2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
allah iyiligini versin insallah cnm benide cok güldürdünsimdiden sanal sevgilsii var oglusunun masallahh naz bebekte artik nazlanmaz da kendisini gösterir umarim kayinbabasida gelini görmus olur

Canlarım iyi ki varsınız . Içim azıcık rahatladı. 5 gün de geriden geliyormuş ne yapalım sağlıklı olsun da. Yine de bebişi tombiş olanlara sorayım en çok ne yiyorsunuz
ay cnim sana uzun uzun yazmistim ama pcnin kaplosu cikti hersdey gitti. bebisin kilosu gayet iyi cnm takilma sen bu kilo olayina üstelik kilolu dogan bebekelr ilerde cok zayif oluyorlar kilosu az olanlarda tam tersi oluyor biraz tombis oluyorlar bunu bende yasadim ve yasayan kisileride gördum :))

off yaa bu böreği ilk defa denedimde neyse ama kendşmden utandım yani iki çocuk annesi olcam amöa ev kadını olamadım yaa biliyodum zaten bu ev kadınlığı bana göre diil yawww..
hahaha ne alakasi var cnm ben 3 cocukla yapamiyorum börek hazir yufka kullandim herzman oylede alistim kolayima geldi tembelikkten mi nedir:26: ama bak baklava acmisligim vardirbaska herseyide yaparim . ee tabi bunlari zamanla yapabildim zamanla ögrendim cok seyi evledigimde bende hic yemek yapmasini bilmiyordum
aglama canimm erkekler herzaman dusuncesizler iste ister es olsun ister abi kardes saka yapayim derken baska sey yapiyorlar bosver diyip gecmek lazim.

canim benimd sivlce sorunum var kadin dogum doktoruma soyledim bir krem verdi baya ise yaradi kahve rengi bir krem bu yuzden ne gunduz nede gece rahat rahat suremiyorum, yuzumde bulasik gibi duruyorbirde arkadaslar gulsuyu demisler ben orjinalini bulamam sanirm burda ama bu tatli icine katilandan var onu sursem nasil olur acaba.

canim beyaz ekmek yerine cavdar ve tam bugday ekmegini yemeyi dene ozman sekerin cikmyor, bende sadece kahvaltida tatli yersem yuksek cikiyor ve gece birseyler yersem sabah aclik yuksek cikiyor bu yuzden yemek isetdikleirmi araögunde yemeye calsiyorum ozaman gayet normal cikyior cunku ac olunca sekerde yukselmemis olur yediklerim ne oursa olsun
bebegin kilosuna gelince benim bebegimiun kilosu gayet iyi cikti haftasiyla uyumlu yani daha önce bedne bilmiyordum kilsunu ve bende snein gibi endiselenmistim. ayni gunde burdaki diger arkadaslarda baktirmisti bebeginin kilosuna ve bir coguyla ayni haftadaydik buna rahmen bazilarinin bebisleri benim kziminkinden daha fazlaydi.seker etkilememis demeki bebisimi:))
sanirim kilosunu etkilemesi icin sekerin asiri yuksek cikmasi gerek :))

ay canim bende cok guldum masallah esine sonunda is yapmaya baslamis ufaktan ufakta baslar yarin masayi kurmaya kaldirmaya baslar insallhhhay ben kocisimi sevim masallah herseyi yapar bazen soylesende yinede yapar
talıaa cım sen geldin benm yine uykum geldi gidicem valla gece kuşusun sen...
oyle olmus canm ben okuyana kadar sen cikmisssin neyse saglik olsun artik baska zaman grusz. canim ancak benim islerim bitiyor cocuklari uyut ortaligi topla gunduz cok firsat bulamyiorum sohbet icin girip okuyabilirim ancak yazamiyorum cocuklar bazen pc yi bana birakmiyorlarancak gece musait oluyorum

bu negüzel bir oda bayıldım güle güle kullansın bebişin gelde kız çocuk isteme:)))))

cok tsk edeirm canimm begenemen sevindim. insallah isteyen herkese nasip etsin kiz cocugu sanirim seninki erkek oluyor bu durumda :)) insallah 2. de kiz olur :))

