2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hadi bakalim canim hayirlisiyla insallah.. görüsten dönünce yazarsin buraya son durumu hasret giderin biraz

bencede yaniiii boşver canım taktığına değmez çok istiyosa sarsın...allahım yaaa biz kendimize yetemiyoruzz...bu arada canım acayip sarma istedi sahraaa...neyse ben seni daha fazla kızdırmıyım...

tam yıkamaya gidiyodum valla kuru temizlemeden yırttık demiştim

yok canım kesinlikle ellemeyeceğim zaten, bilmiyorum hiç kara lahana sarmadım yapılırkende görmedim, umrumdada olmaz böcekli bitli şeyi elleyemem saramam, hiç bişey diyemez rahatsız olduğumu gördü kendi bilir kendisi turrrpp gibi maşallah hemde genç 46 yaşında yinede bu halimle benden bekliyor yaa, evdede kızı var o hiiiç bişeye dokunmaz biz evleneli 1 sene olcak 3 kere gelmemiştir belki evimize,oturup sarsaymış kızıyla işi ne sanki

bencede yaniiii boşver canım taktığına değmez çok istiyosa sarsın...allahım yaaa biz kendimize yetemiyoruzz...bu arada canım acayip sarma istedi sahraaa...neyse ben seni daha fazla kızdırmıyım...

sarmami böcüklü böcüklü iyyyy hic canin istemesin bence

hkn2013,golgen

kızlar çok tşkler ewvet üzerimden büyük yük kalktııı

kntsz canım benim makina pamukluyu seçince 60 derece yıkama 1000 devir sıkma otomatik veriyor.. bir bildigi vardır herhaldee

benim dr da biz ultrasonda 2 hafta önden veya geriden diye yanılabiliriz dedi.sen o kısma takılma son adet tarhi önemli dedi.???

Ayağı kayar düşer falan yorgan yıkayacağım diye, boş ver bence diğer seçenekler daha mantıklı imkanın varsa temizlemeye gönder yoksa yine de makine de yıka derim :) Nice makineye girmez dedikleri şeyleri yıkamışlığım var :))

Hiçbiri yapamam diyorsan boş ver şimdilik yaz bebeğine yorgan lazım değil bence sonra bir çare düşünürsün.. :)

Sezenim geçmiş olsun ya canım benimkide öyle yediklerine dikkat etsen hamur işi kızartma yediğimde oluyor genelde benim:26:

sağolun kızlar inanın 3 e kadar döndüm evin içinde olurdu ama bu kadar şiddetlisi hiç olmadı..söylemesi ayıp akşam bulgur pilavı yapmıştım..tirit derler samsunda bilmem duydunuzmu kaz yağıyla yapılıyor..o kadar ağır geldiki..aslında çok yemedim ama ..o kadarcığı bile yetti sanırım:26:
nisan annelerının cogu dogum yaptı yaa
ayy ne guzel allahımmm
bız gorces mı bole gunnerı
merak etme hully sıra bizede gelecek şurda ne kaldı..mayıs annelerindende doğum yapanlar olmuş bu arada

canım normalde böyle uzun sürmezdi sakız çiğnerdim geçerdi mesela..yada maden suyu içerdim..bu seferki inatçı çıktı..bebeklerimiz için değer napalım:26:

geçmişi oku oku bitiremedim kızlar ben çıkınca kızlar kaynatmışta kaynatöış maşallah
Taliaa canım bayıldım bebeğine aldıklarına..çok güzel olmuş..güle güle yatsın bebişin içinde..
miniklerim bak merakta kaldım şimdi..arkadaş listemdesin sanıyordum ben seni eklememişmiyim..benide eklersin
merve02 canım takma kafana..kayınvalide sonuçta..herşey olur,alınır..bebeklerimiz sağlıklı dosunlarda onların aldıkları eksik kalsın..bu arada haberin varmıydı bilmiyorum..ase yatıyordu kasılmaları vardı,doktor ciğer geliştirici filan vurdu..ne zamandır haber alamıyorum..inşallah iyidir:44:

toplanan kızlar göbüşlerinize bayıldım bu göbüş kardeşliği sonsuza kadar sürmeli hesap yapıp diğer hamilelikleri ayarlayalım artık bi de bebekler doğduktan sonra aynı grup dizilsin yan yana aynı yerde çok güzel olur kötü planlarım var da kendimi de otururken çekip yanınıza ekliycem şimdi kıskançlık işte napalım

tam yıkamaya gidiyodum valla kuru temizlemeden yırttık demiştim

aman canım bu eski dikilme yorganlar pek makinelik değil benim annemde çeyizime yaklaşık 7 tane koyduda ordan biliyorum hem kullanmıyorum hemde sende 2 defa çıkartıp havalandırıyorum bide yıkıyorum şaka gibi eziyetttt

canim senin kayinvalide de gelin hamileyken genelde hic agrisina sizisina inanmayan tipler olur herseye naz yapiyor, numara yapiyor derler onlardan biri degildir insallah... babanem yengem hamileyken birton is cikarirdi yengem gidince de arkasindan ben 5 tane dogurdum ah demedim hepsi numara yapsin isi ne derdi

hkn2013,golgen

kızlar çok tşkler ewvet üzerimden büyük yük kalktııı

kntsz canım benim makina pamukluyu seçince 60 derece yıkama 1000 devir sıkma otomatik veriyor.. bir bildigi vardır herhaldee

kaç annesiniz şurda makineye mi kaldım şimdi

bencede en mantıklısı kurutemizleme ama kendiii bilir tabi aman allah korusun düşmesin yaaaaminikussun dediği gibi nasıl olsa yazın lazım değil boşverrr... tırstım haaaa...

benim dr da biz ultrasonda 2 hafta önden veya geriden diye yanılabiliriz dedi.sen o kısma takılma son adet tarhi önemli dedi.???

ne bileyim canim kendi doktorum 2 hafta hastane de 3 hafta önde gidiyor deyince bende öyle bekliyorum haliyle.. son adet tarihim 16 eylül dü benim... dogum tarihi de 23 haziran gözüküyor ama haziran basi gelebilir diyor bizim doktor iste

bencede en mantıklısı kurutemizleme ama kendiii bilir tabi aman allah korusun düşmesin yaaaaminikussun dediği gibi nasıl olsa yazın lazım değil boşverrr... tırstım haaaa...

o zaman son karar kuru temizleme teşekkürler canlar

Biz zaten yakın oturuyoruz birbirimize, doğumdan sonra buluşmak için bile konuştuk valla bebeklerimizi arabalara atar sahilde yürüyüş yaparız diye :))

kaç annesiniz şurda makineye mi kaldım şimdi

Tamam o zaman gönder bana :)) Annemler hafta sonu gelip halılarımı falan yıkayacaklar, hayatta yıkamacıya göndermez beğenmez onların temizliğini her şeyi kendi yıkar, bir de yardıma kadın getirecekmiş, halıların arasından senin yorganı da çıkartırız hem de elde yıkanmış olur :)))

Kuzenimin bebeğine bir doktor 2400 gr,diğer dokto 3400 demişti..3900 doğdu bebek resmen tosun..Yanaklaı bile tombiş

ya evet benim arkadaş da 2 çocuğumda da tutturamadılar diyo 2,5 demişler 3,300 doğmuş bebek ortalamayı ölçüyolar o da hata verebiliyo bel çevresini ölçüp kilo söylemek gibi halbuki bazımız yağlıyız bazımız kaslı bebekler de öyleymiş kas kütleleri değişik oluyomuş çok takmayalım kiloyu sağlıkla doğsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…