banada yeter..bizimki bana ilk hamileliğimde bile yapmadı bunları yaaa oyüzden beni çoookkk şaşırtıyoo..kız çocukları babayı değiştirir derlerdide bukadar çabuk olucağını düşünmemiştim benn...
ay ne güzel dedin canım doğru valla saftirik ben kullanamıyorum ki koca göbişimi
hamiştir ne yapsa yeridir işte ben de söyleyip söyleyip ay bu hormonlarımı kahretmesin allah deyip geçsem ne güzel olur
Tatlım gönderdim, arkadaşlık isteğini onaylarsan benim profilimdeki albümden bakabilirsin
hemen hemen hepsini tüketiyorum benim boyda 178 canım ya ama dr. bebişin boyuna iyi değil anne babaya göre daha uzun olması gerekiyo dedi takıldım oraya:44:kilomuz beklenenle uyumlu zaten kilo o kadar önemli değilde boyu uzun olsun istiyorum paşamıınnn
ohhh ohhhh allah bozmasın aferin senin kızçene şimdiden babayı parmağında oynatacağı belli oldu desene
Hadi ya tezim curudu yada kendimi kandiriyordum sanirim, biz iriyiz ondan boyle diyordum.Kalsiyum sut ve marul bol tuket him erkekler gec uzar ondandirhic bilemedim simdi
şu yorgun halimle güldürdün beni yahuuu
benim eşimde aynıı bana söylemediği kalmıyor, abimde öyleee
hatta iş yerindekiler bile öyleee,,, şiştt şişkoo diye bağırıyorlar arkamdanama niyeyse hiç alınmıyorum benn
ben sadece popomu yiyin işareti yapıyorum
Eki Görüntüle 679115 Eki Görüntüle 679124 Eki Görüntüle 679114 Eki Görüntüle 679117 Eki Görüntüle 679118 Eki Görüntüle 679120 Eki Görüntüle 679121 Eki Görüntüle 679123
kizlar nasil olmus kizimin yatagi kücücük yere bir cok seyi sigdirmaya calistim bugun
aman benide oynatmasında parmağında babasını oynatsın sadece çocukların erkeğide kızıda öle güzel oynatıyolarki insanııı benm oğlumda kızdan beterdirr...paşalarda fena oluyoo haberin olsun...
nurgüül kaçaar tetelerr hepicinizin geelesi tutmuş bugün size ii sohbetler
çook yzmayın oku oku bitiremiyorum sonra hızınıza yetişmek mümkün değil
uyku saatim kaçmış bile sonra alt üst oluyorum bebiş gelmeden biraz daha uyku keyfi yapalım barii
hepiiicinizee muuucckkkksss BEBİİŞLİ RÜYALLAAAARRRRRRR
Ayy bu erkekler ne regl olurlar ne hamile kalırlar tüm bunların sıkıntılarını yaşamadıkları gibi bir de düşüncesizce davranırlar kızıyorum valla :)
Beni kızdırdığında ya da düşüncesizce davrandığında eşime diyorum ki inşallah bir gün hamile kalırsın
pdnk, hiç kafana takma böyle şeyleri, bazı kişiler şaka yapmasını bilmezler, abine sorsan sana şaka yaptığını sanıyordur, belkide senin üzüldüğünün bile farkında değildir, göbişlerimizle biz gayet mutluyuz, kim ne derse desin, içimizde bir canlı taşıyoruz, vücudumuzda iki kalp atıyor, bunu yaşamayanlar anlayamaz, hele erkekler hiç anlayamaz canım... Hiç birşeyi içine atma, ne söylemek istiyorsan söyle, senin içinde kalıp üzüleceğine karşındaki düşünsün ve üzülsün...
Hayır tatlım gizli değil ama sadece arkadaşlara açık seni de ekleyeyim arkadaş listesine sonra profilimden bakabilirsin..
bebişlerinizle sağlıklı bir hafta geçirmenizi dileriiim
ben de oğluşumda çok iyiyiz
iznimizin başlamasını bekliyoruz
bol bol güneşlenin stresten uzak durunbebişlerimiz için en zararlı şey streees
tüüm hastalara da geçmiş olsun Allah şifa versin
öpüldünüüüüz
günaydınnn güzel arkadaşlarımm
c.tesi kontrolümüz vardı artık raporu almış bulunmaktayım işyerine bu gün verdim bu ayın sonunda bırakıyorum işi.
