hic agrisina sizisina inanmayan tipler olur herseye naz yapiyor, numara yapiyor derler onlardan biri degildir insallah... babanem yengem hamileyken birton is cikarirdi yengem gidince de arkasindan ben 5 tane dogurdum ah demedim hepsi numara yapsin isi ne derdi
kizlar nasil olmus kizimin yatagi kücücük yere bir cok seyi sigdirmaya calistim bugun
zeynooo mevlut takımını kaç aylık almıştın sen cnm bee
canım 0-3 aylık aldım
kara lahana yedinmi bilmiyorum canım ama yemediysen canın istemez bence çünkü hiç güzel deil, ama yaprak sarmasına bayılırım bendeee, yok canım kızmam içimi döktüm rahatladım valla kocacımda aradı beni güldürdü biraz kredi kartının 500 tl borcu varmış ödememişsin beni aradılar dedi aaaaa dedim ciddimiii ben en iyisi kart limiti arttırayım dedi yoook dedim bu bile fazla ben elime kartı aldımmı valla durdurmıyorum kendimi bebişde geliyor biyerde dur demek lazım
kızlarrrrrrrr öldüm gülmekten , depand hasta bezi numunesi istemiştim gecen hafta , güvenliğe bırakmışlar simdi adamcağız diyoki size karton numunesi bıraktılar , cıkarken alırmısınız diyeeeo ne yaaa diye düşürken jeton düştü birden neyse aksama deniyim bakim totoma olacak mı , doğum sonrası kilot yerine bunu alın diyolr yaaa fikrimi sizinle de paylaşıırm artık
canim cok tsk ederim daha allah razi olsun cümlemize nasip etsin insallahh iyisi bebisin olsun olsun insallah..hello kityy olan sey alt degistirme minderi canim altinda tahtadan olusan bir platform var ( insallah ismini dogru yazmisimdir ) onun üzerinde minder var. aslinda o yataginin üzerine konulmasi gerekiyor ama yataktan önce aldigim icin buyuk geldi degisememde artik cok gec kaldim bende sifonyerin uzerinde idare etcem artik :))ama benn yerimmkiiii bunlarıdaa kızınıdaaa, çookk güzelleerrr Allah sağlıkla huzurla büyümeyi nasip etsin bu odada çookk güzelll,bu arada hello kity yazan ne canım onu çözemedim
buna bayıldım ben yaa çok güzel olmuş canım güle güle kullansın kızın inşallah...
canim gece nsohbet etmsi cok güzel ve rahat oluyor o yüzdengünaydın kızlarrr ben geçmişi okudum ve öle geldim ya bu kızlar gecelere kadar neden ayaktalar nasıl hamile bunlar yazıyolar yazıyolar sonra geçmiş bitmiyo oku oku yazmayınnn...buluşan hanımlar fotonuz çok güzel bayıldımmmmm...belki bir gün bizde buluşuruz...haftanız hepinizin güzel geçsin annişler...
TALIAA odaya bayıldım ben de katalog sandım güle güle kullansın bebişinayy çok heveslendim son sayfalarımı da okuyim ben de oda hazırlamaya başlıyım bari
talia tatlım bebişinin odasına bayıldım, renkler çok uyumlu, raflara bayıldımmiyi günlerde eskisin inşş .
çok güzel olmuşşş.pembelere bayılırım zaten.iyi günlerde yatsın kızın inşallah
Talıaa tek kelimeyle bayıldım ya gerçekten o kadar güzel olmuşki bebek odası kataloglarındaki resimler gibi bebişin güle güle kullansın inşallah
çok çok güzel canım güle güle kullanın inşallah...
