2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Doktorlar kadar insanın sinirini bozan dünyasını altüst eden ve aynı zamanda bunun tersi bi durum yok şu hamilelikte başından beri böyle iki doktora denk geldim psikolojimi altüst ettiler..bence hiç sıkıntı yapma doktor normal dediyse normaldir sonuçta ultrasonda da bebeğin hareketleri iç durumun vs görünüyo.ben kasılmalarla sancılarla gittiğim halde gerek duymadılat nst ye falan.senden istemesinin sebebi de haftandan dolayı ihtiyaten garanti olsun diye olabilir.rahat ol derim sende de benim gibi duble evham var anladığım kadarıyla ama şöyle düşün rahatlarsın yavrularımız Allah'a emanet bundan büyük garanti var mı

ultrasonda bişey çıkmadığına göre herşey yolundadır bence.dert etme.ne manyak doktormuş.bu işin normali tüp bebeğimi olur.evlat evlattır.senin gibi telaşlanıp acile giden ağrısı fazla kasılması bebek hareketinde azalma gibi durumlarda bütün arkadaşları ntsye bağlıyorlar.doktor bu isteğini para için yapmamıştır.zaten bundan sonraki muayenelerinde kendi doktorunda ntsye bağlamaya başlar.benim ne zaman moralim bozulsa bebeğimin hareketi azalıyor birde açken.seninde öyle bişey söz konusu olmuş olabilir belki.

ne kadar kaldı canım gelmesine? haftalarımıza bakınca fazla kalmamış olmalı

bazen benim ogluşumda öle oluyor az hareket ediyor çok korkuyorum. ama artık bu haftalarada biraz daha fazla uyurmuş ondan olabilirmiş. 1 bardak süt iç sessiz bir odaya git sol tarafına yat bebeğini hissetmeye çalış. rahatladığını onada hissettir. bak ozaman nasıl hareketlenecek
doktora gelince benim azımda bu tür doktorlardan dolayı çok yandı.insanı rahatlatması gerekirken fırsatı bulunca sen o tahlilide yaptır bunuda yaptır demeye başlıyor. korkulacak durum yoksa sana anlatıp kendi doktoruna yönlendirmesi gerekirdi.

o zaman kendin iin olmasa da bebişin için sıkma canını abin biraz patavatsiz anladığım kadarıyla ama her ortamda olur böyle tipler büyüklük sende kalsın idare et eşin gelince kurtulcaksın inş sayılı gün çabuk geçer bebiş için her daim relax
inşş canım inşş bende her ne kadar bebişimi bekliyosam bi o kadar da ailemi bekliyorum dört gözle

kocam 10 gün sonra gelicek inşallah canım 18 nisan da

gideli de 5 gün oldu ama bir de bana sor sanki 5 hafta gibi geçti
benim kuzen bütün hamileliği eşinden ayrı geçirdi,ben iki gün ayrı kaldım evde ağladım. Kendini meşgul etmeye çalış canım, öyle daha kolay geçiyor

Canlarım iyi ki varsınız . Içim azıcık rahatladı. 5 gün de geriden geliyormuş ne yapalım sağlıklı olsun da. Yine de bebişi tombiş olanlara sorayım en çok ne yiyorsunuz

Canım ben 31. haftadayım bebegim 2.200. Maşallah diyim...Hemen hemen her gün süt içtim ben...Hatta hem sabah hem aksam içtiğim günler oldu günde 3 bardak içtiğim bile oldu...Özellikle bundan sonra da çok önemli iç bol bol...Ayran çok iç bir de...

canim benim bir cogumuz ayni durumdayiz en kucuk seyler endiselendiriyor. dun karnima bisey carpti baya sivri bir ucu vardi sonrasinda bebegim baya bi sure hareket etmedi coook korktum hemen kalbini kontrol ettim evde aletim var duzenli bir sekilde atiyordu sonrasindada hareket etmeye basladi rahatladim. ama nasil korktugumu bir ben bir Allah bilir. evde aletim olmasa hastaneye giderdim kesin.

ya kızlar cildim şu son 1-2 haftada felaket bozuldu.ergenlikte bile bu kadar sivilce çıkarmamıştım.allahtan leke falan oluşmadı.ama şu buluşan bayanlar maşallah baktım hepinizin cildi pırıl pırılşaka bir yana var mı benim gibi sivilce problemi olan.varsa kullndığınız bişey var mı?eczaneye sordum krem falan veremiyorlarmış hamilelikte.annem elma sirkesi ile yüzünü temizle dedi.o da içime sinmedi.bir sakıncası olur mu acaba?

geriden baya bir okudum tek tek mesaj yazmak isterdim ama ofisteyim su an calisiyorum o yuzden sadece sevgilerimi gonderebiliyorum.

ben bu seker yukselmesi konusunu baya bi kafama taktim yemek yemeye ve yapmaya korkar oldum. resmen psikolojim bozuldu. dun tartildim yarim kilo vermisim. zaten son 7-8 haftada yarim kilo almistim onuda vermisim. 8 hafta onceki kiloma donmusum. bu seferde bebgim cokmu kucuk olur endisesi sardi cok sinir oldum ben bu duruma. bu persembe randevum var doktorumla uzun uzun konusmak istiyorum bu konuyu. karsidan bakarak tahminler yurutup beni boyle sikintiya dusurmek yerine ultrasonla takip etsinler eger bebek cok buyuk olacaksa bende yemeyeyim. boyle bebegin olcusunu bile bilmeden bana eziyet etmeleri kabul edilir gibi degil. zaten ufak tefek bir kadinim ve fazla istahli biride deilim. tatli yemem, kizartma yemem. meyve soyu kola falan zaten hic icmedigim seyler. bir tek ekmegim var onuda yiyemiyorum(( ekmek yeyince birden yukseliyor cunku. su yemekten sonraki tokluk hissini bir ozledim anlatamam.

Yok canim sarmayacagim, biraktigi gibi duruyor yarin gelip sararsa sarsin sarmazsada hooop copee sanki biz anne babayizda onlar cocuk gibi davraniyolar

mayalı borek olayını bende beceremiyorum yaa annem ablam süper yapıyor benmki bi türlü onların ki gibi olmuyor..canım cekti ama simdi bu hafta bi gün deniyim yine barii

Canım cok mu yüksek cıkıyor sekerin benim ilk yükleme testinde sınırın az üstündeydi..1 ay sonra tekrarladık şeker yükleme testini bu sefer tam sınırda cıktı..1 ay boyunca ne yaptın diye sorarsan hic bi şey aynen devam ettim nasıl besleniyorsam sadece şerbetli ve kremalı pasta gibi şeylerin sadece tadına baktım aklımda kalmasın diyeve bebeğimde 2 hafta geride cıkmıstı..:44:sonucta hic ekmek yemeden de olmaz ki

bende gecen hafta sivilcelenmiştim..sadece gül suyu (orjinal gül suyu ama) ile sildim sabah akşam bu hafta kalmadı cok sükür

Canm gectiğimz günlerde bendede oldu ham kese aldım aktardan onla keseledm bır kac kere düzeldi dove sabunuylada sabah aksam yıkadm

bana da abim , babam ve eşim şişko dior. abim ve babam doğrudan demedi de arkamdan demişler :) eşimde yüzüme deyip duruyor beni kızdırmak için. oltaya gelmiyorum tabi. tepki vermiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…