2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende gecen hafta sivilcelenmiştim..sadece gül suyu (orjinal gül suyu ama) ile sildim sabah akşam bu hafta kalmadı cok sükür

ya bunu iş yerinde bir arkadaşta söyledi ama nerden bulucam orjinal gül suyunu :44:

dr. a gitmekle bence kötü yapmış olmazsın hiçbir zaman. sonuçta neden riske atasın ki bebeğini. ama hastaneye giderken , gelirken ve orda sakin olmakta fayda var. gezmeye gider gibi gidip herşey yolunda mı diye baktırmak iyi olur bence. o dr. da takma.

Canm gectiğimz günlerde bendede oldu ham kese aldım aktardan onla keseledm bır kac kere düzeldi dove sabunuylada sabah aksam yıkadm

ham kese mi o ne ya ilk defa duydum?benim cildim kızarıyor birde keselersem domates gibi olurum herhalde:)ya hiç alışkın değilim bari kızım güzelliğimi almış olsada ben bu sivilcelere razıyım:)

Canım benim doktorun yaptığı yanlış belki ama inan hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Benimki de eskisi kadar kuvvetli vurmuyor bugün kontrolümüz vardı gayet sağlıklı çok şükür :)) Ben de çok evhamlıyımdır panik atağım var. Allahın ,izniyle inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alacağız:))

ham kese mi o ne ya ilk defa duydum?benim cildim kızarıyor birde keselersem domates gibi olurum herhalde:)ya hiç alışkın değilim bari kızım güzelliğimi almış olsada ben bu sivilcelere razıyım:)

ipek kese canım :) cildini yeniliyor tabı hassas ciltler için uygun mu bilemem :)

izne ayrılan arkadaşlar, misal 31+1'de mi yoksa 32+1'de mi ayrılabiliyoruz en erken bileniniz var mı?
Benim bildiğim kadarıyla 32+1 de canım çünkü burda bazı arkadaşlarda o tarihte ayrıldılar ve hesaplarıma göre 32+1 den sonra tam 8 hafta kalıyor geriye.

Cnm sıkma canını bak normal demiş doktor, Ben de daha hiç nst ye girmedim ama 30. haftalardan sonra nst ye girildiğini okumuştum burdaki bazı arkadaşların paylaşımlarından, yani doktor haftan gereği sokmak istemiştir. ama bence iyi yapmışsın gerek de yok şu durumda. Hem bebişlerimiz artık büyüdükleri için yerleri de darladı öyle eskisi gibi taklalar atamıyolar ondan az geliyodur sana hareketleri, benim kız da çok hareketliydi ama 1 haftadır daha az ve daha yumuşak tekmeler atıyo...

Son düzenleme:
ya bunu iş yerinde bir arkadaşta söyledi ama nerden bulucam orjinal gül suyunu :44:

aktarlardan ya da eczaneden alabilirsin canım benim kullandığımın markası Rose wind bide (Gülbirlik) yazıyor altında..içindekiler kısmında % 100 saf gülsuyu yazacak..ben her zaman tonik yerine kullanırım.

bana da abim , babam ve eşim şişko dior. abim ve babam doğrudan demedi de arkamdan demişler :) eşimde yüzüme deyip duruyor beni kızdırmak için. oltaya gelmiyorum tabi. tepki vermiyorum hiç

ne bileyim hayatım ya zaten doluydum herhalde, bir de evimin kocamın özlemi filan derken çok ağrıma gitti o an

kimseye çaktırmadım ama gittim banyoda gizli gizli ağladım napiyim dayanamadım

bi insan bu kadar beceriksiz olmaz yaa mayalı börek yaptım sözde hamur yapışmış resmennn kocam aç kaldı...

Olur canım olur.. Bugün ben de annemin doldurup getirdiği buzluktaki biber dolmalarını pişirecektim yakmışım Allahtan başka yemeğim vardı azıcık aç kalmadık oturdum ağladım sofrada :) Annem yaptı getirdi ben yaktım yiyemedik diye :)
Bir öncekinde de sarma sarmış göndermişti onu da yakmıştım
Ben de acayip hamilelik hafızası var, zaten hafızam iyi değildi her şeyi unutuyorum.. Normalde yemek yakma huyum yoktur ama şimdilerde unutuyorum taa kii yanık kokusunu alana kadar :)

ipek kese canım :) cildini yeniliyor tabı hassas ciltler için uygun mu bilemem :)

aktarlardan ya da eczaneden alabilirsin canım benim kullandığımın markası Rose wind bide (Gülbirlik) yazıyor altında..içindekiler kısmında % 100 saf gülsuyu yazacak..ben her zaman tonik yerine kullanırım.

kızlar teşekkür ediyorum ikinizede.yarın ilk işim eczaneye gidip gül suyu almak olucak.

