2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
30 küsür sayfa geçmiş okunur mu? azmettim okudum :)
buluşan kızlar şahane çıkmışsınız :) yalnız kim kimdir bilemedim tabi :)
heee tamam tamam altta yazıyomuş :))))

Son düzenleme:
canım ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kaşınıyorum, kaşınıyosan çatlar dediler haala kaşınıyor ama henüz çatlak yok inşallah olmaz

İnşallah olmaz. Zayıf bayanlarda çatlaklar daha fazla oluyor diye okumuştum senin kilon nasıl. Ben 50 kiloydum 7 ayda 3 kilo aldım ve hepsi bebeğe, suyuna falan gitti yani zayıf vücutta koca bi göbek oldum:) o yüzden çatlaklarım çok olur diye korkuyorum...

valla kapatmak gerekte bende bi çocukdaha olunca mümkün olmuyooo sürekli bişiler isteniyo işteeçocuğada attım yalnız bütün masrafı gönderiyim canım aşk olsun.....

Hanımlar bu hafta göbeğim tatlı tatlı kaşınmaya başladı. Bu kaşıntılar çatlamanın habercisi mi? 29. haftamın içindeyim erken mi başladım kaşınmaya. Hayallah sizde durumlar nasıl?

valla bende acayip kaşınıyorum ama bendede hiç çatlak yok öle düşünme vücut yapısı değiştiği için oluyo bence beniim sadece göbeğim değil heryerim kaşınıyooo kocamla olum sürekli kaşıyolar benii

offff, bunu yaşasam çıldırırdım herhalde...
benımkı rahatsız etmemek ıcın dogru duzgun gelmez bıle bıze
gelmek ısteyınce de onceden haber verır
boyle dayatmalara asla tahammul edemem
cunku hep devamı gelır, itiraz edilmezse
usulunce, kıbarca derdımızı anlatmamız gerek kızlar
kaynana zulmüne son... :))))

Teşekkürler canım, valla ben de doyamadım en kısa zamanda yine toplanalım derim :)

ya mınıkuss mesaj da attım sana
face te nasıl bulucam senı
mesajlarına baktım ama goremedım
tekrar yazar mısın nerden eklıcez senı
ben Arzu Erkol oyle ekleme gonderıcem

ya da mınıkusu ekleyen kızlar adını yazın da buluyım su hatunu
cok meraaak etttımm.....

Kızlar yaaa dünya kadar alıntı yapmıştım bilgisayar dondu düzeltemedim sayfayı kapadım açtım derken hepsi gitii öf yaaa öff....
Neyse ozaman şöyle yapayım resimlerimizi beğenip yorumyapan arkadaşlara teşekkürederimmmm
acemiperi, cnm teşekkürederim bebişim sayesinde sevimli gözüktüm sanırım, sen de koy resmini cnm ya ben de herkesi merak ediyorum

Son düzenleme:
minikkus canim alinti yapmistim ama kaybolmus yine cok alinti yapinca beceremiyorum sanirim bazilair kayboluyor
okadar da cok tutumlu degilim aslinda bende ama mcbur birseyler yapabilmek icin bir kac kurus koseye atmam gerekiyor. özellikle turkiyeye gitmek istiyorsak bu mutlaka gerekiyor. neyseki cok sukur bbu yil cok rahat ettik bu konuda :)) insallah sende yapabilirsin.

kntsz yorgan yikamayi sormussun cnm 40 derecede 1000 devirle yikayabilirsin 60 derecede olabilir ama ne olur ne olmaz diye en iyisi 40 derecedr.

kayinvalideler konusulmus yine hullyy yine cok pozitif karsilamis bunu kendince haklida tabiki kimseye guvenip dogumuyoruz bebislerimizi ama yinede karsindaki büyükler olarak birseyler yapmasini onunda bizle heyacanlanip sabirsizlanlamasini bekliyorsun ama malesef iste hepsi bir olmuyor ne yazikki. yani bizim sevincimize mutlulugumuza ortak olmalarini istiyorsun ellerinden hic birsey gelmesede.

canım ben 59 ile hamile kaldım şu an 69 um boyu uzun olduğu için pek karnım çıkmadı bana karnına top koymuş gibisin başka biyerinde bişey yok diyolar ama 10 kilo aldım ben, belli olmuyor canım bir arkadaşım var doğuma 20 gün kala çatlamaya başladım dedi ve baya kötü olmuş o 20 günde, inşallah olmaz, bebek yağı ve nutrigina nın nemlendirici kremini kullanıyorum ben

yaaa bende çok beğendim aslında da , benim tosbaaa iri olursa diye de düşünüyorum bide olmz sa diye düşündüm