Kızım ,2200 gram olmuş boyuda 42 cm göbekli bir bebeğin var dedi bolbol yürüyüşünü çoğalt artık dedi bebeğinin göbeğinide erit dedi çok güldüm amabebeğimin eşide kaymış normal doğum posizyonunda dedi doğum inş normal olucak
ben geldim kızlar...
cumartesi nete elimi bile süremedim. pazar günü yazılanları okudum ama dermanım olmadı yazmaya.
cumartesi havuzluhana gittik. alışveriş yapıp mutsuz olan yegane kadınlardan biriyim sanırım. mutsuzum yahavuzluhandan bişi anlamadım. bir sürü eksiğim kaldı gene. güya o kadar araştırma falan yaptım ama hepsi uçtu gitti orda.
ayrıcada o gerekli mi , bu zararlı mı, şu pahalı mı düşüncesinden çok sıkıldım ya. çok zor geliyor bu iş bana. çok yönlü düşünmek gerekiyor bunaldım ya
amaaaa
kızlar ben bu konuyu lisan-i münasiple söylicem
cunku bu durum beni üzüyor;
ayıp ediyorlar ve böyle yaparlarsa torunlarını zor görürler
zaten evlerı yeterınce hıjyenık degıl, ben bebegımı o eve goturemem
havasız, tozlu..
anam bu kv ler hep mı aynıııı_??
canım sen çok güzel bi açıdan bakmışsın aslında hepimizin böyle düşünmesi gerekiyor ama bazen herşey üst üste geliyor ve bizde sinir olacak saracak birilerini arıyoruz,tabi buna en uygun kim var kaynanalarYazilanlarin cogunu okuyamadim eminimki karsi tarafin imkani varken birsey yapmamasi herkesi rahatsiz eder, baska bir sorun yasamasaydim bende oyle bir durumdan cok rahatsiz olurdum.Sadece gercekten kendinizi uzmenize degmez ben ona dort dotluk gelinlik yapmiyorum o da bana kayinvalidelik yapmasin misali.Esinizle araniz iyi ise o ve siz bu bebege hevesliyseniz cok sanslisiniz bu sikintilari cektigim icin ve bilen birisi olarak uzuldugunuze degmez.Ailesi size muhtac degilse cok daha sanslisiniz, birde kendi ailelerinizle kiyaslamayin derim sizin istediginiz gibi davranmasinida bence beklemeyin mesela beni kayinvalidem hic ozel yemege cagirmadi suan siz soyleyince farkettim umrumda bile degil cunku ben gittigimde yemek hazirlar biz gidince mutlu olur.Kayinvalidem torun icin cok hevesli ama tek bir cop almadi gecenlerde sordu yapmami istedigin birsey var mi dedi bende herseyi hazir alicaz anne gerek yok saol dedim sonra esimle alisverise giderken cagirdik geldi birkac parca birsey aldi.Benimle kocamin arasini acmaya ugrasmasin, dedikodu yapmasin, bebek dogdugunda takisini taksin, sonra misafirlerimi agirlayip bana destek olsun, zaten ben calisinca cocugada o bakacak sukur yeter bana.Ama herseyine kosturdugunuz birisi size hic adim atmiyorsa inanin konusmamaya kadar gider, herkes kendi icini kendi bilir her durum kendine gore degisir ben sadece uzulmemek icin birde bu tarafindan bakin demek istedim, asla elestirmiyorum.İnsallah onlarda yaptiklarini anlayip duzeltirler hakettiginiz kiymeti yasarsiniz
kızlarrr yaa benim midem acaip yanıyor yatamadım kocişi bıraktm yatakta salona geldim, ağladım resmen ya normalde 1 tatlı kaşığı gaviscon iç dedi doktor ben 2 kaşık içtim yine geçmedi çokda uykum var ama mahvetti beni beynim uyuştu resmen acı su gelmesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?