- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Daha zamanı var merak etme döner inşallah. İçerde yer varken şımarsın gönlünce. Sonra sıkışıp kalacak yavrularımız
Bugün benim görüş günüm var kızlar, bebişimle bakışıcaz inşallah
valla ben hiiç saramam komşu kadına gel sar diyemem kendi biliirrr, sarmazsa doğru çöpe zaten yıkayamamış hep böcekli, insanlar buraya sarma yemeye gelecek sanki, gelenlere hiç bişey yapamasam annem gelecek o yapar, o da yapamazsa gider fırında alırım 2 tepsi börek tamam, ne gerek var sıkıntı yapmaya hemde rahatsızım yani
canım onu makinede yıkayamassın küvetin varsa küvete ısla üstünde tepin yada banyona ser suyu dök üstünü temiz lifle güzelce yıka ben sabun tercih ediyorum ama deterjanda kullanabilirsin sonra iyice durla mis gibi yadaaaa en kısa yolu kurutemizleme yada yorgan yıkamacıları var onlara gönder yorucu olmaz....bitirdim sonundaaa
canim bosver bu halinle birde sarmami saracakmissin haslamasini bende yapardim birak tencereye haslansin durdugu yerde zor olan kismini sana biraksin gitsin iyiymis... ben senin yerinde olsam biraktigi gibi orda kalir hic dokunmam gelirse de agrim vardi dersin olur biter.. ben gecen hafta tek basima yapayim dedim inan belim koptu sararken ayni pozisyon da durmaktan gecesinde de agrisini devam cektim..
yine sen bilirsin tabi ama madem tansiyondan dolayi da rahatsizligin var ben olsam dokunmazdim bile geldigi zaman da birsey diyecek olursa okadar cok düsünüyorsan beni sen sar bizahmet anne derdim...
bencede yaniiii boşver canım taktığına değmez çok istiyosa sarsın...allahım yaaa biz kendimize yetemiyoruzz...bu arada canım acayip sarma istedi sahraaa...neyse ben seni daha fazla kızdırmıyım...
Daha zamanı var merak etme döner inşallah. İçerde yer varken şımarsın gönlünce. Sonra sıkışıp kalacak yavrularımız
Bugün benim görüş günüm var kızlar, bebişimle bakışıcaz inşallah
doktor bizimkinin 2-3 hafta önde gittigini ve haftasindan erken dogabilecegini söyleyip duruyor buarada...bende zannediyorum ki basi neredeyse orda hissederim hic aklima gelmedi suana kadar vücudunun neresi carpiyorsa orayi hissediyor olmam :44::44:en son gördügümüz de yan yatiyordu sirti sag tarafta 5 haftamiz var 5 haftaya kadar dönemezse sezeryan randevusu vericek hastane biran önce döner insallah..
canım onu makinede yıkayamassın küvetin varsa küvete ısla üstünde tepin yada banyona ser suyu dök üstünü temiz lifle güzelce yıka ben sabun tercih ediyorum ama deterjanda kullanabilirsin sonra iyice durla mis gibi yadaaaa en kısa yolu kurutemizleme yada yorgan yıkamacıları var onlara gönder yorucu olmaz....bitirdim sonundaaa
Canım o durum ben de uzun zamandır var hatta iğrenç boyutlara vardığı oluyor, asit içiyormuşum gibi nefes boruma kadar çıkıyor..
Bana sakız çiğnemek iyi geliyor.. yatmaya çalışırken de kafanı mümkün olduğunca yüksek tutmaya çalış..
Teşekkür ederim canım, tekrar toplanırız gelebilecek olanlarla..