nilom canim sanada cok tsk ederim sende begenmissin bebisim besigini insallah daha guzeleri sizleirn bebislriniz olsun
saglicakla buyutmek nasip olsun hepimize

dünde ben cok cektim bu konudan canim yastigini yüksek tut yatmayi deniyeceksen tekrar. birde ilik yada sgouk süt icmeyi dene.#en son carede sakiz derim tabiki varsa birde soda yada maden suyu bunlarin cok faydasini gördum ben ama asiri olunca ne yazikki cok care etmiyor, yagli yemekten kizartma gibi ve baharatli yemekten uzak durunca eskime ve yanmada olmuyor yada cok az oluyor :))

bu gece kimsenin konuşası yok galiba ben yeniden yatmayı deneyeceğim umarım midem izin verir vermezse yine burdayım şimdilik herkese iii gecelerrr
cikmisin ben yazan kadar insallah gecerde rahat uyursun bu gece :)) bugun kimsenin gelmeye niyeti yok sanirim dun baya kalabaliktik

1 tatlı kaşığımı arkadaşım ben kafama dikiorum:))))) anca zapdediyo hatta 1 ayda 6 kutu yetmio eşimin üstünede yazdırıorum:)

cok degilmi canim okadar ilac banada yazdi doktor gunde bir kez dedi ama benimki kasik degil icinde paketler halinde hani su 3 biarada kahveler varya hazir posetler onun gibi. sadece bir kez icebilirsin dedi bir zarari olmasin bebise bukadar cok icmenin. ay ben zaten icemiyorum cok igrenc bir tadi var sanki krem yiyormusum gibi geliyor

bu mide yanması da benim bu gece başladı kızlar... sahra bende senin gibi kocişi bıraktım geldim salona midem ağzıma geliyo sanki doğal bi ilaç yok mu ki yaa boğazımda acıyo benim ne yapacağımı şaşırdım.

gecmis olsun cnm sanada ben sahraya yazmistim yukardaki yorumda istersen bir bak sende ona :) ne iyi gelen soda ve sakiz dene istersen sende :)

kendi kendime bile gevezelik yapabildim bak bugun hkn sabah artik rahat edersin cok yorum yok bu defada dersin ne cabuk bitti gecmis yapcak birsey bulamazsin hihhhhhhh börek acarsan bize isteriz oke hadi iyi geceler bugunluk bukadar sohbet yeter benden deallah raahtlik versin bizede insallah yine kaburgalairm birbirine girmis vaziyetee bugun off nasil uyuyacaksam neyse deniyecez artik hepinizini göbislerdeki miniklerii

Ne guzel Turkiyede hamile olmak bazi yönlerden çok daha güzel. Burda ınsanlar makına gibiler. Birde bu sünnet meselesi var tabii. İlk 24 saat içinde yaptırmazsak sigorta karşılamıyor ve 7 ila 12 bin dolara maloluyor sonradan. Yada Türkiye'de yaptırmak lazım ama oraya gittiğimizde çok kısa kalıyoruz. Sonuçta ilk 24 saat içinde yapılmasına karar verdik. İnşallah herşey iyi olur.
Bu arada hastane çantamı hazırladım. Bir kaç eksik var ama çok önemli deil. Darısı sizin başınıza artık

günaydınnnnnnnn guzel hamıslerrrr...... ya sabah sabah sorulcak soru degıl ama sızlere acıl bırsey sormam lazım hamılelegın bu ayalrında hemoroid sorunu olan varmı benım 1 aydır meme gıbıydı bu sabahta lavobada baya kan gelmstı bebegıme bısı oldu sandım önce aklım çıktı nerdeyse sonra makattan geldıgını fark ettım bağsurum patladı herhalde ve ne yapacagımı bılmıyorum bunun bebegıme zararı olurmu offf sabah sabah cnm sıkıldı ..... doktorada yarın gıdecem hem raporumu alacam artık

Günaydın kızlar. Artık geceleri uyumak çok zor ya. Sağıma ve düz yatamıyorum sancı oluyor. Sürekli soluma da yatınca bel ağrısı başlıyor. Bir de benim sürekli midem ağrıyor. Hala doğru düzgün yiyemiyorum, mide sorunlarım geçmedi. Zor bir döneme girdim sanırım.