0-3 aylık ile 3-6 aylık cok farklı olurmu ki acabaaa

canım mevlüt takımı bebege 40 günlükken giydiriliyor ya

yani 30+10 1,5 aylık anca oluyor... ee 1,5 aylık bebege 0-3 ay çok rahat olur..

slm canlar nasılsınız minikler nasıl biz iyiyiz oğlum ayağını göğsümün altına kdr uzatıyo iyice uzun boylu bu belli doktorda söylemişti topukları çıkıo resmen hafif bastırınca kaçırıo ayağını büyüyolar çok hızlı hergün farklı bişiler yapıo içerde hergün bi şok oluyorum :) dün anneannemiz bizdeydi giremedik bgnde babamız evde onunla ilgilenicez yrn grşmek üzere öpüldünüz

buluşan hamişler :) bayıldım hepinize ayrı ayrı çıtır hatunlar sizi

Tatlım ekleyen herkes buradan ekledi beni arkadaş olarak zaten benim facebook hesabım yok :) İnternette sosyalleşmeye karşıyım
Dur ben sana bu siteden arkadaşlık isteği göndereyim onaylarsan profilimdeki albümün içinde var fotoğraflar..

bende snei merak etmistim bir daha bebisin ayagini görebildinmi diye okuyunca cok sasirmistim. masallah boylu poslu bir erkek olcak desene keske bende ayagini disardan görebilsem ya ne guzel bir duygudur bu kim bilir. ama bu imkansiz benim kkarin duvarimda okada rkalinki birde bir ton yag olunca görmek imkansiz oluyor:26::26:

Zeynocum gözün aydın halletmişsin izin işini bak gördünmü boşuna ağladın okadar kendinide damadımıda üzdün

evt canım yaa sormaaa evet onu çok üzdüm bu aralar iyice çekilmez bişi oldum çıktımm :84:

bir daha öyle herşeye üzülmek yok

canım dün eşimle sohbet ediyorduk..

bana diyor ki sen bu forumda tanımadıgın insanlarla ne konuşuyorsun bu kadar.. bende dedim ki nasıl tanımıyorum hepsini tanıyorum bikere hatta oğluşumuzun sevgilisi bile var ordan kız bulduk dedimm

hadi yaa kimmiş diye baya güldüü.. anlattım konuşmalarımızı.. diyor ki annesi hemen naz hanımın ultrason resmini göndersin babası olarak görmek benim de hakkımmm

çok güldük yaaa, bebişlerimiz şimdiden hayatımızı renklendirdi.. kimbilir geldikten sonra neler yaşıcazz

Canlarım iyi ki varsınız . Içim azıcık rahatladı. 5 gün de geriden geliyormuş ne yapalım sağlıklı olsun da. Yine de bebişi tombiş olanlara sorayım en çok ne yiyorsunuz

artık hergece rüyamda doğum yapıyorum birde dün gece adet ağrısı gibi ağrılarım oldu.aksi durum olmadıkça normal doğum yapmak için sonuna kadar direnicem.

Canlarım iyi ki varsınız . Içim azıcık rahatladı. 5 gün de geriden geliyormuş ne yapalım sağlıklı olsun da. Yine de bebişi tombiş olanlara sorayım en çok ne yiyorsunuz

ya canım sennle çok yakın bebişlerimiz ben de cuma gittim, 1250 gr dedi doktorum , ve çok iyi dedi
senin doktorun ne bekliyordu acaba?
bence kilosu gayet iyi.
ama duyduklarımdan söyleyim, kuru incir , ceviz,fındık, kuruyemiş, hurma ( kuru meyve) bebeğe çok yarıyor
hergün bi tane haşlanmış yumurta ye bide.

benım bebıs tombıs degıl
zaten tombiş olması saglık belırtısıde degıl
zayıf olmasıda aynı sekılde
kılonun bence onemı yok
ama sabahda dedıgım gıbı bebegı en cok besleyen yıyecek yumurta
her gun mutlaka ye
balık yogurt et
bol yesıllık

veeeeeeeeeeee
sebze tabıkı

sen bunnarı ye
ama kılo meselesı sadece yedıklerınle alakalı degıl bunuda unutmaaaaaaaaaa

benm bebeğim 28-4 de 1.420 grdıı ama ben yediğime hiç dikkat etmem hatta düzensiz ve sağlıksız besleniyorum bile denenebilir sebze ne zamandır yemiyorum mesela ama proteinin faydalı olduğunu biliyorum canım ben hergün yumurta yerim mesela çokda seviyorum zaten ama onun dışında ne düşerse onu yiyorummm...hatta bi ara ekmek arası besleniyodum diyebilirm...:44:bence hiçç takma derim ben bi hafta iyi oluyolar öteki hafta geri kalıyolar canını sıkma...bol bol protein ve kalsiyum alll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…