Sezenim geçmiş olsun ya canım benimkide öyle yediklerine dikkat etsen hamur işi kızartma yediğimde oluyor genelde benim:26:
sağolun kızlar inanın 3 e kadar döndüm evin içinde olurdu ama bu kadar şiddetlisi hiç olmadı..söylemesi ayıp akşam bulgur pilavı yapmıştım..tirit derler samsunda bilmem duydunuzmu kaz yağıyla yapılıyor..o kadar ağır geldiki..aslında çok yemedim ama ..o kadarcığı bile yetti sanırımahh hic sorma benimde sabahtan beri var bende ne yaptiysam gecmedi bir turlu bugun dün cok baharatli brsey yemistim ondan oldu sakiz cignemek ve soda iyi geliyor ama bu kadar boyuta olunca hic birsey fayda etmiyor ne yazikkibende gaviskon aliyorum igren tadi var icemiyorum onuda soguk sut icmeyi dene bir daha belki faydasi olur bu defa. bende oyle yapip yatcam.
tamam canim tsk ederimbir dakine oyle yapin iste hih ya hic sorma benimde aynen oyle bende aciktimm bir sut yapip icim bende artik sende sut ic hem tok tutar hemde bebise yarar
merak etme hully sıra bizede gelecek şurda ne kaldı..mayıs annelerindende doğum yapanlar olmuş bu aradanisan annelerının cogu dogum yaptı yaa
ayy ne guzel allahımmm
bız gorces mı bole gunnerı
canım normalde böyle uzun sürmezdi sakız çiğnerdim geçerdi mesela..yada maden suyu içerdim..bu seferki inatçı çıktı..bebeklerimiz için değer napalım:26:benimde aynı canım ya 5. aydan beri çekiyorum ,gavikson şurup bitirdim şimdiye kadar 4 şişe hüüüüpppp bitti
çok iyi geliyo kankim oldu artık gezmelere falanda beraber gidiyoruz ayrılmaz parçam oldu
ne yesem ağzımdan burnumdan geliyor
akşam 7de yemeyi bitiriyorum ama artık dayanamaıyorum acıkıyorum bi iki bişi atıştırsam uyutmuyor zehir gibi yakıp geçiyoo midemi boğazımı
hamilelikten sonra hemen geçermiş ama korkumdan suyu bile az içiyorum...
tam yıkamaya gidiyodum valla kuru temizlemeden yırttık demiştim
yok canım kesinlikle ellemeyeceğim zaten, bilmiyorum hiç kara lahana sarmadım yapılırkende görmedim, umrumdada olmaz böcekli bitli şeyi elleyemem saramam, hiç bişey diyemez rahatsız olduğumu gördü kendi bilir kendisi turrrpp gibi maşallah hemde genç 46 yaşında yinede bu halimle benden bekliyor yaa, evdede kızı var o hiiiç bişeye dokunmaz biz evleneli 1 sene olcak 3 kere gelmemiştir belki evimize,oturup sarsaymış kızıyla işi ne sanki
hkn2013,golgen
kızlar çok tşkler ewvet üzerimden büyük yük kalktııı
kntsz canım benim makina pamukluyu seçince 60 derece yıkama 1000 devir sıkma otomatik veriyor.. bir bildigi vardır herhaldee
Ayağı kayar düşer falan yorgan yıkayacağım diye, boş ver bence diğer seçenekler daha mantıklı imkanın varsa temizlemeye gönder yoksa yine de makine de yıka derim :) Nice makineye girmez dedikleri şeyleri yıkamışlığım var :))
Hiçbiri yapamam diyorsan boş ver şimdilik yaz bebeğine yorgan lazım değil bence sonra bir çare düşünürsün.. :)
benim dr da biz ultrasonda 2 hafta önden veya geriden diye yanılabiliriz dedi.sen o kısma takılma son adet tarhi önemli dedi.???
bencede en mantıklısı kurutemizleme ama kendiii bilir tabi aman allah korusun düşmesin yaaaaminikussun dediği gibi nasıl olsa yazın lazım değil boşverrr... tırstım haaaa...
toplanan kızlar göbüşlerinize bayıldım bu göbüş kardeşliği sonsuza kadar sürmeli hesap yapıp diğer hamilelikleri ayarlayalım artıkbi de bebekler doğduktan sonra aynı grup dizilsin yan yana aynı yerde çok güzel olur kötü planlarım var da kendimi de otururken çekip yanınıza ekliycem şimdi kıskançlık işte napalım
kaç annesiniz şurda makineye mi kaldım şimdi
kaç annesiniz şurda makineye mi kaldım şimdi
Kuzenimin bebeğine bir doktor 2400 gr,diğer dokto 3400 demişti..3900 doğdu bebek resmen tosun..Yanaklaı bile tombiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?