Tatlım gönderdim, arkadaşlık isteğini onaylarsan benim profilimdeki albümden bakabilirsin

benimabimde yapıytordu bana eski haline dönemiceksin eski halinden eser kalmıcak felan sinir ederdi ay abi hamile kadına böyle denirmi diyordum şimdi düzelmiş çok kilo aldım desem olsun doğumdan sonra verirsin diyor :) şaka yapıyorlar işte bana bir gün birde o ruj ne öyle dedi başladım ağlamaya :) şaka yaptım kız dedi hormon abi takılma dedim ne var ki söylediğinde oysaki

canım benimki düzelmez valla ben söylesem de düzelmez cinsi böyle uyuzun

karısına bile neler derdi yanımızda da annemler kızardı

şakası kakası karışık bizimkinin afedersiniz

Tatlım benim eşim de bana şişko diye takılıyor, bir gün kızdım hayatım hamilesin diye takılıyorum yoksa gayet iyisin dedi..
Bence sen biraz da eşinden ayrı olduğun ve yanlarında kaldığın için alınganlık yapıyorsun ama söylediği de hoş bir şey değil tabii..
Sarılıp öpüyorsa kötü niyetli değildir sonuçta kardeşsiniz.. Geçecek bunlar canım merak etme..

Bebeğin için endişelenmekte haklısın tabii ama bebeklerin hareketleri çok tutarlı olmuyor canım, benim bebeğim çok hareketli ama bazen öyle oluyor ki hiç kıpırdamıyor bir süre bekliyorum yine yok artık göbeğimi dürtüyorum hareket etsin diye ama hiç bu yüzden hastaneye gitmedim bekledim bir süre sonra hareket etti.. Ama hastaneye gitmekte de haklısın, doktorlar bazen çok donuk olabiliyor canım ama buna rağmen sorun yok dediyse iyidir bebeğin..
Ben 29.haftadan itibaren NST ye giriyorum ama rutin olarak bebeğin kalp atışları ve hareketleri takip ediliyor ve makine den çıktısını grafik olarak alıyorsun.. Sancı şikayetin, farklı bir durumun da varsa mutlaka bakarlar NST ile, kendi doktoruna gidince rahatlarsın iyice..

Doğru dıyorsun canim:)))
kendi kendimi sıkıntıya sokuyorum bosuna:)))

Doktor kontrolum guzel gecti. Sukurler olsun pasam gayet saglikliymis. Kendini yine gostermedi. Artik bundan sonra basi asagida oldugu icin guzel goruntu yakalamamiz zor dedi doktor Kilosu 2100 gram olmus boyu da 49 cm Benim pasa selvi boylu olacak

32. hafta raporumu da aldim

Butun sorularimi siraladim doktora. Kaburgaya baski, adet agrisi gibi kasik agrisi, vajinada sanci gibi agri, vucuttta ben sayisinin artmasi, killanmanin artmasi hepsi normalmis. Kasilmalar daha da artabilirmis bu donemden sonra. Hastane cantasina listemdeki herseyi koyacagim. Sadece ilk basta hasta bezi veriyorlarmis ve kanama kontrolu icin ped veriyorlarmis. Gerisini ben getiricem.

Sunnet meselesini de urologla konustuk. 6 aydan once onermedi. Sarilik olursa bebek, yogun bakima kaldirmak zorunda kaliyorlarmis. Isterseniz yapilabilir ama idrar yolu enfeksiyonu olmaz dedi. 1 yasa kadar yapilan sunnetlerin hepsinde yara cabuk kapanirmis. Simdilik vazgectik sunnet yaptirmaktan

Biden haberler boyle teyzeler

haklısın canım benim biraz alınganlık yaptım doğru
ama sürekli bir patavatsızlık halinde ve bu karnım burnumda halimle çekemiyorum
canının istediğini söylüyor dan dan konuşuyor sonra da gelip öpüyor filan iyice sinir oluyorum
geçenlerde de annemi üzmüş öyle kadın uyuyamamış kaç gün

ama dediğin gibi işte hayatım kardeşiz atsan atılmaz satsan satılmaz çekicem mecbur

ayrıca sanki çevremizdeki herkes 'takılmak' ve 'şaka yapmak' için hamile olmamızı bekliyormuş herhalde

Ayy bu erkekler ne regl olurlar ne hamile kalırlar tüm bunların sıkıntılarını yaşamadıkları gibi bir de düşüncesizce davranırlar kızıyorum valla :)
Beni kızdırdığında ya da düşüncesizce davrandığında eşime diyorum ki inşallah bir gün hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…