günaydınnnnnnnn guzel hamıslerrrr...... ya sabah sabah sorulcak soru degıl ama sızlere acıl bırsey sormam lazım hamılelegın bu ayalrında hemoroid sorunu olan varmı benım 1 aydır meme gıbıydı bu sabahta lavobada baya kan gelmstı bebegıme bısı oldu sandım önce aklım çıktı nerdeyse sonra makattan geldıgını fark ettım bağsurum patladı herhalde ve ne yapacagımı bılmıyorum bunun bebegıme zararı olurmu offf sabah sabah cnm sıkıldı ..... doktorada yarın gıdecem hem raporumu alacam artık
kızlar günaydın,
haftaya kuzenimin nişanı var, onun için abiye elbise arıyorum, vakit dar ve çalıştığım için bu hafta sonu bulup almam şart.
Üsküdar , Ümraniye civarında bildiğiniz hamile abiye elbise satan mağazalar varmı?
slm kızlarrr bugün 32 haftalık olduk malumunuz bende gece uyuyamayanlardanım sabaha kadar dönüp duruyomm bide 1 haftadır bitmeyen bacak krampları nasıl can yakıyo anlatamam bacağımı ne uzatabiliym ne toplayabiliyom.bugün kontrolümz var bakalım neler diycek drmz.bu arada sivas ta olan var mı içinzde
günaydın,
abiye diyince uzun giyersin diye düşündüm nedense :) eğer öyleyse benim de mayıs ayında katılmam gereken 2 düğün var ve 1 tanesi kızkardeşimin :) pendik çarşıda ucuza abiye kıyafetler bulmuşlar. 80 -120 tl arası. ben normalde 38-40 bedendim şimdi 42-44 beden straplez gögüs altından aşağıya kadar bol gelen elbiselerden giycem. hem rahat hem şık bence. eğer beklentini karşılarsa böyle bişey bakabilirsin. tabi ne tarz giyinirsin falan hiçbirini bilmeden öyle kendi yapacağımı söyleyeyim dedim :))) işte bundan giycem :)))
Eki Görüntüle 680208
günaydın,
abiye diyince uzun giyersin diye düşündüm nedense :) eğer öyleyse benim de mayıs ayında katılmam gereken 2 düğün var ve 1 tanesi kızkardeşimin :) pendik çarşıda ucuza abiye kıyafetler bulmuşlar. 80 -120 tl arası. ben normalde 38-40 bedendim şimdi 42-44 beden straplez gögüs altından aşağıya kadar bol gelen elbiselerden giycem. hem rahat hem şık bence. eğer beklentini karşılarsa böyle bişey bakabilirsin. tabi ne tarz giyinirsin falan hiçbirini bilmeden öyle kendi yapacağımı söyleyeyim dedim :))) işte bundan giycem :)))
Eki Görüntüle 680208
Ne güzelmiş fiyatıda uygun, bizimde 1 haziranda düğün var hiç gitmek istemiyorum çok şişersem gitmem ama kayınvalidem gelmem için her yolu deniyor öyle olursa benimde abiye almam gerekecek.Belki bende senden sonra adresleri isterim.
indirim demişken ben gibi hala banyo takımı alamayanlar varsa perşembe a101 de indirim varmış. kuvet-maşrafa-kova-file 22 tl ye geliyor.. haberiniz olsun
Dünkü muayeneye göre takvimimi değiştirdim yineBugün acayip yorgun ve uykusuzum. Bebeğim sabaha kadar tekmeledi, oynadı durdu içerde. Eşimin ailesi de sağolsun sıkıntılarıyla gecemizi berbat etti. Bir şeyi de kendiniz halledin, her şeye dahil olmak zorunda mıyız biz ya Haa da yağmurlu ve kapalı. Bugün çabuk geçer inşallah
herkese günaydınnnn
bugun salı
kaldı cumaya 3 gun
Benimde akşamları uykum gelmiyor.Kızım uslu ama bana bir haller oldu.Sonra sabahta kalkmak istemiyorum
Senindemi doktor doğum tarihini değiştiriyor canım..Benimde en son 11 Hazirana çekti..Hatta bu tarihe göre izin için çağırdı..Kafam karışık.Çoğu arkadaşın doktoru gelişim ilerdede olsa SAT a göre tarihi söylüyormuş..
indirim demişken ben gibi hala banyo takımı alamayanlar varsa perşembe a101 de indirim varmış. kuvet-maşrafa-kova-file 22 tl ye geliyor.. haberiniz olsun
Benimde akşamları uykum gelmiyor.Kızım uslu ama bana bir haller oldu.Sonra sabahta kalkmak istemiyorum
Senindemi doktor doğum tarihini değiştiriyor canım..Benimde en son 11 Hazirana çekti..Hatta bu tarihe göre izin için çağırdı..Kafam karışık.Çoğu arkadaşın doktoru gelişim ilerdede olsa SAT a göre tarihi söylüyormuş..
herkese günaydınnnn
bugun salı
kaldı cumaya 3 gun
Ne güzelmiş fiyatıda uygun, bizimde 1 haziranda düğün var hiç gitmek istemiyorum çok şişersem gitmem ama kayınvalidem gelmem için her yolu deniyor öyle olursa benimde abiye almam gerekecek.Belki bende senden sonra adresleri isterim.
çok güzelmiş, straplez giyemiyorum ama normal abiyelere de bakacağım, bol modeller oluyor göğüs altından bollaşıyor.
tabii hamile abiyeler de çok alternatif yok, ama hafta sonu ümraniye çarşıda gezineceğim artık bulurum inş bişiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?