Sabah sabah ne çok problemden bahsetmişim Ama benim minik nazlı kızım iyi çok şükür. Ben hep 2 kg doğururum diye düşünüyordum. Bu kadarcık yemeyle küçük olur diyordum ama kızım maşallah çok azimli daha şimdiden 2100 gr.

Bu arada benim bambu beşiğim geldi. Geçenlerde birisi içine tekrar yatak yapmak lazım mı diye sormuştu. Kendi yatağı çok ince yapmak lazım. Annemde yapmak lazım dedi. O bir şeyler ayarlıcak.

hepsini denedim canım fayda etmeyince etmiyor, sonrada düşündüm acaba bu kadar şeyi karıştırdım üst üste içtim ondanmı geçmedi diye düşündüm ben gündüz kaynana durumlarıma çok kafa yordum sinirlendimya ondan oldu bence bu kadar aşırı,normaldede reflü var bende böyle sinirlendiğimde azıyor o yüzden olmuştur,birde günde 2-3 kez olan kasılmalarım sabaha kadar 10 dk da bir devam etti burdan arkadaşlar sinirli üzüntülü zamanlarda bunları yaşadıkları aklıma geldi ve korkmadım sakin kalmaya çalıştım çok şükür geçti, sinirlenmemek gerekiyor ama napalım bazen kendini tutmak imkansız oluyor

canım bana dün gece hiç bişey fayda etmedi, normalde ilaçda iyi gelir,süt yada maden suyuda ama dün benimki bambaşkaydı...

canım ben böyle bi sorun yaşamadım ama istersen doktoruna telefon açıp bilgi ver gel derse gidersin aklında soru işareti kalmasın...

kızlar günaydın,
haftaya kuzenimin nişanı var, onun için abiye elbise arıyorum, vakit dar ve çalıştığım için bu hafta sonu bulup almam şart.
Üsküdar , Ümraniye civarında bildiğiniz hamile abiye elbise satan mağazalar varmı?

k ne derlerse dedinler.
eşin doktor vs bebeği taşımadıkları için endişelenme demeleri kolay ya da evhamlısın demek çözüm tabi :))) boşver sen onları tabiki seni anlamayacaklar. sen elinden geleni yapmıssın doktora gitmişsin. sonuçt da bebein iyi maşallah. bırak ne derlerse desinler

canm ilkinde bende kanamalı yaşamıştım bişey yapmana gerek kalmıyorr yani ben yapmadım...bebeğine hiç bir zararı yok tabi normal doğum düşünmemen gerkiyooo diye biliyorum benm arkadşım normal yaptı doğumdan sonra en çok basurdan çekti doktor sen normal doğum yapmamalıymışsın demişş...kabız olmamaya çalışşş en büyük sorun ooo yarın yine doktoruna sor ama bu konuda yapabiliceğin en güzel şeyyy kabız olmacan...

bende hamilelik öncesi de vardı, şimdi de var ama günde 2 litre su içiyorum, zeytinyağı bol kullanıyorum. Eğer kabız olursam, bir gün tuvaletim geçerse aynı şekilde sıkıntı yaşıyorum. Sana tavsiyem bol bol su iç, yeşil salata, bol zeytinyağı dök, posalı yiyecekler ye.
buarada ben 31+6 da dr gideceğim acaba bana rapor verir mi? geç kalmış olmuyorum demi kızlar?

valla canım börek işi bana sakatt artık bugün son bir hamle yapıcamm bakalım yerse...

evettt bugün geçmiş çok azzzz ama bende geç çıktım ondan oldu canm benm sen geveze değilsinki hepimiz gevezeyiz yaaaabende artık oturamıyorumm bebek göğsüme çıkıyomuş gibi hissediyorummm
neyse bugün grşrşz inşallah canmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…