2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm bende de hamilelik başında vardı , suan daha iyiyim , günde 2 lt su içiyorum günde birsefer cornfleks tarzı yulaf gevrekleri yiyorum sütle , o da bağırsaklarımı düzenli çalıştırıyooo ,ama ilaç kullanmalsın ben doktrordan merhem ve fitil almıştım adını hatırlayamadım hamilelikte kullanabiliyosun , doktrouna bisor istersen

günaydıın kızlar geçmişi okudummm cevapları verdim az çokkk vee geldimmm bi yandanda temizliğe başlıcammm hayırlısı bakalımmm herzamanki gibi herkes uyuyamamaktan şikayetçii bende aynı dertten muzderibim sahracımmm sana tavsiyemmm miden kötü olduğunda çay bardağının yarısı kadar soğuk süt doldur ve üç yudumda iççç bunu bana annnem sölemişti dalga geçmiştim ama gerçekten çok işe yarıyo söliyim bi tavsiyee...

günaydın,
abiye diyince uzun giyersin diye düşündüm nedense :) eğer öyleyse benim de mayıs ayında katılmam gereken 2 düğün var ve 1 tanesi kızkardeşimin :) pendik çarşıda ucuza abiye kıyafetler bulmuşlar. 80 -120 tl arası. ben normalde 38-40 bedendim şimdi 42-44 beden straplez gögüs altından aşağıya kadar bol gelen elbiselerden giycem. hem rahat hem şık bence. eğer beklentini karşılarsa böyle bişey bakabilirsin. tabi ne tarz giyinirsin falan hiçbirini bilmeden öyle kendi yapacağımı söyleyeyim dedim :))) işte bundan giycem :)))

slm kızlarrr bugün 32 haftalık olduk malumunuz bende gece uyuyamayanlardanım sabaha kadar dönüp duruyomm bide 1 haftadır bitmeyen bacak krampları nasıl can yakıyo anlatamam bacağımı ne uzatabiliym ne toplayabiliyom.bugün kontrolümz var bakalım neler diycek drmz.bu arada sivas ta olan var mı içinzde

Dünkü muayeneye göre takvimimi değiştirdim yine Bugün acayip yorgun ve uykusuzum. Bebeğim sabaha kadar tekmeledi, oynadı durdu içerde. Eşimin ailesi de sağolsun sıkıntılarıyla gecemizi berbat etti. Bir şeyi de kendiniz halledin, her şeye dahil olmak zorunda mıyız biz ya Haa da yağmurlu ve kapalı. Bugün çabuk geçer inşallah

geçmiş olsun canım bende bu hafta görüştüm doktorumla bacak kramplarım başlamıştı benimde bu haftalarda normal olduğu ve magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını söyledi suda eriyen vitamin verdi gün aşırı onu alıyorum şimdi sanada muhtemelen öyle bi tedavi uygular doktorun şimdiden acil şifalar:)

Ne güzelmiş fiyatıda uygun, bizimde 1 haziranda düğün var hiç gitmek istemiyorum çok şişersem gitmem ama kayınvalidem gelmem için her yolu deniyor öyle olursa benimde abiye almam gerekecek.Belki bende senden sonra adresleri isterim.

çok güzelmiş, straplez giyemiyorum ama normal abiyelere de bakacağım, bol modeller oluyor göğüs altından bollaşıyor.
tabii hamile abiyeler de çok alternatif yok, ama hafta sonu ümraniye çarşıda gezineceğim artık bulurum inş bişiler..

beliki doğurmuş olursun yaaa az kalmış oluyo baya....:18::18:

indirim demişken ben gibi hala banyo takımı alamayanlar varsa perşembe a101 de indirim varmış. kuvet-maşrafa-kova-file 22 tl ye geliyor.. haberiniz olsun

Benimde akşamları uykum gelmiyor.Kızım uslu ama bana bir haller oldu.Sonra sabahta kalkmak istemiyorum

Senindemi doktor doğum tarihini değiştiriyor canım..Benimde en son 11 Hazirana çekti..Hatta bu tarihe göre izin için çağırdı..Kafam karışık.Çoğu arkadaşın doktoru gelişim ilerdede olsa SAT a göre tarihi söylüyormuş..

kızlar sizin sat ımı öne çekti yoksa doğumumu anlayamadım bebekleriniz ne kadar ilerdede ben ilk başta bebekle satım uymadığı için ilk 8 haftada satım değiştirlimişti şimdi 10 gün ilerde ama normal zaten buda sizinki kaç gün ilerdede doktor doğum tarihini değiştiriyooo :44::44:

indirim demişken ben gibi hala banyo takımı alamayanlar varsa perşembe a101 de indirim varmış. kuvet-maşrafa-kova-file 22 tl ye geliyor.. haberiniz olsun

valla ıyı oldu canm soyledıgın ben almamıstım A101 den bakim o zaman
erken gitmek lazım herhalde

aaa böyle bişi ilkez duyuyorum..
benim ultrason ölçümlerine göre 20 mayıs falan çıkıyor.. ama izinleri hep SON REGL tarihine göre ayarlıyor.. :26:

tarih degiştirme yapmıyor hiç. bizim için önemli olan SAT diyor kafam karıştı şimdii :44:

herkese günaydınnnn
bugun salı
kaldı cumaya 3 gun

Hully yaaa sabah sabah güldürdün beni

bak ben 32. haftadayım sen geldin aklıma 32. haftaya girince bi 32. haftaya gelsem diyip duruyodun ya bişi olmuyo gelince bu sefer gözün 36lara kayıyo

kızlar bir de bu siteye bakın derim. soldan elbise gruplarına bakabilirsiniz uzun abiye kısa abiye falan diye... ysmc yardımcı olurum tabi istersen elimden geldiğince, senin gitmek istemediğin bi yer anladığım kadarıyla ama benim kızkardeşimin düğünü umarım gidebilcem hayırlısıyla... mayıs sonunda...

http://www................./mahsul/elbise-mavi-yesil-976481/?type=image

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…