2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hully yaaa sabah sabah güldürdün beni

bak ben 32. haftadayım sen geldin aklıma 32. haftaya girince bi 32. haftaya gelsem diyip duruyodun ya bişi olmuyo gelince bu sefer gözün 36lara kayıyo

ay ama bıktım artık ben
su an o kdr mızmızım kı
uykum var sıcak basıo delı gıbı mıdem yanıo bacaklarım agrıo
keske evde olsaydım keske

gecmıooo kı zatennnnnnnnnnnnn

canm bende evdeyim ama bak kalktım makinaya çamaşır attım evi topladım nevresimleri taktımmm şimdi evi süprüp silicem iş çokkkk boşver evde pek iyi değil boşverrr eee kötü kaka..
canm benm alllah sanada 32 leri görmeyi izinlerini almayı göstersin inşallah...

Benimde sat a göre hesaplıyor doktorum, sat 21.06 ultrasonun verdiği tarih 08.06 arada çok fark var.

indirim demişken ben gibi hala banyo takımı alamayanlar varsa perşembe a101 de indirim varmış. kuvet-maşrafa-kova-file 22 tl ye geliyor.. haberiniz olsun

ben sadece küveti 30 tl ye aldım gerçi parasını arkadaşım ödedi ama olsunn çok sinirlendim şimdiii

Ben kendim değiştirdim. Bebek ne kadar önde olursa olsun doktorum izinleri falan hep SATa göre hesaplıyor canım. Bebek bu bazen haftasında, bazen iki hafta önde, bazen beş gün önde çıkıyor. Belli olmuyor.

Bizim bir arkadaşa bebek çok iri olduğu için 32.hafta çalışabilir raporu vermedi doktoru. 3 hafta öndeymiş bebek. Erken doğabilir diye rapor verip kendini riske atmamış

ben sadece küveti 30 tl ye aldım gerçi parasını arkadaşım ödedi ama olsunn çok sinirlendim şimdiii

benm küvet derdim yokkk oğlumdan kalma varr ama kovasını falan yeni aldımmm off bende pahalı aldım ama bende sinir oldum çokkk bide şu şampuanları alsaydımm...indirimde chicco ürünleri bulursanız kızlar haber verin lütfen..

ıyıde renk yok kızlar a101 de
ben yesıl almm kı oglumaa
3 kurus fazla olsun mavı yada beyaz olsun

ev kaka demek
ya ne dıosnn sen ne guzel camasırını atmıssın bı serersın
ortalıgı toplar yemegını yaparsın
sonrada gecersın tv karsısına uyursun ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
neresı kaka bunun ya

Orijinal gül suyunu Ispartadan bulabilirsin...
ben bir koşu ıspartaya gideyim o zaman:)

senin verdiğin tarifi okumuştum internetten ama 15 dk duracak yüzde diyordu.deniycem.

peki takvimin niye 19 gösteriyoo doktor hatalı görseydi ilk başta satı değiştiridii...

:) ilk başlarda haftasından ileri demişti doktorum 3 gün falan fark vardı tam nasıl olduğunu bilmediğim içinde heveslenip değiştirdim ama zaten takvimde sadece 2 gün önde görünüyor takvim çokda farklı değil.
Şuan ultrasona göre nerdeyse 3 haftayı bulacak yakında, ona göre yapmadım takvimi zaten..Doktor şekerden şüpheleniyor şekeride düşürdük ama bizim kız babası gibi pek bir iştahlı geleni geri çevirmiyor tostos oldu..

Benimde sat a göre hesaplıyor doktorum, sat 21.06 ultrasonun verdiği tarih 08.06 arada çok fark var.

Benim doktorum ultrasonda gördüğünü söylüyor..

22.06 ile bşladık.
18.06 olduk
sonra 17.06
en son 11.06

Hep öne atıyor..22.06 ya göre 31+0 olmam lazım ve be izin için çağrıldım.Bakalım konuşacam olmadı 1 hafta sonra alırım izini.Bir hafta bir haftadır. Bu arada izin almıycam çalışabilir raporu alacam

ev kaka demek
neresı kaka bunun ya

ahhh canım ben seni rahatlatıyım diye şey ettiydim neysee:44::44:neyse az kaldı azzz sabır sabır...

Kuzenime doktor hep 3 hafta önde diyordu..Son zamanlarda gelişimi durdu kilosu düşüyor dedi.Başka doktor kilosu iyi dedi... Ama max 3400 kilo denildi.. 3900 doğdu tosuncuk... İlerde olması demek kilolu olduğunu gösteriyor sanırım

canım izne çıkınca yapacagın hazırlıklardan bahsetsene birazzzz listen hazır mı neler alacaksınn

ev kaka demek
neresı kaka bunun ya
Ah hully ciğim evde olmak gerçekten harika dün gidip 20 gün rapor aldım eve geldim inada yattım uyudum şimdi temizliklerin var temizliği de bitireceğim sonra yarın arkadaşlarla kahvaltı ertesi gün bebişin şeylerini yıkamaya başlayacağım okul eeeeeeeee ev cicilerin cicisiiiiiiii darısı başına inşallah:))

İşte benim doktorumda kilolu doğma ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyor eğer kilosu yüksek olursa mecburen sezeryan olucam ve zorunlu olmadıkça hiç sezeryan olsun istemiyorum, tabi hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…