TALIAA
canım bayıldım odanızaa :) çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin allah inş
evet cnm oyleymis merve aydinlatti sagolsun gece cok iyi yapmisin cnm . biz burda hastandeki olanlari kullaniyoruz giysine varana kadar herseyini biz kendimiz giydirsen hastaneninkilelrle karisabilir hemsire degisiyor ustunu altini gece ve sabahlari o yuzden kullanilmiyor .bizde :) ay cnm insallah degidin gibi cok akilli ve uysal bir bebek olur mor renginin öyle bir lzelliig oldugunu bilmiyordum sayende ögrenmis oldum.:))dewlet hastanelerinde vermiyolar zaten benim gittiğim özel ablamın dr. na gidiyorum ondan yana tedarikliyim yani vermiyolarmış bide onların sardığı hastane ortamında ne kadar temiz olacak ki:26:
ben o bezi istedikleri için koydum ama, bulunsun diye değil siz de dr.nuza bi sorun kontrole gittiğinizde..
eni boyu 1 metre kadar bebe pazeni aldım beyaz yıkadım bi güzel ütüledim sonra hepicini ayrı ayrı buzdolabı poşetlerine koydum hepsine elleri değmesin diye...
ayyy çok güzel yaaa duvarın rengi falan harika mor insanı rahatlatır derler kızçen akkıllı uslu olacak zorla
çok güzel sığdırmışsında bebişe yer kalmamış ayool
ayy harika maşallah bayıldım herşeyine bebişkonungüle güle kullanın inşallah canımm
Kızlar gününüz çok güzel geçsinnnn...umarım herkes iyidir...
biz bebeğimle iyiyiz ama şu sırt ağrısı öldürecek beni(((
Taliaaa bebisinin yatağına bayıldım duvar rengiyle çok güzel olmuş:))))
hello kıtyci kızlarrrrrrrrrrr evim.nette indirim var bilginizeee
sağolun kızlar inanın 3 e kadar döndüm evin içinde olurdu ama bu kadar şiddetlisi hiç olmadı..söylemesi ayıp akşam bulgur pilavı yapmıştım..tirit derler samsunda bilmem duydunuzmu kaz yağıyla yapılıyor..o kadar ağır geldiki..aslında çok yemedim ama ..o kadarcığı bile yetti sanırım:26:
merak etme hully sıra bizede gelecek şurda ne kaldı..mayıs annelerindende doğum yapanlar olmuş bu arada
canım normalde böyle uzun sürmezdi sakız çiğnerdim geçerdi mesela..yada maden suyu içerdim..bu seferki inatçı çıktı..bebeklerimiz için değer napalım:26:
geçmişi oku oku bitiremedim kızlar ben çıkınca kızlar kaynatmışta kaynatöış maşallah
Taliaa canım bayıldım bebeğine aldıklarına..çok güzel olmuş..güle güle yatsın bebişin içinde..
canlarim benim hepimize ayri ayri cok tsk ederimmm herkese ayri yorum yazamdim kusura bakmayin lütfen. beni cokk mutlu ettiniz valla cok sevidim ne guzel yorumlar yapmissiniz, özelikle katalog zannedenler cok hosuma gitti :26:daha iyisi sizin bebisleriniz olsun insallah herkes aldiklarini ve alacaklarini güle güle kullansin insallah saglikli mutlu günlerde kullanmak nasip olsun insallah.ayyy kız odaları da bir farklı tatta oluyor yahu :)
aman canım bende sevmem karalahanayı benim canımda yaprak çekti zaten ahhh ahhh biri gelsede sarsabenm kart limitimde 1 milyar her ay dolduruyorum oyüzden kocam korkuyooo ve yükseltmiyooo valla bende kalktım yemek yaptım rahatladım şimdiii keşke bişi olsa hepinize göndersem yaptıklarımdan ne güzel olur dimi
Bu haftalarda pozisyon değiştiriyorlar canım, dönmek için hala yeterli yerleri var çünkü, doktor bana şimdilik aşağıya dönmüş pozsiyonunu almış ama tekrar dönebilir demişti.. Sanırım birkaç hafta sonra aldıkları posizyon daha kalıcı olacak..
Hanımlar bu hafta göbeğim tatlı tatlı kaşınmaya başladı. Bu kaşıntılar çatlamanın habercisi mi? 29. haftamın içindeyim erken mi başladım kaşınmaya. Hayallah sizde durumlar nasıl?
canim gece nsohbet etmsi cok güzel ve rahat oluyor o yüzdenbundna sonra seni düüsnüp az yazariz zetn en cok cenesi dusuk olan benim galiba bu arada besigim icin yazdiklarin icinde cok tsk ederim cnm hepimizin bebisi güle güle kullansin insallah aldiklairmi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?