2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ohhh ohhhh allah bozmasın aferin senin kızçene şimdiden babayı parmağında oynatacağı belli oldu desene

ay ne güzel dedin canım doğru valla saftirik ben kullanamıyorum ki koca göbişimi

hamiştir ne yapsa yeridir işte ben de söyleyip söyleyip ay bu hormonlarımı kahretmesin allah deyip geçsem ne güzel olur

tabi canım bide senin kocan seyahattee senin daha bi ayrıcalığın var...dilerim bu dönemi göz açıp kapayıncaya kadar atlatırsın canım şaka bi yana kafaya takma bidaha asla bukadar güzel bir şişman olmassın böle düşün... kim sana şişman derse sende onlara de...intikamını al...

Hadi ya tezim curudu yada kendimi kandiriyordum sanirim, biz iriyiz ondan boyle diyordum.Kalsiyum sut ve marul bol tuket him erkekler gec uzar ondandir hic bilemedim simdi

ohhh ohhhh allah bozmasın aferin senin kızçene şimdiden babayı parmağında oynatacağı belli oldu desene

aman benide oynatmasında parmağında babasını oynatsın sadece çocukların erkeğide kızıda öle güzel oynatıyolarki insanııı benm oğlumda kızdan beterdirr...paşalarda fena oluyoo haberin olsun...

Hadi ya tezim curudu yada kendimi kandiriyordum sanirim, biz iriyiz ondan boyle diyordum.Kalsiyum sut ve marul bol tuket him erkekler gec uzar ondandir hic bilemedim simdi

senin bebiş yediklerini hiç ziyan etmiyor anlaşılan hep cebe atıyooo cimcimee
hayırlısı ya büyürler innşallah elimizden gelenide gelmeyenide yapıyoruuz

bu çok tatlı bi yöntem yaaa

pdnk, hiç kafana takma böyle şeyleri, bazı kişiler şaka yapmasını bilmezler, abine sorsan sana şaka yaptığını sanıyordur, belkide senin üzüldüğünün bile farkında değildir, göbişlerimizle biz gayet mutluyuz, kim ne derse desin, içimizde bir canlı taşıyoruz, vücudumuzda iki kalp atıyor, bunu yaşamayanlar anlayamaz, hele erkekler hiç anlayamaz canım... Hiç birşeyi içine atma, ne söylemek istiyorsan söyle, senin içinde kalıp üzüleceğine karşındaki düşünsün ve üzülsün...

ayyy heycanlandım şimdi oynatsın valla tabi beni değil babsınıı
ama kızlar daha fena oluyolar ya ve deee çoook sewimlii

nurgüül kaçaar tetelerr hepicinizin geelesi tutmuş bugün size ii sohbetler
çook yzmayın oku oku bitiremiyorum sonra hızınıza yetişmek mümkün değil
uyku saatim kaçmış bile sonra alt üst oluyorum bebiş gelmeden biraz daha uyku keyfi yapalım barii
hepiiicinizee muuucckkkksss BEBİİŞLİ RÜYALLAAAARRRRRRR

valla bende kaçıyorumm uykum geldi çok yoruldum... siz takılın sebehe kadar dansss hadi bakalımkocacım koltukta uyuya kaldı onu kaldırıyımda yatırıyım bari kıyamammmm..kocaman öptüm siziiii...zeynoonun deyimiyle size şişman diyen herkese totomu yiyinnn diyin gününüz iyi olsun hamişler...iyi geceler hepinizeee...iyi rüyalar....

ayyy bu süpermiş bayıldım :) hamile kalsınlar adet olsunlar dimi :))

işte tatlım benim de hiç huyum değildir karşımdakini kırabilecek şeyleri rahat rahat söylemek

içime atar salak gibi üzülürüm içten içe kafama tüküreyim

kendisi kel başına koca göbeğine bakmadan bana şaka yapıyor aklı sıra

zeynonun dediği gibi totomu yesin

kızlarrr yaa benim midem acaip yanıyor yatamadım kocişi bıraktm yatakta salona geldim, ağladım resmen ya normalde 1 tatlı kaşığı gaviscon iç dedi doktor ben 2 kaşık içtim yine geçmedi çokda uykum var ama mahvetti beni beynim uyuştu resmen acı su gelmesinden

kızlar geçmişten sesleniyorum.
bi cevap verip geçmişe tekrar kaçacağım. yoksa ne yazacağımı bile unutup sonra uykum gelip giderdim bu diyarlardan.
herkese iyi geceler
şu ana kadar okuduğuma göre herkes dertli o konuya sonra geleceğim.
Hayır tatlım gizli değil ama sadece arkadaşlara açık seni de ekleyeyim arkadaş listesine sonra profilimden bakabilirsin..

çok teşekkür ederim. çok beğendim ve imrendim. güzel bir günde güzel biş buluşma olmuş.

güneşlenmek mi?
bu gün ben dondum resmen işe giderken paltomun önü kapanmıyordu. yağmur göbişime vurdu aynı anda bi de rüzgar
biz bugün kışa geri döndük
ama öyle böyle değil

eşi mi kaymış
o nedemek ve önemli bişey mi ki?
maşallah bebeğine

neler aldın canım
ben de oraya gidince aynı oldum. çok kararsızım ben de senin gibi
boşver sıkma canını

benim annem de kayınvalide ama benim hayalimdeki gibi bir kayınvalidegelinimiz için nasıl onu bilemiyorum.

canım sen çok güzel bi açıdan bakmışsın aslında hepimizin böyle düşünmesi gerekiyor ama bazen herşey üst üste geliyor ve bizde sinir olacak saracak birilerini arıyoruz,tabi buna en uygun kim var kaynanalar bizde haklıyız ama dediğin gibi olan bize oluyor yapan yapacağını aynen yapmaya devam ediyor, bir şekilde anlaşıp gideceğiz yapacak bişey yok

bu gece kimsenin konuşası yok galiba ben yeniden yatmayı deneyeceğim umarım midem izin verir vermezse yine burdayım şimdilik herkese iii gecelerrr

1 tatlı kaşığımı arkadaşım ben kafama dikiorum:))))) anca zapdediyo hatta 1 ayda 6 kutu yetmio eşimin üstünede yazdırıorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…