Ayy bu erkekler ne regl olurlar ne hamile kalırlar tüm bunların sıkıntılarını yaşamadıkları gibi bir de düşüncesizce davranırlar kızıyorum valla :)
Beni kızdırdığında ya da düşüncesizce davrandığında eşime diyorum ki inşallah bir gün hamile kalırsın
şu yorgun halimle güldürdün beni yahuuu
benim eşimde aynıı bana söylemediği kalmıyor, abimde öyleee
hatta iş yerindekiler bile öyleee,,, şiştt şişkoo diye bağırıyorlar arkamdanama niyeyse hiç alınmıyorum benn
ben sadece popomu yiyin işareti yapıyorum
şu yorgun halimle güldürdün beni yahuuu
benim eşimde aynıı bana söylemediği kalmıyor, abimde öyleee
hatta iş yerindekiler bile öyleee,,, şiştt şişkoo diye bağırıyorlar arkamdanama niyeyse hiç alınmıyorum benn
ben sadece popomu yiyin işareti yapıyorum
maşallah canım allah istediğin gibi nasip etsin inşallah...ysmcBugun kizimi gorduk :) doktorun odasina girene kadar tembihledim kizim yuzunu don diye peki noldu tam ondan yuzunu donmustu ancak buseferde iyice plezentaya yuzunu dayadigi icin goruntu cok bozuktu hic anlasilmiyordu :).
1 kilo 700 gram olmus 10 gun ilerdeydi 2 yada 3 gun daha eklenerek yine ileriye gitmis 4 kiloyu bulmasin normal dogum yapmak cok istiyorum poff İyice diyet yapicam sekeri nerdeyse sifirlamam gerekiyor.Cok mu tombik olacak acaba
2 ay cabuk gecsin sagsalim bebisleri doguralim insallah
acemiperiBiz geldik
Doktor kontrolum guzel gecti. Sukurler olsun pasam gayet saglikliymis. Kendini yine gostermedi. Artik bundan sonra basi asagida oldugu icin guzel goruntu yakalamamiz zor dedi doktorKilosu 2100 gram olmus boyu da 49 cm Benim pasa selvi boylu olacak
32. hafta raporumu da aldim
Butun sorularimi siraladim doktora. Kaburgaya baski, adet agrisi gibi kasik agrisi, vajinada sanci gibi agri, vucuttta ben sayisinin artmasi, killanmanin artmasi hepsi normalmis. Kasilmalar daha da artabilirmis bu donemden sonra. Hastane cantasina listemdeki herseyi koyacagim. Sadece ilk basta hasta bezi veriyorlarmis ve kanama kontrolu icin ped veriyorlarmis. Gerisini ben getiricem.
Sunnet meselesini de urologla konustuk. 6 aydan once onermedi. Sarilik olursa bebek, yogun bakima kaldirmak zorunda kaliyorlarmis. Isterseniz yapilabilir ama idrar yolu enfeksiyonu olmaz dedi. 1 yasa kadar yapilan sunnetlerin hepsinde yara cabuk kapanirmis. Simdilik vazgectik sunnet yaptirmaktan
Biden haberler boyle teyzeler
Bugun kizimi gorduk :) doktorun odasina girene kadar tembihledim kizim yuzunu don diye peki noldu tam ondan yuzunu donmustu ancak buseferde iyice plezentaya yuzunu dayadigi icin goruntu cok bozuktu hic anlasilmiyordu :).
1 kilo 700 gram olmus 10 gun ilerdeydi 2 yada 3 gun daha eklenerek yine ileriye gitmis 4 kiloyu bulmasin normal dogum yapmak cok istiyorum poff İyice diyet yapicam sekeri nerdeyse sifirlamam gerekiyor.Cok mu tombik olacak acaba
2 ay cabuk gecsin sagsalim bebisleri doguralim insallah
abimden nefret ediyorum
mutfaktayız, yemek yemişiz, ben bulaşıkları toparlıyorum o da arkamdan geçerken şişko dedi bana uyuz
zaten bugün inanılmaz sıkıcı bir gündü, hava kapalı benim moralim sıfır kocam yok hamilelik hormonları vs...
o an belli etmedim bir şey çünkü aklı sıra şaka yapıyor sarılıp öpüyor filan...
sonra geçti benim kalktığım sandalyeye oturcak, diyor ki şişkoluğundan kırılmış mıdır acaba otursam mı
gülüyor bir de salak salak
o kadar kötü oldum ki o an ağlicaktım zor tuttum kendimi
yengem babam filan da vardı çünkü nefret ederim başkalarının yanında ağlamaktan
sonra gittim banyoya kapıyı kitledim oturdum ağladım da ağladım
ne kadar düşüncesiz bir abim var yaa ne kadar öküz
kardeşin hamile yani karnı burnuna çıkmış edilcek laf mı onlar şimdi
ben kocamı özledim canlar kocamı istiyorum evime gitmek istiyorum artık
hoşgeldin canım aynı zamanda doğucak senınle bebişlerimiz inşallah :)
iii akşamlarr ZAYIIF HATUNLAARR:76::76::76:
çok mutluyum yaaa kocişim 2 günıdür meyve tabağını falan yedikten sonra mutfağa getiriyooo
ne var bunda diyenler olabilir ama benim için çoooookk büyük bişiii çook sewindirik oldum
bırak tabak götürmeyi yerinden totosunu kaldırıp masadaki suyu içmekten aciiz biri
gece uyanıyorum wc ye gidiyorum benden su istiyor sinir oluyodum
ben gözlerim kapalı gidip geliorum uykum dağılmasın diye sen ne yapıyon diye suyu zehir ediyoom adama
alllahhım dewamını getirsin inşallah şokk oldum birden baka kaldım alkışladdıım
o da gülüyo ilk defa yapıyo ya mübareklerin kıçnı oynatamış ki anneleri
oyyyy oyyy maaşallah ne yiyiyosanz bizede söyleyin ayool
ya bunu iş yerinde bir arkadaşta söyledi ama nerden bulucam orjinal gül suyunu :44:
seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten bir mutluluk nedeni buuu çünkü benimkide aynı olduğu için bende aynı mutluluğu yaşıyorum çünkü benimkide nevresimi taktıı ve bana portakal suyu sıktı getirdiii bende çok mutluyum arkadaşım yaa.. bizim bayramımız olsun bugün ozaman...
olsunn valaaa bu günleri gördüm yaaa yeterr
Bir bilsem bunu yapan neyse hemen kesicem ben herseyi yiyen hic yemek ayirt etmeyen biriyim sebze cok tuketirim meyve yeri.Abarttigim ekmek cok yerim birde esim hergun zorlada olsa sut iciriyor gunluk sut.Asla recel yemeyen ben bu ara ahududu receline taktim onuda cok az yiyorum bundan sonra onuda yemicem.
Tabi en buyuk sebey esim 192 bende 177 cm boya sahibiz bebegin iri olusunda bununda etkisi var.
benm kocamda acayip takılır bana ama ben hiç takmıyorum demiyim arasıra benmde alınasım tutuyo ağlıyorum ama genelde takmıyorum boşverrr bizim en güzel zamanlarımız aslında...çıldırıp ağlamak sitoysanda ağla kızmak istiyosan kız sen hamilesin hormonların kurbanııı kimse sana alınamaz...kullan azcık hamileliği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?