Hully yaaa sabah sabah güldürdün beni
bak ben 32. haftadayım sen geldin aklıma 32. haftaya girince bi 32. haftaya gelsem diyip duruyodun ya bişi olmuyo gelince bu sefer gözün 36lara kayıyo
ahhh canımmm sen böle günleri sayarsan hayattta geçmez allah yardımcın olsun...
valla ıyı oldu canm soyledıgın ben almamıstım A101 den bakim o zaman
erken gitmek lazım herhalde
gecmıooo kı zatennnnnnnnnnnnn
indirim demişken ben gibi hala banyo takımı alamayanlar varsa perşembe a101 de indirim varmış. kuvet-maşrafa-kova-file 22 tl ye geliyor.. haberiniz olsun
Ben kendim değiştirdim. Bebek ne kadar önde olursa olsun doktorum izinleri falan hep SATa göre hesaplıyor canım. Bebek bu bazen haftasında, bazen iki hafta önde, bazen beş gün önde çıkıyor. Belli olmuyor.Benimde akşamları uykum gelmiyor.Kızım uslu ama bana bir haller oldu.Sonra sabahta kalkmak istemiyorum
Senindemi doktor doğum tarihini değiştiriyor canım..Benimde en son 11 Hazirana çekti..Hatta bu tarihe göre izin için çağırdı..Kafam karışık.Çoğu arkadaşın doktoru gelişim ilerdede olsa SAT a göre tarihi söylüyormuş..
Benimde sat a göre hesaplıyor doktorum, sat 21.06 ultrasonun verdiği tarih 08.06 arada çok fark var.
ben sadece küveti 30 tl ye aldımgerçi parasını arkadaşım ödedi ama olsunn çok sinirlendim şimdiii
benm küvet derdim yokkk oğlumdan kalma varr ama kovasını falan yeni aldımmm off bende pahalı aldım ama bende sinir oldum çokkk bide şu şampuanları alsaydımm...indirimde chicco ürünleri bulursanız kızlar haber verin lütfen..
ben bir koşu ıspartaya gideyim o zaman:)Orijinal gül suyunu Ispartadan bulabilirsin...
canım ben ergenlik sivilcelerim için lise zamanında gülsuyunu bebek pudrasıyla karıştırıp maske yapardım gece onu sürerdim yatmadan önce sabahta yıkardım gerçekten işe yarıyooo tavsiye ederim bebişinle beraber kullanın pudralarınızı...
peki takvimin niye 19 gösteriyoo doktor hatalı görseydi ilk başta satı değiştiridii...
Benimde sat a göre hesaplıyor doktorum, sat 21.06 ultrasonun verdiği tarih 08.06 arada çok fark var.
Ben kendim değiştirdim. Bebek ne kadar önde olursa olsun doktorum izinleri falan hep SATa göre hesaplıyor canım. Bebek bu bazen haftasında, bazen iki hafta önde, bazen beş gün önde çıkıyor. Belli olmuyor.
Bizim bir arkadaşa bebek çok iri olduğu için 32.hafta çalışabilir raporu vermedi doktoru. 3 hafta öndeymiş bebek. Erken doğabilir diye rapor verip kendini riske atmamış
ev kaka demek
ya ne dıosnn sen ne guzel camasırını atmıssın bı serersın
ortalıgı toplar yemegını yaparsın
sonrada gecersın tv karsısına uyursun ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
neresı kaka bunun ya
:) ilk başlarda haftasından ileri demişti doktorum 3 gün falan fark vardı tam nasıl olduğunu bilmediğim içinde heveslenip değiştirdim ama zaten takvimde sadece 2 gün önde görünüyor takvim çokda farklı değil.
Şuan ultrasona göre nerdeyse 3 haftayı bulacak yakında, ona göre yapmadım takvimi zaten..Doktor şekerden şüpheleniyor şekeride düşürdük ama bizim kız babası gibi pek bir iştahlı geleni geri çevirmiyor tostos oldu..
Günaydın kızlar. Artık geceleri uyumak çok zor ya. Sağıma ve düz yatamıyorum sancı oluyor. Sürekli soluma da yatınca bel ağrısı başlıyor. Bir de benim sürekli midem ağrıyor. Hala doğru düzgün yiyemiyorum, mide sorunlarım geçmedi. Zor bir döneme girdim sanırım.
Sabah sabah ne çok problemden bahsetmişimAma benim minik nazlı kızım iyi çok şükür. Ben hep 2 kg doğururum diye düşünüyordum. Bu kadarcık yemeyle küçük olur diyordum ama kızım maşallah çok azimli daha şimdiden 2100 gr.
cnm bende aynı sorun var , ekstra bide gece kramp girdi hiç bu kadar caresiz hissetmemiştim kendimi ,o kadar canım yandı ki anlatamam ama bebişeee maşallhh
goksu cnm doktorun dediklerini takma kafana , hastası olmadığın için pek dikkate almamış anlaşılan , ama önemli bisey olsa emin ol daha farklı davranırdı ,sen en iyisi kendi doktoruna git uygun zamanda
bırdgırl tatlım boşver erkekler böyleler maalesef akım diyeceklerine bokum diyolar çogu zaman , ama emin ol seni üzmek için söylememiştir , bizler çok alıngan olduk hormonlar tavan yapmış bihalde geziyoruz
uconn sivilce konusunda ben limon suyu sürüyotum sivilcenin üzerine , kurutmaya yardımcı oluyoo , ama sanırım bol su ve düzenlti temizlemek gerekir
acemiperi maaşallah bebişineee , valala benim doktora sormak istediğim tüm soruları sormuşsun aynı problemler bende de var , hamilelik ne zormuş be
sahra89201 cnm anladığım kadarıyla herseyi denemişsin , mide yanması gercektten çok kötü bisey , ama sen dediğin gibi kayınvalide olayını fazla kafana takıyosun birazda ondan oluyoo gibi
boşver sinirlenmemeye çalış , canınızdan kıymetli değil yaaa
bide gec saatlerde yemek yeme derim ben
canım dün gece anladımki bu kadar sinirlenmemek gerekiyormuş olan bana oldu vallayemeğimide 7:30 da yemiştim sonrada hiç bişey yemedim belliki sinirden oldu
Ah hully ciğim evde olmak gerçekten harika dün gidip 20 gün rapor aldım eve geldim inada yattım uyudum şimdi temizliklerin var temizliği de bitireceğim sonra yarın arkadaşlarla kahvaltı ertesi gün bebişin şeylerini yıkamaya başlayacağım okul eeeeeeeee ev cicilerin cicisiiiiiiii darısı başına inşallah:))ev kaka demek
ya ne dıosnn sen ne guzel camasırını atmıssın bı serersın
ortalıgı toplar yemegını yaparsın
sonrada gecersın tv karsısına uyursun ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
neresı kaka bunun ya
Kuzenime doktor hep 3 hafta önde diyordu..Son zamanlarda gelişimi durdu kilosu düşüyor dedi.Başka doktor kilosu iyi dedi... Ama max 3400 kilo denildi.. 3900 doğdu tosuncuk... İlerde olması demek kilolu olduğunu gösteriyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?