allah iyiligini versin insallah cnm benide cok güldürdüncanım dün eşimle sohbet ediyorduk..
bana diyor ki sen bu forumda tanımadıgın insanlarla ne konuşuyorsun bu kadar.. bende dedim ki nasıl tanımıyorumhepsini tanıyorum bikere hatta oğluşumuzun sevgilisi bile var ordan kız bulduk dedimm
hadi yaa kimmiş diye baya güldüü.. anlattım konuşmalarımızı.. diyor ki annesi hemen naz hanımın ultrason resmini göndersin babası olarak görmek benim de hakkımmm
çok güldük yaaa, bebişlerimiz şimdiden hayatımızı renklendirdi.. kimbilir geldikten sonra neler yaşıcazz
ay cnim sana uzun uzun yazmistim ama pcnin kaplosu cikti hersdey gitti. bebisin kilosu gayet iyi cnm takilma sen bu kilo olayina üstelik kilolu dogan bebekelr ilerde cok zayif oluyorlar kilosu az olanlarda tam tersi oluyor biraz tombis oluyorlar bunu bende yasadim ve yasayan kisileride gördum :))Canlarım iyi ki varsınız . Içim azıcık rahatladı. 5 gün de geriden geliyormuşne yapalım sağlıklı olsun da. Yine de bebişi tombiş olanlara sorayım en çok ne yiyorsunuz
hahaha ne alakasi var cnm ben 3 cocukla yapamiyorum börek hazir yufka kullandim herzman oylede alistim kolayima geldi tembelikkten mi nedir:26: ama bak baklava acmisligim vardiroff yaa bu böreği ilk defa denedimde neyse ama kendşmden utandım yani iki çocuk annesi olcam amöa ev kadını olamadım yaa biliyodum zaten bu ev kadınlığı bana göre diil yawww..
aglama canimm erkekler herzaman dusuncesizler iste ister es olsun ister abi kardes saka yapayim derken baska sey yapiyorlar bosver diyip gecmek lazim.abimden nefret ediyorum
mutfaktayız, yemek yemişiz, ben bulaşıkları toparlıyorum o da arkamdan geçerken şişko dedi bana uyuz
zaten bugün inanılmaz sıkıcı bir gündü, hava kapalı benim moralim sıfır kocam yok hamilelik hormonları vs...
o an belli etmedim bir şey çünkü aklı sıra şaka yapıyor sarılıp öpüyor filan...
sonra geçti benim kalktığım sandalyeye oturcak, diyor ki şişkoluğundan kırılmış mıdır acaba otursam mı
gülüyor bir de salak salak
o kadar kötü oldum ki o an ağlicaktım zor tuttum kendimi
yengem babam filan da vardı çünkü nefret ederim başkalarının yanında ağlamaktan
sonra gittim banyoya kapıyı kitledim oturdum ağladım da ağladım
ne kadar düşüncesiz bir abim var yaa ne kadar öküz
kardeşin hamile yani karnı burnuna çıkmış edilcek laf mı onlar şimdi
ben kocamı özledim canlar kocamı istiyorum evime gitmek istiyorum artık
ya kızlar cildim şu son 1-2 haftada felaket bozuldu.ergenlikte bile bu kadar sivilce çıkarmamıştım.allahtan leke falan oluşmadı.ama şu buluşan bayanlar maşallah baktım hepinizin cildi pırıl pırılşaka bir yana var mı benim gibi sivilce problemi olan.varsa kullndığınız bişey var mı?eczaneye sordum krem falan veremiyorlarmış hamilelikte.annem elma sirkesi ile yüzünü temizle dedi.o da içime sinmedi.bir sakıncası olur mu acaba?
canim benimd sivlce sorunum var kadin dogum doktoruma soyledim bir krem verdi baya ise yaradi kahve rengi bir krem bu yuzden ne gunduz nede gece rahat rahat suremiyorum, yuzumde bulasik gibi duruyor
canim beyaz ekmek yerine cavdar ve tam bugday ekmegini yemeyi dene ozman sekerin cikmyor, bende sadece kahvaltida tatli yersem yuksek cikiyor ve gece birseyler yersem sabah aclik yuksek cikiyor bu yuzden yemek isetdikleirmi araögunde yemeye calsiyorum ozaman gayet normal cikyior cunku ac olunca sekerde yukselmemis olur yediklerim ne oursa olsungeriden baya bir okudum tek tek mesaj yazmak isterdim ama ofisteyim su an calisiyorum o yuzden sadece sevgilerimi gonderebiliyorum.
ben bu seker yukselmesi konusunu baya bi kafama taktim yemek yemeye ve yapmaya korkar oldum. resmen psikolojim bozuldu. dun tartildim yarim kilo vermisim. zaten son 7-8 haftada yarim kilo almistim onuda vermisim. 8 hafta onceki kiloma donmusum. bu seferde bebgim cokmu kucuk olur endisesi sardi cok sinir oldum ben bu duruma. bu persembe randevum var doktorumla uzun uzun konusmak istiyorum bu konuyu. karsidan bakarak tahminler yurutup beni boyle sikintiya dusurmek yerine ultrasonla takip etsinler eger bebek cok buyuk olacaksa bende yemeyeyim. boyle bebegin olcusunu bile bilmeden bana eziyet etmeleri kabul edilir gibi degil. zaten ufak tefek bir kadinim ve fazla istahli biride deilim. tatli yemem, kizartma yemem. meyve soyu kola falan zaten hic icmedigim seyler. bir tek ekmegim var onuda yiyemiyorum(( ekmek yeyince birden yukseliyor cunku. su yemekten sonraki tokluk hissini bir ozledim anlatamam.
bebegin kilosuna gelince benim bebegimiun kilosu gayet iyi cikti haftasiyla uyumlu yani daha önce bedne bilmiyordum kilsunu ve bende snein gibi endiselenmistim. ayni gunde burdaki diger arkadaslarda baktirmisti bebeginin kilosuna ve bir coguyla ayni haftadaydik buna rahmen bazilarinin bebisleri benim kziminkinden daha fazlaydi.seker etkilememis demeki bebisimi:))
sanirim kilosunu etkilemesi icin sekerin asiri yuksek cikmasi gerek :))
ay canim bende cok guldum masallah esine sonunda is yapmaya baslamis ufaktan ufakta baslar yarin masayi kurmaya kaldirmaya baslar insallhhhiii akşamlarr ZAYIIF HATUNLAARR:76::76::76:
çok mutluyum yaaa kocişim 2 günıdür meyve tabağını falan yedikten sonra mutfağa getiriyooo
ne var bunda diyenler olabilir ama benim için çoooookk büyük bişiii çook sewindirik oldum
bırak tabak götürmeyi yerinden totosunu kaldırıp masadaki suyu içmekten aciiz biri
gece uyanıyorum wc ye gidiyorum benden su istiyor sinir oluyodum
ben gözlerim kapalı gidip geliorum uykum dağılmasın diye sen ne yapıyon diye suyu zehir ediyoom adama
alllahhım dewamını getirsin inşallah şokk oldum birden baka kaldım alkışladdıım
o da gülüyo ilk defa yapıyo ya mübareklerin kıçnı oynatamış ki anneleri
oyle olmus canm ben okuyana kadar sen cikmisssin neyse saglik olsun artik baska zaman grusz. canim ancak benim islerim bitiyor cocuklari uyut ortaligi topla gunduz cok firsat bulamyiorum sohbet icin girip okuyabilirim ancak yazamiyorum cocuklar bazen pc yi bana birakmiyorlartalıaa cım sen geldin benm yine uykum geldi gidicem valla gece kuşusun sen...