canım ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kaşınıyorum, kaşınıyosan çatlar dediler haala kaşınıyor ama henüz çatlak yok inşallah olmaz
sahra_89201benim limit 1 dende fazla ama borcumu ödeyip kapatasım var çünkü gerçekten kendime dur diyemiyorum ve bir bankacı olarak beceremiyorum kendimi frenlemeyibenimde yemeğim yok akşama,yapasımda yok ne olacak bilmiyorum 1 saate kocişde gelir sen gönder bize yaptıklarından
NASERDO
Hanımlar bu hafta göbeğim tatlı tatlı kaşınmaya başladı. Bu kaşıntılar çatlamanın habercisi mi? 29. haftamın içindeyim erken mi başladım kaşınmaya. Hayallah sizde durumlar nasıl?
insanda biraz utanma olur yaa, benim kv ne yaptı bugün hemen anlatayım, getirmiş bir çuval kara lahana böcekli sinekli yıkadı haşladı onlarıki ben hiiç kara lahana yapmadım yapmayı bilmiyorum yemiyorumda, neymiş komşuyla birlikte ben onları
Teşekkürler canım, valla ben de doyamadım en kısa zamanda yine toplanalım derim :)
İnşallah olmaz. Zayıf bayanlarda çatlaklar daha fazla oluyor diye okumuştum senin kilon nasıl. Ben 50 kiloydum 7 ayda 3 kilo aldım ve hepsi bebeğe, suyuna falan gitti yani zayıf vücutta koca bi göbek oldum:) o yüzden çatlaklarım çok olur diye korkuyorum...
yaaa bende çok beğendim aslında da , benim tosbaaa iri olursa diye de düşünüyorum bide olmz sa diye düşündüm
0-3 aylık ile 3-6 aylık cok farklı olurmu ki acabaaa
ya mınıkuss mesaj da attım sana
face te nasıl bulucam senı
mesajlarına baktım ama goremedım
tekrar yazar mısın nerden eklıcez senı
ben Arzu Erkol oyle ekleme gonderıcem
ya da mınıkusu ekleyen kızlar adını yazın da buluyım su hatunu
cok meraaak etttımm.....
slm canlar nasılsınız minikler nasıl biz iyiyiz oğlum ayağını göğsümün altına kdr uzatıyo iyice uzun boylu bu belli doktorda söylemişti topukları çıkıo resmen hafif bastırınca kaçırıo ayağınıbüyüyolar çok hızlı hergün farklı bişiler yapıo içerde hergün bi şok oluyorum :) dün anneannemiz bizdeydi giremedik bgnde babamız evde onunla ilgilenicez yrn grşmek üzere öpüldünüz
buluşan hamişler :) bayıldım hepinize ayrı ayrı çıtır hatunlar sizi
Zeynocum gözün aydın halletmişsin izin işini bak gördünmü boşuna ağladın okadar kendinide damadımıda üzdün
Kızlar yavaş yavaş doğum yaklaşıyor korkularınız başladı mı? Çok aşırı olmasada ben doğumu düşünürken biraz geriliyorum. Normal doğum arzum daha ağır bassada hangisi bebeğim ve benim için hayırlıysa Allah'tan onu diliyorum tabi.
Canlarım iyi ki varsınız . Içim azıcık rahatladı. 5 gün de geriden geliyormuşne yapalım sağlıklı olsun da. Yine de bebişi tombiş olanlara sorayım en çok ne yiyorsunuz
Canlarım iyi ki varsınız . Içim azıcık rahatladı. 5 gün de geriden geliyormuşne yapalım sağlıklı olsun da. Yine de bebişi tombiş olanlara sorayım en çok ne yiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?