2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

şu yorgun halimle güldürdün beni yahuuu

benim eşimde aynıı bana söylemediği kalmıyor , abimde öyleee

hatta iş yerindekiler bile öyleee,,, şiştt şişkoo diye bağırıyorlar arkamdan ama niyeyse hiç alınmıyorum benn

ben sadece popomu yiyin işareti yapıyorum

bu laflara tek alınan benim herhalde benim hormonlar biraz fazla coştu

Yazilanlarin cogunu okuyamadim eminimki karsi tarafin imkani varken birsey yapmamasi herkesi rahatsiz eder, baska bir sorun yasamasaydim bende oyle bir durumdan cok rahatsiz olurdum.Sadece gercekten kendinizi uzmenize degmez ben ona dort dotluk gelinlik yapmiyorum o da bana kayinvalidelik yapmasin misali.Esinizle araniz iyi ise o ve siz bu bebege hevesliyseniz cok sanslisiniz bu sikintilari cektigim icin ve bilen birisi olarak uzuldugunuze degmez.Ailesi size muhtac degilse cok daha sanslisiniz, birde kendi ailelerinizle kiyaslamayin derim sizin istediginiz gibi davranmasinida bence beklemeyin mesela beni kayinvalidem hic ozel yemege cagirmadi suan siz soyleyince farkettim umrumda bile degil cunku ben gittigimde yemek hazirlar biz gidince mutlu olur.Kayinvalidem torun icin cok hevesli ama tek bir cop almadi gecenlerde sordu yapmami istedigin birsey var mi dedi bende herseyi hazir alicaz anne gerek yok saol dedim sonra esimle alisverise giderken cagirdik geldi birkac parca birsey aldi.Benimle kocamin arasini acmaya ugrasmasin, dedikodu yapmasin, bebek dogdugunda takisini taksin, sonra misafirlerimi agirlayip bana destek olsun, zaten ben calisinca cocugada o bakacak sukur yeter bana.Ama herseyine kosturdugunuz birisi size hic adim atmiyorsa inanin konusmamaya kadar gider, herkes kendi icini kendi bilir her durum kendine gore degisir ben sadece uzulmemek icin birde bu tarafindan bakin demek istedim, asla elestirmiyorum.İnsallah onlarda yaptiklarini anlayip duzeltirler hakettiginiz kiymeti yasarsiniz

En iyisini yapıyorsun canım ya, her şeye alınsak şişer patlarız ama işte bazen hassas zamanımıza denk geliyor..
Bakma sen eşime regl olsun hamile kalsın diyorum ama aman iyi ki olmuyor o kadar nazlı ki hayatta çekilmez :))

Bugun kizimi gorduk :) doktorun odasina girene kadar tembihledim kizim yuzunu don diye peki noldu tam ondan yuzunu donmustu ancak buseferde iyice plezentaya yuzunu dayadigi icin goruntu cok bozuktu hic anlasilmiyordu :).
1 kilo 700 gram olmus 10 gun ilerdeydi 2 yada 3 gun daha eklenerek yine ileriye gitmis 4 kiloyu bulmasin normal dogum yapmak cok istiyorum poff İyice diyet yapicam sekeri nerdeyse sifirlamam gerekiyor.Cok mu tombik olacak acaba
2 ay cabuk gecsin sagsalim bebisleri doguralim insallah

maşallah canım allah istediğin gibi nasip etsin inşallah...

canım allah sanada hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallh...

oyyyy oyyy maaşallah ne yiyiyosanz bizede söyleyin ayool

Kızlar bugünde kalçalarım agrıyor nidilat hapta fyda etmiyor hepinizden önce ben dogurcam heralde

benm kocamda acayip takılır bana ama ben hiç takmıyorum demiyim arasıra benmde alınasım tutuyo ağlıyorum ama genelde takmıyorum boşverrr bizim en güzel zamanlarımız aslında...çıldırıp ağlamak sitoysanda ağla kızmak istiyosan kız sen hamilesin hormonların kurbanıııkimse sana alınamaz...kullan azcık hamileliği..

bu arada kızlar beni hamur konusunda rahatlattınız çoookk teşekkür ederimmm biz çorbaya talim ettik tabii..:26::26:neyse yarın yine denicem bakalım....:18::18:

iii akşamlarr ZAYIIF HATUNLAARR:76::76::76:
çok mutluyum yaaa kocişim 2 günıdür meyve tabağını falan yedikten sonra mutfağa getiriyooo
ne var bunda diyenler olabilir ama benim için çoooookk büyük bişiii çook sewindirik oldum
bırak tabak götürmeyi yerinden totosunu kaldırıp masadaki suyu içmekten aciiz biri
gece uyanıyorum wc ye gidiyorum benden su istiyor sinir oluyodum
ben gözlerim kapalı gidip geliorum uykum dağılmasın diye sen ne yapıyon diye suyu zehir ediyoom adama
alllahhım dewamını getirsin inşallah şokk oldum birden baka kaldım alkışladdıım
o da gülüyo ilk defa yapıyo ya mübareklerin kıçnı oynatamış ki anneleri

seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten bir mutluluk nedeni buuu çünkü benimkide aynı olduğu için bende aynı mutluluğu yaşıyorum çünkü benimkide nevresimi taktıı ve bana portakal suyu sıktı getirdiii bende çok mutluyum arkadaşım yaa.. bizim bayramımız olsun bugün ozaman...

oyyyy oyyy maaşallah ne yiyiyosanz bizede söyleyin ayool

Bir bilsem bunu yapan neyse hemen kesicem ben herseyi yiyen hic yemek ayirt etmeyen biriyim sebze cok tuketirim meyve yeri.Abarttigim ekmek cok yerim birde esim hergun zorlada olsa sut iciriyor gunluk sut.Asla recel yemeyen ben bu ara ahududu receline taktim onuda cok az yiyorum bundan sonra onuda yemicem.
Tabi en buyuk sebey esim 192 bende 177 cm boya sahibiz bebegin iri olusunda bununda etkisi var.

olsunn valaaabu günleri gördüm yaaa yeterr

olsunn valaaabu günleri gördüm yaaa yeterr

banada yeter..bizimki bana ilk hamileliğimde bile yapmadı bunları yaaa oyüzden beni çoookkk şaşırtıyoo..kız çocukları babayı değiştirir derlerdide bukadar çabuk olucağını düşünmemiştim benn...

hemen hemen hepsini tüketiyorum benim boyda 178 canım ya ama dr. bebişin boyuna iyi değil anne babaya göre daha uzun olması gerekiyo dedi takıldım oraya:44:kilomuz beklenenle uyumlu zaten kilo o kadar önemli değilde boyu uzun olsun istiyorum paşamıınnn

canım ben ergenlik sivilcelerim için lise zamanında gülsuyunu bebek pudrasıyla karıştırıp maske yapardım gece onu sürerdim yatmadan önce sabahta yıkardım gerçekten işe yarıyooo tavsiye ederim bebişinle beraber kullanın pudralarınızı...

ay ne güzel dedin canım doğru valla saftirik ben kullanamıyorum ki koca göbişimi

hamiştir ne yapsa yeridir işte ben de söyleyip söyleyip ay bu hormonlarımı kahretmesin allah deyip geçsem ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…